Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

συνονοματη ναι ναι τον εχασα τον μπαμπακα μου στα 4.5 μου χρονια αλλα βρεθηκε ενας αξιος ανθρωπος στην ζωη μας που με μεγαλωσε σαν πατερας....οσο για την κολυμβηση κ εγω ηδη σκεφτομαι τι αθληματα θα κανειιιιι για να μας γινει κ εμας αθληταρααααςςςς!!φιλακιαααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω δει ενα εδω στην ηλιουπολη για baby swimming και μαλλον θα το τσεκαρω με το νεο ετος! λεει απο 3 μηνων... αλλα θα ναι καταχειμωνο για μας! οποτε γυρω στο μαιο (6 μηνων) βλεπουμε...:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εχω δει ενα εδω στην ηλιουπολη για baby swimming και μαλλον θα το τσεκαρω με το νεο ετος! λεει απο 3 μηνων... αλλα θα ναι καταχειμωνο για μας! οποτε γυρω στο μαιο (6 μηνων) βλεπουμε...:tongue:

μια χαρα ειναι 6 μηνων.βυρωνα δεν μενεις?μηπως σου πεφτει πιο κοντα ιλισια ζωγραφου που εχει και εκει κολυμβητηριο?λογικα θα εχει και baby swimming.η ειναι πιο κοντα η ηλιουπολη??

6KuQp2.png

μια χαρα ειναι 6 μηνων.βυρωνα δεν μενεις?μηπως σου πεφτει πιο κοντα ιλισια ζωγραφου που εχει και εκει κολυμβητηριο?λογικα θα εχει και baby swimming.η ειναι πιο κοντα η ηλιουπολη??

ειμαι βυρωνα-υμηττο συνορα... θα τα τσεκαρω ολα τα κοντινα! απλα αυτο ηλιουπολη ειδα οτι εχει baby swimming... εεε καλα δεν βιαζομαστε! κατσε να ρθει ο νοεμβρης, η γεννα, οι γιορτες να σαραντισουμε και με το 2013 θα αρχισω το ψαξιμο!:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Αυτές οι εξετάσεις καλύπτουν και αυτά που είπε η Μαρκέλλα; Να τις κάνω βρε παιδιά, αφού θα με τρυπήσουν που θα με τρυπήσουν! Να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ότι το έψαξα! Για φαγούρα δεν έχω πει κάτι, έχω λίγη τον τελευταίο καιρό στην κοιλιά, υποθέτω λόγω τεντώματος του δέρματος... Για προεκλαμψία λες;

Ετσι ετσι καντες εσυ και ολα καλα...σορρυ που στα λεω αλλα οπως ειπε η κατια ''καικαμε '' εμεις οποτε προληπτικα τα κανεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!πανω απο ολα θελει ΗΡΕΜΙΑ και η προληψη ειναι οτι καλυτερο και ησυχαζεις!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!!

και να ξερατε ποσο πολυ μου εχετε λειψει ολες!!!!

τι να πρωτοδιαβασω 40 σελ εχετε γραψει κ εγω ελειπα!!

γυρισαμε σπιτι βαψαμε το δωματιο του μπεμπη μας........να σας τα πω?

σιελ απτην μεση κ κατω κ μπες απαλο απτην μεση κ πανω.

σιελ προικουλα σιελ πολυφωτο απσρη κουρτινα winnie k ασπροσιελ καρο τραπαρια,χαλι winnie κλπ.

ετοιμαζομαστε για ψωνια σιγα σιγα!!!

ξερετε ποση ηταν η λαχταρα μου να σας γραψω ποση μα ποση??????!!!!!!

ειμαι μονη δυο βδομαδες.ο αντραουλης μου ο καημενος αργει απτην δουλει,η μαμα μου εχει να εμφανιστει 2 βδ,εχει ιωση κ φοβαται μην με κολλησει,ευτυχως περασε κ οι φιλες μου μια απτα ιδια.

κ εγω σπιτι χωρις ιντερνετ ετοιμη να σκασω.

εκει που με περνει η λαχταρ κ η χαρα κ μπενω στο δωματιο κ λεω που θα βαλω τι κ κανω χειροτεχνιες εκει με πιανει η στεναχωρια αν θυμαστε σας ειχα πει για την β επιπεδου που ο γιατρος λιγο με την καρδουλα μας εκανε κατι ''γκικ μικ'' κ μα ςειπε πως δεν ηταν η θεση που βοηθουσε για να δει καλα.

αλλα εγω ειμαι να πεθανω μηπως εχει κατι το παιδι κ βγει μολις γεννηθει!!!

τι να κανω?

σας πηρα απτα μουτρα ε?κ εσεις εδω εχετε χαρες!συγνωμη αλλα ηθελα καπου να το πω!!!!

ποια κοπελα θελει να μμου πει κανενα ευχαριστο γεγονος????!!!!

ωρε κατια μου εφτασε ο καιρος,κ εγω απο καρδιας ευχομαι να εχεις την πιο ευκολη γεννα κ να αγκαλιασετε το πιο υγιεστατο παιδακι!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!!

σιελ προικουλα σιελ πολυφωτο απσρη κουρτινα winnie k ασπροσιελ καρο τραπαρια,χαλι winnie κλπ.

ειμαι μονη δυο βδομαδες.ο αντραουλης μου ο καημενος αργει απτην δουλει,η μαμα μου εχει να εμφανιστει 2 βδ,εχει ιωση κ φοβαται μην με κολλησει,ευτυχως περασε κ οι φιλες μου μια απτα ιδια.

εκει που με περνει η λαχταρ κ η χαρα κ μπενω στο δωματιο κ λεω που θα βαλω τι κ κανω χειροτεχνιες εκει με πιανει η στεναχωρια αν θυμαστε σας ειχα πει για την β επιπεδου που ο γιατρος λιγο με την καρδουλα μας εκανε κατι ''γκικ μικ'' κ μα ςειπε πως δεν ηταν η θεση που βοηθουσε για να δει καλα.

τι να κανω?

σας πηρα απτα μουτρα ε?κ εσεις εδω εχετε χαρες!συγνωμη αλλα ηθελα καπου να το πω!!!!

ποια κοπελα θελει να μμου πει κανενα ευχαριστο γεγονος????!!!!

ωρε κατια μου εφτασε ο καιρος,κ εγω απο καρδιας ευχομαι να εχεις την πιο ευκολη γεννα κ να αγκαλιασετε το πιο υγιεστατο παιδακι!!!!

καλησπερα φουσκιτσα μου!

τι πιο ευχαριστο γεγονος??? ολα βαινουν καλως για ολα τα μπεμπακια του καφε και οι μανουλιτσες (μελλουσες και ηδη) αν και μπορει να χουμε μικροπροβληματακια, κουραση και αγχος ειμαστε δοξα την Παναγια ολες καλα! τα κοριτσακια μας (μαρκελακι και ελενακι) συντομα θα μας χαρισουν καλες ειδησεις και το παλευουν, οπως πρεπει, με θαρρος, πιστη και επιμονη!

εσυ, εκτος του οτι θα τα ακουσεις που εξαφανιστηκες, να εχεις πιστη!!! ολα καλα θα ναι και το μελαχροινακι θα δεις που θα ναι γερο και δυνατο! εχει αγχος η αναμονη, αλλα ολα θα τα φερει ομορφα ο Θεος...

ειδες? ετοιμο και το δωματιακι! μπραβο σας!!! ακουγεται γλυκο, ομορφο και ζηλευτο! με το καλο να γεμισει απτα γλυκα ζουζουνισματα του μπεμπη σας!!!

εγω οπως βλεπεις... κοντευω! τη δευτερα, να μαστε καλα, μπαινω στο μηνα μου! πριν 2 εβδ γυρισαμε με το κεφαλι κατω και ημασταν ηδη 2 κιλα! ααα... και κλωτσαμε συνεχεια! εσυ πως πας?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?βλεπω ομορφα νεα και χαιρομαι και σε οσες εχετε αγχος η καποιο μικρο προβληματακι ευχομαι να λυθει γρηγορα και να μην αγχωνεστε και στεναχωρειρε τα μπεμπακια!!!!

Εχθες συμπληρωθηκε ενας μηνας απο την πιο δυσκολη μερα της ζωης μου και ολη μερα ημουν καπως οσο κι αν το εκρυβα....το βραδυ ομως βγηκα με τις τρεις κολλητες μου....αδερφες μου θα ελεγα και με εκαναν να νιωσω οπως τοτε που ειμασταν στο σχολειο η φοιτητριες και περνουσαμε τελεια....εστω και για λιγες ωρες ξεχαστηκα και ενιωθα πραγματικα χαρουμενη....και το κορυφαιο ηταν οτι γυρισα σπιτι και ο μπαμπας μου με περιμενε ξυπνιος οπως τοτε....τελικα ποσο σημαντικπ ειναι να εχεις ανθρωπους στην ζωη σου που σ'αγαπανε πραγματικα και δυνατα..εχθες ενιωσα ευλογημενη γιατι περα πο την οικογενεια μου και την πατρικη και αυτην που εχω με τον αντεα μοη καταλαβα για ακομη μια φορα ποσο σημαντικες ειναι οι γιλες μου για μενα αλλα και γω για αυτες!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!! Σας γραφω απ'το σπιτι αφού μια του κλεφτη δυο του κλεφτη ε τη τριτη με τις @α@κιες του προεδρου την εκανα απ΄τη δουλεια...δε σας περιγραφω τι εγινε χτες γιατι ειμαι σιγουρη θα μου πειτε οπως μου λενε ολοι να απευθυνθω σε δικηγορο..

Την ειχαμε παρει αυτη τη κουνια σε πρασινο κιολας γιατι ειχαμε παει για χριστουγεννα στον κουνιαδο και δεν ειχε που να κοιμησω το παιδι...πολυ κακη ποιοτητα ντιντι μου και για να τη φτιαξεις σου βγαινει ο πατος..φαινεται κιολας απο τα ξυλα οτι ειναι χαλια...δωσε κατι παραπανω μωρε και 150 δεν ειναι πολλα για κουνια, παρε κι ενα καλο στρωμα, θα το βαλεις και στο δευτερο παιδι με το καλο. Ασε που νομιζω το εχουνε κανει ετσι να παιρνει μονο στρωμα του ικε@ κι οχι αλλο...παει με τις διαστασεις.

Αυτα κοριτσακια...θα τα λεμε απτο σπιτι τωρα!!Τα φιλια μου!!

mpiskotaki καλα εκανες και βγηκες σε αδεια αφου μπορεις και το δικαιουσε!!!!

οσο για την κουνια σε πιστευω

θα παρω αυτη με τα 150 που χωραει μεχρι 5 χρονων παιδακι αο μ..κερ

κι οταν παει στο δημοτικο θα ειναι το δωρο του που μεγαλωσε ενα νεο κρεβατακι για μεγαλα παιδια;)

καλημερα κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!!!! <3 <3

ριτσα μου πηγα χθες το πρωι στο γιατρο να μου γραψει το σιδηρο και ηταν πολυ παιγμενος και του λεω γιατρε κουρασμενος ειστε γεννα ειχατε και μου λεει οτι ειχε καραβι α;πο κω και συμη και ειχε πολυ δουλεια και του λεω ναι αλλα τη ριτσα δεν την ειχατε σημερα και ψαχνοταν μεχρι που σε ειπε με το μεγαλο ονομα και του λεω ναι !και χαμογελασε και ειπε οτι σε ειχε και στα αλλα σου παιδακια

και του ειπα το ξερω :D

καλημερα μελλοντικες μανουλιτσεςςςς...κ μανουλιτσες.....κ υποψηφιες συντομα μανουλιτσες...!τι κανουμε??

εγω ξυπνησα με ζαλαδες σημερα κ δεν την πολυπαλευω στην δουλεια....εχει κ πολυ δουλεια λογω των απεργιων σημερα κ εγω υπολειτουργω...επρεπε να απεργησω μου φαινεται...:(:(

ελπιζω εσεις να ειστε ολες καλα...!

καλημερα Ριτσα...!:D

ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα κουκλιτσα !!!

Καλημερα, ομορφιες μου!!!

ειμαστε καλα? ολες? ετσι μπραβο!!!;););)

real thing ειτε απο τη μαμα και το σοι της, ειτε απο το μπαμπα και το σοι του, ειτε ακομα κι απο το λαδι του νονου... θα χει να παρει το αθλητικο πνευμα! ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι απο που θα ξεκινησουμε και με τι? μας βλεπω σε ομαδα baby swimming!!!:tongue::tongue::tongue: να πανε ολα καλα και στο εξαμηνο θα τον αρχισω με προπονησεις! κορμι ο μιχαλιος...χχχιιιχχχιιιχχχχιιιι;):tongue::D

κατα τα αλλα εμεις κλωτσαμε, δοξα το Θεο, πολυ πολυ πολυ!!! κι εχουμε νευρα... οταν αργει το φαγητο! λετε να πειναει το μωρο? εχω λιγο προβληματιστει... αν εχω 2-3 ωρες χωρις τιποτα αρχιζει τις γερες!!! μολις φαω, εστω και λιγο ηρεμει και χτυπαει πιο γλυκα, στριβει, τεντωνεται... ειναι πειναλακος ή οπως λεει ο αντρας μου, βρηκα δικαιολογια για να τρωω...:oops::oops::oops:

πω πω θα μαθει κολυμπι απο 6 μηνων! ΧΑΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ τι γλυκο....

κι εγω σκεφτομαι τι αθληματα θα μαθει

θελω καρατε(πολεμικη τεχνη) και αρχικα πρεπει να μαθει κιθαρα και μετα να μαθει και ηλεκτρονικη -ροκ μουσικη γιατι θελω να γθινει ο νεος ονειραμα αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

κοριτσια εχετε συσπασεις εσεις?? εγω εχω καθε μερα κ συχνα αυτο που δεν με φοβιζει ειναι που δεν εχω πονους αλλα συσπασεις εχω αρκετες κ καμια φορα κ βαρος απο κατω:oops:

ριτσα μου εχω συσπασεις πετρωνει η κοιλια μου και η αληθεια ειναι οτι δεν ποναω αλλα με αγχωνουν

την κυριακη οπου κουραστικα με τις δουλειες ειχα πολυ συχνες και χεστηκα πανω μου...

αχ κοριτσια απο ποσων εβδομαδων θεωρειτε βιοσιμο ενα μωρακι απο 24 ή απο 28?ο γιατρος μου ειπε θα περνω μαγνησιο απο τον επομενο μηνα

εγω παλι εχω αλλο κουλο

το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι πρωτη φορα το ακουει

μερικες φορες νιωθω λες και βγαινει αερας απο τον κολπο μου

το εχω νιωσει σπανιες φορες αλλα το ενιωσα και χθες και λεω λιγο περιεργο μου φαινεται και χαιδεψα την κοιλια μου και του λεω κατσε μεσα ακομη δεν ηρθε η ωρα να βγεις

χεστηκα για λιγο αλλα μετα σταματησα να το νιωθω και ηρεμησα

κοριτσα εγω αυτες τις συσπασεις δεν τις εχω καταλαβει καν πως ειναι...αν ειναι αυτα τα πετρωματα που λετε τα εχω 1-2 φορες την μερα...ειναι σαν να μαζευεται μια μπαλιτσα το μπεμπακι κ πετρωνει αλλα για λιγο.....το μονο που νιωθω στην κοιλιτσα μου περα απο τις πολλες πολλες απολαυστικες κλωτσιες κ τα χοροπηδηματα στην κυστη μου εχω μονο καποια τραβηγματα δεξια συνηθως για λιγο αλλα απο οσο ξερω ειναι φυσιιολογικα...!

ναι οταν νιωθεις την κοιλια σου να σκληρενει ειναι συσπασεις αλλα δεν ειναι ανησυχιτικο αν ειναι λιγοτερες απο 10 την ημερα

οταν τις νιωθεις πανω απο μισο λεπτο και καθε 10 λεπτα τοτε σημαινει οτι ηρθε η γεννα εχω διαβασει'

αχαχαχαχα...!!εμας ηταν επιτρεπτο κανονικα σε ολη την εγκυμοσυνη απο την στιγμη που επιστεφτηκαμε τον γιατρο...πριν τον επισκεπτουμε δεν καναμε τιποτα....!βεβαια τον τελευταιο μηνα ο αμορες εχει κολλησει λιγο..την μια φορα πηγε να γινει κ πριν αρχισουμε αρχισε ο μπεμπης τις κλωτσιες κ κωλωσε ο αμορες..κ την 2η ειχε πολυ γελιο....το σκεφτομαι κ γελαω αλλα δεν μπορω να το περιγραψω...ντρεπομαι...!οποτε εδω κ κανενα μηνα το εχουμε εγκαταλειψει για λιγακι..κ βλεπουμε!!

κ μετα ειναι σαν την 1η φορα εεε????μμμμαλιστα...θα κλαιμε δλδ...!δεν πειραζει θα εχουμε τα δωρακια μας μαζι κ ολα θα γινουν σιγα σιγα...!!

κι εμας μετα τις 12 εβδομαδες μας το επετρεψε αλλα προσπαθουσα να το αποφυγω οποτε το περιορισα σε μια φορα την εβδομαδα εδω και 2 μηνες ομως το ειχαμε αφησει το αθλημα αλλα το σαββατο τσακωθηκαμε και την κυριακη ο κυριος ειχε ορεξουλες και τελικα μετα απο 2 μηνες...

και τωρα κατι τον εχει πιασει και θελει παλι:|

Κοριτσια καλησπερα!!!!

τι να κανω?

αμαρρυλιδα μου οντως μας ελειψες

μεγεια το δωματιακη του μπεμπη!

δεν καταλαβα ομως στην β επιπεδου γιατι αγχωθηκες

κι εμας εβλεπε τη ροη στην καρσουλα του για κανενα 3λεπτο με 5λεπτο και ειχαμε χεστει πανω μας και τον ρωτησαμε αν ειδε κατι ανησυχιτικο και μας ειπε οχι απλα πρεπει να το κοιταξει με προσοχη

να ειναι χωρισμενη σωστα η καρδια στα 4 και η ροη αιματος που μπαινει και βγαινει φυσιολογικη

και αφου ο μπεμπουλης κουνιοταν λιγο επρεπε να το κοιταξει καλυτερα

Γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?βλεπω ομορφα νεα και χαιρομαι και σε οσες εχετε αγχος η καποιο μικρο προβληματακι ευχομαι να λυθει γρηγορα και να μην αγχωνεστε και στεναχωρειρε τα μπεμπακια!!!!

Εχθες συμπληρωθηκε ενας μηνας απο την πιο δυσκολη μερα της ζωης μου και ολη μερα ημουν καπως οσο κι αν το εκρυβα....το βραδυ ομως βγηκα με τις τρεις κολλητες μου....αδερφες μου θα ελεγα και με εκαναν να νιωσω οπως τοτε που ειμασταν στο σχολειο η φοιτητριες και περνουσαμε τελεια....εστω και για λιγες ωρες ξεχαστηκα και ενιωθα πραγματικα χαρουμενη....και το κορυφαιο ηταν οτι γυρισα σπιτι και ο μπαμπας μου με περιμενε ξυπνιος οπως τοτε....τελικα ποσο σημαντικπ ειναι να εχεις ανθρωπους στην ζωη σου που σ'αγαπανε πραγματικα και δυνατα..εχθες ενιωσα ευλογημενη γιατι περα πο την οικογενεια μου και την πατρικη και αυτην που εχω με τον αντεα μοη καταλαβα για ακομη μια φορα ποσο σημαντικες ειναι οι γιλες μου για μενα αλλα και γω για αυτες!!!!!!

τι ομορφο ολο αυτο που περιεγραψες

ευχομαι να εισαι καλα και φυσικα να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε αγαπανε πραγματικα και να χαιρεσαι γι'αυτο

σας φιλω κοριτσια απο τις 11:30 που μπηκα πηγε 12:30 μεχρι να σας διαβασω και να σας απαντησω!

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!! didi ριτσα με ειπες στο γιατρο?? χαχαχαχαχα ελευθερια με λενε κ ετσι με φωναζουν ριτσα εβαλα για πιο γρηγορα εδω.. αχ τον καημενο κ την προηγουμενη φορα περιμενε το καραβι απο κω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

didiiiiiii χρονια σου πολλα!!!!!! να τα χιλιασεις οτι επιθυμεις στη ζωη σου παντα ευτυχησμενη!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!! κ με το καλο ο γιος σου κ να ειναι τελεια εκεινη την ημερα που θα τον παρεις αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!!!! <3 <3:D:D:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε η μικρη ειδε το τικερακι μου με το μωρο κ μου λεει τι ειναι ατο?? τις λεω το μωρο μας κ μου λεει πως ειναι ετσι?? κλεινει τα ματια τις κ μου λεει ετσι ειναι κοιμαται οσιος κ καλα (ορθιος) χαχαχαχχαχαχαχ πολυ κομωδια η μικρη αυτη..:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα!

Έχει γενέθλια η ντίντι; Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Το μεγαλύτερο δώρο θα το πάρεις σε λίγους μήνες στην αγκαλιά σου, τον μικρό Άλκη!!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...