Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Λοιπόν, μόλις πήρα τηλέφωνο τον αντικαταστάτη του ( ο ίδιος λείπει μέχρι την Κυριακή στο εξωτερικό) και του είπα τα αποτελέσματα και μου είπε να κάνω άλλη μία crp και πως αν είναι αρνητική, είμαστε οκ.... Οπότε θα πάω αύριο το πρωί να κάνω και βλέπουμε. Πέφτει και ΣΚ και θα τα πάρω Δευτέρα τα αποτελέσματα. ΓΚΡΡΡ!!!!!

μια χαρα κατ! κι οχι γγγκκκκρρρ.... η δευτερα ειναι πολυ πιο κοντα, απτο ραντεβου την πεμπτη για να πας για εξετασεις την παρασκευη και να χεις νεα την αλλη δευτερα! μια χαρα... τη δευτερα θα χει γυρισει κι ο γιατρος σου για να του τα πεις απευθειας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα κατ! κι οχι γγγκκκκρρρ.... η δευτερα ειναι πολυ πιο κοντα, απτο ραντεβου την πεμπτη για να πας για εξετασεις την παρασκευη και να χεις νεα την αλλη δευτερα! μια χαρα... τη δευτερα θα χει γυρισει κι ο γιατρος σου για να του τα πεις απευθειας!

Ναι, δίκιο έχεις! Εκεί που έλεγα να περιμένω μέχρι την Πέμπτη για να τον ρωτήσω, τώρα δεν κρατιέμαι μέχρι τη Δευτέρα! Αυτές οι ορμόνες και το άγχος για τα μωράκια μας μας έχουν κάνει παράλογες! :oops::rolleyes:

Αλλά μήπως να κάνω και καμία άλλη εξέταση που είπατε, τρανσαμινάσες και ουρικό οξύ;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

το καμα σουτρα των εγκυων! μπραβο στο γιατρο!!! εμεις εχουμε απαγορευτικο απτην αρχη! τελευταια φορα ηταν οταν πιασαμε το μιχαλιω, πριν την καθαρα δευτερα, γιατι μετα αρχισε η νηστεια της σαρακοστης ηθελα να μεταλαβω... μετα πηρα το τεστ και γιοκ...

σαν την 1η φορα ε? ωχ μανα μου!!! εγω θα χω 2με4 ραμματα στον τραχηλο συν οτι αλλο στον κολπο σε φτ ή στην κοιλια σε κτ... τι να γινει? αυτα θα ναι τα πρωτα δωρακια του μιχαλιου στη μαμα!!! και μολις τον δω, θα χαιρομαι και γι αυτα!:tongue:

Ε κοιτα εγω δεν ειχα κανενα ραμμα γιατι εκανα πολυ καλη διαστολη και οταν βγηκε το κεφαλι το πηραν με εμβυουλκο (λογο του της καταστασης ).Δεν ηθελε η γιατρος να με σκισει για να μην εχω σημαδια σωματικα και να θυμαμαι...Αλλα μετα το σεξ ηταν περιπου σαν πρωτη φορα χαχαχαχαχ οποτε φανταζομαι με τα ραμματα θα ειναι λιγο πιο δυσκολο την πρωτη φορα.Ο αντρας μου παντως μου ειχε πει ''ας ειναι καλα τα λιπαντικα!!'' οποτε δεν θα εχεις αναγκη!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχαχαχαχα...!!εμας ηταν επιτρεπτο κανονικα σε ολη την εγκυμοσυνη απο την στιγμη που επιστεφτηκαμε τον γιατρο...πριν τον επισκεπτουμε δεν καναμε τιποτα....!βεβαια τον τελευταιο μηνα ο αμορες εχει κολλησει λιγο..την μια φορα πηγε να γινει κ πριν αρχισουμε αρχισε ο μπεμπης τις κλωτσιες κ κωλωσε ο αμορες..κ την 2η ειχε πολυ γελιο....το σκεφτομαι κ γελαω αλλα δεν μπορω να το περιγραψω...ντρεπομαι...!οποτε εδω κ κανενα μηνα το εχουμε εγκαταλειψει για λιγακι..κ βλεπουμε!!

κ μετα ειναι σαν την 1η φορα εεε????μμμμαλιστα...θα κλαιμε δλδ...!δεν πειραζει θα εχουμε τα δωρακια μας μαζι κ ολα θα γινουν σιγα σιγα...!!

Jr39p2.png

Ναι, δίκιο έχεις! Εκεί που έλεγα να περιμένω μέχρι την Πέμπτη για να τον ρωτήσω, τώρα δεν κρατιέμαι μέχρι τη Δευτέρα! Αυτές οι ορμόνες και το άγχος για τα μωράκια μας μας έχουν κάνει παράλογες! :oops::rolleyes:

Αλλά μήπως να κάνω και καμία άλλη εξέταση που είπατε, τρανσαμινάσες και ουρικό οξύ;

Κατια , με το αιμα γινεται αυτη η εξεταση και δεν ειναι ακριβη.Αν θες καντες προληπτικα οπως θελεις εσυ

AST(SGOT) -ALT (SGPT)- και ουρικο οξυ.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα σου ελεγα να τις κανεις... ζητα εξετάσεις για ηπατικά ένζυμα και χολικά άλατα. και στο γιατρο τις πας κι αμα σου πει τιποτα του λες οτι ετσι στις εβγαλε το μικροβιολογικο...

ασχετο... (σχεδον) εσυ ειχες πει για φαγουρα? η αλλη κοπελα θυμαμαι?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μια χαρα καττ....λοιπον αυριο πρωι πρωι πας για την εξεταση που σου ειπε ο γιατρος κ Δευτερα παιρνεις τον γιατρο σου που θα εχει επιστρεψει κ του τα λες.....κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ!!:D:D

Jr39p2.png

εγω θα σου ελεγα να τις κανεις... ζητα εξετάσεις για ηπατικά ένζυμα και χολικά άλατα. και στο γιατρο τις πας κι αμα σου πει τιποτα του λες οτι ετσι στις εβγαλε το μικροβιολογικο...

ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ασχετο... (σχεδον) εσυ ειχες πει για φαγουρα? η αλλη κοπελα θυμαμαι?

Αυτές οι εξετάσεις καλύπτουν και αυτά που είπε η Μαρκέλλα; Να τις κάνω βρε παιδιά, αφού θα με τρυπήσουν που θα με τρυπήσουν! Να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ότι το έψαξα! Για φαγούρα δεν έχω πει κάτι, έχω λίγη τον τελευταίο καιρό στην κοιλιά, υποθέτω λόγω τεντώματος του δέρματος... Για προεκλαμψία λες;

Διαφημίσεις

Αυτές οι εξετάσεις καλύπτουν και αυτά που είπε η Μαρκέλλα; Να τις κάνω βρε παιδιά, αφού θα με τρυπήσουν που θα με τρυπήσουν! Να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ότι το έψαξα! Για φαγούρα δεν έχω πει κάτι, έχω λίγη τον τελευταίο καιρό στην κοιλιά, υποθέτω λόγω τεντώματος του δέρματος... Για προεκλαμψία λες;

οι τρανσαμινασες ειναι ηπατικα ενζυμα και απλα αν το ζητησεις ετσι θα σου βγαλουν αποτελεσματα για ολα... οποτε εισαι καλυμενη!

απλα ρωταω για φαγουρα, γιατι κι αυτη (οταν ειναι εντονη και συνεχης) ειναι δειγμα ηπατικης δυσλειτουργιας... και σιγουρα πρεπει να αναφερεται στο γιατρο! αλλα συμπτωματα ειναι πολυ σκουρα ουρα, υποχρωματισμενα κοπρανα, ανορεξια, αναιτια κοπωση, εξανθηματα σε χερια και ποδια... δεν ειναι για να αποκλεισεις προεκλαμψια, αλλα για χολοσταση π.χ. η κατι αντιστοιχο... ολα αυτα ειναι αντιμετωπισημα πολυ ευκολα και με πολυ πολυ καλη εξελιξη αν τα παρεις χαμπαρι! αν τα αφησεις μπορει να δημιουργησουν προβληματακια... οποτε προληπτικα κανεις με ενα τρυπημα κι αυτες και ηρεμεις για ΟΛΑ!!! κριμα δεν ειναι να αγχωνομαστε χωρις λογω οσο περναει ο καιρος! τις κανεις, βγαινουν αρνητικες και απλα ξενοιαζεις! κι αν βγουν και λιγο ανεβασμενες τις βλεπει ο γιατρος και το προλαβαινετε! μια χαρα και παλι! ολα καλα θα ναι... ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Πως τα ξερετε βρε κοριτσια ολα αυτα??εγω εχω κανει τις εξετασεις που λετε....κ ειδικα αυτο για τα χολικα αλατα που λετε μου ειχε πει ο γιατρος οτι θα το κανουμε προς το τελος της εγκυμοσυνης...κατι τετοιο...αλλα τοσα που ξερετε ουτε που τα ξερω..!!

λοιπον σχολαω...κ την κανω.....παω να κανω καμια δουλλεια κ να ξαπλωσω λιγακι...μεχρι να ερθει ο αμορες να παμε απο τον γιατρο μου να παρουμε τις εξετασεις που μου εχει γραψει ηλεκτρονικα να κανω αυριο....

κ το απογευμα στην μανα μου..θα μεινουμε εκει σημερα γιατι αυριο εχω να παω για τις εξετασεις κ θα με παει ο μπαμπας μου κ μετα στην Δεη να σκασω τα 500 ευρουλακια...!για να τελειωνουμε κ απο εκει..!οποτε ισως μπω απο το σπιτι το απογευμα..!!φιλακιααααα σε ολεςςςς...σημερα θα φαω παστιτσιοοοοοοο απο την μαμα μου...!:D:D:Dμιαμ μιαμ..!!!

Jr39p2.png

οι τρανσαμινασες ειναι ηπατικα ενζυμα και απλα αν το ζητησεις ετσι θα σου βγαλουν αποτελεσματα για ολα... οποτε εισαι καλυμενη!

απλα ρωταω για φαγουρα, γιατι κι αυτη (οταν ειναι εντονη και συνεχης) ειναι δειγμα ηπατικης δυσλειτουργιας... και σιγουρα πρεπει να αναφερεται στο γιατρο! αλλα συμπτωματα ειναι πολυ σκουρα ουρα, υποχρωματισμενα κοπρανα, ανορεξια, αναιτια κοπωση, εξανθηματα σε χερια και ποδια... δεν ειναι για να αποκλεισεις προεκλαμψια, αλλα για χολοσταση π.χ. η κατι αντιστοιχο... ολα αυτα ειναι αντιμετωπισημα πολυ ευκολα και με πολυ πολυ καλη εξελιξη αν τα παρεις χαμπαρι! αν τα αφησεις μπορει να δημιουργησουν προβληματακια... οποτε προληπτικα κανεις με ενα τρυπημα κι αυτες και ηρεμεις για ΟΛΑ!!! κριμα δεν ειναι να αγχωνομαστε χωρις λογω οσο περναει ο καιρος! τις κανεις, βγαινουν αρνητικες και απλα ξενοιαζεις! κι αν βγουν και λιγο ανεβασμενες τις βλεπει ο γιατρος και το προλαβαινετε! μια χαρα και παλι! ολα καλα θα ναι... ;)

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα τις κάνω όλες και ελπίζω να είναι οκ. Πάντως από αυτά τα συμπτώματα δεν έχω τίποτα ευτυχώς!

Καλημερα, ομορφιες μου!!!

ειμαστε καλα? ολες? ετσι μπραβο!!!;););)

μπαρμπουλα, θα τα χεις αυτα, αγαπη, οσο περναει ο καιρος... μια βδομαδα θα σαι σουπερ και ξαφνικα μια μερα... θα νιωθεις κουρασμενη, πιασμενη, ζαλισμενη, χαλια... υπομονη μονο! συνηθως την επομενη (αυριο δηλαδη) θα σαι οκ, η κοιλιτσα πιο φουσκωτη και ο μπεμπακος πιο δραστηριος! ...οποτε αξιζει τον κοπο...

real thing ειτε απο τη μαμα και το σοι της, ειτε απο το μπαμπα και το σοι του, ειτε ακομα κι απο το λαδι του νονου... θα χει να παρει το αθλητικο πνευμα! ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι απο που θα ξεκινησουμε και με τι? μας βλεπω σε ομαδα baby swimming!!!:tongue::tongue::tongue: να πανε ολα καλα και στο εξαμηνο θα τον αρχισω με προπονησεις! κορμι ο μιχαλιος...χχχιιιχχχιιιχχχχιιιι;):tongue::D

κατα τα αλλα εμεις κλωτσαμε, δοξα το Θεο, πολυ πολυ πολυ!!! κι εχουμε νευρα... οταν αργει το φαγητο! λετε να πειναει το μωρο? εχω λιγο προβληματιστει... αν εχω 2-3 ωρες χωρις τιποτα αρχιζει τις γερες!!! μολις φαω, εστω και λιγο ηρεμει και χτυπαει πιο γλυκα, στριβει, τεντωνεται... ειναι πειναλακος ή οπως λεει ο αντρας μου, βρηκα δικαιολογια για να τρωω...:oops::oops::oops:

αυτο με το baby swimming το εχω σκεφτει κι εγω.θα θελα πολυ με το καλο να το ξεκινησω.εγω παλι το αντιθετο με το φαγητο.ειναι πολυ ησυχη και με το που φαω κλωτσαει το μαναρι μου!!:P:p
καλημερα κατια....!ναι ενταξει δεν με ανησυχει απλως δεν την παλευω στην δουλεια...θελω να παω να κοιμηθω απλως να μου περασουν οι ζαλαδες κ να μην ακουω την καθε κουλαμαρα του καθενος εδω μεσα...

εδω η αλλη μου ζητουσε την Χρυση αυγη κ ξεκιναω να της πω οτι η Χ.Α δινει μονο τηλεφωνα κεντρικα κ οχι ξεχωριστα...κ αρχισε να με βριζει κ να με κατηγορει οτι το κανω επιτηδες επειιδη δεν γουσταρω το κομμα....ελα Χριστε κ Παναγια...δλδ ελεος!!!!

ο Μιχαλιος σου θα γινει αθληταρας δηλαδη εεε???μπραβο μπραβο...φτου φτου...!!κ θελει κ συνεχεια μαμ για να κανει τις εμφανισεις του τις γλυκες????αχχχ το γλυκουλακι...!:P

χαχαχαχα.κι εσυ την στεναχωρησες τη γυναικα!!!
κ εγω ειμαι η πρωτη τις οικογενειας κ οταν γεννηθηκε ο 3ος γιατι με τον 2ο εχουμε 18 μηνες διαφορα ημουν 8 χρονων τα εκανα ολα τον αγαπουσα παρα πολυ κ αυτος εμενα οπου πηγαινα κ αυτος μονο μαμα που δεν με ελεγε.. κ τωρα ο γιος μου μου λεει θα την παιρνω πανω μου? του λεω ναι κ θα με βοηθας κ καμαρωνει τωρα για την μικρη δεν ξερω αλλα ειναι μικρη ακομη αμα την δει πιστευω πως δεν θα ξεκολα.. κ μετα θα εχουμε καυγα ποιος θα την πρωτοπιασει χαχαχχαχχα:tongue::tongue:
εγω με τον μικρο εχουμε 12 χρονια διαφορα.ουσιαστικα τον μεγαλωσα αφου η μαμα μου δουλευε.τον αλλαζα,τον ταιζα,τον κοιμιζα,τον πηγαινα σχολειο!!ολα!!ηταν μεγαλο σχολειο για μενα και πλεον δεν ανησυχω για το πως θα ειμαι με τη μικρη γιατι εμαθα απο μωρακια!!τον λατρευω τον αδερφουλη μου..
καλα ειναι κ τα μεροκαματα ριτσα τι να κανεις??τωρα για την νυστα....φανταζομαι με 2 παιδακια κ ενα 3ο στην κοιλιτσα σου περιμενεις το βραδυ για να ανασανεις λιγο μονη σου....!!ομως ολη την μερα να εχεις 2 διαολακια μεσα στο σπιτι να τρεχουν ...κ μια να κανουν αταξιες...κ μετα να κανουν γλυκες......πρεπει να ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!:D:D

Ροδουλα μου με το καλο ο Ιωαννης λοιπον...κ εμενα ετσι θα εβγαινε αλλα ο ιδιος ο πεθερος μου ζητησε να βγει του γιου του που χασανε....πριν καποια χρονια...!

βεβαια η πεθερα διακριτικα μου ειπε να βγουν κ τα 2 ονοματα αλλα ειπαμε..αν ηταν ετσι να εβγαινε κ του μπαμπακα μου που τον εχω χασει...!οποτε μειναμε στο Μιχαλης...!που ειναι κ απο τα αγαπημενα μου ονοματα...!:D:D

εχουμε κι αλλο κοινο barboula μου.κι γω τον εχασα τον μπαμπακα μου μικρο,οπως κι εσυ φανταζομαι!!:cry::cry:

6KuQp2.png

κατ μου, ολα καλα θα ναι!!! απλα για να φυγει κι αυτο...

μπαρμπ, επεσες στις ειδικους!!! ...δυστυχως "οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι" και εκτος αυτου... εγω π.χ. ειμαι φαρμακοποιος, το μπισκοτακι βιολογος, η μαρκελλα "συζυγος ιατρου" (και μονο μια ματια στα βιβλια φτανει)... οποτε το ψειριζουμε το θεμα...

ααα... και μμμμ για το παστιτσιο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...