Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσαρες τι κανετε ?

Ριτσακι σε τρελενουν τα παιδια ε ? υπομονη κοριτσι μου λιγο ακομα εμεινε.

Κατ , θα συμφωνησω με την Κατια παρε τον γιατρο σου ενα τηλ .Η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη αλλωστε και ο γιατρος σου ειναι ο μονος που ξερει να σου πει...εγω απλα σου ειπα γιατι η crp μου παντα ηταν οκ αλλα για να εισαι alert σου ειπα και για τα αλλα για να του πεις να δειτε και τα λευκα σου να εισαι καλυμενη.Μην αγχωνεσαι γιαυτο ειναι οι γιατροι για να τους ενοχλουμε δεν θελει αγχος και ολακ αλα με την μπεμπα σου θα δεις.

Ροδουλα με το καλο ο Ιωαννης σας!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ειναι απο το μαγνησιο εγω δεν πηνω ακομη.. ναι αυτες οι ορμονες χθες λεω στον αντρα μου η εχω γινει κακια η οι ορμονες μου δεν ειναι καλα κ γελουσε.. ασε αυτη η ζεστη χθες βραδυ λεω ζεστη πολυ κ μου λεει καλα ειναι τι καλα μωρεεε εχω λιωσειιιι κ δεν βαζω κλιματιστικο γιατι ψιλοβηχει..

μια απτα ιδια! με κοροιδευει κιολας... οτι ειναι κριμα να κοιμαται με τοσο θερμη γυναικα και να μην μπορει να το εκμεταλλευτει!!!:oops::shock:;):P

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εγω συσπασεις δεν εχω... μονο αυτα τα λιγα προπαρασκευαστικα που λεει και η μπαρμπ... παιρνω ακομα μαγνησιο βεβαια! τη δευτερα που εχω ραντεβου θα τον ρωτησω μηπως τα ελατωνουμε σιγα σιγα! ζεστη κι η Αθηνα! εχω σκασει... πιο πολυ απτο καλοκαιρι! ειναι και οι ορμονες μου... πικρα!!!

εεεε συνεχισε το μαγνησιο εσυ :P ακου που σου λεω...σε βοηθαει ακομα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μια απτα ιδια! με κοροιδευει κιολας... οτι ειναι κριμα να κοιμαται με τοσο θερμη γυναικα και να μην μπορει να το εκμεταλλευτει!!!:oops::shock:;):P

χαχαχααχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα:P:p:p:p χαχχααχχχαχαχαχαχχαχαχαχα:P:p:p να σαι καλα κατια μου!!!!! κ εμεις δεν κανουμε τιποτα σε κανενα παιδι δεν μπορω φοβαμαι:oops::oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να τον παρεις τον γιατρο Κατ κ να μας πεις τι σου ειπε...!!!

ριτσα κ εγω τα ιδια λεω στον αμορε....!κ γελαει..κ χθες ολη την μερα ιδρωνα....ξανα κ ξανα..!!μ αρεσει που απο σημερα λενε πτωση θερμοκρασιας...εγω κοριτσια με την δουλεια αρρωσταινω...μεσα εχουν φουλ κλιματιστικο κ ειμαστε ολοι με ζακετες γιατι σκανε πανω μας...κ βγαινοντας με πιανει αποπνιξια απο την ζεστη κ αυτη η διαφορα θερμοκρασιας με αρρωσταινει πραγματικα....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

εεεε συνεχισε το μαγνησιο εσυ :P ακου που σου λεω...σε βοηθαει ακομα!!

θα το συνεχισω... αλλα θα τον ρωτησω να δω και ποτε θα το αραιωσουμε! παιρνω 3 καθημερινα... ευτυχως και τον προηγουμενο και αυτο το μηνα δεν πηρα αντιβιωση... τα λευκα μου ηταν 8,7... γιατι με τα χαπακια, καψουλες, μασωμενα, κλπ ...ολο ρευομαι!:oops: κι ολοι πρωτα γελανε και μετα "δεν πειραζει, καλε, το μωρο σε πιεζει!" χχαααχχχαααχχχααα

1lqJp2.png

EO6lp3.png

θα το συνεχισω... αλλα θα τον ρωτησω να δω και ποτε θα το αραιωσουμε! παιρνω 3 καθημερινα... ευτυχως και τον προηγουμενο και αυτο το μηνα δεν πηρα αντιβιωση... τα λευκα μου ηταν 8,7... γιατι με τα χαπακια, καψουλες, μασωμενα, κλπ ...ολο ρευομαι!:oops: κι ολοι πρωτα γελανε και μετα "δεν πειραζει, καλε, το μωρο σε πιεζει!" χχαααχχχαααχχχααα

εγω να δεις πως ρευομαι το γουρουνι ρευετε πιο καλα μαλλον χαχαχαχα:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τι κανετε κοριτσια??πως πανε οι κοιλιτσες σας?βλεπω κλωτσιες ε???ευτυχως και μενα και χθες αργα και σημερα εμεινα στο κρεβατι για να δω αν θα αρχισει και ναι.μου εκανε τα δικα της.κατι ελαφρια αλλα απτα ολοτελα...με πιασε κολιτιδα παλι και με πιασαν τα κλαματα απτα νευρα μου.πηρα το γιατρο και μου κοψε το σιδηρο,τα γαλακτοκομικα και μονο κοτοπυλο ρυζι κασερακι και φρυγανιες.α και χαμομηλι!!!ευτυχως δεν εχει επηρεασει το μωρακι μου.τυχερη ειμαι!αυτα!

Περαστικά...κι εγω χαλια ειμαι όλο διαρροια και ανησυχια..

kalhspera σε οπες τις κουκλες και τα μπεμπακια τους!

λοιπον

ειδαμε ενα στρουμπουλο μωρακι περιπου μισο κιλο!485 γρ

εινια υγιεστατος και πολυ κινητικος!

στην πρωτη φαση ειδαμε μια μουρη ( μην γελασετε) ιδια η αννα!

ο γιατρος ειπε : αυτη ειναι η φατσουλα!

ποδια χερια ολα καλα

στομαχια, νεφρα, καρδουλα,μια χαρα!σπονδυλικη στηλη αψογη

εγκεφαλος πολυ καλος

και το πιο βασικο: ολα στην θεση τους και στην σωστη αναλογια!

εγω βεβαια εκλεγα απο οταν μπηκα μεχρι που τελιωσαμε

αυτο το αγχος θα με φαει!

αλλα κοριτσια απο δω και περα ολα τελεια!

Με το ακλο ο γιοκας Ροδουλα μου...'εχεις και το ονομα της μαμας μου (και της μπεμπας που θα βγει...αλλά θα τη φωναζουμε με υποκοριστικο μαλλον- προτεινε μου σε παρακαλω!!!)

ΚΟριτσακια πάω σιγα σιγα να παρω τον ταρζαν απ΄το παιδικο...αν και δεν ειμαι πολυ καλα με ολα αυτα που εχουν γινει στη δουλεια και δεν εχω ορεξη ουτε εξω να βγω.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

χαχαχααχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα:P:p:p:p χαχχααχχχαχαχαχαχχαχαχαχα:P:p:p να σαι καλα κατια μου!!!!! κ εμεις δεν κανουμε τιποτα σε κανενα παιδι δεν μπορω φοβαμαι:oops::oops:

εγω δεν το συζηταω καν... αλλα μεχρι και το γιατρο εχει ρωτησει, ποτε μπορουμε να ξαναρχισουμε το σπορ! ;) κι οταν του ειπε "μετα το σαραντισμο κι αφου ελεγξω τα ραμματα" απογοητευτηκε....:shock::shock::shock: δεν ακουσε καθολου τη λεξη ραμματα μαλλον! χχχαααχχχααα... αντρες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω δεν το συζηταω καν... αλλα μεχρι και το γιατρο εχει ρωτησει, ποτε μπορουμε να ξαναρχισουμε το σπορ! ;) κι οταν του ειπε "μετα το σαραντισμο κι αφου ελεγξω τα ραμματα" απογοητευτηκε....:shock::shock::shock: δεν ακουσε καθολου τη λεξη ραμματα μαλλον! χχχαααχχχααα... αντρες!

εγω εκανα πανω απο 40 ημερες δεν μπορουσα ποναγα κ ηταν λες κ ηταν η πρωτη φορα:oops::oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσαρες τι κανετε ?

Ριτσακι σε τρελενουν τα παιδια ε ? υπομονη κοριτσι μου λιγο ακομα εμεινε.

Κατ , θα συμφωνησω με την Κατια παρε τον γιατρο σου ενα τηλ .Η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη αλλωστε και ο γιατρος σου ειναι ο μονος που ξερει να σου πει...εγω απλα σου ειπα γιατι η crp μου παντα ηταν οκ αλλα για να εισαι alert σου ειπα και για τα αλλα για να του πεις να δειτε και τα λευκα σου να εισαι καλυμενη.Μην αγχωνεσαι γιαυτο ειναι οι γιατροι για να τους ενοχλουμε δεν θελει αγχος και ολακ αλα με την μπεμπα σου θα δεις.

Ροδουλα με το καλο ο Ιωαννης σας!!!

Ναι, κι εγώ είμαι χαζή γιατί όλο σκέφτομαι να μην ενοχλώ το γιατρό μου και να περιμένω μέχρι να τον δω αλλά δεν πρέπει να το σκέφτομαι έτσι! Θα τον πάρω!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εμεις καναμε σεξ σε ολη την εγκυμοσυνη!!!!ο αντρας μου , μου ειχε παρει και βιβλιο με της επιτρεπομενες στασεις για το καθε τριμηνο!!χαχαχαχαχαχαχα

αλλα μετα την γεννα και εμεις στιε 60 μερες ηρθαμε σε επαφη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμεις καναμε σεξ σε ολη την εγκυμοσυνη!!!!ο αντρας μου , μου ειχε παρει και βιβλιο με της επιτρεπομενες στασεις για το καθε τριμηνο!!χαχαχαχαχαχαχα

αλλα μετα την γεννα και εμεις στιε 60 μερες ηρθαμε σε επαφη!

το καμα σουτρα των εγκυων! μπραβο στο γιατρο!!! εμεις εχουμε απαγορευτικο απτην αρχη! τελευταια φορα ηταν οταν πιασαμε το μιχαλιω, πριν την καθαρα δευτερα, γιατι μετα αρχισε η νηστεια της σαρακοστης ηθελα να μεταλαβω... μετα πηρα το τεστ και γιοκ...

σαν την 1η φορα ε? ωχ μανα μου!!! εγω θα χω 2με4 ραμματα στον τραχηλο συν οτι αλλο στον κολπο σε φτ ή στην κοιλια σε κτ... τι να γινει? αυτα θα ναι τα πρωτα δωρακια του μιχαλιου στη μαμα!!! και μολις τον δω, θα χαιρομαι και γι αυτα!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Λοιπόν, μόλις πήρα τηλέφωνο τον αντικαταστάτη του ( ο ίδιος λείπει μέχρι την Κυριακή στο εξωτερικό) και του είπα τα αποτελέσματα και μου είπε να κάνω άλλη μία crp και πως αν είναι αρνητική, είμαστε οκ.... Οπότε θα πάω αύριο το πρωί να κάνω και βλέπουμε. Πέφτει και ΣΚ και θα τα πάρω Δευτέρα τα αποτελέσματα. ΓΚΡΡΡ!!!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...