Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κ εγω ειμαι η πρωτη τις οικογενειας κ οταν γεννηθηκε ο 3ος γιατι με τον 2ο εχουμε 18 μηνες διαφορα ημουν 8 χρονων τα εκανα ολα τον αγαπουσα παρα πολυ κ αυτος εμενα οπου πηγαινα κ αυτος μονο μαμα που δεν με ελεγε.. κ τωρα ο γιος μου μου λεει θα την παιρνω πανω μου? του λεω ναι κ θα με βοηθας κ καμαρωνει τωρα για την μικρη δεν ξερω αλλα ειναι μικρη ακομη αμα την δει πιστευω πως δεν θα ξεκολα.. κ μετα θα εχουμε καυγα ποιος θα την πρωτοπιασει χαχαχχαχχα:tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α! και το ονομα αυτου Ιωαννης!

του πεθερου που απο χθες καμαρωνει! εχει και αλλο εγγονι Γιαννη αλλα το δικο μας θα εχει κα το επιθετο, καταλαβαινετε!

υπεροχα ροδουλα οπως κ να εχει χαρα ειναι για τους παππουδες τα ονοματα τους !!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλα ειναι κ τα μεροκαματα ριτσα τι να κανεις??τωρα για την νυστα....φανταζομαι με 2 παιδακια κ ενα 3ο στην κοιλιτσα σου περιμενεις το βραδυ για να ανασανεις λιγο μονη σου....!!ομως ολη την μερα να εχεις 2 διαολακια μεσα στο σπιτι να τρεχουν ...κ μια να κανουν αταξιες...κ μετα να κανουν γλυκες......πρεπει να ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!:D:D

Ροδουλα μου με το καλο ο Ιωαννης λοιπον...κ εμενα ετσι θα εβγαινε αλλα ο ιδιος ο πεθερος μου ζητησε να βγει του γιου του που χασανε....πριν καποια χρονια...!

βεβαια η πεθερα διακριτικα μου ειπε να βγουν κ τα 2 ονοματα αλλα ειπαμε..αν ηταν ετσι να εβγαινε κ του μπαμπακα μου που τον εχω χασει...!οποτε μειναμε στο Μιχαλης...!που ειναι κ απο τα αγαπημενα μου ονοματα...!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι κ τα μεροκαματα ριτσα τι να κανεις??τωρα για την νυστα....φανταζομαι με 2 παιδακια κ ενα 3ο στην κοιλιτσα σου περιμενεις το βραδυ για να ανασανεις λιγο μονη σου....!!ομως ολη την μερα να εχεις 2 διαολακια μεσα στο σπιτι να τρεχουν ...κ μια να κανουν αταξιες...κ μετα να κανουν γλυκες......πρεπει να ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!!:D:D

Ροδουλα μου με το καλο ο Ιωαννης λοιπον...κ εμενα ετσι θα εβγαινε αλλα ο ιδιος ο πεθερος μου ζητησε να βγει του γιου του που χασανε....πριν καποια χρονια...!

βεβαια η πεθερα διακριτικα μου ειπε να βγουν κ τα 2 ονοματα αλλα ειπαμε..αν ηταν ετσι να εβγαινε κ του μπαμπακα μου που τον εχω χασει...!οποτε μειναμε στο Μιχαλης...!που ειναι κ απο τα αγαπημενα μου ονοματα...!:D:D

ειναι δυσκολα η αληθεια αλλα απο αγκαλιες κ γλυκες ειναι η κορη ο γιος οχι κ τοσο μονο το βραδυ κ αυτο οχι παντα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια εχετε συσπασεις εσεις?? εγω εχω καθε μερα κ συχνα αυτο που δεν με φοβιζει ειναι που δεν εχω πονους αλλα συσπασεις εχω αρκετες κ καμια φορα κ βαρος απο κατω:oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσα εγω αυτες τις συσπασεις δεν τις εχω καταλαβει καν πως ειναι...αν ειναι αυτα τα πετρωματα που λετε τα εχω 1-2 φορες την μερα...ειναι σαν να μαζευεται μια μπαλιτσα το μπεμπακι κ πετρωνει αλλα για λιγο.....το μονο που νιωθω στην κοιλιτσα μου περα απο τις πολλες πολλες απολαυστικες κλωτσιες κ τα χοροπηδηματα στην κυστη μου εχω μονο καποια τραβηγματα δεξια συνηθως για λιγο αλλα απο οσο ξερω ειναι φυσιιολογικα...!

Jr39p2.png

εεε ριτσα τωρα ειναι ο μεγαλος αδερφος...ολοκληρος αντρας που θα σε βοηθαει για αυτο δεν θελει πολλες αγκαλιες...!!!:D:D

χαχαχαχα οντως τον βλεπω κ κανει κατι σαν μαγκιες κ το παιζει μεγαλος αχχχ κοριτσια οσο ειναι μικρα ειναι καλα μου φενεται μετα που θα βγαινουν εξω να το αγχος εγω ειμαι που ειμαι τρελη ολο κακες σκεψεις βαζω στο μυαλο μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσα εγω αυτες τις συσπασεις δεν τις εχω καταλαβει καν πως ειναι...αν ειναι αυτα τα πετρωματα που λετε τα εχω 1-2 φορες την μερα...ειναι σαν να μαζευεται μια μπαλιτσα το μπεμπακι κ πετρωνει αλλα για λιγο.....το μονο που νιωθω στην κοιλιτσα μου περα απο τις πολλες πολλες απολαυστικες κλωτσιες κ τα χοροπηδηματα στην κυστη μου εχω μονο καποια τραβηγματα δεξια συνηθως για λιγο αλλα απο οσο ξερω ειναι φυσιιολογικα...!

ναι αυτα τα πετρωματα ειναι οι συσπασεις!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κι εγω συσπασεις δεν εχω... μονο αυτα τα λιγα προπαρασκευαστικα που λεει και η μπαρμπ... παιρνω ακομα μαγνησιο βεβαια! τη δευτερα που εχω ραντεβου θα τον ρωτησω μηπως τα ελατωνουμε σιγα σιγα! ζεστη κι η Αθηνα! εχω σκασει... πιο πολυ απτο καλοκαιρι! ειναι και οι ορμονες μου... πικρα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

στο λεω γιατι τα συζητουσα με τον αδερφο μου που ειναι μεγαλυτερος κ με την μανα μου...κ μου εχουν πει κ οι 2 ...οτι μολις γεννηθηκα εγω ξαφνικα εκοψε τις πολελς γλυκες κ ζουζουνιες..κ αρχισε να το παιζει μαγκακι...κ προστατης κ αντρας......!!αλλα αυτο που λες μου το λενε ολοι οι γονεις...οσο ειναι μικρο κ το παιρνεις οπου θες μαζι σου...κ δεν μπορει να βγει μονο του ανεξελεγκτο ειναι καλα...η μονη σου εννοια ειναι να εχει την υγεια του κ να ειναι καλο παιδι...οταν ομως βγει εξω με τις παρεες εκει ξεκινανε οι μεγαλυτερες αγωνιες...!ουφφφ....!με επιασε πανικος..!:D

εεεε αυτες αφου ειναι οι συσπασεις τις εχω 1-2 φορες την μερα...κ οχι καθε μερα....!!

Jr39p2.png

Καλημέρα! Κι εγώ το εύχομαι... Και στις προηγούμενες εξετάσεις είχα τις ίδιες ενδείξεις (τωρα ανέβηκαν βέβαια πάλι οι τιμές...) και είχα κάνει και crp και κολπική καλλιέργεια και δεν είχαν βρει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί δεν έχει και νόημα μέχρι να πάω στο γιατρό, να δει τις εξετάσεις και να μου πει τι να κάνω... Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει...:?

καλημερα!!! καταρχην δεν αγχωνεσαι... γιατι να αγχωθεις? οταν βρισκουμε κατι, το ψαχνουμε, το αντιμετωπιζουμε και ολα καλα! αυτο που σου πε η μαρκελλα για τρανσαμινασες, ειναι σωστο! οταν αυξανονται τιμες τους σημαινει οτι το συκωτι δεν λειτουργει 100 % σωστα (μπορει να μην ειναι τιποτα, μπορει να θελει χαπακια ή παρακολουθηση). αυτο αυξανει τα λευκα, χωρις ομως να υπαρχει λοιμωξη, οποτε η crp ειναι χαμηλη... τον γιατρος σου τον ενημερωσες? εγω μολις βγουν οι εξετασεις η τις στελνω με fax η τον παιρνω τηλεφωνο. δεν εχει σημασια αν το ραντεβου ειναι σε 1 εβδομαδα!!! παρτον ενα τηλεφωνο... μπορει να σε καθησυχασει η να σου δωσει νωριτερα εξετασεις! και στις δυο περιπτωσεις κερδος εχεις... γιατι θα προχωρησετε πιο νωρις!

Καλημέρα! Έχεις δίκιο, μάλλον θα τον πάρω ένα τηλέφωνο να του το πω και ίσως μου ζητήσει να κάνω καμία εξέταση πριν πάω στο ραντεβού την Πέμπτη, ώστε να μην χάνουμε χρόνο...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κι εγω συσπασεις δεν εχω... μονο αυτα τα λιγα προπαρασκευαστικα που λεει και η μπαρμπ... παιρνω ακομα μαγνησιο βεβαια! τη δευτερα που εχω ραντεβου θα τον ρωτησω μηπως τα ελατωνουμε σιγα σιγα! ζεστη κι η Αθηνα! εχω σκασει... πιο πολυ απτο καλοκαιρι! ειναι και οι ορμονες μου... πικρα!!!

ναι ειναι απο το μαγνησιο εγω δεν πηνω ακομη.. ναι αυτες οι ορμονες χθες λεω στον αντρα μου η εχω γινει κακια η οι ορμονες μου δεν ειναι καλα κ γελουσε.. ασε αυτη η ζεστη χθες βραδυ λεω ζεστη πολυ κ μου λεει καλα ειναι τι καλα μωρεεε εχω λιωσειιιι κ δεν βαζω κλιματιστικο γιατι ψιλοβηχει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...