Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μελλοντικες μανουλιτσεςςςς...κ μανουλιτσες.....κ υποψηφιες συντομα μανουλιτσες...!τι κανουμε??

εγω ξυπνησα με ζαλαδες σημερα κ δεν την πολυπαλευω στην δουλεια....εχει κ πολυ δουλεια λογω των απεργιων σημερα κ εγω υπολειτουργω...επρεπε να απεργησω μου φαινεται...:(:(

ελπιζω εσεις να ειστε ολες καλα...!

καλημερα Ριτσα...!:D

Jr39p2.png

Καλημερα, ομορφιες μου!!!

ειμαστε καλα? ολες? ετσι μπραβο!!!;););)

μπαρμπουλα, θα τα χεις αυτα, αγαπη, οσο περναει ο καιρος... μια βδομαδα θα σαι σουπερ και ξαφνικα μια μερα... θα νιωθεις κουρασμενη, πιασμενη, ζαλισμενη, χαλια... υπομονη μονο! συνηθως την επομενη (αυριο δηλαδη) θα σαι οκ, η κοιλιτσα πιο φουσκωτη και ο μπεμπακος πιο δραστηριος! ...οποτε αξιζει τον κοπο...

real thing ειτε απο τη μαμα και το σοι της, ειτε απο το μπαμπα και το σοι του, ειτε ακομα κι απο το λαδι του νονου... θα χει να παρει το αθλητικο πνευμα! ηδη εχω αρχισει να ψαχνομαι απο που θα ξεκινησουμε και με τι? μας βλεπω σε ομαδα baby swimming!!!:tongue::tongue::tongue: να πανε ολα καλα και στο εξαμηνο θα τον αρχισω με προπονησεις! κορμι ο μιχαλιος...χχχιιιχχχιιιχχχχιιιι;):tongue::D

κατα τα αλλα εμεις κλωτσαμε, δοξα το Θεο, πολυ πολυ πολυ!!! κι εχουμε νευρα... οταν αργει το φαγητο! λετε να πειναει το μωρο? εχω λιγο προβληματιστει... αν εχω 2-3 ωρες χωρις τιποτα αρχιζει τις γερες!!! μολις φαω, εστω και λιγο ηρεμει και χτυπαει πιο γλυκα, στριβει, τεντωνεται... ειναι πειναλακος ή οπως λεει ο αντρας μου, βρηκα δικαιολογια για να τρωω...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!! στα κλεφτα ειδα οτι τελικα η ροδουλα μας εχει αγορι!! :D:D:D

πως νιωθεις ροδουλα με αυτην την ανατροπη???:D:D

706149q8uckmqy9q.gif

Καλημέρα!

Η Crp είναι μία ειδική εξέταση αίματος που κάνεις για να δεις αν έχεις κάποια λοίμωξη... Γενικά ο γιατρός μου έχει πει ότι τα λευκά είναι συχνό φαινόμενο να ανεβαίνουν στην εγκυμοσύνη και μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Και μια φίλη μου που ήταν κι αυτή έγκυος πέρσι είχε το ίδιο θέμα χωρίς κανένα πρόβλημα, έκανε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Απλά με αγχώνει λίγο και μάλλον θα πρέπει να κάνω κάποιες έξτρα εξετάσεις πάλι για να δω αν είναι κάτι που θέλει αντιβίωση... Με το γιατρό έχω ραντεβού την άλλη Πέμπτη και έλεγα να περιμένω μέχρι τότε για να του το πω...

ευχομαι να μην ειανι τιποτα κοριτσακι μην αγωνεσαι, θα κανεις και τις εξτρα εξετασεις και θα δεις που ολα θα ειναι μια χαρα!

σε 1 εβδομαδα θα δεις το γιατρο ε?

UzVGp2.png

καλημερα κατια....!ναι ενταξει δεν με ανησυχει απλως δεν την παλευω στην δουλεια...θελω να παω να κοιμηθω απλως να μου περασουν οι ζαλαδες κ να μην ακουω την καθε κουλαμαρα του καθενος εδω μεσα...

εδω η αλλη μου ζητουσε την Χρυση αυγη κ ξεκιναω να της πω οτι η Χ.Α δινει μονο τηλεφωνα κεντρικα κ οχι ξεχωριστα...κ αρχισε να με βριζει κ να με κατηγορει οτι το κανω επιτηδες επειιδη δεν γουσταρω το κομμα....ελα Χριστε κ Παναγια...δλδ ελεος!!!!

ο Μιχαλιος σου θα γινει αθληταρας δηλαδη εεε???μπραβο μπραβο...φτου φτου...!!κ θελει κ συνεχεια μαμ για να κανει τις εμφανισεις του τις γλυκες????αχχχ το γλυκουλακι...!:P

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ευχομαι να μην ειανι τιποτα κοριτσακι μην αγωνεσαι, θα κανεις και τις εξτρα εξετασεις και θα δεις που ολα θα ειναι μια χαρα!

Καλημέρα! Κι εγώ το εύχομαι... Και στις προηγούμενες εξετάσεις είχα τις ίδιες ενδείξεις (τωρα ανέβηκαν βέβαια πάλι οι τιμές...) και είχα κάνει και crp και κολπική καλλιέργεια και δεν είχαν βρει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί δεν έχει και νόημα μέχρι να πάω στο γιατρό, να δει τις εξετάσεις και να μου πει τι να κάνω... Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει...:?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

δεν θυμαμαι ποιο κοριτσακι σημερα εχει ραντεβου στον γιατρουλη για β επιπεδου αλλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ....κοριτσια στην εγκυμοσυνη ξεχναω τα παντα ε??μου εχει παρει τα μυαλαααα..!ενω παλια ημουν κινητο ημερολογιο σε ολα τωρα πια τα ξεχναω ΟΟΟΟΟΛΑ..!Το εχει παθει καμια αλλη κοπελα...!την Παρασκευη εγω παω να κανω τις κλασσικες αιματολογικες κ ουρων ανα διμηνο κ μαλλον την αλλη Παρασκευη θα κανω την καμπυλη ζαχαρου που εχω ρεπο...αλλιως μετα δεν ξερω ποτε θα ξαναεχω ρεπο καθημερινη..!!

Εχω βρει εγω το κολπο για να με κλωτσαει ο μπεμπουλης μας..αν κ δεν εχω παραπονο....οταν ομως δεν κλωτσαει αρχιζω με τα νυχια μου κ γρατζουναω την κοιλιτσα μου κ αρχιζει κ μου δινει.....χεχεχεχε...!χθες εκανε παρτυ...πραγματικα λες κ γινοταν σεισμος η θαλασσοταραχη....χαχαχαχα!!σημερα εχει σινεμα το προγραμμα αφου γινουν παλι κατι σκαψιματα στο σπιτι...!!:D:D

καλημερα διδυμακι!

κι εγω αλτσχαιμερ εχω παθει το μονο που σκεφτομαι ειναι ο μπεμπης και το λικνο του και η κουνια του και το καροτσι του!!!

μου εχει παρει τα μυαλα!!!!!

αυριο πας για εξετασεις ε?αυριο θελω να παω κι εγω για του θυροειδη

και την αλλη εβδομαδα γενικη αιματος ουρων και γλυκοζης!

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Τι μου κανετε?Ροδουλα μου καλη επιτυχια για σημερα και να απολαυσεις το μπεμπακι σου!Χαθηκα λιγο κοριτσακια μου αλλα ειχαμε εξελιξεις!Γεννησε η κουμπαρα μου χθες ενα υγιεστατο,πανεμορφο κοριτσακι 3,5 κιλα!Αχ κοριτσια να το βλεπατε!Μια κουκλιτσα!Αντε και στα δικα μας σιγα σιγα!Κατια μου εσυ πρωτη απ ολες μας!Σας φιλω γιατι εχω τρελη δουλεια και θα προσπαθησω να ξαναμπω αργοτερα!

μαριτακι να σας ζησει η μπεμπα!!!!!!!!!!! αντε σε λιγους μηνες θα εχεις κι εσυ και ολες μας και τα δικα μας γεννητουρια:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

Καλημέρα! Κι εγώ το εύχομαι... Και στις προηγούμενες εξετάσεις είχα τις ίδιες ενδείξεις (τωρα ανέβηκαν βέβαια πάλι οι τιμές...) και είχα κάνει και crp και κολπική καλλιέργεια και δεν είχαν βρει τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί δεν έχει και νόημα μέχρι να πάω στο γιατρό, να δει τις εξετάσεις και να μου πει τι να κάνω... Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει...:?

καλημερα!!! καταρχην δεν αγχωνεσαι... γιατι να αγχωθεις? οταν βρισκουμε κατι, το ψαχνουμε, το αντιμετωπιζουμε και ολα καλα! αυτο που σου πε η μαρκελλα για τρανσαμινασες, ειναι σωστο! οταν αυξανονται τιμες τους σημαινει οτι το συκωτι δεν λειτουργει 100 % σωστα (μπορει να μην ειναι τιποτα, μπορει να θελει χαπακια ή παρακολουθηση). αυτο αυξανει τα λευκα, χωρις ομως να υπαρχει λοιμωξη, οποτε η crp ειναι χαμηλη... τον γιατρος σου τον ενημερωσες? εγω μολις βγουν οι εξετασεις η τις στελνω με fax η τον παιρνω τηλεφωνο. δεν εχει σημασια αν το ραντεβου ειναι σε 1 εβδομαδα!!! παρτον ενα τηλεφωνο... μπορει να σε καθησυχασει η να σου δωσει νωριτερα εξετασεις! και στις δυο περιπτωσεις κερδος εχεις... γιατι θα προχωρησετε πιο νωρις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα!

εχεις ενα κι ενα?για ονοματακι σκεφτεστε η ακομα??κι εγω ειχα σιγουρο οτι θα ειναι κοριτσι γιατι ετσι σου ειχαν πει.για πες?το ενιωσες καθολου σημερα??στον υπερηχο κουνιοταν?τον καταλαβαινες?η μικρη τι ειπε που ειναι αδερφουλης???αντε απαντησε σιγα σιγα στις ερωτησεις!!!:tongue::tongue:

σευχαριστω κοριτσι με το ωραιο ονομα!!!χεχεχε

απιστευτα!!!και ειναι και μικροσκοπικα ε???πολυ αθλητικος τυπος ο μιχαλιος μας!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!! στα κλεφτα ειδα οτι τελικα η ροδουλα μας εχει αγορι!! :D:D:D

πως νιωθεις ροδουλα με αυτην την ανατροπη???:D:D

706149q8uckmqy9q.gif

να σας πω , νιωθω μια ανακουφιση που ο υπερηχος ηταν καλος, για το αγορι τι να σας πω;;; δεν ξερω!

θα μαθω ομως ! χαχαχα

η μικρη ψιλοστραβωσε αλλα σημερα κατι που της ειπα και μου απαντησε : δικος μου θα ειναι ο αδερφος!

αμα το δει θα το αγαπησει ε;;;

real το ακουγα το μωρο ολο το πρωι , μετα κοινωνησα και μαλλων το μεθυσα το καημενο, τωρα ησυχια! αλλα μου ειπε ο γιατρος να μην τρελενομαι ,στο 3ο τριμηνο πρεπει να το ακουμε καθε μερα!

σημερα δεν θα ειμαι για πολυ στην παρεα σας γιατι εχει γιορτη ο Ροδουλος και λεω να σηκωσω τον απαυτο μου να φτιαξω και κανενα γλκυκο!

πηγα και στην εκκλησια , βρηκα και τον παπα , γιατι αυτο το εκκλησακι ανοιγει μονο μια φορα το χρονο , δηλ , σημερα και θελω να κανω εκει την βαφτιση!

ολα καλα λοιπον! και σας φιλω και σας διπλο φιλω

υσ. ηρθαν οι κουνιες και το λικνο, μπηκαν στο υπογειο και περιμενουν να γεμισουν!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

α! και το ονομα αυτου Ιωαννης!

του πεθερου που απο χθες καμαρωνει! εχει και αλλο εγγονι Γιαννη αλλα το δικο μας θα εχει κα το επιθετο, καταλαβαινετε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα ροδουλα! να τον χαιρεστε!!! ωραιο ονομα και σπανιο... βοηθεια σας κιολας! ...ειναι δυνατον να μην τον αγαπησει? εγω οταν εφερε η μαμα μου τον 3ο (ειμαι η 2η εγω) ημουν 6 χρονων κι ακομα θυμαμαι τι κουκλος ηταν!!! νομιζω οτι και το αρωμα του θυμαμαι... τα χερακια του, τα ματακια... ελεγα σε ολους "ειναι το μωρο μας!!! ειναι ενας αγγελος!" τους εκανα παρατηρηση να μην τον ξυπνησουν... γυρναγα απτο σχολειο, εβγαζα ρουχα, επλενα χερια, προσωπο και δοντια, μαζευα μαλλια, για να τον παρω αγκαλια! σιγουρα θα τον αγαπησει!!! μην αγχωνεσαι...

αααα... για πες και τι γλυκακι σκεφτεσαι? ετσι... για να φανταζομαστε!:rolleyes:

με το καλο και τα επιπλακια σας!!! να ναι τυχερα και να κοιμιζουν ηρεμα τον πριγκηπακο σας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω σημερα νυσταζω πολυ!! εβλεπα συνεχεια το ρολοι κ ελεγα ακομη τοσο νωρις ειναι? κ αλλες φορες λεω ας μη περνα η ωρα να κοιμηθω.. κ μετα οταν πηγε η ωρα 7 παρα λεω οχιιιιιι νυσταζωωωωωωωωωωω.. κ δεν μπορω να κοιμηθω το μεσημερι γιατι κανουν φασαρια τα μικρα μετα διαβασμα οποτε το βραδυ:(:( κ ο αντρας μου πηγε για δουλεια κ θα ερθει αυριο το απογευμα.. ο γαμπρος του κ ο αδερφος του ειναι χτιστες κ του ειπανε να παει για ενα μεροκαματο μαζι γιατι επρεπε να πανε με βαρκα κ επειδη εμεις εχουμε του ειπανε τι να κανουμε τρεχει οπου βρει εκτος δουλειας..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

α! και το ονομα αυτου Ιωαννης!

του πεθερου που απο χθες καμαρωνει! εχει και αλλο εγγονι Γιαννη αλλα το δικο μας θα εχει κα το επιθετο, καταλαβαινετε!

αααχχχ ο παππους!!! μπραβο ροδουλα μου! με το καλο ο γιαννακης, λοιπον...:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...