Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κατια μου καλοφορετα τα παπουτακια

πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σε γαλαζιους τονους!

ευτυχως μας βοηθησε ο Θεος να φτασουμε εως εδω , ευχομαι ν αφτασω και στο τελος ,

για ολες τις κοπελες!

υπεροχα ροδουλα κ κοριτσακι κ αγορακι!!!!!! να σου ζησουν!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια μου καλοφορετα τα παπουτακια

πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σε γαλαζιους τονους!

ευτυχως μας βοηθησε ο Θεος να φτασουμε εως εδω , ευχομαι ν αφτασω και στο τελος ,

για ολες τις κοπελες!

ολα να ρθουν καλα για ολες μας!!!

και τα γαλαζια και τα μπλε και τα ρασινα και ολα για μας θα ναι!!!

και η αννουλα θα χει εναν κουκλο αδερφο να την αγαπα, να την προσεχει και να την "μαλωνει" οταν ειναι ατακτη!!! χχχχιιιιχχχχιιιι.... super το ζευγαρακι σου! με το καλο...:tongue::tongue::tongue::P:p:p:p;);););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

υπεροχα ροδουλα κ κοριτσακι κ αγορακι!!!!!! να σου ζησουν!!!!
λεμε για τα κοριτσακια κορδελες κ φρου φρου αλλα κ τα αγορακια εχουν την χαρη τους!!!

σε ευχαριστω ριτσα μου και εσυ με το καλο η κουκλα σου

για πες τιποτα για τα αγορακια

ειμαι ασχετη, αν και ειμαι νονα , αλλα αλλιως το δικο σου

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε ριτσακι μου! εσυ που εχεις κι απτα δυο... νιωθεις τι γλυκια ειναι η μωρουδιλιτσα, ασχετα αν ειναι αγοριστικη ή κοριτσιστικη! να ναι καλα τα μπεμπακια μας και ολες χαζομαμαδες θα μαστε!

καλα ειστε εσεις? το ποδι σου? οι ανακατωσουρες? για το μεγαλο, δε ρωταω... ειμαι σιγουρη οτι θα προσαρμοστηκε στο σχολειο και θα πεταει!!! η μπουμπου? ζηλευει και κανει το σπιτι σχολειο? ααααχχχ... αμα ερθει το νινι, θα βρει αλλο παιχνιδι!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ευχαριστουμε ριτσακι μου! εσυ που εχεις κι απτα δυο... νιωθεις τι γλυκια ειναι η μωρουδιλιτσα, ασχετα αν ειναι αγοριστικη ή κοριτσιστικη! να ναι καλα τα μπεμπακια μας και ολες χαζομαμαδες θα μαστε!

καλα ειστε εσεις? το ποδι σου? οι ανακατωσουρες? για το μεγαλο, δε ρωταω... ειμαι σιγουρη οτι θα προσαρμοστηκε στο σχολειο και θα πεταει!!! η μπουμπου? ζηλευει και κανει το σπιτι σχολειο? ααααχχχ... αμα ερθει το νινι, θα βρει αλλο παιχνιδι!;)

ναι κοριτσι η αγορι ειναι δικα ΜΑΣ την υγεια τους να εχουν!! καλα ειμαστε πολυ πιο καλα.. το ποδι μου ειναι καλυτερα ευτυχως κ το σαλοσπιρ κ δεν πρηζετε λιγο μονο κ λιγος πονος. τις ανακατωσουρες τις εχω οχι καθε μερα αλλα ειναι συχνες. ο μεγαλος του αρεσει το σχολειο αλλα βαριεται να γραψει κ πιο πολυ την αντιγραφη που γραφουν προταση η λεξουλες πολλες φορες αν δεν ειχαμε την αντιγραφη που βαριεται δεν θα ειχα προβλημα. η μικρη ασε τωρα τις μιλαω κ μου λεει πουταρω (γουσταρω) καταλαβες?? μιλαει μονη της κ κανει παιχνιδια κινητο ασε ασε οταν ειναι μαζι με τον αδερφο μαλωνουν εγω φωναζω παρα πολυ γιατι δεν καταλαβαινουν κ λεω θα γεννησω πολυ γρηγορα.. αμα ερθει το μωρο παναγια απο πιο παραθυρο θα φυγω?!?! χαχαχαχαχχαχα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ροδουλα πιστευω θα δεις διαφορα κοριτσι με αγορι.. το κοριτσι δεν κανει πισω ειναι στο κοσμο τις οπως λεω εγω για την δικια μου τα αγορια ειναι πιο μαζεμενα εκτος κ αν ετυχε ο δικος μου αλλα κ με αλλες που μιλαω η κορη ειναι πιο τσαουσα απο το γιο.. ηταν ησυχος ο γιος μου τωρα ζωηρεψε πολυυυυυ λιγο η ηλικια λιγο η ζηλια λιγο το σχολειο ΧΑΜΟΣ η κορη ειναι πεισματαρα θελει να περνα το δικο της ο γιος ειναι αγαθος αμα του πω δωστο μανωλακι για να μην κλαει το δινει ενω η αλλη οχι προτειμα να το πεταξει.. αλλα κ αυτη σαν μωρο ηταν ησυχια δεν με τυρανισανε μωρα μονο που δεν ετρωγαν πολυ κ πιο πολυ η μικρη αλλα ποτε δεν τα κηνηγησα οταν πεινασουν θα φανε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ροδουλαααα μπραβο για το μωρουλακι σου....ολα υπεροχα λοιπον κ αγορακι εεε???λοιπον τα μετρησα.....8 αγορακια κ 10 κοριτσακια....ειναι κ η φιλη μου με τα διδυμα που περιμενει αγορακια οποτε ειμαστε ισα....!!ααχαχαχαχ!!αντε η Αννουλα θα εχει αδερφουλη τωρα να την προσεχει......

ritsa η κορουλα σου πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα..κ απο φωτο που εχω δει ειναι φατσουλιτσα τρελη...για τον γιο δεν το συζηταω...μοντελακιιιιι...!!:D:D

Κατια τελεια τα παπουτσακιααααααα...μου εφεραν κ εμενα καποια ζευγαρια αλλα τα πρωτα παπουτσακια που θα του βαλω θα ειναι της νονας κ του νονου κ μετα τα υπολοιπα....!!!

καλο μεσημερι κοριτσουδες μου...εδω ετοιμαζεται για βροχη ο καιροςςςςςς.......:D:D:Dκ αυριο λενε βοριαδες....μαλλον γι αυτο ποναει ο αυχενας μου επειδη αλλαζει ο καιρος.....!!φιλακιαααααααααααααααα!

Jr39p2.png

ναι κοριτσι η αγορι ειναι δικα ΜΑΣ την υγεια τους να εχουν!! καλα ειμαστε πολυ πιο καλα.. το ποδι μου ειναι καλυτερα ευτυχως κ το σαλοσπιρ κ δεν πρηζετε λιγο μονο κ λιγος πονος. τις ανακατωσουρες τις εχω οχι καθε μερα αλλα ειναι συχνες. ο μεγαλος του αρεσει το σχολειο αλλα βαριεται να γραψει κ πιο πολυ την αντιγραφη που γραφουν προταση η λεξουλες πολλες φορες αν δεν ειχαμε την αντιγραφη που βαριεται δεν θα ειχα προβλημα. η μικρη ασε τωρα τις μιλαω κ μου λεει πουταρω (γουσταρω) καταλαβες?? μιλαει μονη της κ κανει παιχνιδια κινητο ασε ασε οταν ειναι μαζι με τον αδερφο μαλωνουν εγω φωναζω παρα πολυ γιατι δεν καταλαβαινουν κ λεω θα γεννησω πολυ γρηγορα.. αμα ερθει το μωρο παναγια απο πιο παραθυρο θα φυγω?!?! χαχαχαχαχχαχα..

μπραβο, κοπελα μου! να μην σε τρελαινει κι ο πονος... και με τις φωνες, δικιο εχεις, αλλα δεν βγαινει κατι, ειδικα στην παρουσα φαση! πιο χαλαρα! ...πες τους κι οτι η μανουλα, κουραζεται οταν φωναζει και τρομαζει και το μωρακι... προσπαθησε να τα πιασεις στο φιλοτιμο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

kalhspera σε οπες τις κουκλες και τα μπεμπακια τους!

λοιπον

ειδαμε ενα στρουμπουλο μωρακι περιπου μισο κιλο!485 γρ

εινια υγιεστατος και πολυ κινητικος!

στην πρωτη φαση ειδαμε μια μουρη ( μην γελασετε) ιδια η αννα!

ο γιατρος ειπε : αυτη ειναι η φατσουλα!

ποδια χερια ολα καλα

στομαχια, νεφρα, καρδουλα,μια χαρα!σπονδυλικη στηλη αψογη

εγκεφαλος πολυ καλος

και το πιο βασικο: ολα στην θεση τους και στην σωστη αναλογια!

εγω βεβαια εκλεγα απο οταν μπηκα μεχρι που τελιωσαμε

αυτο το αγχος θα με φαει!

αλλα κοριτσια απο δω και περα ολα τελεια!

Tέλεια, τέλεια τα νέα σας!!! Με το καλό Ροδούλα μου να τον πάρεις στην αγκαλίτσα σου τον μπεμπάκο σου. Αχ... πολύ χάρηκα!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

μπραβο, κοπελα μου! να μην σε τρελαινει κι ο πονος... και με τις φωνες, δικιο εχεις, αλλα δεν βγαινει κατι, ειδικα στην πιαρουσα φαση! πιο χαλαρα! ...πες τους κι οτι η μανουλα, κουραζεται οταν φωναζει και τρομαζει και το μωρακι... προσπαθησε να τα πιασεις στο φιλοτιμο!!!

τους το ειπα τους λεω δεν κανει να φωναζω γιατι μπορει να γεννησω κ δεν κανει θα χασουμε το μωρο, τους λεω οτι ποναω.. αλλα αυτοι τον χαβα τους δεν καταλαβαινουν τιποτα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

kalhspera σε οπες τις κουκλες και τα μπεμπακια τους!

λοιπον

ειδαμε ενα στρουμπουλο μωρακι περιπου μισο κιλο!485 γρ

εινια υγιεστατος και πολυ κινητικος!

στην πρωτη φαση ειδαμε μια μουρη ( μην γελασετε) ιδια η αννα!

ο γιατρος ειπε : αυτη ειναι η φατσουλα!

ποδια χερια ολα καλα

στομαχια, νεφρα, καρδουλα,μια χαρα!σπονδυλικη στηλη αψογη

εγκεφαλος πολυ καλος

και το πιο βασικο: ολα στην θεση τους και στην σωστη αναλογια!

εγω βεβαια εκλεγα απο οταν μπηκα μεχρι που τελιωσαμε

αυτο το αγχος θα με φαει!

αλλα κοριτσια απο δω και περα ολα τελεια!

ροδουλα μου αγορακι???τι ωραια!τωρα θα εχεις ενα κι ενα?για ονοματακι σκεφτεστε η ακομα??κι εγω ειχα σιγουρο οτι θα ειναι κοριτσι γιατι ετσι σου ειχαν πει.για πες?το ενιωσες καθολου σημερα??στον υπερηχο κουνιοταν?τον καταλαβαινες?η μικρη τι ειπε που ειναι αδερφουλης???αντε απαντησε σιγα σιγα στις ερωτησεις!!!:tongue::tongue:
περαστικουλια συνωνοματη κ αφου δεν επηρεαζει το μωρουλι σου κανε υπομονη κ θα περασει.......!!:D:D

καλο μεσημερι κοριτσουδες μου...παω να φτιαξω μια σαλατα να φαωωωωω σημερα με τονο....εχω να φαω πολυ καιρο...μια στο τοσο επιτρεπεται μου εχει πει ο γιατρος...οποτε σημερα που μου ηρθε ΑΣ φαω....τα φιλακια μου σε οοοολες τις κοιλιτσες κ σε ολα τα κοριτσακιααααααα!!!

σευχαριστω κοριτσι με το ωραιο ονομα!!!χεχεχε
Μπραβο ροδουλα μου!!! τελεια τα νεα σας! "στρουμπουλος, υγιεστατος και κινητικος" ακουω!!! οποτε εχουμε κι αλλη αγορομανα στην παρεα? και μοιαζει στην αννουλα, ε? τελεια!!! θα ναι το νινι της, μωρε... ψυχουλα! ολα καλα, δοξα το Θεο, να σας προσεχει η Χαρη Της!

...και μπηκα για να βαλω φωτο απτα πρωτα "παπα" που μας φεραν δωρο!!!

puma_110_05092012-enlarge.jpg

δεν ειναι γλυκουλια? ειναι και μαλακουλια, μωρε... ααααχχχχ!!!:tongue:

απιστευτα!!!και ειναι και μικροσκοπικα ε???πολυ αθλητικος τυπος ο μιχαλιος μας!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...