Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα τ.....μπραβο αν αντεξεις καλα θα κανεις να κατσεις για να ευχαριστηθεις οσΚαο πιο πολυ το ζουζουνακι σου μετα....!!:D

εγω δεν το αντεχω αλλο αυτο με το να καθομαι 5 ωρες σε μια καρεκλα,να μην βολευομαι....να ακουω τον καθενα να μου λεει το μακρυ κ το κοντο..να φωναζει να βριζει...να μην καταλαβαινει κ να εκνευριζομαι κ εγω κ ο πελατης.....κ ηδη με την πλατη μου υποφερω....!!οποτε θα την παρω 56 μερες πριν οπως λεει ο νομος...τις 63 μερες μετα...την αδεια μου υποχρεωτικα οσες μερες ειναι....23..κ μετα θα καταθεσω τα χαρτια μου για το 6μηνο του οαεδ.....οποτε θα σταματησω Αρχες Δεκεμβρη κ οπως τα υπολογιζω θα επιστρεψω Νοεμβρη.....σωστα δεν τα υπολογιζω?

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τ.....μπραβο αν αντεξεις καλα θα κανεις να κατσεις για να ευχαριστηθεις οσΚαο πιο πολυ το ζουζουνακι σου μετα....!!:D

εγω δεν το αντεχω αλλο αυτο με το να καθομαι 5 ωρες σε μια καρεκλα,να μην βολευομαι....να ακουω τον καθενα να μου λεει το μακρυ κ το κοντο..να φωναζει να βριζει...να μην καταλαβαινει κ να εκνευριζομαι κ εγω κ ο πελατης.....κ ηδη με την πλατη μου υποφερω....!!οποτε θα την παρω 56 μερες πριν οπως λεει ο νομος...τις 63 μερες μετα...την αδεια μου υποχρεωτικα οσες μερες ειναι....23..κ μετα θα καταθεσω τα χαρτια μου για το 6μηνο του οαεδ.....οποτε θα σταματησω Αρχες Δεκεμβρη κ οπως τα υπολογιζω θα επιστρεψω Νοεμβρη.....σωστα δεν τα υπολογιζω?

Κι εμένα με κουράζει να κάθομαι σε μια καρέκλα και μάλιστα 8 ώρες, όχι 5.. Αλλά προσπαθώ κάθε λίγο να σηκώνομαι και να περπατάω για να ξεπιάνομαι. Πάντως η κούραση και το πρήξιμο που νιώθω τις καθημερινές δεν έχει καμία σχέση με το ΣΚ...! Αλλά αυτό σκέφτομαι, ότι θα έχω τις μέρες μετά με το μωρό μου και αφού δεν με υποχρεώνει το ταμείο μου να φύγω οπωσδήποτε 56 μέρες πριν, θα πάρω την άδειά μου από αρχές Γενάρη (8 μέρες από το 2012 και 23 από το 2013) και μόλις γεννήσω θα αρχίσει να μετράει το 4μηνο. Μετά μπορώ να πάρω μαζεμένο όλο το μειωμένο ωράριο που βγαίνει άλλους 9 μήνες, αν δεν έχει αντίρρηση ο εργοδότης γιατί μου τα μασάει λίγο...

Νομίζω πως σωστά τα έχεις υπολογίσει, κάπου τότε θα επιστρέψεις. Αλλά θα σου έλεγα την άδεια του 2012 να την πάρεις Δεκέμβρη που θα τη θες πιο πολύ (θα είσαι πιο φουσκωμένη) παρά να κάνεις 4ημερα το Νοέμβριο...Γνώμη μου, αν και ξέρω ότι σου φαίνεται δελεαστικό το να έχεις κάθε εβδομάδα μια μέρα άδεια!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Mπισκοτακι πολυ καλα εκανες και πηρες την αδεια σου!Σιγα μην κατσεις να διακινδυνευσεις την ηρεμια σου την υγεια σου και του μωρου σου για τον καθε πα......ρα!Εγω λεω νασταματησω τελη Δεκεμβρη για να κατσω οσο πιο πολυ γινεται μετα!Θα δειξει αν αντεξω!Για το εξαμηνο του οαεδ θα το κοιταξω να δω αν με συμφερει!

o5etp3.png?xVMpoyHp

καλησπέρα σε ολες!!! σας εχασα, σημερα... ειπατε πολλα, αλλα εχουμε καθαριοτητα και ειχα και τεχνικο να συνδεσει τη nova του κυριου!!! με τουμπαρε παλι... κι ετσι θα χουμε και nova!

ολες καλα απ'οτι διαβαζω... οποτε δεν ανησυχω!

φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

kat εμενα το μειωμενο ειναι 3.5 μηνες αλλα δεν δεχεται ο εργοδοτης μου να το κανω ετσι...μια κ εξω...!!

οσο για τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ δεν εχει μεγαλη διαφορα γι αυτο το σκεφτομαι...δλδ τι να σταματησω Παρασκευη 7 δεκεμβρη τι να σταματησω Δευτερα 3 δεκεμβρη...απλως ελεγα να δουλευω 4ημερα για να βαλω να δουλεψω ολες τις Κυριακες για να παρω παραπανω λεφτα κ να δουλευω 4ημερα....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κΑΤΙΑ....εμεις προς το παρον δεν εχουμε βαλει Νοβα ακομα..γιατι τα λεφτα φευγουν σορηδον λογω του σπιτιου..οποτε μολις τακτοποιηθουμε στο καινουριο μας σπιτι κ δουμε τα οικονομικα θα αποφασισουμε...!

Μαριτα μου κ εγω το σκεφτομουν για το 6μηνο του οαεδ αλλα ο αμορες μου ειπε ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ γιατι δεν θα εχω αλλη ευκαιρια να κατσω τοσο καιρο σερι με το μωρακι μας...κ θελει να ειμαι διπλα του εγω κ οχι οι γιαγιαδες εκεινο το διαστημα...που ηδη θα μας βοηθησουν πολυ...!κ οταν του ειπα για το οικονομικο ειπε να μην με ανησυχει αυτο κ θα τα φροντισει οοολα εκεινος.....κ οταν το συζητησα κ λιγο με τις γιαγιαδες μου προτειναν το ιδιο κ εκεινες....να κατσω με το παιδι οσο πιο πολυ μπορω.....για να θηλαζω κιολας οσο μπορω...κ οσο για το οικονομικο λενε θα βοηθησουν κ εκεινοι οσο μπορουν....!!οποτε λεω να το παρω κ αν δω οτι δεν μας παιρνει το κοβω...αφου γινεται..!

Jr39p2.png

kat εμενα το μειωμενο ειναι 3.5 μηνες αλλα δεν δεχεται ο εργοδοτης μου να το κανω ετσι...μια κ εξω...!!

οσο για τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ δεν εχει μεγαλη διαφορα γι αυτο το σκεφτομαι...δλδ τι να σταματησω Παρασκευη 7 δεκεμβρη τι να σταματησω Δευτερα 3 δεκεμβρη...απλως ελεγα να δουλευω 4ημερα για να βαλω να δουλεψω ολες τις Κυριακες για να παρω παραπανω λεφτα κ να δουλευω 4ημερα....!

Α, άμα έχεις και οικονομικό όφελος, οκ. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Και για το 6μηνο συμφωνώ να το πάρεις αφού θα σε βοηθήσει η οικογένεια οικονομικά, το να γυρίσεις μετά από 4 μήνες είναι πολύ νωρίς για το μωράκι, για το θηλασμό όπως είπες αλλά και γενικά...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εεεεε ναι βλεπω απο το βαφτηστηρι μου που ειναι μωρουλι ακομα....ειναι τωρα 9 μηνων κ λεω ακομα κ τοτε που θα το αφησω θα μου φαινεται αδυνατον να το αφηνω στην μανα μου αλλα τουλαχιστον τοτε θα εχει ξεπεταχτει λιγακι δεν θα ειναι βρεφος .....κ αν δω οτι δεν μας παιρνει οικονομικα το κοβω....αν κ δεν βλεπω να με αφηνει ο αμορες....θα με κλειδωσει σπιτι με το μωρακι...αχαχαχαχα!!!:D

Jr39p2.png

τι κανετε κοριτσια??πως πανε οι κοιλιτσες σας?βλεπω κλωτσιες ε???ευτυχως και μενα και χθες αργα και σημερα εμεινα στο κρεβατι για να δω αν θα αρχισει και ναι.μου εκανε τα δικα της.κατι ελαφρια αλλα απτα ολοτελα...με πιασε κολιτιδα παλι και με πιασαν τα κλαματα απτα νευρα μου.πηρα το γιατρο και μου κοψε το σιδηρο,τα γαλακτοκομικα και μονο κοτοπυλο ρυζι κασερακι και φρυγανιες.α και χαμομηλι!!!ευτυχως δεν εχει επηρεασει το μωρακι μου.τυχερη ειμαι!αυτα!

6KuQp2.png

καλημερα κορίτσιααααααααααα!!!!

τι κάνετε;;;;

η επιχειρηση "δωματιο μπεμπη" συνεχίζεται!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

η μαμα μου κ ο καλός μου βάζουν τα δυνατά τους κ απ οτι φαίνεται ο μπεμπης θα ναι περήφανος για το δωματιο του!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

περαστικουλια συνωνοματη κ αφου δεν επηρεαζει το μωρουλι σου κανε υπομονη κ θα περασει.......!!:D:D

καλο μεσημερι κοριτσουδες μου...παω να φτιαξω μια σαλατα να φαωωωωω σημερα με τονο....εχω να φαω πολυ καιρο...μια στο τοσο επιτρεπεται μου εχει πει ο γιατρος...οποτε σημερα που μου ηρθε ΑΣ φαω....τα φιλακια μου σε οοοολες τις κοιλιτσες κ σε ολα τα κοριτσακιααααααα!!!

Jr39p2.png

kalhspera σε οπες τις κουκλες και τα μπεμπακια τους!

λοιπον

ειδαμε ενα στρουμπουλο μωρακι περιπου μισο κιλο!485 γρ

εινια υγιεστατος και πολυ κινητικος!

στην πρωτη φαση ειδαμε μια μουρη ( μην γελασετε) ιδια η αννα!

ο γιατρος ειπε : αυτη ειναι η φατσουλα!

ποδια χερια ολα καλα

στομαχια, νεφρα, καρδουλα,μια χαρα!σπονδυλικη στηλη αψογη

εγκεφαλος πολυ καλος

και το πιο βασικο: ολα στην θεση τους και στην σωστη αναλογια!

εγω βεβαια εκλεγα απο οταν μπηκα μεχρι που τελιωσαμε

αυτο το αγχος θα με φαει!

αλλα κοριτσια απο δω και περα ολα τελεια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Μπραβο ροδουλα μου!!! τελεια τα νεα σας! "στρουμπουλος, υγιεστατος και κινητικος" ακουω!!! οποτε εχουμε κι αλλη αγορομανα στην παρεα? και μοιαζει στην αννουλα, ε? τελεια!!! θα ναι το νινι της, μωρε... ψυχουλα! ολα καλα, δοξα το Θεο, να σας προσεχει η Χαρη Της!

...και μπηκα για να βαλω φωτο απτα πρωτα "παπα" που μας φεραν δωρο!!!

puma_110_05092012-enlarge.jpg

δεν ειναι γλυκουλια? ειναι και μαλακουλια, μωρε... ααααχχχχ!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια μου καλοφορετα τα παπουτακια

πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σε γαλαζιους τονους!

ευτυχως μας βοηθησε ο Θεος να φτασουμε εως εδω , ευχομαι ν αφτασω και στο τελος ,

για ολες τις κοπελες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Μπραβο ροδουλα μου!!! τελεια τα νεα σας! "στρουμπουλος, υγιεστατος και κινητικος" ακουω!!! οποτε εχουμε κι αλλη αγορομανα στην παρεα? και μοιαζει στην αννουλα, ε? τελεια!!! θα ναι το νινι της, μωρε... ψυχουλα! ολα καλα, δοξα το Θεο, να σας προσεχει η Χαρη Της!

...και μπηκα για να βαλω φωτο απτα πρωτα "παπα" που μας φεραν δωρο!!!

puma_110_05092012-enlarge.jpg

δεν ειναι γλυκουλια? ειναι και μαλακουλια, μωρε... ααααχχχχ!!!:tongue:

τελεια ειναι κατια μου καλοριζικα!!!!!!!! κ αλλα πολλα!!!!!:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...