Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα didi!

οπως εγραψε και η κριστυ οταν εισαι οδηγος και μονη στο αυτοκινητο υποχρεωτικα στο καθισμα του συνοδηγου το μωρο, για να τον ελεγχεις (συνδρομο αιφνιδιου θανατου), αλλα με απενεργοποιημενο τον αεροσακο! ακομα και για πισω, αν εχει αεροσακους πλαινους το αμαξι, πρεπει να απενεργοποιηθουν οσο καιρο μπαινει το παιδι σε καθισμα!

καλημερα κατια μου!

ευτυχως το τουτουνι μου εχει μονο στη θεση του οδηγου αεροσακο

σημερα δεν θα κατσω το πρωι σπιτι

θα παω στο γυναικολογο για να παρω τη συνταγη που μου εγραψε με σιδηρο και μετα στον ενδοκρινολογο να μου γραψει τις εξετασεις θυροειδη και μετα μαμαμπεμπεδοσταρκα

παω να παρω κανενα παντελονι εγκυμοσυνης γιατι με ενα παντελονι που μου εδωσε η ξαδερφη μου ειμαι καθε μερα

σαν το γυφτακι που δεν εχει ρουχα να φορεσει!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω φανατικη των θριλερ απο κουνια! και οχι τα χαζα, αλλα και τα ψυχολογικα, τα δυνατα που λεμε! τωρα ομως... δεν μπορω καθολου! με πιανει κατι σαν ταχυκαρδια, φοβαμαι μην τυχον τρομαξω και πεταχτω, βλεπω ονειρα... χαλια! οποτε, ειναι φυσικο, αφου μας εχει πιασει ολες...:tongue:

ειμαι αναισθητη που εγω τα βλεπω???:cry::confused:

ο συζυγος πριν καμια εβδομαδα μου λεει" οταν γεννηθει το μωρο κομμενα αυτα! δεν θα τα βλεπει το μωρο και θα ακουει τις στριγκλιες" :|:-|

UzVGp2.png

Ytg sgot hgpt transaminases pou exei na kanei methn leitourgia sto sikwti tis mamas kai ouriko oksi.apla se sindiasmo me xamila aimopetalia kai auksimena leuka einai sindromo antifosfolipidiko.oles ginonte ´me eksetasi aimatos.elenaki na pas me to istoriko sou kai oles tis eksetaseis kai se mia amatologo tha elega.egw piga se 9 diaforetikous giatrous kai kanenas den mou eipe na paw se aimatologo kai o anras mou epemene kai phga kai brika to provlima...filakia koritsares kalhmeraaaaaaaaaaaaa

Καλημέρα! Δεν τις είχα αυτές τις εξετάσεις, μόνο γενικές αίματος και τοξόπλασμα μου είχε γράψει. Μάλλον θα μου πει να κάνω πάλι crp. Αυτό το σύνδρομο που λες τι είναι;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

μολις εκατσα να ξεκουραστω λιγο, καθαριζα το συνθετο του σαλονιου κ καταλαβαινετε ολα τα ποτηρια εξω για πλησιμο σκουπισμα κ ξανα στη θεση τους τα εκανα αυτα αλλα εχω πολλες δουλειες ακομη εχω τα τουλαπια τις κουζινας μετα τα χειμωνιατικα με τα καλοκαιρινα κ πολλα ακομη..

didi ετσι ακουσα για το ικεα θα φανει..

καλημερα ριτσα μου

ξεκινησες ξεσηκωμω του σπιτιου???

εγω λιγα πραγματα εχω κανει

τωρα θελω καποια στιγμη να καθαρισω τα ντουλαπια του μπανιου

δεν θυμαμαι αν σου ειπα χθες αλλα ο ντιντος μου ειπε τελικα δεν θα ερθουν λογω κρισης

θελω να ρωτησω την αποψη των κοριτσιων που εχουν παει στο ικε@: εχετε δει απο κοντα αυτην την κουνια με 40 ευρω? αξιζει να την παρω ειναι σταθερη? ή οταν θα γινει 1,5 ο Αλκης μου που θα χοροπηδαει μεσα θα σπασει? (λογικα αυτη η κουνια ειναι για μεχρι 2 χρονων)

στρωματακι εχω ψαξει περιπου τι θα παρω απο μοδερ..ρ

απλα θελω οποια την εχει δει να μου πει αν αξιζει να την παρω

διαφορετικα θα παρω της μοδ..ρ με 4πλασια τιμη (150 ευρω) που ειναι για μεχρι 4-5 χρονων

UzVGp2.png

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη ζαχάρου. Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας μέχρι να πάω στο γιατρό μου...

0 λεπτά: 75 με τιμές αναφοράς 70-110

60 λεπτά: 118 με τιμές αναφοράς >170

120 λεπτά: 114 με τιμές αναφοράς >120

Σας φαίνεται πολύ οριακό το 114 στις 2 ώρες; Κατά τα άλλα, πάλι αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια, όπως την άλλη φορά που είχα κάνει και crp και είχε βγει οκ ευτυχώς και ο αιματοκρίτης έχει πέσει παρά το ότι παίρνω πια 2 χαπάκια σιδήρου αντί για ένα... Αλλά ακόμη καλός είναι, 36,8!

καλημερα κοριτσακι!

ακομη δεν εχω κανει καμπυλη ζαχαρου αλλα εμενα μου φαινεται οτι εισαι φυσιολογικη!

το crp δεν ξερω τι ειναι...

τα αυξημεβα λευκα σου ειπε ο γιατρος γιατι??

ο αιματοκριτης σου νομιζω ειναι μια χαρα για εγκυμονουσα

εγω τελευταια φορα ειχα 33!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ρε didi με bmi 18.8 μας μιλας για κιλα ? εμεις μιλαμε για bmi 28+ !!!

:oops::oops::oops::oops::oops:

δεν μιλησα για κιλα... στην μπαρμπουλα της ειπα να μην ανησυχει επειδη αγχωθηκε που εβαλε 6 κιλα....:oops::oops::oops::oops::oops:

UzVGp2.png

ροδουλα την αουσες την μπεμπα???

οταν κι εγω δεν ειμαι σιγουρη αν τον εχω ακουσει ξαπλωνω ανασκελα βαζω τα χερια στην κοιλια και περιμενω να λαβω κινηση!

κοριτσια παω να ετοιμαστω

φιλακια πολλα και καλη σας μερα!!

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσακι!

ακομη δεν εχω κανει καμπυλη ζαχαρου αλλα εμενα μου φαινεται οτι εισαι φυσιολογικη!

το crp δεν ξερω τι ειναι...

τα αυξημεβα λευκα σου ειπε ο γιατρος γιατι??

ο αιματοκριτης σου νομιζω ειναι μια χαρα για εγκυμονουσα

εγω τελευταια φορα ειχα 33!!

Καλημέρα!

Η Crp είναι μία ειδική εξέταση αίματος που κάνεις για να δεις αν έχεις κάποια λοίμωξη... Γενικά ο γιατρός μου έχει πει ότι τα λευκά είναι συχνό φαινόμενο να ανεβαίνουν στην εγκυμοσύνη και μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Και μια φίλη μου που ήταν κι αυτή έγκυος πέρσι είχε το ίδιο θέμα χωρίς κανένα πρόβλημα, έκανε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Απλά με αγχώνει λίγο και μάλλον θα πρέπει να κάνω κάποιες έξτρα εξετάσεις πάλι για να δω αν είναι κάτι που θέλει αντιβίωση... Με το γιατρό έχω ραντεβού την άλλη Πέμπτη και έλεγα να περιμένω μέχρι τότε για να του το πω...

καλημερααααα....τι κανουμε?????

εγω εδω δουλειααααααα....!!κ με την καλυτερη παρεα τον μπεμπουλη μου να μου ριχνει κλωτσιες κ να κανει κωλοτουμπιτσες απο το πρωι που σηκωθηκα.....χιχιχ...!!

διδυμακι μου ουτε εγω το θεωρω θριλερ βρεεεε το diaries απλως στο ειπα για να καταλαβεις ποσο με επηρεαζουν στην εγκυμοσυνη οτι κ αν δωωωωωω....!!!

δεν θυμαμαι ποιο κοριτσακι σημερα εχει ραντεβου στον γιατρουλη για β επιπεδου αλλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ....κοριτσια στην εγκυμοσυνη ξεχναω τα παντα ε??μου εχει παρει τα μυαλαααα..!ενω παλια ημουν κινητο ημερολογιο σε ολα τωρα πια τα ξεχναω ΟΟΟΟΟΛΑ..!Το εχει παθει καμια αλλη κοπελα...!την Παρασκευη εγω παω να κανω τις κλασσικες αιματολογικες κ ουρων ανα διμηνο κ μαλλον την αλλη Παρασκευη θα κανω την καμπυλη ζαχαρου που εχω ρεπο...αλλιως μετα δεν ξερω ποτε θα ξαναεχω ρεπο καθημερινη..!!

Εχω βρει εγω το κολπο για να με κλωτσαει ο μπεμπουλης μας..αν κ δεν εχω παραπονο....οταν ομως δεν κλωτσαει αρχιζω με τα νυχια μου κ γρατζουναω την κοιλιτσα μου κ αρχιζει κ μου δινει.....χεχεχεχε...!χθες εκανε παρτυ...πραγματικα λες κ γινοταν σεισμος η θαλασσοταραχη....χαχαχαχα!!σημερα εχει σινεμα το προγραμμα αφου γινουν παλι κατι σκαψιματα στο σπιτι...!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Τι μου κανετε?Ροδουλα μου καλη επιτυχια για σημερα και να απολαυσεις το μπεμπακι σου!Χαθηκα λιγο κοριτσακια μου αλλα ειχαμε εξελιξεις!Γεννησε η κουμπαρα μου χθες ενα υγιεστατο,πανεμορφο κοριτσακι 3,5 κιλα!Αχ κοριτσια να το βλεπατε!Μια κουκλιτσα!Αντε και στα δικα μας σιγα σιγα!Κατια μου εσυ πρωτη απ ολες μας!Σας φιλω γιατι εχω τρελη δουλεια και θα προσπαθησω να ξαναμπω αργοτερα!

o5etp3.png?xVMpoyHp

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!! Σας γραφω απ'το σπιτι αφού μια του κλεφτη δυο του κλεφτη ε τη τριτη με τις @α@κιες του προεδρου την εκανα απ΄τη δουλεια...δε σας περιγραφω τι εγινε χτες γιατι ειμαι σιγουρη θα μου πειτε οπως μου λενε ολοι να απευθυνθω σε δικηγορο..

Αυτος ο ανθρωπος εκτος απο μισογυνης ειναι και τρελος...δεν εχω λογια. Πηρα την κανονικη μου αδεια και απο Δευτερα θα παρω επ'απειλουμενη να γυρισει κι ο γιατρος μου απ΄το εξωτερικο που ειναι να μου τη γραψει. <Αν ξερει καμια σας τι γινεται και πού την παμε στο ΙΚΑ να μου πει. Χαλια σας λεω χτες, πετρωσε η κοιλια μου, εμετους, διαρροιες κτλ κτλ...πήγα να κανω τον υπερηχο στον παιδοκαρδιολογο και με ρωτουσε γιατι ειμαι αγχωμενη...τι να του ελεγα του ανθρωπου..Στεναχωρια μπολικη.

Παντως ολα καλα με τον υπερηχο. Εξετασεις για το λευκωμα δεν εκανα ακομη γιατι ετσι που ειμαι θα βγουν ολα ανεβασμενα...

Στο τέλος λεω...αστο @ιαο@ο ολοι τους έπρεπε να ειχα παρει εξ'αρχης αδεια οπώς το κανουν όλες αλλα με επιασε το φιλοτιμο...τελοσπαντων.

καλημερα ριτσα μου

ξεκινησες ξεσηκωμω του σπιτιου???

εγω λιγα πραγματα εχω κανει

τωρα θελω καποια στιγμη να καθαρισω τα ντουλαπια του μπανιου

δεν θυμαμαι αν σου ειπα χθες αλλα ο ντιντος μου ειπε τελικα δεν θα ερθουν λογω κρισης

θελω να ρωτησω την αποψη των κοριτσιων που εχουν παει στο ικε@: εχετε δει απο κοντα αυτην την κουνια με 40 ευρω? αξιζει να την παρω ειναι σταθερη? ή οταν θα γινει 1,5 ο Αλκης μου που θα χοροπηδαει μεσα θα σπασει? (λογικα αυτη η κουνια ειναι για μεχρι 2 χρονων)

στρωματακι εχω ψαξει περιπου τι θα παρω απο μοδερ..ρ

απλα θελω οποια την εχει δει να μου πει αν αξιζει να την παρω

διαφορετικα θα παρω της μοδ..ρ με 4πλασια τιμη (150 ευρω) που ειναι για μεχρι 4-5 χρονων

Την ειχαμε παρει αυτη τη κουνια σε πρασινο κιολας γιατι ειχαμε παει για χριστουγεννα στον κουνιαδο και δεν ειχε που να κοιμησω το παιδι...πολυ κακη ποιοτητα ντιντι μου και για να τη φτιαξεις σου βγαινει ο πατος..φαινεται κιολας απο τα ξυλα οτι ειναι χαλια...δωσε κατι παραπανω μωρε και 150 δεν ειναι πολλα για κουνια, παρε κι ενα καλο στρωμα, θα το βαλεις και στο δευτερο παιδι με το καλο. Ασε που νομιζω το εχουνε κανει ετσι να παιρνει μονο στρωμα του ικε@ κι οχι αλλο...παει με τις διαστασεις.

Αυτα κοριτσακια...θα τα λεμε απτο σπιτι τωρα!!Τα φιλια μου!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα Μαριτακι...οντως σε χασαμε οπως ξανα χασαμε την Impatient αλλα ας εισαστε καλα κ ας χανεστε δεν πειραζειιιιιιιι!!!!

μπισκοτακι μου καλα εκανες κ αργησες να την παρεις με τον......μην τον χαρακτηρισω τωρα.....δεν θα αρρωστησουμε ουτε εμεις κ ΦΥΣΙΚΑ ουτε τα μωρακια μας για τον καθενα που δεν καταλαβαινει.....ηρεμησε...χαλαρωσε κ ξεκουρασου τωρα οοοοοοσο μπορεις....!!:D:D:D

εγω εχω ακομααααα μελλον μεχρι τις αρχες Δεκεμβρη που θα σταματησω....κ σημερα θελω να μαθω ποσες μερες υπολοιπο εχω γιατι λογικα θα πρεπει να την παρω πριν φυγω....!αλλα ποιος ρωταει τον κερβερο την προισταμενη που σε κοιταζει κ τρεμεις....??

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Μόλις γύρισα από κολυμβητήριο.

Δεν ήρθε το συνεργείο για γύρισμα, γιατί λέει έχει απεργία η ΕΣΗΕΑ και θαρθούνε την Παρασκευή...

Κι έτσι με πείσανε να πάω και την Παρασκευή... κι έχω και γιόγκα μετά... θα τα φτύσω!!!

Εμένα όχι απλά κλωτσάνε οι ζουζούνες... κουνιέται η κοιλιά μου ολόκληρη!

Σας αφήνω για λίγο... νυστάζω...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Μπισκοτάκι, καλά έκανες! Γράψτους όλους και κάτσε να ξεκουραστείς! Δεν θα διακινδυνεύεις την υγεία σου και του μωρού σου για τον κάθε @$%$&^!!!

Εγώ λέω να το τρενάρω μέχρι αρχές Γενάρη (αν αντέχω τα πηγαινελα με την κοιλια στο στόμα...). Μετά το 4μηνο τι άδεια θα πάρετε;

στην υπευθυνη μου για την αδεια κ μου ειπε αν θελω να μαθει εκεινη...οποτε με διευκολυνε κ εμαθε οτι εχω ακομα 6 μερες....αν αφαιρεσουμε της επομενης εβδομαδας που εχω Παρασκευη κ Δευτερα....οποτε μενουν αλλες 4....κ τωρα σκεφτομαι να δουλεψω ολο τον Νοεμβρη κ να σταματησω 3 δεκεμβρη αντι για 7?η να βαλω καθε εβδομαδα μια μερα αδεια ολο τον Νοεμβρη για να δοΤΕΛΙΚΑ ειπα υλευω 4ημερο ολο τον νοεμβρη..??για πειτε μου κ εσεις την γνωμη σας!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...