Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Οκ..ευχαριστω

αυτο το β-επιπεδου ειναι αυτο που λενε ο μεγαλος υπερηχος?

αυτο το τρισδιαστατο θα το κανετε η ειναι τζαμπα λεφτα?εγω σκεφτομαι να το κανω

ολα θα τα κανουμε!

η αληθεια ειναι οτι για το μωρακι μου τπτ δεν εχω πει τζαμπα λεφτα

ο αντρας μου μαλιστα το θελει για να δει και σε ποιον μοιαζει:shock:

να ημασταν ενας απο τους δυο ασχημοι να πω οτι ανησυχει!

εμενα δεν με πειραζει και οι 2 μας ομορφοι ειμαστε

εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να μην παρει την μυτη του σογιου του και να παρει το χρωμα ματιων (οχι σχημα) του σογιου μου

αλλα αυτα δεν φαινονται στο ντοπλερ:cool:

βασικα και στην αυχενικη και στον υπερηχο της δευτερας μας εβαλε να το δουμε σε 3d αλλα σε αυτη τη φαση δεν διακρινονται τα χαρακτηριστικα

το μονο που παρατηρησαμε με τον αντρα μου οτι εχει σαρκωδη χειλη και κανεις στο σοι μας δεν εχει και λεγαμεγια πλακα : βρε λες να εβαλε αλλου τα σπερματοζωαρια ο γιατρος???αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φοβαμαι μην με παρεξηγησει

θα πει ο χριστιανος " καλα εδω περασαμε δια πυρος και σιδηρου να το καταφερουμε και η κοπελια θελει τρελιτσες"

και ο αντρας μου δεν ρωταει,

και μια μερα μου ειπε : και να μας αφησει εγω φοβαμαι

9 μηνες ειναι θα περασουν!

μεχρι τοτε νυχτεριδες και αραχνες γλυκια μου!

ε αφου το σκεφτεται ετσι ο αντρουλης σου μια χαρα!

εμενα δεν κρατιεται!!!!!!! το ειπα κι εχθες 1 φορα την εβδομαδα και αρκετα του ειναι

UzVGp2.png

αφου τοτε ειναι ο ιδιος υπερηχος, ελενακι μου πρεπει να τον κανεις

στο κοριτσακι μου τον ειχα κανει 3 φορες

και σε αυτο μου ειπε ο γιατρος οτι θα το κανουμε 32- 34 εβδομαδες για να μας καθορισει τον τοκετο ( καισαρικη)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

και για να μην παρεξηγηθω και με πειτε ψωναρα:D

οταν λεω ομορφοι , δεν εννοω μοντελα

αλλα δεν μας βλεπει και καποιος και λεει"πως εισαι ετσι?":cool:

χαχαχαχαχαααχαχα

η μικρη μου ειναι ιδια ο πατερας της αλλα δεν με νοιαζει που δεν μου μοιαζει , λεω : καλε το παιδι εχει παρει την εξυπναδα μου!

οταν γεννησα κανεις δεν ειδε το μωρο ( μονο για 5 λεπτα πριν το πανε στα προωρα), ετσι οταν τελικα την πηρα σπιτι ηρθε η πεθερα μου και λεει:

το μωρο ειναι πολυ ομορφο και απορω γιατι ουτε εσυ ουτε ο γιος μου εισαστε ομορφοι! :evil::evil::evil:

θα ακουσετε πολλα πανω στο θεμα "τινος μοιαζει το μωρο" και ισως να σας ενοχλουν αλλα μετα απο χρονια θα τα θυμαστε και θα γελετε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Ετσι κι αλλιως ηθελα να το κανω και γω κι ο αντρας μου απλα με πολλους που μιλησα νου ελεγαν σιγα μη το κανω τσαμπα λεφτα και τετοια χαζα.......οπως τα λες didi τπτ δεν ειναι τζαμπα λεφτα για τα μωρακια μας!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κοριτσια αλλο ειναι το ντοπλερ κ αλλο το τρισδιαστατο.. το ντοπλερ βλεπει πως αιματωνετε το μωρο κατι τετοιο, το τρισδιαστατο ειναι που βλεπουμε το μωρο με χρωμα κ σαν πιο ΜΩΡΟ χαχαχαχα.. εγω κ στα δυο μου παιδια οι μυτες τους ηταν απο εμενα μικρες αλλα οπως το βλεπεις στο τρισδιαστατο κ οταν εισαι στο 9ο ειναι οπως γεννιεται ξερεις πως θα ειναι το μωρο σου.. κ ο δικος μου γιατρος δινει κ dvd

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ετσι κι αλλιως ηθελα να το κανω και γω κι ο αντρας μου απλα με πολλους που μιλησα νου ελεγαν σιγα μη το κανω τσαμπα λεφτα και τετοια χαζα.......οπως τα λες didi τπτ δεν ειναι τζαμπα λεφτα για τα μωρακια μας!!!!!!!![/QUOT

εγω δεν πληρωνω κατι εξτρα για το τρισδιαστατο το κανει απο μονος του ο γιατρος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια αλλο ειναι το ντοπλερ κ αλλο το τρισδιαστατο.. το ντοπλερ βλεπει πως αιματωνετε το μωρο κατι τετοιο, το τρισδιαστατο ειναι που βλεπουμε το μωρο με χρωμα κ σαν πιο ΜΩΡΟ χαχαχαχα.. εγω κ στα δυο μου παιδια οι μυτες τους ηταν απο εμενα μικρες αλλα οπως το βλεπεις στο τρισδιαστατο κ οταν εισαι στο 9ο ειναι οπως γεννιεται ξερεις πως θα ειναι το μωρο σου.. κ ο δικος μου γιατρος δινει κ dvd

Τελειο ειναι....ειχα δει της συνυφαδας μου και το μωρο φαινοταν πολυ κοντα σε αυτο που ηταν οταν γεννηθηκε.....αυτο το κανεις στον 9ο?γιατι αυτοι το εκαναν πιο νωρις

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Ετσι κι αλλιως ηθελα να το κανω και γω κι ο αντρας μου απλα με πολλους που μιλησα νου ελεγαν σιγα μη το κανω τσαμπα λεφτα και τετοια χαζα.......οπως τα λες didi τπτ δεν ειναι τζαμπα λεφτα για τα μωρακια μας!!!!!!!![/QUOT

εγω δεν πληρωνω κατι εξτρα για το τρισδιαστατο το κανει απο μονος του ο γιατρος..

μπορει να το κανει και μενα δεν εχω ρωτησει καθολου γι'αυτο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τελειο ειναι....ειχα δει της συνυφαδας μου και το μωρο φαινοταν πολυ κοντα σε αυτο που ηταν οταν γεννηθηκε.....αυτο το κανεις στον 9ο?γιατι αυτοι το εκαναν πιο νωρις[/quote

οχι εμενα ο γιατρος το εκανε κ στην αυχενικη αυτο δεν ειναι καποια εξεταση ειναι για εμας να το δουμε πιο καλα. μου το κανει οποτε παω.. κ αν ο υπεριχος του γιατρου σου το εχει λογικα δεν πληρωνεις...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αααα! τελικα ειναι διαφορετικο

μαλλων δεν το ειχα κανει στην μικρη μου!

δεν εχω dvd μονο στο χαρτι τυπομενα ασπρομαυρα και κοκκινα

θα τον ρωτησω τωρα να δω αν θα το κανω αλλα στο χαρτι που μου εχει δωσει δεν το αναφερει!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

χαχαχαχαχαααχαχα

η μικρη μου ειναι ιδια ο πατερας της αλλα δεν με νοιαζει που δεν μου μοιαζει , λεω : καλε το παιδι εχει παρει την εξυπναδα μου!

οταν γεννησα κανεις δεν ειδε το μωρο ( μονο για 5 λεπτα πριν το πανε στα προωρα), ετσι οταν τελικα την πηρα σπιτι ηρθε η πεθερα μου και λεει:

το μωρο ειναι πολυ ομορφο και απορω γιατι ουτε εσυ ουτε ο γιος μου εισαστε ομορφοι! :evil::evil::evil:

θα ακουσετε πολλα πανω στο θεμα "τινος μοιαζει το μωρο" και ισως να σας ενοχλουν αλλα μετα απο χρονια θα τα θυμαστε και θα γελετε!

οπως ειπα δεν με νοιαζει σε ποιον θα μοιαζει(φτανει να μην μοιαζει σε κανεναν αλλο ή καμια αλλη:D:D-λογω εξ/κης)

αλλωστε τον αντρα μου τον ερωτευτηκα πριν γνωρισω και την προσωπικοτητα για την εξωτερικη του εμφανιση! και αφου θα κανω γιο ομορφος θα ειναι κι αν μοιασει στον πατερα του:D:D:D;)

απλα να μην παρει τη μυτη-γερακα του πεθερου μου!!!!(που την πηρε η κουνιαδα μου αλλα την εφτιαξε :D:D:D)

UzVGp2.png

εχεις δικιο... γιατι αν σκεφτεις οτι τον εχουμε δει σε 3διαστατο ηδη 2 φορες

αλλα νομιζα οτι κι ο ντοπλερ ειναι τρισδιαστατος...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...