Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μολις εκατσα να ξεκουραστω λιγο, καθαριζα το συνθετο του σαλονιου κ καταλαβαινετε ολα τα ποτηρια εξω για πλησιμο σκουπισμα κ ξανα στη θεση τους τα εκανα αυτα αλλα εχω πολλες δουλειες ακομη εχω τα τουλαπια τις κουζινας μετα τα χειμωνιατικα με τα καλοκαιρινα κ πολλα ακομη..

didi ετσι ακουσα για το ικεα θα φανει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη ζαχάρου. Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας μέχρι να πάω στο γιατρό μου...

0 λεπτά: 75 με τιμές αναφοράς 70-110

60 λεπτά: 118 με τιμές αναφοράς >170

120 λεπτά: 114 με τιμές αναφοράς >120

Σας φαίνεται πολύ οριακό το 114 στις 2 ώρες; Κατά τα άλλα, πάλι αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια, όπως την άλλη φορά που είχα κάνει και crp και είχε βγει οκ ευτυχώς και ο αιματοκρίτης έχει πέσει παρά το ότι παίρνω πια 2 χαπάκια σιδήρου αντί για ένα... Αλλά ακόμη καλός είναι, 36,8!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη ζαχάρου. Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας μέχρι να πάω στο γιατρό μου...

Σας φαίνεται πολύ οριακό το 114 στις 2 ώρες; Κατά τα άλλα, πάλι αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια, όπως την άλλη φορά που είχα κάνει και crp και είχε βγει οκ ευτυχώς και ο αιματοκρίτης έχει πέσει παρά το ότι παίρνω πια 2 χαπάκια σιδήρου αντί για ένα... Αλλά ακόμη καλός είναι, 36,8!

μια χαρα θα σου πει κι ο γιατρος... απλα μαλλον θα σε βαλει να τρως με μετρο γλυκα, ζυμαρικα, ρυζια, ψωμια, κλπ, οπως κι εγω, για να μην ανεβαινει και αργει να πεσει μετα... μια χαρα ομως! τα λευκα σου ποσο ειναι? ο αιματοκριτης ειναι σουπερ! εμενα ειχε φτασει 31-32 και με 2 χαπια καθημερινα εφτασα 36.5 στο 3ο τριμηνο! ουτως η αλλως στο 3ο θα ανεβει, οποτε εισαι οκ!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα θα σου πει κι ο γιατρος... απλα μαλλον θα σε βαλει να τρως με μετρο γλυκα, ζυμαρικα, ρυζια, ψωμια, κλπ, οπως κι εγω, για να μην ανεβαινει και αργει να πεσει μετα... μια χαρα ομως! τα λευκα σου ποσο ειναι? ο αιματοκριτης ειναι σουπερ! εμενα ειχε φτασει 31-32 και με 2 χαπια καθημερινα εφτασα 36.5 στο 3ο τριμηνο! ουτως η αλλως στο 3ο θα ανεβει, οποτε εισαι οκ!

γεια σου κατια μου πως εισαι?? ανεβενει στο τριτο τριμηνο? μακαρι! δεν ειχα προβλημα στα αλλα μου κ τωρα τελευταια φορα πριν 2 εβδομαδες ηταν 33 ο αιματοκριτης αχ πως τον φοβαμαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τα λευκά μου είναι 13,57 με ανώτατο όριο το 11 και τα ουδετερόφιλα 85,1 με ανώτατο το 75... Είναι αυτές οι 2 τιμές που είναι πάντα αυξημένες απλά κάθε φορά είναι και περισσότερο...

Για το ζάχαρο αυτό που λες είναι πως μεταξύ 1ης και 2ης ώρας δεν πέφτει πολύ και ίσως γι'αυτό πρέπει να προσέχω λίγο; Κι εγώ αυτό σκέφτηκα....

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα.

Πήγα κολυμβητήριο και μετά για αποτρίχωση στο... ....ί και μετά με πήρε ο ύπνος...

Πολύ νύστα βρε παιδάκι μου.

Τους πρώτους μήνες θα είναι σε λίκνο, οπότε θα έχει το αίσθημα της φωλιάς... Δε μιλάω απλά για μεγάλη κούνια. Μετά βγαίνουν τελείως τα καγκέλα και γίνεται κρεβατάκι μέχρι τα 10 του. Θα έχει μήκος 1,80 δηλαδή ενώ ως κούνια γύρω στο 1,15 νομίζω. Και φαντάζομαι πως σε αυτό το μαγαζί έχουν και σεντόνια για αυτές τις κούνιες.

Άσε κι εγώ έτσι φανταζόμουν...

ΡΩΤΑ πριν αγοράσεις!!!

Εμένα για πανωσέντονα, κουβερτάκια κλπ δεν με ένοιαζε, γιατί την έβαζα με το φορμάκι στον υπνόσακο, αλλά εκεί γύρω στα δύο, τι να σου πω!!!

Αν δεν είχαμε μόλις μετακομίσει από Κρήτη και καραφεσωθεί μέχρι αηδίας, θα αγόραζα μονό κρεβάτι από τότε και απλά θα πήγαινε χαμένο το "πλεονέκτημα".

Κατά τα λοιπά και την αλλαξιέρα τη βολεύτηκα πολύ, αλλά οκ, μια απλή συρταριέρα με αλλαξιεράκι από πάνω κάνει μια χαρά. Εγώ είχα βάλει αυτό το πλαστικό το σκληρό που είναι για αλλαξιέρα πάνω από το μπανάκι με τη βάση που λέγαμε... το είχα ξεβιδώσει και το είχα βάλει πάνω στη συρταριέρα.

Επίσης στον τοίχο πάνω από την αλλαξιέρα, βάλτε κι ένα ράφι. Εγώ μέχρι και στον τοίχο δίπλα από την αλλαξιέρα κρέμασα πανώ με θήκες. Σε ολόκληρο εργαστήριο το μετέτρεψα το μέρος... Την ώρα που αλλάζεις - ντύνεις - κάνεις μασάζ το μωρό κλπ, χρειάζεται να τα έχεις όλα σε σημείο που να τα φτάνεις.

Τώρα θυμήθηκα κι ένα ακόμη άχρηστο πράγμα που πήρα: τον "ειδικό" κάδο για τις χρησιμοποιημένες πάνες... Ένας απλός κάδος αρκεί. Τα ατομικά αρωματικά σακουλάκια για τις πάνες κοστίζουν πάνω κάτω λιγότερο απ΄ ότι του "ειδικού" κάδου... Από ένα σημείο και μετά βέβαια, που είχε μεγαλ¨ωσει και η σουσουράδα λιγάκι, απλά βάζαμε τα λερωμένα σε σακούλες του σούπερ μάρκετ και τα πετάγαμε στον κανονικό κάδο ή του μπάνιου ή της κουζίνας.

Στο κολυμβητήριο αύριο θα έχουμε γύρισμα!!!

Αλλά η προπονήτρια δεν ήξερε να μας πει λεπτομέρειες, μόνο ότι θα είναι συνεργείο από τη ΝΕΤ. Θα ρωτήσω και θα σας πω να με δείτε!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κοριτσια και μπεμπάκια!!!

Επιτέλους είμαι καλά!!!! Τι ήταν κι αυτή η γρίπη... με τσάκισε!

Ο μπεμπούλης μας είναι μια χαρούλα... και στις 29 του μήνα έχουμε τη β' επιπέδου (μακάρι να είναι όλα καλά). Α! Δε σας είπα... νομίζω ότι τον νιώθω και είναι τέλεια!!!!

Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, αλλά θα το κάνω σιγά σιγά.

Φιλιά σε όλες και ιδιαιτέρως στις κοιλίτσες σας!

περαστικα κοριτσακι.κι εγω εκει περιπου ειχα αρχισει και την ακουγα καλα καλα.

Καλημέρα!!! Βροχερη μερα σημερα....αστραπες και βροντες!!

Κατια πλησιαζει η ωρα ε?? Με το καλο!! Τι καλα...θα εχεις το μωρακι σου και θα εισαι μια χαρα!

Μαρκελα...ξεκίνησες γυμναστική ή απέχεις?? Τυχερούλα...εμείς τη χάσαμε κι αυτή...μια στο τοσο και χωρίς πολλά πολλά!!

Κριστυ κι εγω τα ιδια θεματα με το κρεβατακι το προεφηβικό αλλά μας εχει βολέψει όπως και να το κανεις γιατι ειναι ευρυχωρο πολυ και απλώνεται το παιδι! Τωρα αναγκαστικά θα πάρουμε μονό.

Σημερα εχω υπέρηχο με καρδιολόγο να δούμε λίγο τη καρδούλα...είναι γνωστός μας οπότε πιο πολύ για έλεγχο το κάνουμε...σημασία έχει ότι θα ξαναδώ τη μπεμπούλα!! Και αυριο γενικη για το λευκωμα ...να δουμε αν η διαιτα χωρις αλατι επιασε τοπο!

εχει κολλησει το τικερακι σου,σου ειπα.change it..

2600273otgdpygvvb.gif

καλημερα!!

real thing αυτο με το τουμπανιασμα το παθαινω κι εγω οταν ειμαι πχ σε επσκεψη και δεν μπορω να αεριστω και τα κραταω μεσα μου και μετα υποφερω

δουλευεις?γι'αυτο δεν μπορεις να αεριστεις με την ησυχια σου???

μαρκελα μου το ΒΜΙ μου ηταν 18,8 πριν μεινω εγκυος και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να παιρνω 1 με 1,5 κιλο το μηνα

kat32 και τα 7 κιλα μια χαρα μου φαινονται εμενα

και αν παρεις και συνολο 14 και οχι 10-12 οπως ειπε ο γιατρος δεν χαθηκε κι ο κοσμος για 2 κιλακια παραπανω:P

κατια μου ευτυχως κι εσυ και μας ενημερωνεις! δεν το ηξερα οτι πρεπει να κοιτανε πισω...και πως θα τον ελεγχω απο τον καθρεπτη οταν οδηγω...:(

κριστυ και ροδουλα εχετε δικιο για οσα ειπατε για το καροτσι...

τελικα το χρειαζομαι...οντως στο σουπερμαρκετ ή με καροτσι με αποθηκευτικο χωρο ή με μαρσιπο αλλιως δεν γινεται δουλεια..

διδυμακι μου τι κανεις?

ελενη ξεκινησατε το παιδικο ε? τελεια!!!:D:D

εμενα πρωτα χρειαζεται μια γενικη το σπιτι και περιμενω τη μαμα μου να τελειωσει τη δουλεια (ξενοδοχουπαλληλος) γυναικα δεν φωναζω ακομη

προς τα χριστουγεννα θα φωναξω

behappy επιτελους εισαι καλα και ειναι και ο μπεμπακος σου καλα και περιμενουμε τωρα τη β επιπεδου σου!!!!!:D:D:D:D

ριτσα πως εισαι? οι εμετοι ?

εμαθα απο τον συζυγο οτι μαλλον δεν θα ανοιξει το ικε@ λογω οικονομικης κρισης :mad:

μπισκοτακι εδω εχουμε ηλιο, αιθριος καιρος!!!:tongue:

περιμενουμε νεα σου απο τις εξετασεις καλη επιτυχια!!!

οχι didi μου.δεν παιζει ρολο αυτο.το παθαινω χωρις λογο,συγκεκριμενα το παθαινεις απο πρασινα λενε αλλα πλεον εγω το παθαινω οτι κι αν φαω.κι ας μη φαω και τιποτα!με ταλαιπωρι χρονια,ασε!!σημερα μου φυγε,ευτυχως!!!!

6KuQp2.png

Καλημέρα.

Πήγα κολυμβητήριο και μετά για αποτρίχωση στο... ....ί και μετά με πήρε ο ύπνος...

Πολύ νύστα βρε παιδάκι μου.

Άσε κι εγώ έτσι φανταζόμουν...

ΡΩΤΑ πριν αγοράσεις!!!

Εμένα για πανωσέντονα, κουβερτάκια κλπ δεν με ένοιαζε, γιατί την έβαζα με το φορμάκι στον υπνόσακο, αλλά εκεί γύρω στα δύο, τι να σου πω!!!

Αν δεν είχαμε μόλις μετακομίσει από Κρήτη και καραφεσωθεί μέχρι αηδίας, θα αγόραζα μονό κρεβάτι από τότε και απλά θα πήγαινε χαμένο το "πλεονέκτημα".

Κατά τα λοιπά και την αλλαξιέρα τη βολεύτηκα πολύ, αλλά οκ, μια απλή συρταριέρα με αλλαξιεράκι από πάνω κάνει μια χαρά. Εγώ είχα βάλει αυτό το πλαστικό το σκληρό που είναι για αλλαξιέρα πάνω από το μπανάκι με τη βάση που λέγαμε... το είχα ξεβιδώσει και το είχα βάλει πάνω στη συρταριέρα.

Επίσης στον τοίχο πάνω από την αλλαξιέρα, βάλτε κι ένα ράφι. Εγώ μέχρι και στον τοίχο δίπλα από την αλλαξιέρα κρέμασα πανώ με θήκες. Σε ολόκληρο εργαστήριο το μετέτρεψα το μέρος... Την ώρα που αλλάζεις - ντύνεις - κάνεις μασάζ το μωρό κλπ, χρειάζεται να τα έχεις όλα σε σημείο που να τα φτάνεις.

Τώρα θυμήθηκα κι ένα ακόμη άχρηστο πράγμα που πήρα: τον "ειδικό" κάδο για τις χρησιμοποιημένες πάνες... Ένας απλός κάδος αρκεί. Τα ατομικά αρωματικά σακουλάκια για τις πάνες κοστίζουν πάνω κάτω λιγότερο απ΄ ότι του "ειδικού" κάδου... Από ένα σημείο και μετά βέβαια, που είχε μεγαλ¨ωσει και η σουσουράδα λιγάκι, απλά βάζαμε τα λερωμένα σε σακούλες του σούπερ μάρκετ και τα πετάγαμε στον κανονικό κάδο ή του μπάνιου ή της κουζίνας.

Στο κολυμβητήριο αύριο θα έχουμε γύρισμα!!!

Αλλά η προπονήτρια δεν ήξερε να μας πει λεπτομέρειες, μόνο ότι θα είναι συνεργείο από τη ΝΕΤ. Θα ρωτήσω και θα σας πω να με δείτε!

cristy τι κορμι θανατηφορο εισαι εσυ!!θα σε ψηφισουμε!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Τα λευκά μου είναι 13,57 με ανώτατο όριο το 11 και τα ουδετερόφιλα 85,1 με ανώτατο το 75... Είναι αυτές οι 2 τιμές που είναι πάντα αυξημένες απλά κάθε φορά είναι και περισσότερο...

Για το ζάχαρο αυτό που λες είναι πως μεταξύ 1ης και 2ης ώρας δεν πέφτει πολύ και ίσως γι'αυτό πρέπει να προσέχω λίγο; Κι εγώ αυτό σκέφτηκα....

εμενα ανεβαινε στην 1η ωρα πολυ ψηλα και στη 2η ωρα ειχε πεσει πολυ καλα, σχεδον σαν να μην ειχε ανεβει... απλα υποθετω οτι κι εσυ, οπως κι εγω που εχουμε τιμες εντος των φυσιολογικων, αλλα τσιμπημενες στα ορια, πρεπει να προσεχουμε στη διατροφη, για να μην κανουμε τον οργανισμο να ξεφυγει...

για τα λευκα εισαι πολυ ψηλα! ξανα crp και δες μηπως εχεις καπου (π.χ. δοντι, νυχι, κλπ) καμια λοιμωξη-ενοχληση, γιατι καμια φορα αλλοιωνει τις τιμες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σου κατια μου πως εισαι?? ανεβενει στο τριτο τριμηνο? μακαρι! δεν ειχα προβλημα στα αλλα μου κ τωρα τελευταια φορα πριν 2 εβδομαδες ηταν 33 ο αιματοκριτης αχ πως τον φοβαμαι..

εμενα ανεβηκε!!! παιρνω δυο σιδηρο, αλλα γενικα απο οτι μου ειπε ο γιατρος ουτως η αλλως θα ανεβαινε... ισως οχι στο 36.5!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εγω καλα τα βλεπω κατ!Ο γιατρος οτι πει.Εγω τοσο ειχα σχεδον 119 στις 2 ωρες και ημουν μια χαρα σε ολη την εγκυμοσυνη.

Τα λευκα ομως γιατι τοσο αυξημενα ? εχεις και ουρικο η δεν εκανες εξεταση ? πες να σου γραψει και τρανσαμινασες.Να τα δεις και τα τρια και αν απλα ειναι μονο τα λευκα ειναι της εγκυμοσυνης.

Καλημέρα!!! Βροχερη μερα σημερα....αστραπες και βροντες!!

Κατια πλησιαζει η ωρα ε?? Με το καλο!! Τι καλα...θα εχεις το μωρακι σου και θα εισαι μια χαρα!

Μαρκελα...ξεκίνησες γυμναστική ή απέχεις?? Τυχερούλα...εμείς τη χάσαμε κι αυτή...μια στο τοσο και χωρίς πολλά πολλά!!

Κριστυ κι εγω τα ιδια θεματα με το κρεβατακι το προεφηβικό αλλά μας εχει βολέψει όπως και να το κανεις γιατι ειναι ευρυχωρο πολυ και απλώνεται το παιδι! Τωρα αναγκαστικά θα πάρουμε μονό.

Σημερα εχω υπέρηχο με καρδιολόγο να δούμε λίγο τη καρδούλα...είναι γνωστός μας οπότε πιο πολύ για έλεγχο το κάνουμε...σημασία έχει ότι θα ξαναδώ τη μπεμπούλα!! Και αυριο γενικη για το λευκωμα ...να δουμε αν η διαιτα χωρις αλατι επιασε τοπο!

ΓιΑ τωρα αποχη γιατι εχω την ακατανομαστη αλλα σε 4 μερες γυμναστικη φουλ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τρανσαμινασες , ουρικο και λευκα ειναι sos να το εχετε στο νου σας εγκυουλες PLEASE!!!( το ξερω οτι η εγκυμοσυνη ανεβαζει τα λευκα απλα εγω λεω τον συνδιασμο των τριων αυτων.)

Καμια φορα οι γυναικολογοι δεν κανουν συνεχεια τρανσαμινασες και...σορρυ αλλα πρεπει να ειστε αλερτ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ρε κοριτσια η μπεμπα σημερα ειναι πολυ ησυχη.γενικα καθε μερα με κλωτσαει απτο πρωι και συνεχιζει για ολη μερα.σημερα μονο λιγο ανεπαισθητα πριν μονο και τιποτα αλλο προς το παρον.εφαγα γλυκο,εκανα το κολπο με το νερο,τιποτα!!!τι γινεται???

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...