Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

βρηκες τον ανθρωπο σου σε μενα!

1.αντεχω τον πονο εκ φυσεως πολυ!!!

2.προ γεννας κοιμομουν 4-5 ωρες τη μερα και ημουν οκ!

3.γενικα, εχω υπομονη και σπανια παραπονιεμαι ή γκρινιαζω...

...ασε που θα χω ενα αστερι στην αγκαλια μου, θα τα βλεπω ολα λαμπερα και ομορφα και μαλλον θα με δουλευετε... χαζομαμα!!!:tongue:

ενταξει τοτε!!!εσυ εισαι ηδη μανουλα!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε να θελετε, ολες να με ξεφορτωθειτε!!! εδω θα μεινω για 2-3 εβδ ακομα... μετα βλεπουμε!:tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxaxaxaxa ε οχι δα!Αλλα σε σχεση με τις 35 εβδομαδες που περασαν τι ειναι οι 5 που εμειναν ? τιποτα!!!Οχι τιποτα αλλο θα σηκωθεις κιολας ρε παιδι μου να νιωσεις ανθρωπος παλι , θα εχεις και το μωρακι σου και ολα μια χαρα!καιρος ητανε!Αντε με το καλο.Εγω παντως θελω να ακουσω την εμπειρια της γεννας σου με τα ολα τις!εγω παντως λεω θα γεννησεις 38 εβδομαδες δευτερα!εχω αυτη την αισθηση!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τι κάνετε κοριτσια;;;;

εμεις απο σήμερα αρχίσαμε τις εργασιες για παιδικο δωματιο. μαζευουμε καποια δικα μας πραγματα που τα χαμε ετσι κ τα παμε στην αποθηκη κ αυριο ερχεται τι βαρυ πυροβολικό (η μαμα) για να βαψουμε το δωματιο κ να μου καθαρίσει το σπίτι, μιας κ πλησιαζει του αγιου δημητρίου κ γιορταζει ο μπαμπουλας μας!!!

ευχομαι όλες σας να στε καλά κ αν λειψω μερικες μερες θα ναι γιατι θα επιβλεπω τις εργασιες!!!!!

σας φιλώ όλες, καλό βραδυ κ να προσέχετε!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια και μπεμπάκια!!!

Επιτέλους είμαι καλά!!!! Τι ήταν κι αυτή η γρίπη... με τσάκισε!

Ο μπεμπούλης μας είναι μια χαρούλα... και στις 29 του μήνα έχουμε τη β' επιπέδου (μακάρι να είναι όλα καλά). Α! Δε σας είπα... νομίζω ότι τον νιώθω και είναι τέλεια!!!!

Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, αλλά θα το κάνω σιγά σιγά.

Φιλιά σε όλες και ιδιαιτέρως στις κοιλίτσες σας!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημέρα!!! Βροχερη μερα σημερα....αστραπες και βροντες!!

Κατια πλησιαζει η ωρα ε?? Με το καλο!! Τι καλα...θα εχεις το μωρακι σου και θα εισαι μια χαρα!

Μαρκελα...ξεκίνησες γυμναστική ή απέχεις?? Τυχερούλα...εμείς τη χάσαμε κι αυτή...μια στο τοσο και χωρίς πολλά πολλά!!

Κριστυ κι εγω τα ιδια θεματα με το κρεβατακι το προεφηβικό αλλά μας εχει βολέψει όπως και να το κανεις γιατι ειναι ευρυχωρο πολυ και απλώνεται το παιδι! Τωρα αναγκαστικά θα πάρουμε μονό.

Σημερα εχω υπέρηχο με καρδιολόγο να δούμε λίγο τη καρδούλα...είναι γνωστός μας οπότε πιο πολύ για έλεγχο το κάνουμε...σημασία έχει ότι θα ξαναδώ τη μπεμπούλα!! Και αυριο γενικη για το λευκωμα ...να δουμε αν η διαιτα χωρις αλατι επιασε τοπο!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1.jpg

Γλυκες καλημερες & απο εμας!!!

Στην Αθηνα εχουμε ακομα καλο καιρο, χωρις βροχη και αστραποβροντα...

μπισκοτακι, με το καλο οι εξετασεις σας! μονο καλες ειδησεις και για τη μπεμπουλα και για τη μαμα (λευκωμα)! αλλοι την εχουμε ξεχασει εντελως την "γυμναστικη"!!! μονο στον υπνο μας... :oops: θα επανορθωσουμε μετα!!!

καλημερα, ριτσακι! πως εισαι?

behappy, χαθηκες κι εσυ!!! σιδερενια τωρα και μακρυα απο "αρρωστους"!!!

ελενη, χαλαρα εσυ! ασε τη μαμα (γιαγια) να κανει τα κουμαντα της και κρατα το μπεμπουλη σου ξεκουραστο!;)

αχ, μαρκελακι!μακαρι, αυτη η αισθηση σου να γινει πραγματικοτητα!!! να μαστε καλα και μολις μπω θα σας τα γραψω ολα! με ομορφη ματια παντα... οπως ταιριαζει σε μανουλα ευτυχισμενη, που κραταει, μυριζει, αγκαλιαζει το μικρακι της! :P

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου...σεεεεε οοοολες ανεξαιρετως...τι κανουμε??

μπισκοτακι με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου κ να ειναι τελεια τα αποτελεσματα ΟΟΟΟΛΑ...!!

BEHAPPY σιδερενια κ τωρα μακρια απο αρρωστακια....!!

ελενη με το καλο να ερθουν οι ειδικες δυναμεις(μαμα) κ να ξεκινησει η χαρα του παιδικου δωματιου...!!

εγω κοριτσια ειμαι αυπνη...χθες το βραδυ ημασταν σε σπιτι μαζι με παρεα κ βαλαμε να δουμε μια ταινια που μας ειχαν προτεινει λεγοντας μας οτι δεν ειναι θριλερ...,κ τελικα ηταν θριλερ με κατι ψυχακηδες...με αποτελεσματα να βλεπω στον υπνο μου οτι ειμαι δολοφονος μαζι με τον αμορε...κ οτι σκοτωσαμε καποιον που πηγε να με πειραξει....κ η συνεχεια ηταν ακομα πιο σκληρη αλλα δεν σας την λεω γιατι θα τρομαξετε κ εσεις ,,,,,εγω πεταχτηκα το βραδυ κ ξυπνησε ο αμορες κ με ρωτουσε τι επαθα κ του ελεγα οτι φοβαμαι κ οτι δεν επρεπε να το δουμε αυτο το θριλερ.....κ ο μπεμπουλης μου κλωτσουσε δυνατααααα...!!με αποτελεσμα κ να κοιμηθω αργα γιατι τελειωσε η ταινια αργα κ να ειμαι ξαγρυπνη απο τις 5...αρα ειμαι με 3 ωρες υπνο....ευτυχως το μεσημερι θα κοιμηθω σιγουρα...δεν εχω ουτε να μαγειρεψω σημερα...!:?:-?

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

2600273otgdpygvvb.gif

καλημερα!!

real thing αυτο με το τουμπανιασμα το παθαινω κι εγω οταν ειμαι πχ σε επσκεψη και δεν μπορω να αεριστω και τα κραταω μεσα μου και μετα υποφερω

δουλευεις?γι'αυτο δεν μπορεις να αεριστεις με την ησυχια σου???

μαρκελα μου το ΒΜΙ μου ηταν 18,8 πριν μεινω εγκυος και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να παιρνω 1 με 1,5 κιλο το μηνα

kat32 και τα 7 κιλα μια χαρα μου φαινονται εμενα

και αν παρεις και συνολο 14 και οχι 10-12 οπως ειπε ο γιατρος δεν χαθηκε κι ο κοσμος για 2 κιλακια παραπανω:P

κατια μου ευτυχως κι εσυ και μας ενημερωνεις! δεν το ηξερα οτι πρεπει να κοιτανε πισω...και πως θα τον ελεγχω απο τον καθρεπτη οταν οδηγω...:(

κριστυ και ροδουλα εχετε δικιο για οσα ειπατε για το καροτσι...

τελικα το χρειαζομαι...οντως στο σουπερμαρκετ ή με καροτσι με αποθηκευτικο χωρο ή με μαρσιπο αλλιως δεν γινεται δουλεια..

διδυμακι μου τι κανεις?

ελενη ξεκινησατε το παιδικο ε? τελεια!!!:D:D

εμενα πρωτα χρειαζεται μια γενικη το σπιτι και περιμενω τη μαμα μου να τελειωσει τη δουλεια (ξενοδοχουπαλληλος) γυναικα δεν φωναζω ακομη

προς τα χριστουγεννα θα φωναξω

behappy επιτελους εισαι καλα και ειναι και ο μπεμπακος σου καλα και περιμενουμε τωρα τη β επιπεδου σου!!!!!:D:D:D:D

ριτσα πως εισαι? οι εμετοι ?

εμαθα απο τον συζυγο οτι μαλλον δεν θα ανοιξει το ικε@ λογω οικονομικης κρισης :mad:

μπισκοτακι εδω εχουμε ηλιο, αιθριος καιρος!!!:tongue:

περιμενουμε νεα σου απο τις εξετασεις καλη επιτυχια!!!

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου...σεεεεε οοοολες ανεξαιρετως...τι κανουμε??

μπισκοτακι με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου κ να ειναι τελεια τα αποτελεσματα ΟΟΟΟΛΑ...!!

BEHAPPY σιδερενια κ τωρα μακρια απο αρρωστακια....!!

ελενη με το καλο να ερθουν οι ειδικες δυναμεις(μαμα) κ να ξεκινησει η χαρα του παιδικου δωματιου...!!

εγω κοριτσια ειμαι αυπνη...χθες το βραδυ ημασταν σε σπιτι μαζι με παρεα κ βαλαμε να δουμε μια ταινια που μας ειχαν προτεινει λεγοντας μας οτι δεν ειναι θριλερ...,κ τελικα ηταν θριλερ με κατι ψυχακηδες...με αποτελεσματα να βλεπω στον υπνο μου οτι ειμαι δολοφονος μαζι με τον αμορε...κ οτι σκοτωσαμε καποιον που πηγε να με πειραξει....κ η συνεχεια ηταν ακομα πιο σκληρη αλλα δεν σας την λεω γιατι θα τρομαξετε κ εσεις ,,,,,εγω πεταχτηκα το βραδυ κ ξυπνησε ο αμορες κ με ρωτουσε τι επαθα κ του ελεγα οτι φοβαμαι κ οτι δεν επρεπε να το δουμε αυτο το θριλερ.....κ ο μπεμπουλης μου κλωτσουσε δυνατααααα...!!με αποτελεσμα κ να κοιμηθω αργα γιατι τελειωσε η ταινια αργα κ να ειμαι ξαγρυπνη απο τις 5...αρα ειμαι με 3 ωρες υπνο....ευτυχως το μεσημερι θα κοιμηθω σιγουρα...δεν εχω ουτε να μαγειρεψω σημερα...!:?:-?

τωρα το ειδα το μηνυμα σου!

εισαι φοβιτσιαρα :tongue::tongue::tongue:

εμενα δως μου θριλερ και παρε μου την ψυχη που λεει ο λογος

τρελενομαι για θριλλερ

καλα οχι με δολοφονους αυτα τα θεωρω χαζα

εμενα μου αρεσουν τα πνευματικα θριλλερ με φαντασματα και τετοια!!!!

UzVGp2.png

διδυμακι μου καλημερα....

κ εγω λατρευω τα θριλερ κ οχι με δολοφονους μονο αλλα με ΟΟΟΟΟΛΑ...αλλα στην εγκυμοσυνη ειπα να το αποφυγω λογω των ονειρων...αλλιως η καθημερινη μου ενασχοληση οποτε ειχαμε χρονο με τον αμορε ηταν να λιωσουμε στις ταινιες κ ειδικα στα θριλερ...αλλα τωρα δεν ξερω τι εχω παθει...οποτε βλεπω ταινια επηρεαζομαι...εδω τις προαλλες εβλεπα ευτυχισμενοι μαζι κ μετα το γυριζω κ βλεπω αυτο με τα βαμπιρς περιμενοντας να αρχισουν οι ανεξιχνιαστες υποθεσεις....εεε θες να σου πω να γελασεις τι ειδα στον υπνο μου??

ειδα τον Μακη στον υπνο μου...οτι ηταν βαμπιρ κ κυνηγουσε να σκοτωσει κατι δικους μου κ εγω ημουν η ξανθια απο τις ανεξιχνιαστες κ εψαχνα λυση...αχαχαχαχα!!οοοοοτι να ναι....!!!δεν ξερω τι εχω παθει.....:D:D

Jr39p2.png

καλημερα didi!

οπως εγραψε και η κριστυ οταν εισαι οδηγος και μονη στο αυτοκινητο υποχρεωτικα στο καθισμα του συνοδηγου το μωρο, για να τον ελεγχεις (συνδρομο αιφνιδιου θανατου), αλλα με απενεργοποιημενο τον αεροσακο! ακομα και για πισω, αν εχει αεροσακους πλαινους το αμαξι, πρεπει να απενεργοποιηθουν οσο καιρο μπαινει το παιδι σε καθισμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εγω φανατικη των θριλερ απο κουνια! και οχι τα χαζα, αλλα και τα ψυχολογικα, τα δυνατα που λεμε! τωρα ομως... δεν μπορω καθολου! με πιανει κατι σαν ταχυκαρδια, φοβαμαι μην τυχον τρομαξω και πεταχτω, βλεπω ονειρα... χαλια! οποτε, ειναι φυσικο, αφου μας εχει πιασει ολες...:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...