Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καρότσι μας έδωσε μία φίλη που έχει αποσπώμενο καθισματάκι που μπαίνει στο αυτοκίνητο. Στους 6 μήνες πρέπει να πάρω άλλο καθισματάκι αυτοκινήτου;

ελα, κοριτσι! μην μπερδευεσαι! καθε καθισμα γραφει για μεχρι ποσα κιλα ειναι! απλα εγω ειπα οτι συμβουλευουν πλεον μεχρι το 6μηνο τουλαχιστον να κοιταει το καθισμα αναποδα (εννοειται απαραδεκτο στο μπροστινο καθισμα) για να μην εχει κραδασμους στον αυχενα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

"Τα παιδικά καθίσματα της ομάδας 0+, δηλαδή από 0 έως 13 κιλά, πρέπει να χρησιμοποιούνται με κατεύθυνση προς τα πίσω, μειώνοντας τις επιπτώσεις για τον αυχένα του παιδιού σε μια πιθανή σύγκρουση. Αυτή η θέση είναι η πιο ασφαλής και συνιστάται να τη διατηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο έστω κι αν, από τα 9 κιλά, το παιδί μπορεί θεωρητικά χρησιμοποιεί τα παιδικά καθίσματα της ομάδας 1 (από 9 έως 18 κιλά). Επομένως, στο εύρος βάρους μεταξύ των 9 και των 13 κιλών, το παιδί μπορεί να ταξιδεύει και με τους δύο τύπους παιδικού καθίσματος, όμως αν το παιδί δε δείχνει σημάδια δυσφορίας, είναι προτιμότερο να το αφήσετε να ταξιδεύει ακόμα με κάθισμα της ομάδας 0+ κοιτώντας προς τα πίσω. Θα έρθει η στιγμή κατά την οποία το παιδί θα προσπαθήσει επίμονα να γυρίσει προς τα μπροστά, ωθούμενο από την περιέργεια ή ενοχλημένο από τα ποδαράκια που αρχίζουν να ακουμπούν στην πλάτη του καθίσματος του αυτοκινήτου. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα πρέπει να περάσετε στο παιδικό κάθισμα της ομάδας 1. Αυτός ο τύπος παιδικού καθίσματος πρέπει να χρησιμοποιείται προτιμότερα στο πίσω κάθισμα, από την πλευρά του πεζοδρομίου ή κεντρικά."

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατια , να τρωωωωωωωωωωωωωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς βρε μετα την 34 εβδομαδα ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΙΛΑ!!!Τρωγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Αν μπορεις φυσικα διοτι εγω δεν μπορουσα ειχε και ζεστη!!!

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ο ΜΙΧΑΛΙος εναι το ΓΟΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

μαρκελλα μου! σου λεω σε 2-3 εβδ με το που θα σκαμε μυτη εμεις, θα σου στειλω ολη την καλη μας ενεργεια και τη "σκυταλη" στη Σαλονικα!!! θα σαι και στις "μερες" σου λογικα!;););)

τρωω, καλε... αλλα θελω να τρωω συνεχεια!!! με εχει πιασει κατι και με τα γιαουρτια, γαλα, τυρι (γαλακτοκομικα) και εχω καταντησει αηδια! ουτως η αλλως δεν πρεπει να τρωω γλυκα ουτε πολλα ψωμια, ζυμαρικα, κλπ και χορταινω σχετικα υγιεινα την πεινα μου! θελει ασβεστιο και βιταμινουλες ο μικρος!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας γεια σας.

πολυάσχολη όπως πάντα - είχαμε γενέθλια της ανηψιάς το Σάββατο κ βαφτίσια την Κυριακή και σήμερα κολυμβητήριο μαμά - κόρη κ διαλογισμό...

Τώρα ευκαίρησα.

Λοιπόοον....:

Οσο για την ακατανομαστη οτι θελει ο θεος ας γινει τι να πω!!!

Προς το παρον διαβαζω για το πως θα κανω ενεσεις πανω μου οταν μεινω εγκυος γιατι θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης.Οποτε πρεπει να μαθω να τις κανω χαχαχαχαχα να το δω και αυτο!ΕΓΩ Η ΣΟΥΠΕΡ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!!

Μαρκελλίτσα εύχομαι αυτή όντως να είναι η τελευταία σου περίοδος για πολύ πολύ καιρό ακόμη (να θηλάσεις κιόλας και να μην έχεις).

Όσο για τις ενέσεις, εγώ ηπαρίνες δεν έκανα/κάνω. Έκανα όμως δυο φορές εξωσωματική (η δεύτερη έφερε την παρούσα κοιλίτσα με το διπλό περιεχόμενο) κι αρχικά τις έτρεμα!!!

Μόλις το είπα στον σύζυγο, αντέδρασε μες τον ενθουσιασμό: "ΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ???" Ε μετά άρχισα να τρέμω μη μου τις κάνει αυτός... είχε γυαλίσει το μάτι του μιλάμε... Πήρα βαθειά ανάσα, έκανα την πρώτη και τώρα δε μασάω σε τίποτα!!!

ο αφαλος εχει αρχισει και εμενα να πεταγετε

να ρωτησω ολες τις κοπελες: εχει αρχισει να φαινεται η καθετη σκουρα γραμμη που περναει απο τον αφαλο;;; εμενα οχι ακομα αν και στην 1η μου εγκυμοσυνη ειχε φανει απο νωρις ( λεγετε linea negra)

αυτα και καληνυχτα

Εμένα τώρα έχει αρχίσει να φαίνεται κι επίσης να πετάγεται ο αφαλός.

Στην 1η μου είχε καθυστερήσει πιο πολϋ.

Η γραμμή αυτή έχει να κάνει με την αυξημένη μελατονίνη που παράγουν οι εγκυούλες και για τον ίδιο λόγο σκουραίνουν θηλές, ελιές (σπίλοι) κλπ.

Όμως εμφανίζεται πιο έντονα στις πιο ...μελαχροινούλες... και εως καθόλου στις πιο ανοιχτόχρωμες.

Εξαφανίζεται σχετικά γρ¨ηγορα μετά τον τοκετό.

η μαμα μου μου λεει οτι το μεγαλο καροτσι το χειμωνιατικο δεν θα με βολεψει και ειναι αδικα λεφτα

Ανάλογα τον τρόπο ζωής της καθεμιανής.

Εγώ ειλικρινά για καρότσι δεν πρόκειται να λυπηθώ μία.

Βαρύ βαρύ και με μεγάλες ρόδες για όλα τα οδοστρώματα. Με πλήρες εξοπλισμό. Το πιο πλήρες που έχω βρει είναι το bugaboo donkey για δίδυμα που είναι πανάκριβο καινούργιο. Ψάχνω σε διάφορα site για δεύτερο χέρι, καθώς αυτά τα πανάκριβα έχουν πολύ καλό σέρβις που σου αλλάζουν τα πάντα και στο κάνουν καινούργιο.

Τα "βαριά" καρότσια, έχουν μεγάλο "πορτ μπαγκάζ" για ψώνια και μπαίνεις στο σουπερμάρκετ μ΄ αυτά, κι αντί για το καροτσάκι του σούπερ "φορτώνεις" το μπεμπέ και προχωράς κανονικά...

Στην κόρη μου "βαρύ" καρότσι είχα δανειστεί και δεινοπάθησα

1) γιατί δεν γύρναγε το χερούλι να κοιτάει το μωρό πότε τη μαμά και πότε το δρόμο

2) γιατί δεν κούμπωνε το καθισματάκι του αυτοκινήτου και είχα να ξυπνάω το μωρό κάθε τρεις και λίγο

3) γιατί δεν είχε μπροστινή μπάρα να στερεώνω αρκετά παιχνιδάκια της μικρής να μη βαριέται

κλπ κλπ

Επϊσης στο "βαρύ" καρότσι κοιμίζεις το μωρό ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ και μιλάμε για ύπνο κανονικό, αν έχεις πάει επίσκεψη πχ. Κι επίσης το αλλάζεις και δεν ψάχνεις καθαρή κ βολική γωνιά σε τουαλέτα να απλώσεις την αντίστοιχη "προίκα"...

Και μάρσιπο ασηζητητί...

Είχα πάρει (κ έχω) τον baby bjiorn.

Τώρα θα πάρω κι ένα σλινγκ, από αυτά που "φοράς το μωρό σου". Μπορείς και να θηλάσεις την ώρα που το φοράς. (Υπάρχει τρόπος να "βολέψεις" και δίδυμα στο σλινγκ σε περίπτωση που συμβεί να θέλουν ταυτόχρονα)

Επίσης μπορειτε να παρετε το κοχυλι το πλαστικο οταν θηλαζετε απο το ενα στηθος να μαζευετε το γαλα απο το αλλο...εγω ετσι εκανα στην αρχη που ειχα την αντλια και το αποθηκευα και αυτο μαζι με το αντλημενο.

Κι εγώ έτσι ακριβώς. Γιατί είναι και το άλλο, που το συνειδητοποιείς συνήθως στην πράξη γιατί οι μαίες ξεχνούν να το αναφέρουν:

Θηλάζεις από το ένα βυζί και τρέχει και τ΄ άλλο...

Να σας ρωτήσω κάτι αν και μάλλον το έχουμε ξανασυζητήσει... Τι γνώμη έχετε για τις κούνιες που μετά γίνονται προεφηβικά κρεβατάκια; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί μου φαίνεται και πολύ πιο οικονομικό... Μου το πρότεινε και μια ξαδέρφη του άντρα μου που έκανε τώρα το 2ο και πήρε τέτοιο.

Αυτήν έχω πάρει, τότε που την πήρα μου φάνηκε πολύ μεγάλη εξυπνάδα, την οποία στην πορεία μετάνιωσα:

-τα μωρά αισθάνονται πιο καλά στους πιο μικρούς χώρους (είναι περισσότερο σαν "φωλιά" γι΄ αυτά

-Ίδρωσα για να βρω κατωσέντονα στις διαστάσεις της μεγάλης κούνιας

-Πανωσέντονα χρησιμοποιώ για μονό κρεβάτι και πάντα κρέμονται

-Πάπλωμα κ κουβερτάκια δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ για αυτές τις διαστάσεις

-Στα 2 που πάνω κάτω βγάζουν όλοι τα καγκελάκια κ βάζουν το προστατευτικό, το οποίο μπαίνει και σε μονό κρεβάτι, μπορείς έτσι κι αλλιώς να βάλεις κατευθείαν το παιδί σε μονό κρεβάτι που με την μεγάλη κούνια απλά αναβάλεις το έξοδο αλλά δεν το αποφεύγεις

σιγα μωρε τα κιλακια σου! μια χαρα εισαι! ειμαστε στον 6 και εχουμε 5-6 κιλα?

νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα εχουμε παρει 10-12

Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ!!! Τώρα είμαι +3!!!

(Λέτε να σας περάσω???)

απλα οι νεες οδηγιες λενε μεχρι 6 μηνων το καθισμα να κοιταει προς τα πισω!

Το κάθισμα προς τα πίσω για όσο πιο πολύ γίνεται!!!

Εμείς αλλάξαμε κατηγορία όταν περάσαμε τους 9 μήνες (και όχι το αντίστοιχο βάρος) γιατί η κοπελιά ψήλωνε και δεν χωράγανε τα ποδαράκια.

εχω δει βιντεακι της στροκε που βαζει το καθισματακι του καροτσιου στο μπροστα καθισμα οπως λες αναποδα να κοιταει προς τα πισω

απλα θεωρω οτι ειναι επικυνδυνο να ειναι στο μπροστα καθισμα το μωρο

Λοιπόοον...

Όταν υπάρχει 2ο άτομο στο αυτοκίνητο, το μωρό (μικρότερο του έτους) πάει πίσω με το άλλο άτομο δίπλα του.

Όταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 20 άτομο για να καθίσει δίπλα στο μωρό, το πιο σημαντικό είναι να κάθεται το μωρό δίπλα σας, έστω κι αν πρέπει να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα. Ο λόγος: αυξημένος κίνδυνος για σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου ως την ηλικία του 1 έτους.

Στο μπροστινό κάθισμα η μαμά - οδηγός θα έχει πάντα τον έλεγχο και η ίδια η οδήγηση θα είναι πιο ασφαλής.

Εννοείται, το μωρό κοιτάει πλάτη καθίσματος και ο αερόσακος είναι απενεργοποιημένος.

ε δεν το πιστευω !! κι εγω οταν φταρνιζομαι νιωθω οτι μου φευγουν σταγονιτσες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αν και εχω μερες να το παθω

Κι εγώ το παθαίνω... συνέχεια... και φταρνίζομαι και συνέχεια... Δράμα....

Σας αφήνω... τα λέμε αύριο...

Αύριο μετά το κολυμβητήριο έχω ραντεβού για αποτρίχωση... θα κάνω το π..τί μου "γλόμπο"!!!

Φιλούρες!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακιααααααα...τι κανουμε???εγω εφτιαξα τους γιγαντες το μεσημερι κ τελικα κοιμηθηκαμεεεεεεε...τωρα ο αμορες ειναι για μπαλα κ εγω περιμενω την κουμπαρα να κατσουμε λιγακι κ να κουτσομπολεψουμε γιατι τελιωνουν οι μερες κ οταν επσιτρεψει στην Ικαρια κ στην δουλεια μιλαμε καθημερινα για τα απαραιτητα...!!κ εχουμε να πουμεεεεεεεεε....ουουοοο....πολλα..!!σας φιλω κοριτσια μου...τα λεμε αυριοοοοοοοοοοοοοο!:D

Jr39p2.png

ελα, κοριτσι! μην μπερδευεσαι! καθε καθισμα γραφει για μεχρι ποσα κιλα ειναι! απλα εγω ειπα οτι συμβουλευουν πλεον μεχρι το 6μηνο τουλαχιστον να κοιταει το καθισμα αναποδα (εννοειται απαραδεκτο στο μπροστινο καθισμα) για να μην εχει κραδασμους στον αυχενα...

Πρέπει να δω αν γράφει κάπου τα κιλά γιατί όπως σου είπα μας το έδωσαν μεταχειρισμένο, δεν είναι του κουτιού... Αλλά εννοείται προς τα πίσω το μωράκι, το ξέρω αυτό!

Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρουμε και αγχώνομαι! Θα τα βρω όμως όλα ένα ένα! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Πρέπει να δω αν γράφει κάπου τα κιλά γιατί όπως σου είπα μας το έδωσαν μεταχειρισμένο, δεν είναι του κουτιού... Αλλά εννοείται προς τα πίσω το μωράκι, το ξέρω αυτό!

Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρουμε και αγχώνομαι! Θα τα βρω όμως όλα ένα ένα! :P

αν ειναι μεταχειρισμενο, να εισαι και σιγουρη οτι δεν εχει εμπλακει σε τρακαρισμα... φανταζομαι θα ειναι φιλοι ή συγγενεις που το εδωσαν, οποτε θα το ξερουν, αλλα ετσι τουλαχιστον λενε να προσεξεις σε χρησιμοποιημενα.

πολλα νεα πραγματα μεχρι να ρθουν τα μωρακια... κι αλλα τοσα που θα μας προκυπτουν μετα!!! εδω θα μαστε (αν και πιο αραια φανταζομαι) να ανταλλαζουμε γνωμες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αν ειναι μεταχειρισμενο, να εισαι και σιγουρη οτι δεν εχει εμπλακει σε τρακαρισμα... φανταζομαι θα ειναι φιλοι ή συγγενεις που το εδωσαν, οποτε θα το ξερουν, αλλα ετσι τουλαχιστον λενε να προσεξεις σε χρησιμοποιημενα.

πολλα νεα πραγματα μεχρι να ρθουν τα μωρακια... κι αλλα τοσα που θα μας προκυπτουν μετα!!! εδω θα μαστε (αν και πιο αραια φανταζομαι) να ανταλλαζουμε γνωμες!!!

οχι πιο αραια.απο τωρα σε φανταζομαι,θα εχεις το μπεμπακο σου διπλα σου,αφου τον εχεις ταισει και θα μας γραφεις.αυτος θα κοιμαται κι εσυ θα λιωνεις.και εμεις θα ζηλευουμε και θα ανυπομονουμε!!:P:p:p

6KuQp2.png

Αυτήν έχω πάρει, τότε που την πήρα μου φάνηκε πολύ μεγάλη εξυπνάδα, την οποία στην πορεία μετάνιωσα:

-τα μωρά αισθάνονται πιο καλά στους πιο μικρούς χώρους (είναι περισσότερο σαν "φωλιά" γι΄ αυτά

-Ίδρωσα για να βρω κατωσέντονα στις διαστάσεις της μεγάλης κούνιας

-Πανωσέντονα χρησιμοποιώ για μονό κρεβάτι και πάντα κρέμονται

-Πάπλωμα κ κουβερτάκια δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ για αυτές τις διαστάσεις

-Στα 2 που πάνω κάτω βγάζουν όλοι τα καγκελάκια κ βάζουν το προστατευτικό, το οποίο μπαίνει και σε μονό κρεβάτι, μπορείς έτσι κι αλλιώς να βάλεις κατευθείαν το παιδί σε μονό κρεβάτι που με την μεγάλη κούνια απλά αναβάλεις το έξοδο αλλά δεν το αποφεύγεις

Τους πρώτους μήνες θα είναι σε λίκνο, οπότε θα έχει το αίσθημα της φωλιάς... Δε μιλάω απλά για μεγάλη κούνια. Μετά βγαίνουν τελείως τα καγκέλα και γίνεται κρεβατάκι μέχρι τα 10 του. Θα έχει μήκος 1,80 δηλαδή ενώ ως κούνια γύρω στο 1,15 νομίζω. Και φαντάζομαι πως σε αυτό το μαγαζί έχουν και σεντόνια για αυτές τις κούνιες.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

οχι πιο αραια.απο τωρα σε φανταζομαι,θα εχεις το μπεμπακο σου διπλα σου,αφου τον εχεις ταισει και θα μας γραφεις.αυτος θα κοιμαται κι εσυ θα λιωνεις.και εμεις θα ζηλευουμε και θα ανυπομονουμε!!:P:p:p

hearts.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

α και θα μας λες μονο τα καλα.απαγορευονται εμπειριες

1.επωδυνης γεννας

2.αυπνιας

3.ξανα αυπνιας!!!

χαχαχα

βρηκες τον ανθρωπο σου σε μενα!

1.αντεχω τον πονο εκ φυσεως πολυ!!!

2.προ γεννας κοιμομουν 4-5 ωρες τη μερα και ημουν οκ!

3.γενικα, εχω υπομονη και σπανια παραπονιεμαι ή γκρινιαζω...

...ασε που θα χω ενα αστερι στην αγκαλια μου, θα τα βλεπω ολα λαμπερα και ομορφα και μαλλον θα με δουλευετε... χαζομαμα!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...