Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε; Εγώ όλο το ΣΚ έκανα δουλειές αναδιοργάνωσης στο σπίτι για να ελευθερωθεί το παιδικό δωμάτιο από πράγματα που είχαμε αποθηκεύσει εκεί και να μπουν τα πράγματα της μικρής!

Να σας ρωτήσω κάτι αν και μάλλον το έχουμε ξανασυζητήσει... Τι γνώμη έχετε για τις κούνιες που μετά γίνονται προεφηβικά κρεβατάκια; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί μου φαίνεται και πολύ πιο οικονομικό... Μου το πρότεινε και μια ξαδέρφη του άντρα μου που έκανε τώρα το 2ο και πήρε τέτοιο.

Κάτια μου, 35!!!! Σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου και θα αρχίσουμε να περιμένουμε τα πρώτα γεννητούρια της παρέας! :P:p

τετοιο κρεβατακι αρχικα ηθελα να παρω αλλα εδω στη ροδο ισως το βρω ακριβα στο ιντερνετ το εχω βρει 370 περιπου και ειναι για μεχρι 10 χρονων

στο μοδ...κερ το βρηκα 150 και ειναι μεχρι για 5 χρονων

αλλα σημερα ψηνομαι για του ΙΚΕ@ με 40 ευρω σκετη κουνια (μεχρι 2 χρονων?)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καροτσακι εμεις πηραμε αυτο της chicco (duo ct 0.2) σε μπλε σκουρο μαζι με το καθισματακι αυτοκινητου. ειναι το "πολυ ψηλο" που μου ειπε η πεθερα μου... χχχααχχχαααχχχααα... εεε ενταξει σε σχεση με τα καλοκαιρινα ειναι! αλλα εμεις εδω στο βυρωνα ειμαστε ολο ανηφορες-κατηφορες!!! ξερετε ποσες φορες εχω πετυχει "αδειασματα" στο δρομο? δε θελω να χω το αγχος! τωρα στην αρχη οκ θα μαστε μεσα, αλλα και πιο μετα νομιζω οτι θα μας βολεψει... και δεν ειναι βαρυ, ρε κοριτσια! ενα μοχλο και κατεβαινει, ενα κουμπι και διπλωνει... μια χαρα!

cover-full.jpg?1331557071

ποσο κοστιζει και το καθισμα αυτοκινητου για μεχρι ποσο χρονων κιλα μωρο ειναι???

UzVGp2.png

πολυ πρακτικο didi μου.απλα ολες μου οι γνωστες μου λενε οτι κουνια θα παρεις θα φροντισεις να κατεβαινει το καγκελο γιατι οσο μεγαλωνει θα σου παιδευει τη μεση.και αλλαξιερα απτο ικεα ψηλη με ροδακια 25 ευρω.μαρεσουν καθολου τα πολυμορφικα.οσο ειναι στην κρεβατοκαμαρα το αλλαζεις στο κρεβατι και μετα στην αλλαξιερα που σου λεω.αποτι μου λενε ετσι???και εγω δεν ξερω!

6KuQp2.png

καλημερα κ παλι...χαζεψα γιατι εψαχνα για σομπες πελλετ που να συνδεονται με καλοριφερ.....κ ξεχαστηκα...!!!απογοητευτηκα κ με τις τιμες απο τις σομπες....ουφφ..!

Κατια μου σε μια εβδομαδα ακριβως μπαινεις στον μηνα σου....απιστευτο ε??ολα θα πανε τελεια κ ο Μιχαλιος θα κρατηθει μεχρι τελους κ ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ...κ θα κανεις ποδαρικοοοοοο αψογο...!!:D:D

Κατ εγω αν δεν ειχα την κουνια εκει πιστευω θα κατεληγα...κουνια -κρεβατακι....νομιζω κατα την δικη μου γνωμη ειναι καλη επιλογη...

τζαζ διδυμακι ουτε εγω εχω πολυ ακουσει η αληθεια ειναι..

ναι ναι διδυμακι 6 κιλα αν κ ζυγιστηκα βραδυ που μου εχει πει ο γιατρος να μην το κανω βραδυ γιατι απο την κατακρατηση υγρων θα δειχνει παραπανω..αλλα δεν υπαρχουν δικαιολογιες εχω παρει τα κιλακια μου...!!

σιγα μωρε τα κιλακια σου! μια χαρα εισαι! ειμαστε στον 6 και εχουμε 5-6 κιλα?

νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα εχουμε παρει 10-12

UzVGp2.png

σιγα μωρε τα κιλακια σου! μια χαρα εισαι! ειμαστε στον 6 και εχουμε 5-6 κιλα?

νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα εχουμε παρει 10-12

αντε μεχρι να γεννησετε θα με φτασετε στα κιλα μου ζηλιαρες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

πολυ πρακτικο didi μου.απλα ολες μου οι γνωστες μου λενε οτι κουνια θα παρεις θα φροντισεις να κατεβαινει το καγκελο γιατι οσο μεγαλωνει θα σου παιδευει τη μεση.και αλλαξιερα απτο ικεα ψηλη με ροδακια 25 ευρω.μαρεσουν καθολου τα πολυμορφικα.οσο ειναι στην κρεβατοκαμαρα το αλλαζεις στο κρεβατι και μετα στην αλλαξιερα που σου λεω.αποτι μου λενε ετσι???και εγω δεν ξερω!

του ικε@ εχει 2 θεσεις στο υψος για να μην σκυβεις

αλλα αφου θελω λικνο για το ρωτο 6μηνο δεν χρειαζομαι τη μια θεση (την ψηλη για νεογεννητα)

οσο για αλλαξιερα νομιζω πεταμενα λεφτα ειναι θα παρω μια συρταριερα μονο απο νε*οσετ που ειναι για παιδικο δωματιο και θα τον αλλαζω με τα ειδικα πετσετακια (με το πλαστικο απο κατω) πανω στο κρεβατι

οι συρταριερες που πουλανε τα βρεφικα καταστηματα ειναι διπλασια τιμη και πιο πολυ πληρωνεις γιατι εκμεταλευονται την αναγκη σου στο βρεφικο ειδος

UzVGp2.png

ποσο κοστιζει και το καθισμα αυτοκινητου για μεχρι ποσο χρονων κιλα μωρο ειναι???

μαζι στην αγορα εχουν γυρω στα 290 ευρω. ειναι μεχρι 13 κιλα το καθισματακι, δηλαδη μεχρι το χρονο περιπου... αλλα μετα ουτως η αλλως θες ενα που να μοιαζει με καθισμα πιο πολυ και να κοιταει προς τα μπροστα. αυτο εχει το καλο οτι κουμπωνει πανω στο καροτσι, οποτε βολευει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μαζι στην αγορα εχουν γυρω στα 290 ευρω. ειναι μεχρι 13 κιλα το καθισματακι, δηλαδη μεχρι το χρονο περιπου... αλλα μετα ουτως η αλλως θες ενα που να μοιαζει με καθισμα πιο πολυ και να κοιταει προς τα μπροστα. αυτο εχει το καλο οτι κουμπωνει πανω στο καροτσι, οποτε βολευει...

ναι το καθισματακι που εχω δει εγω απο την ιδια εταιρια με το δικο σου ειναι απο νεογεννητα μεχρι 4 χρονων

UzVGp2.png

ποσα εχεις βαλει ρε θηριο???

9 ειχα ολα οταν πηγα γιατρο 27 σεπτεμβριου.δε θα βαλα κια λλα μεχρι τωρα??δε με νοιαζει ομως γιατι γλυκα δεν τρωω καθολου και γενικα προσεχω.οποτε δε νιωθω τυψεις!μονο η μεση ποναει απο το βαρος!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

αντε παλι με τα κιλα... οδευω στο 12ο αισιως! και τωρα και να θελω, πειναω ρε κοριτσια, δεν μπορω να κανω κρατει!!! καθε 1 ωρα θελω να μασουλησω κατι...:oops::oops::oops:

αλλαξιερα, εκανα ενα γραφειο που ειχαμε! εβαλα σκληρη απο πανω με καλυμμα και στο πλαι καλαθακι με καλλυντικα και κλπ και μια χαρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

9 ειχα ολα οταν πηγα γιατρο 27 σεπτεμβριου.δε θα βαλα κια λλα μεχρι τωρα??δε με νοιαζει ομως γιατι γλυκα δεν τρωω καθολου και γενικα προσεχω.οποτε δε νιωθω τυψεις!μονο η μεση ποναει απο το βαρος!!!

εγω παλι που ειμαι γλυκατζου θα νευριαζα θα ελεγα δεν τρωω γλυκα και παχαινω:(

βεβαια τωρα που τα περιορισα δεν μπαινουν τοσο ευκολα οσο οταν ετρωγα αβερτα σοκολατες και γλυκα καθημερινα

UzVGp2.png

ναι το καθισματακι που εχω δει εγω απο την ιδια εταιρια με το δικο σου ειναι απο νεογεννητα μεχρι 4 χρονων

απλα οι νεες οδηγιες λενε μεχρι 6 μηνων το καθισμα να κοιταει προς τα πισω! θα βρω να σας βαλω κειμενο που διαβασα...

ευτυχως δεν νιωθω βαρος! βεβαια με την ξαπλα? αλλα νιωθω πολεμο μεσα στην κοιλια! δυναμη ο μιχαλιος!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ουτε κι εγω εβγαλα μαυρη γραμμη! εχω ομως την "τριχωτη" που λεει η didi μας... ελπιζω να φυγει μετα μονο, γιατι ειναι χαλι αλλιως και θα πρεπει κατι να την κανω!!! εμενα τωρα εκτος του οτι εχουν σκουρηνει οι θηλες, εχουν αρχισει να εχουν και γυρω γυρω πιο σκουρο, σαν να μεγαλωνουν-εξαπλωνονται και πανω, κοντα στη ρωγα κατι λευκα σαν μπιμπικακια... ωραια σας τα λεω, ε? μου ειπε οτι ειναι οκ ο γιατρος, κατεβαινει το γαλα σιγα σιγα, οποτε δεν τα πειραζω...

κι εμενα εχουν αρχισει γυρω γυρω να εχει σαν καφε παναδες

ασπρα μπιμπικακια δεν βλεπω

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...