Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχαχαχα!!!εγω την πρωτη φορα που την παρατηρησα την γραμμουλα ετοιμαζομουν για μπανιο κ βουρτσιζα τα δοντια μου κ το παρατηρησα απο τον καθρεφτη κ βγηκα εξω στον αμορε κ του φωναζα...''εχω την γραμμη...εχω την γραμμη....''αχαχαχα..κ με κοιτουσε σαν να ελεγε..''τι λεει αυτη η τρελη...?''αχαχαχαχα...!!ειχε πολυ πλακα...παντως οντως ειναι σαν βελος....αχαχα!!

επισης παρατηρησα οτι σιγα σιγα εχει αρχισει κ πρηζεται απο κατω....:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχα!!!εγω την πρωτη φορα που την παρατηρησα την γραμμουλα ετοιμαζομουν για μπανιο κ βουρτσιζα τα δοντια μου κ το παρατηρησα απο τον καθρεφτη κ βγηκα εξω στον αμορε κ του φωναζα...''εχω την γραμμη...εχω την γραμμη....''αχαχαχα..κ με κοιτουσε σαν να ελεγε..''τι λεει αυτη η τρελη...?''αχαχαχαχα...!!ειχε πολυ πλακα...παντως οντως ειναι σαν βελος....αχαχα!!

επισης παρατηρησα οτι σιγα σιγα εχει αρχισει κ πρηζεται απο κατω....:(

ααα.... απο κατω... εμενα ειναι πρησμενα ολα απο κατω! πως ειναι στα μικρα τα κοριτσακια... ε καπως ετσι! δεν ειναι για δαντελες και πολλα πολλα... μαλλον για παμπερακι, αφου ειμαι κι ολη την ωρα στην τουαλετα περα δωθε! απο συχνοουρια, τι λετε εσεις? εγω, δινω μαχη καποιες στιγμες... αν ειναι αλλος μεσα... την εχω βαψει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

φτιαξαμε και τη βαλιτσουλα μας σημερα!!! της λειπουν μονο το νεσεσερ με τα καλλυντικα μας και τα γραφειοκρατικα που εχω αναθεσει στο μπαμπα μας! αααχχχχ... δεν ειναι ολα τα αμορε ιδια! εμας ο μπαμπας μας θα τρεχει τελευταια στιγμη για το πιστοποιητικο γαμου!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ααααα να περιμενω μεγαλυτερο πρηξιμο δλδ εεε??τελειαααα!!

απο συχνοουρια κ εγω τις τελευταιες μερες παλευω....αρχισα παλι κ σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ ενω ειχα ηρεμησει...ασε που με χοροπηδαει οοοολη την ωρα κ καπου καπου μου φευγουν σταγονιτσες ενω μολις εχω βγει απο το μπανιο..οταν φταιρνιζομαι δε νομιζω οτι χρειαζομαι μια τουαλετα μαζι μου μονιμα..κ οταν γελαω..!!:D:Dφανταζομαι εσυ που εισαι σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη....

Jr39p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε; Εγώ όλο το ΣΚ έκανα δουλειές αναδιοργάνωσης στο σπίτι για να ελευθερωθεί το παιδικό δωμάτιο από πράγματα που είχαμε αποθηκεύσει εκεί και να μπουν τα πράγματα της μικρής!

Να σας ρωτήσω κάτι αν και μάλλον το έχουμε ξανασυζητήσει... Τι γνώμη έχετε για τις κούνιες που μετά γίνονται προεφηβικά κρεβατάκια; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί μου φαίνεται και πολύ πιο οικονομικό... Μου το πρότεινε και μια ξαδέρφη του άντρα μου που έκανε τώρα το 2ο και πήρε τέτοιο.

Κάτια μου, 35!!!! Σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου και θα αρχίσουμε να περιμένουμε τα πρώτα γεννητούρια της παρέας! :P:p

Κι εμεις τετοια εχουμε και σε τετοια κοιμαται τωρα κι ειναι σαν κανονικο κρεβατακι χωρις τα καγκελα. Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο ακριβες απο τις μικρες κουνιες...αλλά αν εχεις σκοπο και για δευτερο θα σε βολεψει. Μέχρι 4 χρονων το βαζεις ανετα. Μονο που τωρα ειμαστε για κανονικο κρεβατι για να παρει η μπεμπα παλι την κουνια.

Εμεις δωματιο δε φτιαχνουμε προς το παρον αφού θα τη βαλουμε σε λικνο ή καλαθούνα δίπλα μας και χρειαζόμαστε και το δωματιο που το εχουμε σαν ξενωνα για τη μαμα μου που θα ερθει εκεινες τις μερες...αρα θα γεννηθει και μετά βλέπουμε.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

χαιρομαι που σας ακουω ολες καλα!

ντιντι αμα πεινας καλες ειναι και οΙ φακες!

κατια με το καλο να περασουν και οι επομενες 3 εβδομαδες!

να πω και γω τωρα για το καροτσι

βασικα ειναι τι βολευει τη καθε μια!

για παραδειγμα! εγω εχω τα προβληματα μου με τα ρευματικα ετσι ηθελα ενα καροτσι που να ειναι ελαφρυ!

πηρα το μακλαρεν που ειναι απο 0 εως 14 κιλα και μαλλον χειμωνιατικο

Η αννα καθισε εκει μεχρι τα 3 της

ειναι ενα καροτσι που δεν παει στα χωματα και στα χαλικια αλλα το καθισματακι τπου αυτοκινητου θυλικωνει πανω και αυτο βολευει πολυ

οταν εκανα την Αννα και αφου 40ντισα , ηθελα να βγαινω εξω ν ακανω καποιες δουλειες, δεν βρισκεις παρκιν εξω απο καθε μαγαζι που θες και ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ της στο αυτοκινητο ουτε για ενα δευτερολεπτο , αν και χειμωνας βαρυς βγαιναμε για τα ψωνια μας, ειναι δυσκολο να κρατας ενα μωρο και ανοιγεις το πορτοφολι να πληρωσεις!

ο μαρσιπος δεν βε βολεψε γιατι καταπονουσε την μεση μου και τα μωρα μεχρι 6 μηνων δεν καθονται αρα δεν μπορεις να τα βαλεις στο καροτσι του σουπερ μαρκετ

( το σουπερ μαρκετ ηταν ενα θεμα, γιατι ουτε το καροτσι βολευει)

κοιμηθηκε παρα πολλες φορες σε ταβερνες, συναυλιες, βολτες, γιατι ειχε στρωματακι ενω τα πιο πολλα καροτσια εχουν λεπτες πλατες και δεν μπορει να κοιμηθει το μωρο!

ενα αλλο μειονεκτιμα ειναι οτι δεν εχει μπαρα μπροστα, γιατι κλεινει σαν μπαστουνι αρα κατια μου ενα αδειασμα μπορει να το εχεις ( αν και εχει ζωνες)

αυτα! αν ειναι κοριτσακι εχω της αννα μου που ειναι καφε με ροζ , αν ειναι αγορι θα παρω παλι το ιδιο , ειναι πολυ ακριβο αλλα εχω βρει και μεταχειρησμενο καφε με γαλαζιο!

επισης εχω και την δυνατοτητα να παραγγηλω μονο τα υφασματα, οπως και εκανα για το καθισματακι αυτοκινητου και το ειχα δωσει στην αδερφη μου!

ολα βγαινουν και μπαινουν πλυντηριο!

αυτα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα κοριτσια!!!!!! εμεις ειχαμε διακοπη ρευματος απο τις 5:30 το πρωι μεχρι τις 1:00 το μεσημερι κ εχει παρα πολυ ζεστη σημερα κ να θελω κλιματιστικο κ να μην εχω.. κ χωρις ρευμα δεν εχουμε ουτε νερο γιατι εχουμε στερνα κ εχει μοτορακι ηλεκτρικο.. σημερα κουραστηκα χωρις να κανω τιποτα δεν ξερω γιατι.. ολες καλα ε?? κατια μου κοντευεις!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα

χαιρομαι που σας ακουω ολες καλα!

ντιντι αμα πεινας καλες ειναι και οΙ φακες!

κατια με το καλο να περασουν και οι επομενες 3 εβδομαδες!

να πω και γω τωρα για το καροτσι

βασικα ειναι τι βολευει τη καθε μια!

για παραδειγμα! εγω εχω τα προβληματα μου με τα ρευματικα ετσι ηθελα ενα καροτσι που να ειναι ελαφρυ!

πηρα το μακλαρεν που ειναι απο 0 εως 14 κιλα και μαλλον χειμωνιατικο

Η αννα καθισε εκει μεχρι τα 3 της

ειναι ενα καροτσι που δεν παει στα χωματα και στα χαλικια αλλα το καθισματακι τπου αυτοκινητου θυλικωνει πανω και αυτο βολευει πολυ

οταν εκανα την Αννα και αφου 40ντισα , ηθελα να βγαινω εξω ν ακανω καποιες δουλειες, δεν βρισκεις παρκιν εξω απο καθε μαγαζι που θες και ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ της στο αυτοκινητο ουτε για ενα δευτερολεπτο , αν και χειμωνας βαρυς βγαιναμε για τα ψωνια μας, ειναι δυσκολο να κρατας ενα μωρο και ανοιγεις το πορτοφολι να πληρωσεις!

ο μαρσιπος δεν βε βολεψε γιατι καταπονουσε την μεση μου και τα μωρα μεχρι 6 μηνων δεν καθονται αρα δεν μπορεις να τα βαλεις στο καροτσι του σουπερ μαρκετ

( το σουπερ μαρκετ ηταν ενα θεμα, γιατι ουτε το καροτσι βολευει)

κοιμηθηκε παρα πολλες φορες σε ταβερνες, συναυλιες, βολτες, γιατι ειχε στρωματακι ενω τα πιο πολλα καροτσια εχουν λεπτες πλατες και δεν μπορει να κοιμηθει το μωρο!

ενα αλλο μειονεκτιμα ειναι οτι δεν εχει μπαρα μπροστα, γιατι κλεινει σαν μπαστουνι αρα κατια μου ενα αδειασμα μπορει να το εχεις ( αν και εχει ζωνες)

αυτα! αν ειναι κοριτσακι εχω της αννα μου που ειναι καφε με ροζ , αν ειναι αγορι θα παρω παλι το ιδιο , ειναι πολυ ακριβο αλλα εχω βρει και μεταχειρησμενο καφε με γαλαζιο!

επισης εχω και την δυνατοτητα να παραγγηλω μονο τα υφασματα, οπως και εκανα για το καθισματακι αυτοκινητου και το ειχα δωσει στην αδερφη μου!

ολα βγαινουν και μπαινουν πλυντηριο!

αυτα!

γεια σου, κοριτσακι μου!

τα αγορια δεν φορανε καφε με ροζ? πλακα κανω... απλα αν εχεις ηδη μην το παρεις απτην αρχη! τσεκαρε τα υφασματακια που ειπες!!! κι εμενα με ενδιεφερε να κλικαρει το καθισμα πανω του, οπως και το κανει, γιατι νομιζω οτι ειναι μεγαλη ταλαιοπωρια να το βαζεις και να το βγαζεις το παιδι με το παραμικρο απτο καθισμα στο καροτσι και αντιθετα! τα υφασματα κι εμενα βγαινουν ολα και μπαινουν πλυντηριο, η μπαρα μπροστα βγαινει με 1 κουμπι, για οταν μεγαλωσουμε... εχει και 5 ζωνες ασφαλειας, παει στρωτα σε χωματα, χαλικια, οπου θες και τελος το πηρα σε καλη τιμη... χονδρικη +φπα, λογω γνωστου! οσο για την πλατη, δεν το συζητω! με στρωματακι σουπερ, γιατι η πλατουλα θα τρανταζεται αλλιως και δεν θα βολευει σε εναν υπνο εξω, π.χ. στη βολτα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σου, κοριτσακι μου!

τα αγορια δεν φορανε καφε με ροζ? πλακα κανω... απλα αν εχεις ηδη μην το παρεις απτην αρχη! τσεκαρε τα υφασματακια που ειπες!!! κι εμενα με ενδιεφερε να κλικαρει το καθισμα πανω του, οπως και το κανει, γιατι νομιζω οτι ειναι μεγαλη ταλαιοπωρια να το βαζεις και να το βγαζεις το παιδι με το παραμικρο απτο καθισμα στο καροτσι και αντιθετα! τα υφασματα κι εμενα βγαινουν ολα και μπαινουν πλυντηριο, η μπαρα μπροστα βγαινει με 1 κουμπι, για οταν μεγαλωσουμε... εχει και 5 ζωνες ασφαλειας, παει στρωτα σε χωματα, χαλικια, οπου θες και τελος το πηρα σε καλη τιμη... χονδρικη +φπα, λογω γνωστου! οσο για την πλατη, δεν το συζητω! με στρωματακι σουπερ, γιατι η πλατουλα θα τρανταζεται αλλιως και δεν θα βολευει σε εναν υπνο εξω, π.χ. στη βολτα!

το ιδιο ειχα στο γιο μου τοτε κ ειναι πολυ καλο μονο που εμενα ειχε κ το καλαθι μαζι κ ηταν ολο ποιοτητα σαν τα τζιν μπλε κ υφασμα κοκκινο κ το καλαθι το ιδιο κ ειναι σαν καινουριο κ θα βαλω κ το τριτο το μωρο εκει.. απλα εμενα δεν με βολεψε γιατι εχω 9 σκαλια για να κατεβω απο το σπιτι μου κ μετα μεχρι να παμε στο δρομο το κεντρικο εχει κ αλλα σκαλια ο δρομος τις γειτονιας κ για να παμε στο αμαξι ειναι απο αλλο δρομο ειναι ανηφορα κ πολλα σκαλια κ δεν εχουμε τις τεραστιες διαδρομες το μικρο το πιο ελαφρυ ηταν πιο καλο για μενα μπορουσα να κρατω το μωρο με το ενα χερι κ το καροτσι με το αλλο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις τετοια εχουμε και σε τετοια κοιμαται τωρα κι ειναι σαν κανονικο κρεβατακι χωρις τα καγκελα. Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο ακριβες απο τις μικρες κουνιες...αλλά αν εχεις σκοπο και για δευτερο θα σε βολεψει. Μέχρι 4 χρονων το βαζεις ανετα. Μονο που τωρα ειμαστε για κανονικο κρεβατι για να παρει η μπεμπα παλι την κουνια.

Εμεις δωματιο δε φτιαχνουμε προς το παρον αφού θα τη βαλουμε σε λικνο ή καλαθούνα δίπλα μας και χρειαζόμαστε και το δωματιο που το εχουμε σαν ξενωνα για τη μαμα μου που θα ερθει εκεινες τις μερες...αρα θα γεννηθει και μετά βλέπουμε.

μπισκοτακι μου εχει κολλησει το τελευταιο τικερακι σου νομιζω.και μενα κολλαγε και το αλλαξα.

τι κανετε????????καλησπερα!κατια τι ωραιο το καροτσι.το περτ μπεμπε ειναι χωριστα?βλακεια ειπα?κοριτσια καθε μερα ξυπναω τουμπανο.κολιτιδα.και ηρεμω μετα απο λιγες ωρες.τι να κανω?παντα υπεφερα αλλα επαιρνα 2 χαπια συγκεκριμενα και ηρεμουσα.τωρα??

6KuQp2.png

μπισκοτακι μου εχει κολλησει το τελευταιο τικερακι σου νομιζω.και μενα κολλαγε και το αλλαξα.

τι κανετε????????καλησπερα!κατια τι ωραιο το καροτσι.το περτ μπεμπε ειναι χωριστα?βλακεια ειπα?κοριτσια καθε μερα ξυπναω τουμπανο.κολιτιδα.και ηρεμω μετα απο λιγες ωρες.τι να κανω?παντα υπεφερα αλλα επαιρνα 2 χαπια συγκεκριμενα και ηρεμουσα.τωρα??

αααχχχ κοριτσακι, τα φαρμακακια σου (τυπου ibutin, salofalk, κλπ) νομιζω δεν μπορεις να τα παρεις! ρωτα το γιατρο σου ομως για σιγουρια... και τι γνωμη εχει για τα χαπακια φυτικου ανθρακα... που θεωρητικα δεν απαγορευονται και περιοριζουν φουσκωμα και πονο.

το μοντελο που πηρα ειναι 2σε1 και εχει καροτσι&καθισμα αυτοκινητου. τα μοντελα 3σε1 με εξτρα πορτ μπεμπε δεν μ αρεσαν, γιατι νομιζω δεν θα με εξυπηρετησει το πορτ μπεμπε και ειχαν καμια 200αρια ευρω πανω!!! μα με τοσα αν χρειαστει παιρνω ενα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ κατι αλλο που κανω τα πιο πολλα πραγματα τα επερνα ουδετερο χρωμα ουτε μπλε ουτε ροζ.. εσωρουχακια ασπρα λαχανι πορτοκαλι και επερνα κ ενα γαλαζιο η ροζ για το καλο κ τωρα εχω απο τα αλλα μου τα παιδια κατι λιγα.. στον γιο μου ειχα παρει τοτε κουβερτακι κιτρινο με ελαφι νομιζω κ επειδη ηταν καλοκαιρι το χρειαστικα μια φορα οταν γεννηθηκε κ ηταν μικρο για το κρεβατακι κ ειναι καινουριο ακομη καλα στο γιο μου τοτε ειχα παρει μεγαλη προικα γιατι κ σαν πρωτο ολα μου αρεσαν αλλα κ οικονομικα ημουν καλυτερα στην κορη ηταν αρκετα πιο λιγα τωρα σε αυτην ακομη πιο λιγα μονο φορμακια βελουτε τις αγορασα κ εσωρουχακια απο τα τζαμπο

δεν θα ειναι ουτε βρωμικα ουτε σκισμενα τωρα αν ειναι κ λιγο παλια ε το τριτο ειναι να κανω αγορες αλλες??

σημερα λεω τις μανας μου για τα κερασματα που σας ειχα πει οτι δηνουμε οτι δεν θα τα κανω κ μου λεει εκανες στα αλλα κ δεν θα κανεις σε αυτο?? τις λεω τοτε μπορουσα τωρα δεν μπορω μου λεει κανε λιγα μη βαζεις πολλα μεσα τις λεω κ παλι 400ε θα πανε.. 400ε κανω ντουλαπα τις λεω (εχω ελλειψη απο συρταρια) δεν θα πεινασουμε για να δειξουμε κ αν ερχονται γιαυτο να μην ερθουν δεν μιλησε τιποτα η αληθεια ειναι.. τις λεω εχω ισα ισα για την γεννα κ μετα οταν ερθω δεν θα εχω τιποτα.. βρε κοριτσια εμενα λογο που γενναω σε αλλο μερος εχω πολλα εξοδα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατι α ειναι πολυ ομορφο.ειχα δει αυτο το τρια σε ενα που λες 400 ευρω απλα δεν καταλαβαινα,ειναι τρια κομματια η ειναι πολυμορφικο??

ριτσα ειναι τραγικα αυτα τα εξοδα μην ακους κανεναν κοπελα μου.

6KuQp2.png

παρακαλαω το Θεο, να μας κρατησει παρεουλα 3 εβδομαδες ακομα τουλαχιστον... για να μαστε και το γουρι της μαρκελλας μας!!! και ετσι οι χαρες να ναι πιο πολλες και πιο μεγαλες! ...ο καιρος... σαν νερακι, οταν ολα πανε καλα! να περναει παντα ετσι απο δω και περα! και μολις σαραντιζω να χουμε την μπουμπου της ριτσας και μετα... μια μια να γινεστε ολες μανουλες γλυκες!!!

η αληθεια ειναι οτι δεν κκρατιεμαι μολις σκεφτηκα οτι σε μερικες εβδομαδες θα γινεις μανουλα εχω κατα ενθουσιαστει μαζι σου και με τον μιχαλιω!!!!

κατια μου τωρα που σε μια εβδομαδα θα μπεις στον μηνα σου νιωθεις πιο βαρια?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...