Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΔΙΔΥΜΑΚΙ μου το καταλαβα οτι αστειευοσουν......!!!:D:D:D:D

κοιτα εγω ακουω λιγο απο ολα.....διασκεδαζω με ελληνικα κ λαικα...κ κλαμπιστικα...κ ολα.....!!ακουω κ εντεχνο...κ ξενο κ οτι κατσει...κ ροκ...μονο μεταλ δεν ακουω!!!!ακομα κ κλασσικη μετα απο τοσα χρονια που επαιζα πιανο ακουω καποιες φορες....!!:D:D:D:D

το τικερακι μου κολλαει κ πρεπει να το αλλαζω καθε μεραααααα...ουφφφφφ...!!!

τιιιιι θα φαμε σημερα didi??ουφφφ δεν βολευομαι στην καρεκλα πιαααα...κ ζυγιστηκα κ εχω παρει συνολικα 6 κιλα κ πρεπει να το ραψω νομιζω.....τελευταια ολο τρωωωω!!

ναι κι εγω ,μεταλ δεν ακουω

αλλα επισης σιχαινομαι και την τζαζ και την δημιτριου και τον νοτη και τη βισση:oops:

το φαι μου δεν θα σας ενθουσιασει

φακες!

6 κιλα ε?

κι εγω 5

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια κ καλή εβδομαδα!!!!

τι κάνετε;;;; πως ειναι τα μωρακια;;;

ο δικος μου πολυ ζωηρος, ευτυχως μετα απο το ξενυχτι του σαββάτου, το πρωινο ξυπνημα της κυριακης, χθες το βραδυ ημουν πτωμα κ εβαλα τα 2 μου μαξιλαρια κ κοιμηθηκα σαν πουλάκι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρκέλλα μου καποια στιγμη η ευχες ολων μας θα πιασουν κ η ακατανομαστη θα χαθει για 9 μηνες!!!!! υπομονη κ επιμονη χωρις στεναχωριες.

ελενακι κι εμενα χθες ο δικος μου ειχε στησει παρτυ το βραδυ οταν ξαπλωσα

εντομεταξυ γυρναω στα πλαγια απο τα δεξια και μου εριχνε τοσο δυνατες που του λεω καλα ενταξει μη με πονας

και μου λεει ο συζυγος

τι επαθες?

ο γιος σου θελει να αλλαξω πλευρο του λεω

UzVGp2.png

τα ιδια ειναι ντιντι μου και του τζαμπο τα κικο και τα κικο απο αλλο μαγαζι...

Τα κοχυλια ειναι αυτα http://www.apotheka.gr/products/telasmos_1/chicco_koculia_sulloges_galaktos_2tem

Και ναι...το λαπτοπ βγαινει μονο ΣΚ για να δουμε τη γιαγια (με το ζορι) στο σκαιπ και πάλι εχουμε γκρινια γιατι το παίρνει ο "τεχνικός" να το φτιαξει!!

ε ρε αυτο το λαπ τοπ ολο στον τεχνικο!! να το πεταξεις μαμα να παρουμε αλλο καινουριο!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

πω πω κατια μου απιστευτο μου φαινεται

ποτε μιλουσαμε στο αλλο φορουμ και ποτε πλησιαζει ο καιρος για να γεννησεις!!!!

τι γρηγορα που περασε ο καιρος!!!

αντε αλλες 2 εδομαδες και θα ειναι ετοιμοτατος ο μιχαλιως

οταν εγω θα παω στον γιατρο εσυ θα κοντεβεις!!!:D:D:D:D

παρακαλαω το Θεο, να μας κρατησει παρεουλα 3 εβδομαδες ακομα τουλαχιστον... για να μαστε και το γουρι της μαρκελλας μας!!! και ετσι οι χαρες να ναι πιο πολλες και πιο μεγαλες! ...ο καιρος... σαν νερακι, οταν ολα πανε καλα! να περναει παντα ετσι απο δω και περα! και μολις σαραντιζω να χουμε την μπουμπου της ριτσας και μετα... μια μια να γινεστε ολες μανουλες γλυκες!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε; Εγώ όλο το ΣΚ έκανα δουλειές αναδιοργάνωσης στο σπίτι για να ελευθερωθεί το παιδικό δωμάτιο από πράγματα που είχαμε αποθηκεύσει εκεί και να μπουν τα πράγματα της μικρής!

Να σας ρωτήσω κάτι αν και μάλλον το έχουμε ξανασυζητήσει... Τι γνώμη έχετε για τις κούνιες που μετά γίνονται προεφηβικά κρεβατάκια; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί μου φαίνεται και πολύ πιο οικονομικό... Μου το πρότεινε και μια ξαδέρφη του άντρα μου που έκανε τώρα το 2ο και πήρε τέτοιο.

Κάτια μου, 35!!!! Σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου και θα αρχίσουμε να περιμένουμε τα πρώτα γεννητούρια της παρέας! :P:p

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καροτσακι εμεις πηραμε αυτο της chicco (duo ct 0.2) σε μπλε σκουρο μαζι με το καθισματακι αυτοκινητου. ειναι το "πολυ ψηλο" που μου ειπε η πεθερα μου... χχχααχχχαααχχχααα... εεε ενταξει σε σχεση με τα καλοκαιρινα ειναι! αλλα εμεις εδω στο βυρωνα ειμαστε ολο ανηφορες-κατηφορες!!! ξερετε ποσες φορες εχω πετυχει "αδειασματα" στο δρομο? δε θελω να χω το αγχος! τωρα στην αρχη οκ θα μαστε μεσα, αλλα και πιο μετα νομιζω οτι θα μας βολεψει... και δεν ειναι βαρυ, ρε κοριτσια! ενα μοχλο και κατεβαινει, ενα κουμπι και διπλωνει... μια χαρα!

cover-full.jpg?1331557071

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι κάνετε; Εγώ όλο το ΣΚ έκανα δουλειές αναδιοργάνωσης στο σπίτι για να ελευθερωθεί το παιδικό δωμάτιο από πράγματα που είχαμε αποθηκεύσει εκεί και να μπουν τα πράγματα της μικρής!

Να σας ρωτήσω κάτι αν και μάλλον το έχουμε ξανασυζητήσει... Τι γνώμη έχετε για τις κούνιες που μετά γίνονται προεφηβικά κρεβατάκια; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι έντονα γιατί μου φαίνεται και πολύ πιο οικονομικό... Μου το πρότεινε και μια ξαδέρφη του άντρα μου που έκανε τώρα το 2ο και πήρε τέτοιο.

Κάτια μου, 35!!!! Σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου και θα αρχίσουμε να περιμένουμε τα πρώτα γεννητούρια της παρέας! :P:p

καλημερα μικρη "παπαγια" και γλυκια εγκυουλα!

ναι! εκλεισα τις 35!!! αν και 30 χρονων... χχιιιχχχιιι!!!

οι γνωμες μπερδευονται εδω! τη μικρη θα την βαλεις κατευθειαν στην κουνια στο δωματιο της? εγω προτιμησα να τον εχω στο δικο μας μεχρι το καλοκαιρι... μετα στις διακοπες να παρουμε ενα παρκοκρεββατο με στρωμα στο εξοχικο, κρητη, για να μην κουβαλαμε... και απο ετους πια να μπουμε στο δικο του με κρεββατι κανονικο με καγκελο προστασιας. ετσι καταληξαμε σε οικονομικη κουνια ικεα που χοραγε και στο δωματιο... αν εχεις χωρο σιγουρα δεν παει χαμενο, αφου μετατρεπεται, αλλα για το οικονομικο του θεματος θελει συζητηση, νομιζω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κ παλι...χαζεψα γιατι εψαχνα για σομπες πελλετ που να συνδεονται με καλοριφερ.....κ ξεχαστηκα...!!!απογοητευτηκα κ με τις τιμες απο τις σομπες....ουφφ..!

Κατια μου σε μια εβδομαδα ακριβως μπαινεις στον μηνα σου....απιστευτο ε??ολα θα πανε τελεια κ ο Μιχαλιος θα κρατηθει μεχρι τελους κ ολα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ...κ θα κανεις ποδαρικοοοοοο αψογο...!!:D:D

Κατ εγω αν δεν ειχα την κουνια εκει πιστευω θα κατεληγα...κουνια -κρεβατακι....νομιζω κατα την δικη μου γνωμη ειναι καλη επιλογη...

τζαζ διδυμακι ουτε εγω εχω πολυ ακουσει η αληθεια ειναι..

ναι ναι διδυμακι 6 κιλα αν κ ζυγιστηκα βραδυ που μου εχει πει ο γιατρος να μην το κανω βραδυ γιατι απο την κατακρατηση υγρων θα δειχνει παραπανω..αλλα δεν υπαρχουν δικαιολογιες εχω παρει τα κιλακια μου...!!

Jr39p2.png

τελειο το καροτσι Κατια....κ εμενα ετσι ακριβως ειναι αυτο που μου εδωσαν απλως ειναι καφε.....χεχεχε!!εγω ειπα αν εχουμε μπει στο σπιτι πρωτα ο θεος το καινουριο μεχρι να γεννησω θα ειναι στο δωματιο μου για οσο το χωραει το λικνο....μεχρι 3-4 μηνων δλδ να ανοιξει κ λιγακι ο καιρος κ μετα θα παει στο δωματιο του....!!ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ..!!

Jr39p2.png

τελειο το καροτσι Κατια....κ εμενα ετσι ακριβως ειναι αυτο που μου εδωσαν απλως ειναι καφε.....χεχεχε!!εγω ειπα αν εχουμε μπει στο σπιτι πρωτα ο θεος το καινουριο μεχρι να γεννησω θα ειναι στο δωματιο μου για οσο το χωραει το λικνο....μεχρι 3-4 μηνων δλδ να ανοιξει κ λιγακι ο καιρος κ μετα θα παει στο δωματιο του....!!ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ..!!

πλακα εχει το τικερακι σου!!! ο θρυλεων λειπει μονο!!!:tongue::tongue::tongue:

εμεις τα πηραμε ολα, δεν ειχε αλλος φιλος-συγγενης να μας δωσει κατι, οποτε και το λικνο-καλαθουνα μου φανηκαν περιττο εξοδο και ειπα για κουνια... θα στριμωχτουμε λιγο, αλλα θελω να τον ακουω, να μην τον ταλαιπωρω στο θηλασμο, κλπ... μια φιλη (ειναι 4μηνων ο δικος της) κοιμαται στο παιδικο για να μην πηγαινοερχετε... δεν ξερω... ειναι πως θα βολεψει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ουτε κι εγω εβγαλα μαυρη γραμμη! εχω ομως την "τριχωτη" που λεει η didi μας... ελπιζω να φυγει μετα μονο, γιατι ειναι χαλι αλλιως και θα πρεπει κατι να την κανω!!! εμενα τωρα εκτος του οτι εχουν σκουρηνει οι θηλες, εχουν αρχισει να εχουν και γυρω γυρω πιο σκουρο, σαν να μεγαλωνουν-εξαπλωνονται και πανω, κοντα στη ρωγα κατι λευκα σαν μπιμπικακια... ωραια σας τα λεω, ε? μου ειπε οτι ειναι οκ ο γιατρος, κατεβαινει το γαλα σιγα σιγα, οποτε δεν τα πειραζω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

συμφωνω μαζι σου..απλως εγω με ενα σαλτο θα ειμαι στο παιδικο,...ειναι μια ανασα....κ κουνια δεν με χωραει στο υπνοδωματιο μου...μονο το λικνο...καλα εννοειται πως κ εγω αν δεν μου τα εδιναν δεν θα τα αγοραζα με τιποτα...γιατι θεωρω οτι ειναι τσαμπα αγορες..αλλα αφου υπαρχουν...

αλλα σιγουρα ειναι πως θα βολεψει την καθεμια μας....κ εγω ετσι λεω τωρα κ μετα να μην με βολευει να ειναι στο παιδικο...οποτε στην πραξηηηηηη....!!!:D

Jr39p2.png

συμφωνω μαζι σου..απλως εγω με ενα σαλτο θα ειμαι στο παιδικο,...ειναι μια ανασα....κ κουνια δεν με χωραει στο υπνοδωματιο μου...μονο το λικνο...καλα εννοειται πως κ εγω αν δεν μου τα εδιναν δεν θα τα αγοραζα με τιποτα...γιατι θεωρω οτι ειναι τσαμπα αγορες..αλλα αφου υπαρχουν...

αλλα σιγουρα ειναι πως θα βολεψει την καθεμια μας....κ εγω ετσι λεω τωρα κ μετα να μην με βολευει να ειναι στο παιδικο...οποτε στην πραξηηηηηη....!!!:D

ετσι, ειναι! πλησιαζει ο καιρος! μη νομιζεις... το τελευταιο τριμηνο περναει πιο γρηγορα νομιζω!!! η εγω... τα χω παιξει! χαχαχα... εσεις και με το σπιτι, θα φυγει νερο ο καιρος! μονο ο αμορες, που δεν θα του φτανει η μερα, να ναι καλα κι εσυ χαλαρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα κ εχει σκουρυνει μεχρι κατω κατω απο πανω πανω εδω κ καιρο κ πολλες τριχουλες...αλλα θα φυγουν λενε ολοι με το περασμα του χρονου....το στηθος εχει βγαλει κ εμενα αυτα τα μπιμπικακια κ βγαζει αυτο υγρακι σε σταγονες αλλες πιο πολυ αλλες καθολου...αλλα μεχρι τωρα εχει σκουρυνει λιγακιιιιι οχι πολυ...!!εμενα εχει μαυρισει κ ο αφαλος μου μεσα λιγακι....σαν βρωμιτσα η οποια ομως δεν ειναι βρωμιτσα......κ με κανει να νιωθω ασχημα...!

Jr39p2.png

εμενα κ εχει σκουρυνει μεχρι κατω κατω απο πανω πανω εδω κ καιρο κ πολλες τριχουλες...αλλα θα φυγουν λενε ολοι με το περασμα του χρονου....το στηθος εχει βγαλει κ εμενα αυτα τα μπιμπικακια κ βγαζει αυτο υγρακι σε σταγονες αλλες πιο πολυ αλλες καθολου...αλλα μεχρι τωρα εχει σκουρυνει λιγακιιιιι οχι πολυ...!!εμενα εχει μαυρισει κ ο αφαλος μου μεσα λιγακι....σαν βρωμιτσα η οποια ομως δεν ειναι βρωμιτσα......κ με κανει να νιωθω ασχημα...!

ναι σιγα... θα σε παρεξηγησουν!!! ασε μας καλε! οποιος εχει προβλημα με τη "βρωμιτσα" να κοιταει αλλου! εγω μονο τριχα! και οχι απο πανω... μονο απο κατω και μεχρι την ηβικη περιοχη... σαν βελος μοιαζει που δειχνει την εξοδο...:shock::shock::shock::arrow: προς τα κατω... χαχαχαχα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...