Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ναι κουραζομαι αλλα τωρα που θα παω πανω στα υπνοδωματια θα δω το κοριτσκι μου να κοιμαται και θα μου περασουν ολα!

καληνυχτα και ονειρα μωρουδιστικα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κουραζομαι αλλα τωρα που θα παω πανω στα υπνοδωματια θα δω το κοριτσκι μου να κοιμαται και θα μου περασουν ολα!

καληνυχτα και ονειρα μωρουδιστικα!

αχου τι ωραια εικονα!!!!καληνυχτα!!!

6KuQp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Πως ειστε σημερα?

Μαρκελα μου υπομονη και ολα θα γινουν..μπορει να μημ εγινε αυτο το μηνα ομως ειμαι σιγουρη πως θα ερθει συντομα το μπεμπακι!!

Φιλια σε ολες!! :-D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

2675025ccxgl9aoys.gif

εχει δικιο τα μεγαλα κ βαρια καροτσια δεν θα σε βολεψουν κ το χειμωνα που να πας? κ αν πας καπου στο καλαθι.. να παρεις το καλοκαιρινο..

καλημερα ριτσα μου

χαζευα χθες τα καροτσια

βρηκα και στο Ηρ@ κατι οικονομικα και ωραια

http://www.irabebe.gr/product/00540021/karotsi-m3 με 60 ευρω! πολυ καλη τιμη θα ελεγα!

το μαγαζι που ειναι διπλα στο ιατρειο τα εχει

ανηπομονω να παω να χαζεψω!!!

λεω να μην παρω το καροτσι με το καθισμα αυτοκινητου

να τα παρω ξεχωριστα

λεω να παρω μεγαλο καθισμα αυτοκινητου που να ειναι απο νεογεννητα μεχρι 4 χρονων

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....τι κανουμε????

χθες περασαμε μουρλιααααα....Τελεια παρεα,,,,ωραιο φαγητο,,,,ζωντανη μουσικη,,,ολο το μαγαζι μια παρεα......κ χορους...!!γυρισαμε 6 η ωρα το πρωι...!!!εριξα κ τους χορους μου κοριτσια...με ηρεμια κ με προστασια απο τους 2 κουμπαρους μου δεξια κ αριστερα χορεψα κ τον Ικαριωτικο μου κ τα νησιωτικα μου..πολυ ηρεμα ομως...!!γυρισαμε 6 η ωρα το πρωι κ αντεχα κ αλλο...λεω μετα ετσι κ αλλιως αλλα ξενυχτια θα τα κανω μονο για τον γιοκα μου οποτε ας το ευχαριστηθω σημερα...!με αποτελεσμα να κοιμαμαι μεχρι το μεσημερι.....οπου ειχα το ωραιοτερο Κυριακατικο ξυπνημα.....ο αμορες ειχε σηκωθει...ειχε μαγειρεψει μια πολυ ωραια μακαροναδα.....ειχε ετοιμασει τραπεζα..ειχε κανει δουλειτσες ...κ εγωωωωω κοιμομουν.....κ με ξυπνησε με ενα υπεροχο φιλι κ μια καρτουλα ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....εκλαιγα απο ευτυχια..:D:D:D:D:D

τωρα περιμενουμε σε μια ωρα τα κουμππαρακια να κατσουμε παρεουλα χαλαρα κ οοοολα καλα!!!!οποτε σας χαιρετωωωωωωωω!φιλακια πολλαααααααααααα!

βρε τρελομανα απο τωρα τον μαθαινεις τον γιο σου τα μπουζουκια???

χαχαχαχα μπραβο σου , θα θαυμαζαν ολοι στην πιστα μια πανεμορφη μελλουσα μαμα!!!!!!

και για αλλη μια φορ φτου φτου φτου μην ματιασω τον αμορε σου!! τι χρυσο παιδι ειναι αυτο!!!!

φτου!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

για τα απίστευτα καλύματα στήθους που λεει η κριστυ επιβεβαιωνω, χωρις να χω θηλασει, αλλα απο την εμπειρια στο φαρμακειο... εγω εχω ηδη παρει της medela και λεγονται "σιλικονουχες καλυπτρες θηλων", ενω κυκλοφορουν σε μεγεθη S/M/L αναλογα τη ρωγα. οσες εντομεταξει δεν εχετε παρει ακομα κρεμουλα θηλων, καλο ειναι να ξεκινησετε! βοηθαει γιατι τις πρωτες μερες το στηθος μπορει να ερεθιστει απο το θηλασμο, το συχνο πλυσιμο, τα επιθεματα, κλπ... οποτε ενυδατωση και θρεψη το κανουν πιο ανθεκτικο σε ραγισματα και σκασιματα! ααα...και της chicco τα επιθεματα ειναι πιο απορροφητικα και πιο καλη η βατα-υφασματινη επενδυση...

Θα συμφωνησω για τα κικκο τα επιθεματα πολυ καλυτερα αν και λιγο πιο τσιμπημενα. Ειχα παρει και του τζαμπο, αλλα δεν ειναι για μεγαλη ροη. Επίσης μπορειτε να παρετε το κοχυλι το πλαστικο οταν θηλαζετε απο το ενα στηθος να μαζευετε το γαλα απο το αλλο...εγω ετσι εκανα στην αρχη που ειχα την αντλια και το αποθηκευα και αυτο μαζι με το αντλημενο.

απορια: ο γιατρος μου, μου ειχε πει απο την αρχη στην θηλη να βαζω καθαρό οινόπνευμα κ βαζελινη στο υπολοιπο στηθος κ στην κοιλια. φανταζόμουν οτι με το οινοπνευμα θα ηταν σκληρη κ δεν θα ταν καλο. προχθες μιλησα με μια φιλη μου που ο μπεμπης της ειναι 2,5 μηνων τωρα κ μου ειπε οτι η θηλή πρεπει να ναι σκληρη, γιατι αλλιώς οταν θα παει να θηλαξει το μωρο, απο την πιεση που θα χει για να ρουφαει θα μου την ματωσει. κ αν βαζω κρεμα πανω στην θηλη για ενυδάτωση, θα μαλακώνει ακομα περισσότερο.

τελικά τι ειναι σωστό;;;;

ΟΙνόπνευμα????Παναγια μουυυ...φανταζομαι σεπληγωμενες θηλες τσουζει !!!! Οχι ρε κοριτσια οινοπνευμα...τι λετε τωρα μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω! Εχω μια κρεμα για θηλες της φρεζυ...μ πολυ καλη τη βαζω πού και πού γιατι βλέπω μια ξηροτητα, αλλά η καλυτερη ειναι η μεντ..λα η πουρελαν που ειναι και φυτικη και δε πειραζει να τη βαζει στι στομα το μωρο. Μεχρι τις 40 μερες ειχα τις σιλικονης κι εγω από τα μαδερ γιατι ειχα δοκιμασει και αλλες αλλά δε μου εκαναν στη θηλη. Μόνο που θελουν και αυτες αποστειρωση στην αρχη σε καθε θηλασμο και τις εβαζα σε αλουμινοχαρτο στο ψυγειο κι οταν θηλαζα τις εβγαζα.

ναι.πολυ εντονα!πως εξηγειται επιστημονικα αυτη η γραμμη???χθες το σκφτομουν!!!:confused::confused::confused:

Εγω γιατι δεν εχω ρε παιδια!!?? Στο γιο μου ειχα..τωρα τιποτα...ούτε μαγουλα, ούτε κ...λους, μονο κοιλια...ήρθε μια κοπέλα προχτες και μου κανει καλα καθε μερα σε βλεπω τωρα ειδα οτι εισαι εγκυος!! Ε μα οχι...λεω κι εγω 6-7 κιλα τα εχω δε τα εχω??!!

Τις καλημερες μου σε ολα τα πρωινα κοριτσια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα....!!!τι κανουμε??

Μαρκελα δεν πειραζει κοιταξε να απολαυσεις την προετοιμασια εσυ κ οταν ερθει καλως να ερθειιιιι..!!:D:D:D

didi οχι μπουζουκια....καλη διασκεδαση σε ταβερνακι...χαχαχαχαχα!!εριξε κατι χορους ο μπεμπης....απο τα πανηγυρια στην Ικαρια ειχα να χορεψω ετσι....θα βγει το παιδι κ να ξερει Ικαριωτικο...γιατι ο μπαμπας με τους χορους δεν το εχει κ εχω αναλαβει εγω...αχαχαχα!!:D

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετεεεε??εμεις ξενυχτησαμε χθες με τα κουμπαρακια παλι στο μπιρι-μπιρι κ σε ενα επιτραπεζιο..κ κοιμηθηκαμε παλι στις 2...τουλαχιστον σημερα δεν εχω δουλειες σπιτι παρα μονο μαγειρεμα....κ μαζεμα των μαζεμενων ρουχων.....!!σημερα το μενου εχει γιγαντες!!!εσειςςςς?????:D:D

Jr39p2.png

Θα συμφωνησω για τα κικκο τα επιθεματα πολυ καλυτερα αν και λιγο πιο τσιμπημενα. Ειχα παρει και του τζαμπο, αλλα δεν ειναι για μεγαλη ροη. Επίσης μπορειτε να παρετε το κοχυλι το πλαστικο οταν θηλαζετε απο το ενα στηθος να μαζευετε το γαλα απο το αλλο...εγω ετσι εκανα στην αρχη που ειχα την αντλια και το αποθηκευα και αυτο μαζι με το αντλημενο.

ΟΙνόπνευμα????Παναγια μουυυ...φανταζομαι σεπληγωμενες θηλες τσουζει !!!! Οχι ρε κοριτσια οινοπνευμα...τι λετε τωρα μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω! Εχω μια κρεμα για θηλες της φρεζυ...μ πολυ καλη τη βαζω πού και πού γιατι βλέπω μια ξηροτητα, αλλά η καλυτερη ειναι η μεντ..λα η πουρελαν που ειναι και φυτικη και δε πειραζει να τη βαζει στι στομα το μωρο. Μεχρι τις 40 μερες ειχα τις σιλικονης κι εγω από τα μαδερ γιατι ειχα δοκιμασει και αλλες αλλά δε μου εκαναν στη θηλη. Μόνο που θελουν και αυτες αποστειρωση στην αρχη σε καθε θηλασμο και τις εβαζα σε αλουμινοχαρτο στο ψυγειο κι οταν θηλαζα τις εβγαζα.

Εγω γιατι δεν εχω ρε παιδια!!?? Στο γιο μου ειχα..τωρα τιποτα...ούτε μαγουλα, ούτε κ...λους, μονο κοιλια...ήρθε μια κοπέλα προχτες και μου κανει καλα καθε μερα σε βλεπω τωρα ειδα οτι εισαι εγκυος!! Ε μα οχι...λεω κι εγω 6-7 κιλα τα εχω δε τα εχω??!!

Τις καλημερες μου σε ολα τα πρωινα κοριτσια!!

καλημερα μπισκοτακι!! ακομη κρυμενο εχετε το λαπ τοπ στο σπιτι?

του τζαμπο εννοεις του τζαμπο μαρκα ή του τζαμπο της c..cho?

to koxyli ti einai kai ti ακριβως κανει?

UzVGp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα....!!!τι κανουμε??

Μαρκελα δεν πειραζει κοιταξε να απολαυσεις την προετοιμασια εσυ κ οταν ερθει καλως να ερθειιιιι..!!:D:D:D

didi οχι μπουζουκια....καλη διασκεδαση σε ταβερνακι...χαχαχαχαχα!!εριξε κατι χορους ο μπεμπης....απο τα πανηγυρια στην Ικαρια ειχα να χορεψω ετσι....θα βγει το παιδι κ να ξερει Ικαριωτικο...γιατι ο μπαμπας με τους χορους δεν το εχει κ εχω αναλαβει εγω...αχαχαχα!!:D

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετεεεε??εμεις ξενυχτησαμε χθες με τα κουμπαρακια παλι στο μπιρι-μπιρι κ σε ενα επιτραπεζιο..κ κοιμηθηκαμε παλι στις 2...τουλαχιστον σημερα δεν εχω δουλειες σπιτι παρα μονο μαγειρεμα....κ μαζεμα των μαζεμενων ρουχων.....!!σημερα το μενου εχει γιγαντες!!!εσειςςςς?????:D:D

το καταλαβα κοριτσακι οτι ησασταν σε κουτουκι

για πλακα ειπα τα μπουζουκια:tongue::tongue::tongue:

εμας με το μουσικο ρεπερτοριο του σπιτιου ή κλαμπακιας θα βγει(εγω:D) ή ροκακιας θα βγει(ο ντιντος)

UzVGp2.png

η ακατανομαστη εκανε την εμφανιση της πριν απο μιση ωρα!!!την λυσασμενη δεν με αφησε και αυτο το μηνα!!!Δεν πειραζει τι να κανω!Οχι τιποτα αλλο ειχα κανει και καλη προετοιμασια ελιωσα η γυναικα!!!Δεν πειραζει μαλλον περιμενω την γεννα της κατιας και μετα χαχαχαχαχαχαχα:tongue:

οχι ρε γμτ...:|:(:mad::evil::?:|:cry::?:|

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

gcgoodmorning16.gif

Καλή εβδομαδα σε ολες! Να ναι μια γερη, δυνατη και ομορφη εβδομαδα για ολα τα μωρουδελακια μας!

συμπληρωθηκε και η 35η εβδομαδα για μας!!!

διαβασα για μπουζουκια και χαρες, για καροτσια, για "ακατανομαστες" που δεν θα τους περασει (μαρκελακι ξεχνα το και θα ρθει το "δωρακι" σου) για την μαυρη γραμμη... κι αλλα πολλα! απουσια την Κυριακη, αλλα αναπληρωνω τωρα!!!

πολλα φιλια σε ολες... :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΔΙΔΥΜΑΚΙ μου το καταλαβα οτι αστειευοσουν......!!!:D:D:D:D

κοιτα εγω ακουω λιγο απο ολα.....διασκεδαζω με ελληνικα κ λαικα...κ κλαμπιστικα...κ ολα.....!!ακουω κ εντεχνο...κ ξενο κ οτι κατσει...κ ροκ...μονο μεταλ δεν ακουω!!!!ακομα κ κλασσικη μετα απο τοσα χρονια που επαιζα πιανο ακουω καποιες φορες....!!:D:D:D:D

το τικερακι μου κολλαει κ πρεπει να το αλλαζω καθε μεραααααα...ουφφφφφ...!!!

τιιιιι θα φαμε σημερα didi??ουφφφ δεν βολευομαι στην καρεκλα πιαααα...κ ζυγιστηκα κ εχω παρει συνολικα 6 κιλα κ πρεπει να το ραψω νομιζω.....τελευταια ολο τρωωωω!!

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσια κ καλή εβδομαδα!!!!

τι κάνετε;;;; πως ειναι τα μωρακια;;;

ο δικος μου πολυ ζωηρος, ευτυχως μετα απο το ξενυχτι του σαββάτου, το πρωινο ξυπνημα της κυριακης, χθες το βραδυ ημουν πτωμα κ εβαλα τα 2 μου μαξιλαρια κ κοιμηθηκα σαν πουλάκι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρκέλλα μου καποια στιγμη η ευχες ολων μας θα πιασουν κ η ακατανομαστη θα χαθει για 9 μηνες!!!!! υπομονη κ επιμονη χωρις στεναχωριες.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα μπισκοτακι!! ακομη κρυμενο εχετε το λαπ τοπ στο σπιτι?

του τζαμπο εννοεις του τζαμπο μαρκα ή του τζαμπο της c..cho?

to koxyli ti einai kai ti ακριβως κανει?

τα ιδια ειναι ντιντι μου και του τζαμπο τα κικο και τα κικο απο αλλο μαγαζι...

Τα κοχυλια ειναι αυτα http://www.apotheka.gr/products/telasmos_1/chicco_koculia_sulloges_galaktos_2tem

Και ναι...το λαπτοπ βγαινει μονο ΣΚ για να δουμε τη γιαγια (με το ζορι) στο σκαιπ και πάλι εχουμε γκρινια γιατι το παίρνει ο "τεχνικός" να το φτιαξει!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

gcgoodmorning16.gif

Καλή εβδομαδα σε ολες! Να ναι μια γερη, δυνατη και ομορφη εβδομαδα για ολα τα μωρουδελακια μας!

συμπληρωθηκε και η 35η εβδομαδα για μας!!!

διαβασα για μπουζουκια και χαρες, για καροτσια, για "ακατανομαστες" που δεν θα τους περασει (μαρκελακι ξεχνα το και θα ρθει το "δωρακι" σου) για την μαυρη γραμμη... κι αλλα πολλα! απουσια την Κυριακη, αλλα αναπληρωνω τωρα!!!

πολλα φιλια σε ολες... :tongue::tongue::tongue:

πω πω κατια μου απιστευτο μου φαινεται

ποτε μιλουσαμε στο αλλο φορουμ και ποτε πλησιαζει ο καιρος για να γεννησεις!!!!

τι γρηγορα που περασε ο καιρος!!!

αντε αλλες 2 εδομαδες και θα ειναι ετοιμοτατος ο μιχαλιως

οταν εγω θα παω στον γιατρο εσυ θα κοντεβεις!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...