Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα! Καλωσοριζω και τις δυο νεες κοπελες στο θεματακι! Σκεφτομαι μετα την αυριανη επισκεψη στο γιατρο, να τις κανονιζω ανα 3 εβδομαδες γιατι θα μπω μεσα οικονομικα τελικα! Βεβαια αν δε φανει και σημερα το φυλο, μετατιθεται για το Σεπτεμβριο η αποκαλυψις αλλα ας οψεται. Εσεις ποσο συχνα πηγαινετε? Εμενα μεχρι την αυχενικη με ειχε ανα 10 μερες, χωρις να πληρωνω φυσικα. Τωρα μου ειπε ανα 2-3 εβδομαδες και εννοειται με το αζημιωτο.

κ εγω στην αρχη ηταν καθε 10 μερες περιπου μετα απο την αυχενικη ηταν μετα απο 3 περιπου εβδομαδες τωρα για το β' επιπεδου ειναι περιπου 5 εβδομαδες πηγα 16 εβδομαδων κ κατι ημερες κ θα ξαναπαω περιπου 21 εβδομαδες τωρα δεν θα ειναι συχνα μετα θα ειναι πιο συχνα στα τελη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ροδουλα καλως ηρθες στην παρεα μας!και εμεις με εξωσωματικη, αλλα μετα την αυχενικη διαφανεια μας εδωσε το οκ

οσο για τα ραντεβου στην αρχη ανα 2 εβδομαδες μου τα εβαζε

τωρα εχουμε β επιπεδου στις 28-9 και μας ρωτησε αν θελουμε αλλο ενδιαμεσο γιατι ειναι πολυς ο καιρος και του ειπα οχι αφου θα αρχισω να τον νιωθω, αλλα αν κατι νιωθω και δεν μπορω θιελω να το δω θα παω

UzVGp2.png

καλημερα! ευχαριστω για το καλοσορισμα!

καλως ηρθες και με το καλο.το φυλλο το μαθατε σε αυτο το μπεμπακι?εχεις ηδη ενα κοριτσι.να σου ζησει.ειμαστε σχεδον μαζι εμεις!:D:D

ναι εχω μια κουκλα ( παραδεχομαι οτι ειμαι μαμα κουκουβαγια). θα παμε νηπιαγωγειο φετος και παραλληλα ανυπομονουμε για το αδερφακι!

Εκανα την αυχενικη 11 εβδ+3 μερες και μας ειπε κοριτσακι αλλα οχι στα σιγουρα, εστι κραταω μικρο καλαθι αφου εχω καει απο την εγκυμοσυνη της κορης μου ,που λεγανε αγορι αγορι αγορι και στην β- επιπεδου λεει ο γιατρος κοριτσακι! ( που την βλεπαν την τσουτσου ειμαι να σκασω)

Καλημερα! Καλωσοριζω και τις δυο νεες κοπελες στο θεματακι! Σκεφτομαι μετα την αυριανη επισκεψη στο γιατρο, να τις κανονιζω ανα 3 εβδομαδες γιατι θα μπω μεσα οικονομικα τελικα! Βεβαια αν δε φανει και σημερα το φυλο, μετατιθεται για το Σεπτεμβριο η αποκαλυψις αλλα ας οψεται. Εσεις ποσο συχνα πηγαινετε? Εμενα μεχρι την αυχενικη με ειχε ανα 10 μερες, χωρις να πληρωνω φυσικα. Τωρα μου ειπε ανα 2-3 εβδομαδες και εννοειται με το αζημιωτο.

αχ! απο την μια σε ζηλευω που πας τοσο συχνα απο την αλλη σκεφτομαι και εγω το 80 αρι ! μεχρι την αυχενικη πηγαινα καθε 2 εβδιμαδες και τωρα μου ειπε 1 φορα τον μηνα! επομενη επισκεψη 30/8 ( αν αντεξω μεχρι τοτε).

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!! κ εγω εχω ΠΗΤ 6-1-13 αλλα δεν θα παω τοσο θα γεννησω το δεκεμβρη μου ειπε ο γιατρος.. οταν λεμε μπαινω στο μηνα μου εννοουμε τον 9ο..

γιατι ;;; επειδη ειναι το 3ο;; φυσιολογικα γεννας;;;

παντος ενα μωρακι ειναι τελειο δωρο για τα χριστουγεννα:P

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα! ευχαριστω για το καλοσορισμα!

ναι εχω μια κουκλα ( παραδεχομαι οτι ειμαι μαμα κουκουβαγια). θα παμε νηπιαγωγειο φετος και παραλληλα ανυπομονουμε για το αδερφακι!

Εκανα την αυχενικη 11 εβδ+3 μερες και μας ειπε κοριτσακι αλλα οχι στα σιγουρα, εστι κραταω μικρο καλαθι αφου εχω καει απο την εγκυμοσυνη της κορης μου ,που λεγανε αγορι αγορι αγορι και στην β- επιπεδου λεει ο γιατρος κοριτσακι! ( που την βλεπαν την τσουτσου ειμαι να σκασω)

αχ! απο την μια σε ζηλευω που πας τοσο συχνα απο την αλλη σκεφτομαι και εγω το 80 αρι ! μεχρι την αυχενικη πηγαινα καθε 2 εβδιμαδες και τωρα μου ειπε 1 φορα τον μηνα! επομενη επισκεψη 30/8 ( αν αντεξω μεχρι τοτε).

γιατι ;;; επειδη ειναι το 3ο;; φυσιολογικα γεννας;;;

παντος ενα μωρακι ειναι τελειο δωρο για τα χριστουγεννα:P

καλημερα!

εσυ την τσουτσου την ειχες δει στην κορη σου?

εμεις την τσουτσου την ειδαμε

οχι τπτ αλλα ηδη μου εχουν παρει δωρα για αγορακι!

UzVGp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ροδουλα καλως ηρθες στην παρεα μας!και εμεις με εξωσωματικη, αλλα μετα την αυχενικη διαφανεια μας εδωσε το οκ

οσο για τα ραντεβου στην αρχη ανα 2 εβδομαδες μου τα εβαζε

τωρα εχουμε β επιπεδου στις 28-9 και μας ρωτησε αν θελουμε αλλο ενδιαμεσο γιατι ειναι πολυς ο καιρος και του ειπα οχι αφου θα αρχισω να τον νιωθω, αλλα αν κατι νιωθω και δεν μπορω θιελω να το δω θα παω

καλημερα , θα ρωτησω και εγω αν και νρεπομαι:oops::oops::oops:

εγω το κοριτσακι μου το ακουσα 18η προς 19 εβδομαδα

λετε αυτο να το ακουσω πιο νωρις;;;

ειχα σκεφτει να παρω ενα οικιακο ντοπλερ αλλα καπου διαβασα οτι δεν κανει και πολυ καλο για το μωρο!

την περασμενη εβδομαδα πηγα την μικρη στον παιδιατρο και στο τσακ ημουνα να αρπαξω το στηθοσκοπιο να δω αν ακουγεται αλλα κρατηθηκα!:tongue::tongue:

εχω πολυ αγχος γιατι το ταξιδι για να γινω για 2η φορα μανουλα ηταν για μενα δυσκολο και εποδυνο! τωρα ομως περιμενω την 1η κλοτσια να ηρεμισω!

και πειτε με και τρελη εχω πλυνει ηδη μια κουβερτουλα και κατι σεντονακια ουδετερο χρωμα! το ξερω οτι ειναι παρα πολυ νωρις αλλα ....... ξορκιζω τους φοβους μου! χαχαχα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε?

Καλως ηρθατε τα καινουργια κοριτσια!!!!

Εγω εχω ΠΗΤ 17-2

Ραντεβου εμενα με ειχε καθε 20 μερες στην αρχη και τωρα μετα την αυχενικη απ'οτι καταλαβα θα πηγαινω καθε μηνα..τωρα εχουμε ραντεβου ξανα στις 13-9

Το β-επιπεδου ποτε γινετε?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα!

εσυ την τσουτσου την ειχες δει στην κορη σου?

εμεις την τσουτσου την ειδαμε

οχι τπτ αλλα ηδη μου εχουν παρει δωρα για αγορακι!

εγω προσωπικα δεν την ειδα

η γιατρος την εβλεπε και ελεγε ΑΓΟΡΙ

μαλλον ηταν ο ομφαλιος λωρος

μπορει ο δικος σου γιατρος να ειναι πιο εμπειρος

εγω τωρα εχω εχω αλλον!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλημερα , θα ρωτησω και εγω αν και νρεπομαι:oops::oops::oops:

εγω το κοριτσακι μου το ακουσα 18η προς 19 εβδομαδα

λετε αυτο να το ακουσω πιο νωρις;;;

ειχα σκεφτει να παρω ενα οικιακο ντοπλερ αλλα καπου διαβασα οτι δεν κανει και πολυ καλο για το μωρο!

την περασμενη εβδομαδα πηγα την μικρη στον παιδιατρο και στο τσακ ημουνα να αρπαξω το στηθοσκοπιο να δω αν ακουγεται αλλα κρατηθηκα!:tongue::tongue:

εχω πολυ αγχος γιατι το ταξιδι για να γινω για 2η φορα μανουλα ηταν για μενα δυσκολο και εποδυνο! τωρα ομως περιμενω την 1η κλοτσια να ηρεμισω!

και πειτε με και τρελη εχω πλυνει ηδη μια κουβερτουλα και κατι σεντονακια ουδετερο χρωμα! το ξερω οτι ειναι παρα πολυ νωρις αλλα ....... ξορκιζω τους φοβους μου! χαχαχα!

αχ εγω νομιζεις δεν ντρεπομουν?το χειροτερο ειναι οτι ηρθε και η μαμα μου στην αυχενικη για να δει το εγγονι της και επειδη ο αντρας μου δεν θα ρωτουσε (που αυτον τον εκαιγε ομως) εβγαλα το φιδι απο την τρυπα εγω!

το καλο ειναι οτι ειχα μαζεψει 5-6 ερωτησεις και εχωσα κι αυτην μαζι με τις αλλες

και εγω την κλωτσια περιμενω :D

οσο γι 'αυτο που λες οτι ειναι νωρις , εγω του αγορασα ηδη το πρωτο φορμακι και τα πρωτα παπουτσακια:D:D

του αγορασε και η αδερφη μου ενα φορμακι

και ερχεται σε λιγες μερες ο θειος μου απο αυστραλια και μου ειπε οτι φερνει 1 βαλιτσα δωρα:shock:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

ναι οντως μια μερα τωρα το ειδσ

δηλαδη σε ποια εβδομαδα περιπου γινετε?

νομιζω μετα την 20η

ισως την 22η

καπου εχω ενα χαρτι που μου τα λεει αναλυτικα ο γιατρος

αλλα σου λεω στο περιπου που θυμαμαι τωρα

UzVGp2.png

νομιζω μετα την 20η

ισως την 22η

καπου εχω ενα χαρτι που μου τα λεει αναλυτικα ο γιατρος

αλλα σου λεω στο περιπου που θυμαμαι τωρα

Οκ..ευχαριστω

αυτο το β-επιπεδου ειναι αυτο που λενε ο μεγαλος υπερηχος?

αυτο το τρισδιαστατο θα το κανετε η ειναι τζαμπα λεφτα?εγω σκεφτομαι να το κανω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

φοβαμαι μην με παρεξηγησει

θα πει ο χριστιανος " καλα εδω περασαμε δια πυρος και σιδηρου να το καταφερουμε και η κοπελια θελει τρελιτσες"

και ο αντρας μου δεν ρωταει,

και μια μερα μου ειπε : και να μας αφησει εγω φοβαμαι

9 μηνες ειναι θα περασουν!

μεχρι τοτε νυχτεριδες και αραχνες γλυκια μου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Οκ..ευχαριστω

αυτο το β-επιπεδου ειναι αυτο που λενε ο μεγαλος υπερηχος?

αυτο το τρισδιαστατο θα το κανετε η ειναι τζαμπα λεφτα?εγω σκεφτομαι να το κανω

το τρισδιαστατο ειναι αυτο που λενε ντοπλερ;;;

ή ειναι διαφορετικο;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...