Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μα ρολοι κι αυτη η ατιμη????κριμα.αλλα δεν πειραζει.περιισοτερες προπονησεις για να χαρεις και λιγο τον αντρουλη σου..

ασε ασε καλυτερα και απο ρολοι ε!μια φορα στην ζωη μου ειχα καθυστερηση και δεν το ειχα παρει χαμπαρι ηταν η μια και μοναδικη και ημουν εγκυος!Παντα στο just ερχεται η ατιμη!!Τι να κανουμε practice να κανουμε και κοιλιακους!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε ασε καλυτερα και απο ρολοι ε!μια φορα στην ζωη μου ειχα καθυστερηση και δεν το ειχα παρει χαμπαρι ηταν η μια και μοναδικη και ημουν εγκυος!Παντα στο just ερχεται η ατιμη!!Τι να κανουμε practice να κανουμε και κοιλιακους!!!

τοση δουλεια που πατας εσυ,νερακι θα περασει ο καιρος!!

6KuQp2.png

καλησπερα! τι κανετε;;

ναι.πολυ εντονα!πως εξηγειται επιστημονικα αυτη η γραμμη???χθες το σκφτομουν!!!:confused::confused::confused:

τι να σου πω δεν ξερω, απλα δεν την εχω βγαλει ακομη αλλα τελικα που ρωταω δεν την βγαζουν ολες! στην αννα μου την ειχα ηδη βγαλει,παντος μετα δεν μενει σημαδι αυτο ειναι σιγουρο!

Rodoula , που τις κανεις στην κοιλια ? εμενα μου ειπε η αιματολογος στην κοιλια δεξια και αριστερα απο τον αφαλο.Εντομεταξι λεει να μην βγαζω τον αερα οπως ειναι καθαριζω την κανω και δεν πιεζω με το οινοπνευμα στο τελειωμα καθαριζω απαλα για να μην κανω μελανιες.

Ασε εγω μετα την γεννα τις εκανα στα μπρατσα και ειχα γεμισει μελανιες!Αλλα τοτε μου τις εκανε ο αντρας μου για 15 μερες , τωρα λεει πρεπει να μαθω να τις κανω μονη μου!εγω βλεπω ενεση και ταβλιαζομαι!

τις κανω στην κοιλια οπως ακριβως σου ειπε η αιματολογος, οταν ομως ξανα παω θα ρωτησω αν γινετε για ενα διαστημα να τις κανω στο ποδι(μπουτι)για ν αξεκουρασω λιγο την κοιλιτσα μου!

τον αερα ν ατον βγαζεις γιατι ποναει αν δεν τον βγαζεις!

εμενα ροδουλα η γραμμη αυτη πρεπει να λεγεται τριχεα νεγρα

δεν βλεπω καμια γραμμη .. μονο μια τριχωτη γραμμη!

με το καροτσι τι εχετε να πειτε?

η μαμα μου μου λεει οτι το μεγαλο καροτσι το χειμωνιατικο δεν θα με βολεψει και ειναι αδικα λεφτα

λεει μεσα στο χειμωνα δεν θα το βγαλεις βολτα

και οταν τον μεταφερεις το πρωτο τριμηνο θα τον μεταφερεις με την καλαθουνα μετα θα καλοκαιριασει

καλυτερα να παρεις λεει το καλοκαιρινο καροτσι , θα σε βολεψει περισσοτερο γιατι το καλοκαιρι παει βολτες

εσεις τι λετε??

και εμενα καπως ετσι ειναι, αφου εκανα αποτριχωση μονο σε εκεινο το σημειο για να δω τελικα αν ηταν η γραμμη, δεν ηταν!

ενδοεπικοινωνια δεν ειχα παρει , το μωρο το ειχα το βραδυ στον πανω οροφο και ομως το ακουγα, επισης ακουγα την πιπιλα την λαστιχενια που επεφτε πανω στην μοκετα!:shock:, νομιζω οτι γενικα εχεις την εννοια και ακους, εκει που το χρειαστικα ηταν σε διακοπες που καθομασταν εξω κια το μωρο κοιμωταν μεσα , αλλα για 5 μερες δεν εδινα λευτα!

η crp ειναι μια εξεταση που δειχνει φλεγμονες, τα ρευματικουλια μου μου χτυπανε την πορτα αλλα αρνουμε ακομα να παρω φαρμακακια! τον αλλο μηνα και βλεπουμε , το καλο ειναι οτι εχω παρει μονο 1,5 κιλο και ετσι δεν επιβαρυνω την κατασταση μου!

για καροτσι θα απαντισω σε αλλο ποστ!

η ακατανομαστη εκανε την εμφανιση της πριν απο μιση ωρα!!!την λυσασμενη δεν με αφησε και αυτο το μηνα!!!Δεν πειραζει τι να κανω!Οχι τιποτα αλλο ειχα κανει και καλη προετοιμασια ελιωσα η γυναικα!!!Δεν πειραζει μαλλον περιμενω την γεννα της κατιας και μετα χαχαχαχαχαχαχα:tongue:

η τελευταια της να ειναι !!!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα! τι κανετε;;

τι να σου πω δεν ξερω, απλα δεν την εχω βγαλει ακομη αλλα τελικα που ρωταω δεν την βγαζουν ολες! στην αννα μου την ειχα ηδη βγαλει,παντος μετα δεν μενει σημαδι αυτο ειναι σιγουρο!

λες να παιζει ρολο αν ειναι αγορι η κοριτσι???βλακεια λεω???

6KuQp2.png

καλησπερα! τι κανετε;;

λες να παιζει ρολο αν ειναι αγορι η κοριτσι???βλακεια λεω???

μπα δεν φανταζομαι

η φιλη μου που εχει διδυμα κοριτσια εχει βγαλει και πανω απο τον αφαλο, που ειχε βγαλει κια η κουνιαδα μου που ειχε διδυμα αγορια!

σημερα πηγα σε μια φαφτιση κα μου ειπαν οτι δεν φαινομαι για εγκυος, απλα οτι πηρα λιγο , κλαψ:?

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

και τι στεναχωριεσαι??που εισαι ακομα κουκλα???

να σαι καλα ,

στηλε μου τα στοιχεια σου να σου στειλω λουλουδια!

ποτε εχεις υπερηχο;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

και τωρα που βλεπω τα τικερακια μας

5 μερες εχουμε διαφορα!

το ακους το μωρακι σου;;; εγω οχι και τοσο

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

να σαι καλα ,

στηλε μου τα στοιχεια σου να σου στειλω λουλουδια!

ποτε εχεις υπερηχο;;;

αληθεια λεω.να σε ανησυχουσε αμα ησουν πολυ τροφαντη και δεν καταλαβαιναν την εγκυμοσυνη σου λογω παχους.εχω την αλλη δευτερα β επιπεδου.εσυ???

και τωρα που βλεπω τα τικερακια μας

5 μερες εχουμε διαφορα!

το ακους το μωρακι σου;;; εγω οχι και τοσο

πλεον το ακουω ναι καθε μερα.μικρες κλωτσιες.εσυ δηλαδη καθε ποτε το ακους?αλλα σου ειπα εγω ειμαι συνεχεια αραχτη.εσυ εχεις την αννουλα και τρεχεις.ποτε δεν το καταλαβαινω οταν κανω δουλειες.ποτε.

6KuQp2.png

αληθεια λεω.να σε ανησυχουσε αμα ησουν πολυ τροφαντη και δεν καταλαβαιναν την εγκυμοσυνη σου λογω παχους.εχω την αλλη δευτερα β επιπεδου.εσυ???

πλεον το ακουω ναι καθε μερα.μικρες κλωτσιες.εσυ δηλαδη καθε ποτε το ακους?αλλα σου ειπα εγω ειμαι συνεχεια αραχτη.εσυ εχεις την αννουλα και τρεχεις.ποτε δεν το καταλαβαινω οταν κανω δουλειες.ποτε.

συγνωμη χαθηκε το σημα !

την τεταρτη 17/10 εχω β- επιπεδου

κατι νοιωθω αλλα πολυ απαλα,κυριως το βραδυ!

φοβαμαι μην κανω λαθος αι χαιρομαι τζαμπα

εχουν περασει 5 χρονια απο την Αννα μου και δεν θυμαμαι

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

συγνωμη χαθηκε το σημα !

την τεταρτη 17/10 εχω β- επιπεδου

κατι νοιωθω αλλα πολυ απαλα,κυριως το βραδυ!

φοβαμαι μην κανω λαθος αι χαιρομαι τζαμπα

εχουν περασει 5 χρονια απο την Αννα μου και δεν θυμαμαι

αυτο ειναι.ειδες οπως σου πα.το βραδυ που ηρεμεις.ποσα γραμμαρια ηταν την τελευταια φορα?και ποτε??

6KuQp2.png

οχι οχι.κι εγω στις 19 εβδομααδες 250-300.μην αγχωνεσαι,σου ειπα,για να το ακουσω πρεπει να εχω ησυχια και να ειμαι ψιλοξαπλωμενη.και επειδη δεν κανω τιποτα απολυτως το ακουω συχνα.εσυ με παιδι και υποχρεωσεις ολη μερα τι περιμενεις??

6KuQp2.png

καλα δεν μπορεις να φανταστεις

τι εβδομαδα περασαμε

ειχαμαι καθε απογευμα και κατι

και μεσα σε ολα επαθε κατι το χερι της πεθερας μου και δεν μπορουσε να οδηγησει

ετσι δεν ειχα βοηθεια

τα ρουχα ειναι βουνο , θελουν σιδερο

παιχνιδια παντου!

ρουχα που βαλαμε σημερα σε μια βαφτιση ειναι στις καρεκλες,

χαμως αυριο θα ερθει η γυναικα, μετα απο 1,5 μηνα

καταλαβαινεις τι θα βρει: κορκοδειλους!

ευτυχως εχω φαι για αυριο

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...