Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

1586873w7tn6grtb5.gif

χαχαχαχαχα καλα τα λες δεν εχω προλαβει να τον χαρω τρεχω και δεν φτανω!Τι να κανω μωρε δεν πειραζει εγω να ειμαι καλα και γενικα να υπαρχει δουλεια γιατι δυσκολα τα πραγματα!

Οσο για την ακατανομαστη οτι θελει ο θεος ας γινει τι να πω!!!

Προς το παρον διαβαζω για το πως θα κανω ενεσεις πανω μου οταν μεινω εγκυος γιατι θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης.Οποτε πρεπει να μαθω να τις κανω χαχαχαχαχα να το δω και αυτο!ΕΓΩ Η ΣΟΥΠΕΡ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!!

μαρκελακι ενεσεις ηπαρινης ειχα κανει (οχι λογω εγκυμοσυνης)

επρεπει να τις κανω για 1-2 εβδομαδες και μου τις εκανε ο συζυγος

μονη μου δεν μπορουσα με τπτ

πρεπεινα γινονται την ιδια ωρα της ημερας

μετα απο 5-6 τρυπηματα βρηκε τον τροπο και δεν με πονουσε

απλα να ξερεις οτι μετα θα μελανιαζει η κοιλια σου μην ανησυχεις!

UzVGp2.png

καλησπερα,

δεν ειχα και πολυ χρονο αλλα ειπα να γραψω για να μην με στειλετε στις εξαφανισμενες, δεν θα το αντεξω

να σας ενημερωσω οτι ολες οι εξετασεις καλες εκτως την crp , ο γιατρος μου ειπε οτι προς το παρων απλα θα την παρακολουθουμε ! και αμα φτασουμε στο αμην θα παρω κορτιζονη,

απο αυριο νοτιαδες και ειμαι προετοιμασμενη οτι θα πονεσω!

τι ειναι η crp?

θα συμφωνισω με την κριστυ για την ενδοεπικοινωνια ,

δηλαδη να μην παρω καθολου??

το περασαμε το μισο κιλο!ευχομαι να περασουν οι καουρες

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙΣ!!!!!!!!!:tongue:

χθες πεθανα στις καουρες τοσο που εβγαλα και το σουτιεν κι ακομη καιγομουν! ξαπλωσα ανασκελα και ηταν καπως καλυτερα αλλα μεχρι να κοιμηθω κλαιγομουν

τι ομορφη εικονα ευχομαι και εγω να το γεμισω το τραπεζι μου μια μερα

κι εγω στο ευχομαι ροδουλα μου , ε ενα αγορακι τωρα εχει η συνεχεια!

ναι ! ερχεται συνεχεια και το χαϊδευει και φιλαει την κοιλια μου και τετοια!

χθες ειχα κατι σαλιαρες και ελεγα να τις πλυνω και μου λεει : εγω θα διαλεγω πια σαλιαρα θα βαζει το μωρο!

χαχαχα καπως ετσι ημουν οταν περιμενα την αδερφη μου!

εγω δεν μιλαω γιατι τα χανω

μετα σκεφτομαι : επρεπε να ειχα πει εκεινο αι το αλλο και εκνευριζομαο περισσοτερο:evil::evil:

μια απο τα ιδια και λεω : γμτ επρεπε να ελεγα αυτο

βεβαια εγω δεν ειμαι απο αυτες που δεν μιλανε

αν τα παρω τα χωνω(το κακο ειναι οτι μπορει να πω και χοντραδα) αλλα αν τα παρω μετα τα χανω και δεν λεω αυτο το κατι που λες αχ το ειπα και τον αποστομωσα!

πχ πριν μια εβδομαδα μια ηλιθια με τσαντισε στο δρομο και τελικα πηγα εγω απο τη μερια της στην ακρη και της λεω τοσο δυσκολο ηταν να πας ακρη? και μου λεει : α να χαθεις! και εγω την εβρισα ενω θα μπορουσα να της την ελεγα απο το να την βριζω, βεβαια το τι θα της ελεγα και θα την εκανα εξαλλη τα σκεφτομουν μετα αφου την εβρισα και την αποχαιρετησα:rolleyes:

και εγω εκανα μει αεκρηξη στο εξαμηνο που τους αφησα ολους καγκελο!

ωραια εγω που ειμαι και ευεξαπτη την εχω σιγουρη αυτη την εκρηξη!!

ειχα βαλει κρεμα και γιναν οι θυλες μου σκ@τα! τωρα δεν ξερω τι θα μου πει η μαια αλλα δεν εχω σκοπο να βαλω!

ουφ μπερδευτηκα τωρα... να βαλω ή να μην βαλω...:confused::confused::confused:

μαλλον θα συμφωνισω

]

εχω δει παρκοκρεβατο στον μουστακα με εξτρα στρωμα κανονικο σαν και αυτο που εχουν οι κουνιες, κουνουπιερα, αλλαξιερα, εχει δυο σταδια , ενα χαμηλο και ενα ψηλο για να το βαζεις απο νεογεννητο, το χρωμα ειναι κοκκινο μπλε( τοσο σκουρο που εγω το εβλεπα μαυρο) και η τιμη 100 ευρω, το εκανα δωρο στην ανηψουλα μου και το εχει βολευτει πολυ,

δεν εχουμε μουστακα

και του μ..κερ κανει 60 ευρω το φτηνοτερο και μεταφερεται σαν τσαντα

απο τη μια γιαγια στην αλλη:D

τοτε χιονιζε! το θυμαμαι πολυ καλα! χιονιζε και εσυ ησουν με το κοντομανικο!χαχαχα

ο Χριστος ι η Παναγια! τουλαχιστον δεν θα κρυωνω φετοε μεχρι να γεννησω κατι ειναι κι αυτο:D

μια βαζω μια δεν βαζω ,ο αφαλος εχει αρχισει και εμενα να πεταγετε

να ρωτησω ολες τις κοπελες: εχει αρχισει να φαινεται η καθετη σκουρα γραμμη που περναει απο τον αφαλο;;; εμενα οχι ακομα αν και στην 1η μου εγκυμοσυνη ειχε φανει απο νωρις ( λεγετε linea negra)

αυτα και καληνυχτα

εμενα ροδουλα η γραμμη αυτη πρεπει να λεγεται τριχεα νεγρα

δεν βλεπω καμια γραμμη .. μονο μια τριχωτη γραμμη!

με το καροτσι τι εχετε να πειτε?

η μαμα μου μου λεει οτι το μεγαλο καροτσι το χειμωνιατικο δεν θα με βολεψει και ειναι αδικα λεφτα

λεει μεσα στο χειμωνα δεν θα το βγαλεις βολτα

και οταν τον μεταφερεις το πρωτο τριμηνο θα τον μεταφερεις με την καλαθουνα μετα θα καλοκαιριασει

καλυτερα να παρεις λεει το καλοκαιρινο καροτσι , θα σε βολεψει περισσοτερο γιατι το καλοκαιρι παει βολτες

εσεις τι λετε??

UzVGp2.png

γελας φατσα ε????παντως εχω να σου το παραδεχτω και νομιζω θα συμφωνησουν και οι αλλες,οσες μερες δεν εγραφες μια σελιδα το πολυ τη μερα ειχαμε,με το που ξαναμπηκες βαρεθηκα να διαβαζω!!!!γλωσσοκοπανα!!!χαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μα γι΄'αυτο σας ελειψα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

σας ξαναδιαβασα ενω περιμενω να περασει η ωρα για να φυγουμε κ ακουω μουσικη...απλως η μουσικη που ακουω τωρα...(το εριξα στα σκυλαδικα)με κανει να θελω να πιω οποτε το εκλεισα.....αχαχαχαχα!!!ειχα καιρο να βαφτω κ να βαλω ρουχαλακια για να βγω βραδυ κ μου φαινομαι αλλη στον καθρεφτη....τοσο καιρο παθαινω οτι κ εσεις.....κυκλοφορω αβαφτη με τα ρουχαλακια μου κ νιωθω θεα μονο κ μονο επειδη εχω την κοιλιτσα μου....!!σημερα δε.....ΦΥΣΑΩ.....που λεει κ ο αμορες....αχαχαχααχ!!

λοιπον καλο σαββατοβραδο κοριτσουδες μου....σας χαιρετω κ να προσεχετε..φιλακια σε ολες τις φουσκωμενες κοιλιτσες κ σε αυτες που δεν ειναι φουσκωμενες να ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!:D:D:D:D

αααα διδυμακι να και σε κατι αλλο που δεν ταιριαζουμε...:(

δεν ακουω με τπτ λεμε σκυλαδικα!

Υ.Γ. εννοειται οτι παντα εσυ φυσας κολριτσακι!!! εισαι κουκλαρα!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ροδουλα η γραμμη αυτη πρεπει να λεγεται τριχεα νεγρα

δεν βλεπω καμια γραμμη .. μονο μια τριχωτη γραμμη!

με το καροτσι τι εχετε να πειτε?

η μαμα μου μου λεει οτι το μεγαλο καροτσι το χειμωνιατικο δεν θα με βολεψει και ειναι αδικα λεφτα

λεει μεσα στο χειμωνα δεν θα το βγαλεις βολτα

και οταν τον μεταφερεις το πρωτο τριμηνο θα τον μεταφερεις με την καλαθουνα μετα θα καλοκαιριασει

καλυτερα να παρεις λεει το καλοκαιρινο καροτσι , θα σε βολεψει περισσοτερο γιατι το καλοκαιρι παει βολτες

εσεις τι λετε??

εχει δικιο τα μεγαλα κ βαρια καροτσια δεν θα σε βολεψουν κ το χειμωνα που να πας? κ αν πας καπου στο καλαθι.. να παρεις το καλοκαιρινο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Kalhmera koritsares mou.ti kanete?egw doulitsaaaaa.kanena simadi apo thn akatanomasth euxomai na me boithisi h panagia...sapi s.euxaristwwwww poluuuuuu.den tha kanw test tha perimenw mexri aurio to prwi kai tha paw gia xoriaki katefthiannnnnnnnnnnn.ax makari panagia mou makari....filakia kai kalh kuriakh na exoumeeeee xxxx
αυτα ειναι!!αντε παναγια μου.στειλε στο μαρκελακι μας καλα νεα!!
καλημερα κοριτσια!!!! εγω στο γιο μου εβαζα κρεμες λαδια ξυδια κ στον 8ο μηνα αρχισαν να φενονται η ραγαδες εκανα αρκετες.. στην κορη δεν εβαλα τιποτα λεω εμ εξοδα εμ αρρωστιες δεν εκανα αλλη ραγαδα.. τωρα παλι δεν βαζω τιποτα για την ωρα δεν εκανα αλλες κ ουτε στο στηθος βαζω τιποτα φοβαμαι τα πολλα τα πασαλιματα... οσο για τον αν ειμαστε ομορφες στην αρχη με την ραγαδα στην κοιλια δεν ενιωθα καλα μπροστα στον αντρα μου.. μετα λεω ειμαι χαζη?? ολοκληρο παιδι του εκανα τι φταιω εγω?? κ καφε γραμμη στην κοιλια δεν εκανα σε κανενα παιδι..

παω να διαβασουμε με το γιο..

εμενα η γραμμη ειναι πααααρα πολυ εντονη ηδη!!!ουτε εγω βαζω τιποτα.και ολο σκεφτομαι να βαλω να μη βαλω,η αδερφη μου λεει ειναι θεμα δερματος!
καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!

τι κανετε?να εχετε μια ομορφη κυριακη!!!! ;):D

καλησπερα κοριτσαρα μου!!

εχει δικιο τα μεγαλα κ βαρια καροτσια δεν θα σε βολεψουν κ το χειμωνα που να πας? κ αν πας καπου στο καλαθι.. να παρεις το καλοκαιρινο..
εχω χειμερινο της αδερφης μου,πολυ ομορφο.αλλα δεν το λες πολυ βαρυ.με προβληματισες τωρα.

6KuQp2.png

εμενα η γραμμη ειναι πααααρα πολυ εντονη ηδη!!!ουτε εγω βαζω τιποτα.και ολο σκεφτομαι να βαλω να μη βαλω,η αδερφη μου λεει ειναι θεμα δερματος!

{ναι αυτο πιστευω κ εγω οτι ειναι θεμα δερματος αν ειναι να κανεις ραγαδες οτι κ να βαζεις θα κανεις! παλια οι μητερες μας δεν εβαζα τιποτα κ το δερμα μια χαρα η μανα μου δεν εχει τιποτα..}

εχω χειμερινο της αδερφης μου,πολυ ομορφο.αλλα δεν το λες πολυ βαρυ.με προβληματισες τωρα.

{κοιτα αν ηταν να αγορασεις επειδη η εποχη που γενναμε ειναι χειμωνας θα σου ελεγα οχι γιατι ειναι κ πιο ακρηβα αλλα μιας κ το εχεις καλοριζικο να ειναι!!;)

ειχα αγορασει τοτε στο γιο μου ηταν πολυ βαρυ κ γεννησα αυγουστο δεν το χρεισιμοποιησα κ πολυ γιατι ηταν χειμωνας μετα, το καλοκαιρι για να παμε καπου ηταν βαρυ κ στο κλεισημο μου ογκωδες επερνε χωρο μεχρι που αγορασα σπαστο μικρο κ το βολευτικα. στην κορη μου ειχα αυτο το μεγαλο του γιου που δεν το χρειαστικα μονο μια δυο φορες αναγκαστικα γιατι δεν ειχα. μετα μεγαλωσε κ ουτε σπαστο τις πηρα αν θυμαμαι καλα (βρε κοριτσια επαθα αμνησια? δεν θυμαμαι πολλα πραγματα).. τωρα γιαυτο τις αγορασα πριν 2 μηνες ενα σπο τα λητω απο το ιντερνετ καλοκαιρινο αλλα δεν ειναι αυτα τα πολυ απλα τα εντελως καλοκαιριναπου ειναι απο 6 μηνων κ μετα αλλα απο νεογεννητα..

οταν λεω καλοκαιρινο δεν εννοω αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=707&ct=10403&itmid=1427482

αλλα καπως ετσι δεν θυμαμαι πιο ειναι τωρα αυτο που αγορασα http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=2115&ct=10403&itmid=5036548}

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....τι κανουμε????

χθες περασαμε μουρλιααααα....Τελεια παρεα,,,,ωραιο φαγητο,,,,ζωντανη μουσικη,,,ολο το μαγαζι μια παρεα......κ χορους...!!γυρισαμε 6 η ωρα το πρωι...!!!εριξα κ τους χορους μου κοριτσια...με ηρεμια κ με προστασια απο τους 2 κουμπαρους μου δεξια κ αριστερα χορεψα κ τον Ικαριωτικο μου κ τα νησιωτικα μου..πολυ ηρεμα ομως...!!γυρισαμε 6 η ωρα το πρωι κ αντεχα κ αλλο...λεω μετα ετσι κ αλλιως αλλα ξενυχτια θα τα κανω μονο για τον γιοκα μου οποτε ας το ευχαριστηθω σημερα...!με αποτελεσμα να κοιμαμαι μεχρι το μεσημερι.....οπου ειχα το ωραιοτερο Κυριακατικο ξυπνημα.....ο αμορες ειχε σηκωθει...ειχε μαγειρεψει μια πολυ ωραια μακαροναδα.....ειχε ετοιμασει τραπεζα..ειχε κανει δουλειτσες ...κ εγωωωωω κοιμομουν.....κ με ξυπνησε με ενα υπεροχο φιλι κ μια καρτουλα ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....εκλαιγα απο ευτυχια..:D:D:D:D:D

τωρα περιμενουμε σε μια ωρα τα κουμππαρακια να κατσουμε παρεουλα χαλαρα κ οοοολα καλα!!!!οποτε σας χαιρετωωωωωωωω!φιλακια πολλαααααααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

η ακατανομαστη εκανε την εμφανιση της πριν απο μιση ωρα!!!την λυσασμενη δεν με αφησε και αυτο το μηνα!!!Δεν πειραζει τι να κανω!Οχι τιποτα αλλο ειχα κανει και καλη προετοιμασια ελιωσα η γυναικα!!!Δεν πειραζει μαλλον περιμενω την γεννα της κατιας και μετα χαχαχαχαχαχαχα:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

η ακατανομαστη εκανε την εμφανιση της πριν απο μιση ωρα!!!την λυσασμενη δεν με αφησε και αυτο το μηνα!!!Δεν πειραζει τι να κανω!Οχι τιποτα αλλο ειχα κανει και καλη προετοιμασια ελιωσα η γυναικα!!!Δεν πειραζει μαλλον περιμενω την γεννα της κατιας και μετα χαχαχαχαχαχαχα:tongue:
:tongue:

δεν πειραζει μαρκελα που θα παει δεν θα τις περασει! χαχαχαχαχαχα:tongue:

εγω λεω να το αφησεις ελευθερο χωρις να το σκεφτεσαι!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

:tongue:

δεν πειραζει μαρκελα που θα παει δεν θα τις περασει! χαχαχαχαχαχα:tongue:

εγω λεω να το αφησεις ελευθερο χωρις να το σκεφτεσαι!

E nai αυτο θα κανω γιατι οταν δεν το σκεφτομουν σε 2 μηνες τσουκ!Τωρα μας εγινε εμονη 3 μηνες τπτ!!!Οταν θελει ο θεος μωρε υγεια να εχουμε πανω απο ολα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...