Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κατια , ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ!!!οταν της κανεις το Μανωλιο τοτε να δεις!Καλα τις εκανες παντως γιατι ξερω το στορυ!Αν θελει εχει και ξυδι εσυ τωρα το μωρο τον εαυτο σου και τα ματια σου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα,

δεν ειχα και πολυ χρονο αλλα ειπα να γραψω για να μην με στειλετε στις εξαφανισμενες, δεν θα το αντεξω

να σας ενημερωσω οτι ολες οι εξετασεις καλες εκτως την crp , ο γιατρος μου ειπε οτι προς το παρων απλα θα την παρακολουθουμε ! και αμα φτασουμε στο αμην θα παρω κορτιζονη,

απο αυριο νοτιαδες και ειμαι προετοιμασμενη οτι θα πονεσω!

καλημερα ελενακι και ζωηρο μπεμπακι!!!:D:D:D

να τα κανεις ελενα μου αφου μπορεις και το θελεις!!

μακαρι να μπορουσα να κανω κι εγω οσο πιο πολλα μπορουσα για τον δικο μου πριγκιπα!!

ας οψεται οι κλ$φτες.... you know what I mean!!!

κοριτσια χθες πηγα τζ@μπο

δεν βρηκα ρουχα εγκυμοσυνης που ηθελα...

τα επιθεματα στηθους βρηκα πιο οικονομκα απο τα μ..κερ

τα πιο οικονομικα απο ολα ηταν τα n^k 3 ευρω τα 30 τμχ

ενω τζ..σον και ch...co 5 ευρω τα 30 τμχ

εσεις που εισαστε ηδη μανουλες (κριστυ , ροδουλα, μπισκοτακι) τι προτεινετε???

εχω κι αλλα να ρωτησω

ενα ενα οσο παιρνω απαντησεις!!;)

θα συμφωνισω με την κριστυ για την ενδοεπικοινωνια ,

οσο για τα επιθεματα του m στην αρχη μου αρεσαν αλλα δεν ειχα και τοσο γαλα , οταν ομως αρχισε να κατεβαινει κομπιαζαν και τα πεταξα και εγω

δοκομασα τα τζον... και εμεινα ευχαριστημενη , δεν εχω δοκιμασει αλλα !

Καλημερα σε ολες απο μενα και τις καουρες μου! Ειναι 3 βραδυα τωρα που ξυπναω κατα τις 1-2 και υποφερω τοσο που δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τπτ.. Τη βγαζω με χαμομηλια τα οποια βοηθανε για λιγα λεπτα, μετα ξανα τα ιδια.. Πηγαμε χτες στο γιατρο, η Ιρις ειναι πλεον 600 γρ και καρμπον δικο μου :D Ευχομαι σε ολες ενα υπεροχο Σ/Κ!

το περασαμε το μισο κιλο!ευχομαι να περασουν οι καουρες

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙΣ!!!!!!!!!:tongue:

σου ευχομαι κοριτσακι μου να κανετε και 2 και 3 παιδια!!

οπως ειπα πριν προχθες πηγα στην ξαδερφη μου

η ξαδερφη μου εει 3 παιδια

1 πρωτη δημοτικου

1 νηπιο και την μικρουλα 1 χρονων!

λιγο πριν φυγω τους εβαλε στο τραπεζι για το βραδυνο στον μεγαλο εβαλε ενα μπωλ γαλα με κατι δημιτριακα, στον μεσαιο ενα μπολ γαλα με κελλογκς και στην μικρη ενα μπολ γαλα με μπισκοτα

χαχαχαχαχα ειχε τοσο πολυ πλακα και τοση ευτυχια να ταιζεις και τα τρια μαζι στο τραπεζι!!!

φανταζομαι την εικονα οταν τρωνε ολοι μαζι με μαμα και μπαμπα :D

τι ομορφη εικονα ευχομαι και εγω να το γεμισω το τραπεζι μου μια μερα

ροδουλα μου οπως το ειπες ! αγαπη και συννενοηση και ολα ειναι τελεια

τι να τα κανουμε τα λεφτα?

μονο γκρινια φερνουν τα βλαμμενα!!!

μου αεσει πολυ το 3ο τικερακι σου

ειναι η αννουλα που φιλαει την κοιλιτσα σου! αχου τι γλυκο....

ναι ! ερχεται συνεχεια και το χαϊδευει και φιλαει την κοιλια μου και τετοια!

χθες ειχα κατι σαλιαρες και ελεγα να τις πλυνω και μου λεει : εγω θα διαλεγω πια σαλιαρα θα βαζει το μωρο!

ξερεις ενα λάθος που εχουν κάνει οι δικοι μου ειναι που απο μικρα οτι κ να γίνονταν μας ελεγαν να κανουμε πισω....ΚΟΤΕΣ!!!! δεν πειραζει μας ελεγαν, δεν θα αντιμιλάτε, δεν θα μαλωνετε κλπ κλπ. εχει φτασει ποσες φορες να πρεπει να αντιμιλησω κ κανω κο κο κο...την κοτα δεν μιλαω. τα κραταω μεσα μου κ παω σαν μικρο παιδακι στην μανα μου κ κλαίγομαι. απο μικρα "υποτίθεται", οτι αυτό ηταν σωστό που κάναμε. ενταξει οι γονεις μου χαίρονται που ολοι του λενε για τα παιδιά του οτι ειμαστε ευγενικά, δεν αντιμηλαμε, δεν φωναζουμε να μαλωνουμε κλπ κλπ. να τα βρασω τα καλά λόγια :evil::evil::evil: γινομαι χαλια εγω κ μη αντιμιλώντας σε καποια θεματα, δειχνω οτι ειμαι ενοχη κ ας εχω δικαιο. Σωστα;;;;;;

σε καποια προβληματα που ειχε ο αντρας μου με τους γονεις του

( περιληπτικα γιατι ειναι μεγαλη ιστορια : απο τοτε που μειναμε μαζι επαψε να συνεισφέρει οικονομικά στα εξοδα τους κ αυτοί ήθελαν να φτιαξουν μονοκατοικια σε στυλ βιλα κ χρεωθηκαν παρα πολλά, με αποτελεσμα μ εναν μισθο να μην εχουν να φανε κ ζητουσαν απο τον αντρα μου. το σπιτι που μενουμε μου το εχει παρει ο πατερας μου κ εμεις επρεπε να παρουμε επιπλα, ηλεκτρικα κλπ κλπ συν τη δοση του αυτοκινητου που ειχαμε συν να μαζευουμε κ λεφτα για τον γαμο. δεν μπορουσε να τους βοηθαει κ αυτοι ελεγαν οτι εγω δεν τον αφηνω να τους δωσει, τελικα μια δυο τρεις το λεγαν σε μενα, δεν απαντουσα κ το λενε στον αντρα μου, ε κ εγινε χαμος. η πεθερα ανοιξε το στομα στον γιο κ να λεει πολυ βαριες κουβεντες, μεχρι κ οτι δεν ειναι αντρας κ φοραει τις φουστες μου, κ απο τοτε δεν θελει να τους βλεπει στα ματια του) εγω εκανα την κοτα για αλλη μια φορα. εννοειται πως οι δικοι μου μου ελεγαν καλα εκανα κ δεν μιλησα, αλλά να που εγω καθε βραδυ τους ονειρευομουν κ αυτα που ηθελα να πω να ξεσπασω τα ελεγα στον υπνο μου κ αποτελεσμα ειχα παει 1 φορα σε ψυχολογο κ 1 φορα σ εναν ηγουμενο, τα ειπα σε αυτους κ ηρεμησε η ψυση μου!!!!

σορρυ που κουρασα με τοσα που εγραψα, αλλά απ οτι καταλαβαίνετε εχω θεμα κ τρελαίνομαι με τα πεθερικά, κ κυριως αυτα που δεν σεβονται τα παιδια τους

εγω δεν μιλαω γιατι τα χανω

μετα σκεφτομαι : επρεπε να ειχα πει εκεινο αι το αλλο και εκνευριζομαο περισσοτερο:evil::evil:

καλημερα κατια!!! οταν γεννησεις θα εισαι πολυ ηρεμη κ ευτηχισμενη εεε μετα απο λιγο μαζευονται παλι μεχρι να εκραγεις!! τα εχω παθει!

και εγω εκανα μει αεκρηξη στο εξαμηνο που τους αφησα ολους καγκελο!

για τα απίστευτα καλύματα στήθους που λεει η κριστυ επιβεβαιωνω, χωρις να χω θηλασει, αλλα απο την εμπειρια στο φαρμακειο... εγω εχω ηδη παρει της medela και λεγονται "σιλικονουχες καλυπτρες θηλων", ενω κυκλοφορουν σε μεγεθη S/M/L αναλογα τη ρωγα. οσες εντομεταξει δεν εχετε παρει ακομα κρεμουλα θηλων, καλο ειναι να ξεκινησετε! βοηθαει γιατι τις πρωτες μερες το στηθος μπορει να ερεθιστει απο το θηλασμο, το συχνο πλυσιμο, τα επιθεματα, κλπ... οποτε ενυδατωση και θρεψη το κανουν πιο ανθεκτικο σε ραγισματα και σκασιματα! ααα...και της chicco τα επιθεματα ειναι πιο απορροφητικα και πιο καλη η βατα-υφασματινη επενδυση...

ειχα βαλει κρεμα και γιναν οι θυλες μου σκ@τα! τωρα δεν ξερω τι θα μου πει η μαια αλλα δεν εχω σκοπο να βαλω!

απορια: ο γιατρος μου, μου ειχε πει απο την αρχη στην θηλη να βαζω καθαρό οινόπνευμα κ βαζελινη στο υπολοιπο στηθος κ στην κοιλια. φανταζόμουν οτι με το οινοπνευμα θα ηταν σκληρη κ δεν θα ταν καλο. προχθες μιλησα με μια φιλη μου που ο μπεμπης της ειναι 2,5 μηνων τωρα κ μου ειπε οτι η θηλή πρεπει να ναι σκληρη, γιατι αλλιώς οταν θα παει να θηλαξει το μωρο, απο την πιεση που θα χει για να ρουφαει θα μου την ματωσει. κ αν βαζω κρεμα πανω στην θηλη για ενυδάτωση, θα μαλακώνει ακομα περισσότερο.

τελικά τι ειναι σωστό;;;;

μαλλον θα συμφωνισω

]

ριτσα μου τελικα δεν ξερω... να παρω ή να μην παρω... η κριστυ λεει εχει ακτινοβολια...

επισης εχω να δηλωσω οτι το παρκοκρεβατο του Τζ@μπο εχει σχεδον ιδια τιμη με του μοδ..κερ και νομιζω απο ποιοτητα δεν συμφαιρει να παρεις απο το τ..μπο

βεβαια δεν το θελω για εμενα

για οταν πηγαινει στους γονεις

δεν προκειται να το αγορασω εγω

αλλα αν ειναι να παρει κατι η μαμα μου και η πεθερα μου προτιμω να παρει κατι που αξιζει! για την μεσουλα του μωρου μου!

εχω δει παρκοκρεβατο στον μουστακα με εξτρα στρωμα κανονικο σαν και αυτο που εχουν οι κουνιες, κουνουπιερα, αλλαξιερα, εχει δυο σταδια , ενα χαμηλο και ενα ψηλο για να το βαζεις απο νεογεννητο, το χρωμα ειναι κοκκινο μπλε( τοσο σκουρο που εγω το εβλεπα μαυρο) και η τιμη 100 ευρω, το εκανα δωρο στην ανηψουλα μου και το εχει βολευτει πολυ,

Kοριτσια καλησπερα τι κανετε ?? πωπω σας διαβαζω και το θεμα πεθερα εχει παρει φωτια ε!!!χαχαχαχαχχαχχα

για την ζεστη φταινει οι ορμονες!Εγω φεβρουαριο που ημουν στον 6 μηνα κυκλοφορουσα με το κοντομανικο και ουτε συζητηση για καλοριφερ στο σπιτι!!

Βεβαια ακομα δεν κρυωσε και ο καιρος οποτε...

τοτε χιονιζε! το θυμαμαι πολυ καλα! χιονιζε και εσυ ησουν με το κοντομανικο!χαχαχα

κρεμα για ραγαδες βαζεις?

εμενα μου τελειωσε και χθες που πηγα τζ..μπο πηρα την βαζελινη της τζον..ν ειναι μωρουδιακη

ελπιζω να μην εχει βαση το πετρελαιο...:?:?

την βαζω μον γυρω απο τον αφαλο γιατι μου εχει πεταχτει εξω και εχει κοκκινισει νομιζω...

μια βαζω μια δεν βαζω ,ο αφαλος εχει αρχισει και εμενα να πεταγετε

να ρωτησω ολες τις κοπελες: εχει αρχισει να φαινεται η καθετη σκουρα γραμμη που περναει απο τον αφαλο;;; εμενα οχι ακομα αν και στην 1η μου εγκυμοσυνη ειχε φανει απο νωρις ( λεγετε linea negra)

αυτα και καληνυχτα

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

αχααχαχαχαχα

θα σου κανω μεταφραση!!!

"

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεβ ειναι στεναχωρια να χωριζει το πσιδι σου αλλα εγω ειψα τημ χαρα μου καο μετα τον πονο μου λαι δεμ αντεχα αλλο μα ακουω για αυτα καο το ειπα"

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεω ειναι στεναχωρια να χωριζει το παιδι σου αλλα εγω ειχα την χαρα μου και μετα τον πονο μου και δεν αντεχα αλλο να ακουω για αυτα και το ειπα

γελας φατσα ε????παντως εχω να σου το παραδεχτω και νομιζω θα συμφωνησουν και οι αλλες,οσες μερες δεν εγραφες μια σελιδα το πολυ τη μερα ειχαμε,με το που ξαναμπηκες βαρεθηκα να διαβαζω!!!!γλωσσοκοπανα!!!χαχαχα

6KuQp2.png

χαχαχαχαχα καλα τα λες δεν εχω προλαβει να τον χαρω τρεχω και δεν φτανω!Τι να κανω μωρε δεν πειραζει εγω να ειμαι καλα και γενικα να υπαρχει δουλεια γιατι δυσκολα τα πραγματα!

Οσο για την ακατανομαστη οτι θελει ο θεος ας γινει τι να πω!!!

Προς το παρον διαβαζω για το πως θα κανω ενεσεις πανω μου οταν μεινω εγκυος γιατι θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης.Οποτε πρεπει να μαθω να τις κανω χαχαχαχαχα να το δω και αυτο!ΕΓΩ Η ΣΟΥΠΕΡ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!!

τις ενεσεις τι κανω και εγω καθε μερα

δεν ειναι δυσκολο , ειναι θεμα συνηθειας

ρωτα πια τις κανω και μιλαω και στο τηλ ταυτοχρονα

το κολπο για να μην πονας ειναι : βαζεις γρηγορα και αποφασιστικα την βελονα και αργα αργα το υγρο! κανουν μελανιες οι υπαρινες ( οχι παντα) αλλα αξιζει τον κοπο!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

μια βαζω μια δεν βαζω ,ο αφαλος εχει αρχισει και εμενα να πεταγετε

να ρωτησω ολες τις κοπελες: εχει αρχισει να φαινεται η καθετη σκουρα γραμμη που περναει απο τον αφαλο;;; εμενα οχι ακομα αν και στην 1η μου εγκυμοσυνη ειχε φανει απο νωρις ( λεγετε linea negra)

αυτα και καληνυχτα

ναι.πολυ εντονα!πως εξηγειται επιστημονικα αυτη η γραμμη???χθες το σκφτομουν!!!:confused::confused::confused:

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

τις ενεσεις τι κανω και εγω καθε μερα

δεν ειναι δυσκολο , ειναι θεμα συνηθειας

ρωτα πια τις κανω και μιλαω και στο τηλ ταυτοχρονα

το κολπο για να μην πονας ειναι : βαζεις γρηγορα και αποφασιστικα την βελονα και αργα αργα το υγρο! κανουν μελανιες οι υπαρινες ( οχι παντα) αλλα αξιζει τον κοπο!

Rodoula , που τις κανεις στην κοιλια ? εμενα μου ειπε η αιματολογος στην κοιλια δεξια και αριστερα απο τον αφαλο.Εντομεταξι λεει να μην βγαζω τον αερα οπως ειναι καθαριζω την κανω και δεν πιεζω με το οινοπνευμα στο τελειωμα καθαριζω απαλα για να μην κανω μελανιες.

Ασε εγω μετα την γεννα τις εκανα στα μπρατσα και ειχα γεμισει μελανιες!Αλλα τοτε μου τις εκανε ο αντρας μου για 15 μερες , τωρα λεει πρεπει να μαθω να τις κανω μονη μου!εγω βλεπω ενεση και ταβλιαζομαι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

σας ξαναδιαβασα ενω περιμενω να περασει η ωρα για να φυγουμε κ ακουω μουσικη...απλως η μουσικη που ακουω τωρα...(το εριξα στα σκυλαδικα)με κανει να θελω να πιω οποτε το εκλεισα.....αχαχαχαχα!!!ειχα καιρο να βαφτω κ να βαλω ρουχαλακια για να βγω βραδυ κ μου φαινομαι αλλη στον καθρεφτη....τοσο καιρο παθαινω οτι κ εσεις.....κυκλοφορω αβαφτη με τα ρουχαλακια μου κ νιωθω θεα μονο κ μονο επειδη εχω την κοιλιτσα μου....!!σημερα δε.....ΦΥΣΑΩ.....που λεει κ ο αμορες....αχαχαχααχ!!

λοιπον καλο σαββατοβραδο κοριτσουδες μου....σας χαιρετω κ να προσεχετε..φιλακια σε ολες τις φουσκωμενες κοιλιτσες κ σε αυτες που δεν ειναι φουσκωμενες να ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

ααα didi κ εγω στην αρχη προτιμουσα την βαζελινη αλλα πλεον το εριξα στο αμυγδαλελαιο..ο αφαλος ευτυχως ειναι μεσαααααα....κ δεν εχουν εμφανιστει προς το παρον ραγαδιτσες στην κοιλια....τα ποδια μου ειχαν λογω συχνης αυξομειωσης βαρους...κ το στηθος επισης ειχε απο πρηξιμο=ξεπρηξιμο περιοδου....!!αλλα παστωνομαι καθε βραδυ κ ευελπιστω να μην κανω κ αλλες....!!!θα γινουμε μανουλες αλλα μην ξεχναμε να ειμαστε κ γυναικες για τους αντρουληδες μας...!!:D

Jr39p2.png

σας ξαναδιαβασα ενω περιμενω να περασει η ωρα για να φυγουμε κ ακουω μουσικη...απλως η μουσικη που ακουω τωρα...(το εριξα στα σκυλαδικα)με κανει να θελω να πιω οποτε το εκλεισα.....αχαχαχαχα!!!ειχα καιρο να βαφτω κ να βαλω ρουχαλακια για να βγω βραδυ κ μου φαινομαι αλλη στον καθρεφτη....τοσο καιρο παθαινω οτι κ εσεις.....κυκλοφορω αβαφτη με τα ρουχαλακια μου κ νιωθω θεα μονο κ μονο επειδη εχω την κοιλιτσα μου....!!σημερα δε.....ΦΥΣΑΩ.....που λεει κ ο αμορες....αχαχαχααχ!!

λοιπον καλο σαββατοβραδο κοριτσουδες μου....σας χαιρετω κ να προσεχετε..φιλακια σε ολες τις φουσκωμενες κοιλιτσες κ σε αυτες που δεν ειναι φουσκωμενες να ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!:D:D:D:D

αντε sexy mama καλα να περασεις και κοιτα μην πιεις!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;! Μια χαρά βλέπω τα νέα σας! Με τις ενέσεις υπομονή μόνο, για καλό ειναι!

Μαρκελα μου σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να βγει το καλό αύριο! Τεστ θα κανεις; Αν δεν δείξει ξανακάνει μετά απο δυο μέρες με πρωινά ουρα! Περιμένουμε νεααααα!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsares mou.ti kanete?egw doulitsaaaaa.kanena simadi apo thn akatanomasth euxomai na me boithisi h panagia...sapi s.euxaristwwwww poluuuuuu.den tha kanw test tha perimenw mexri aurio to prwi kai tha paw gia xoriaki katefthiannnnnnnnnnnn.ax makari panagia mou makari....filakia kai kalh kuriakh na exoumeeeee xxxx

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Kalhmera koritsares mou.ti kanete?egw doulitsaaaaa.kanena simadi apo thn akatanomasth euxomai na me boithisi h panagia...sapi s.euxaristwwwww poluuuuuu.den tha kanw test tha perimenw mexri aurio to prwi kai tha paw gia xoriaki katefthiannnnnnnnnnnn.ax makari panagia mou makari....filakia kai kalh kuriakh na exoumeeeee xxxx

kalhmera markela makari na mhn er8ei k na einai 8etiko!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! εγω στο γιο μου εβαζα κρεμες λαδια ξυδια κ στον 8ο μηνα αρχισαν να φενονται η ραγαδες εκανα αρκετες.. στην κορη δεν εβαλα τιποτα λεω εμ εξοδα εμ αρρωστιες δεν εκανα αλλη ραγαδα.. τωρα παλι δεν βαζω τιποτα για την ωρα δεν εκανα αλλες κ ουτε στο στηθος βαζω τιποτα φοβαμαι τα πολλα τα πασαλιματα... οσο για τον αν ειμαστε ομορφες στην αρχη με την ραγαδα στην κοιλια δεν ενιωθα καλα μπροστα στον αντρα μου.. μετα λεω ειμαι χαζη?? ολοκληρο παιδι του εκανα τι φταιω εγω?? κ καφε γραμμη στην κοιλια δεν εκανα σε κανενα παιδι..

παω να διαβασουμε με το γιο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μαρκελα μου μακαρι να μην δωσει κανενα σημαδι για τους επομενους μηνες....ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...