Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ετσι ειναι..τεσπα ολοι εχουμε τα προβληματα και τις χαρες μας και λογικο ειναι να τα συζηταμε αλλα με ενα μετρο..και γω μιλαω για αυτο που συναιβει αλλα με την φιλη μου πχ που ειναι εγκυος ε δεν την πριζω συνεχεια με αυτο γιατι θελω να συμμετεχω στην χαρα της..οπως και αυτη μου συμπαρασταθηκε πριν..το καλο ειναι πως καταλαβαινει και το κοβει οταν λες κατι

σου ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου να γινεις συντομα εγκυουλα και να πανε ολα καλα !!! να εχεις μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιες παιδακι!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα Κοριτσια!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;; ολες διαβαζω με μια φλις κ εγω με κοντομανικο κ απο κατω με το εσωρουχο, ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!!! Αυτες οι ορμόνες μιλάμε μ εχουν κανει θερμοφόρα!!!!!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: γι αυτο ολο το βραδυ ο αντρας μου ερχεται κ μ αγκαλιαζει, νομιζα ηταν απο αγαπη, αλλά μαλλον να ζεσταθει θελει......χαχαχαχχα:P:p:p:p:p:p

Ευαχαριστω πολύ για τις συμβουλες σου Κατια!!!! χθες κοιμηθηκα πολύ καλά! εβαλα 2 μαξιλάρια κ σηκωθηκα πιο ψηλά κ ακόμα κ οταν γυρνουσα στο πλαι δεν πιέζονταν ο μπεμπης μου κ ετσι δεν ειχαμε πολλές κλωτσιες!!!!;););)

οσο για το θεμα με τους γονεις στο σπιτι, κοριτσια οσες έχουμε το σπιτακι μας ειμαστε πολύ τυχερες κ να ευχαρισταμε τον Θεο. ακομα κ στους γονεις μας να ειμασταν, δεν θα νιωθαμε ανετα να κυκλοφορήσουμε όπως στο σπιτι μας.

κ το δικο μου σπιτι ειναι μικρό, 2 υπνοδωματια-τουαλετα-κουζινα σαλόνι ενιαίο, συνολο 70τμ. αλλα μια χαρα ειναι μιας κ μενουμε μονοι μας απο τοτε που δώσαμε λόγο.

ελενακι ετσι εχω ακουσει οτι ειναι οι ορμονες της εγκυμοσυνης!

εγω ημουν ανεκαθεν κρυουλιαρα

οποτε νομιζω τωρα ειμαι φυσιολογικη :D

τι κανει ο μπεμπης σου κλωτσαει ολημερης??

UzVGp2.png

τωρα το ειδα didi εχεις δικιο παρε ενα μετριο γιατι κ τα πολυ φθηνα τα πληρωνεις ακρυβα..

βρε κοριτσια κ εγω ζεστενομαι κ βαζω κ κλιματιστικο, αλλα εδω στη συμη η αληθεια εχει πολυ ζεστη εχει συνεφια κ ερχεται κ φευγει ο ηλιος αλλα πολυ ζεστηηηη... το βραδυ κοιμομαστε με ανοιχτο παραθυρο κ τα ξημερωματα μπορει να σκεπαστουμε με το σεντονι..

ριτσα μου τελικα δεν ξερω... να παρω ή να μην παρω... η κριστυ λεει εχει ακτινοβολια...

επισης εχω να δηλωσω οτι το παρκοκρεβατο του Τζ@μπο εχει σχεδον ιδια τιμη με του μοδ..κερ και νομιζω απο ποιοτητα δεν συμφαιρει να παρεις απο το τ..μπο

βεβαια δεν το θελω για εμενα

για οταν πηγαινει στους γονεις

δεν προκειται να το αγορασω εγω

αλλα αν ειναι να παρει κατι η μαμα μου και η πεθερα μου προτιμω να παρει κατι που αξιζει! για την μεσουλα του μωρου μου!

UzVGp2.png

Kοριτσια καλησπερα τι κανετε ?? πωπω σας διαβαζω και το θεμα πεθερα εχει παρει φωτια ε!!!χαχαχαχαχχαχχα

για την ζεστη φταινει οι ορμονες!Εγω φεβρουαριο που ημουν στον 6 μηνα κυκλοφορουσα με το κοντομανικο και ουτε συζητηση για καλοριφερ στο σπιτι!!

Βεβαια ακομα δεν κρυωσε και ο καιρος οποτε...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ελενη μου, χαιρομαι! εχεις καιρο μπροστα σου για ξενυχτια... οποτε τωρα, πρεπει να ανακουφιστεις και να κοιμασαι!!!

με τις φλις που διαβασα κι εγωεσκασα ρε κοριτσια! ειμαι με νυχτικο αμανικο και το βραδυ κοιμαμαι ακομα με το "βρακι"...:oops: δεν γινεται αλλιως σκαω! ο αντρας μου με πυτζαμα και κουβερτα πικε και ρωταει "μηπως να κλεισουμε το παραθυρο?" χχχααααχχχαααχχχααα :evil:εννοειται πως οχχιιι!!!!

:Pελενακι, didi, impatient, ριτσα, ροδουλα, real thing (και οποια αλλη ξεχασα) γλυκες καλημερες!!!:P

εμενα η πεθερα ακομα να μου μιλησει! ουτε εχει ερθει... να δω αμα γεννησω θα ερθει στο μαιευτηριο? χχχαααχχχαααχχχαααα.... η φοβαται πως με νευριαζει η μουτρωσε! θα δει το Μιχαλιω και θα περασει η ξινιλα!!! οσο για τις συζητησεις... ξεκοψε τους το ελενακι! εμενα εχασα τη μπεμπουλα μου και μου λεγε (η πεθερα) "αυτο δεν ειναι τιποτα! εχεις τον αντρα σου, γερο, δυνατο, κουκλο! ειστε νιοπαντροι! θα κανετε αλλο!!! η ελλη μου (η μεγαλυτερη κορη της) που δεν εχει κανεναν, που χωρισε απτον αρραβωνιαστικο και τη βλεπω μονη, να μην βρισκει ενα καλο παιδι... (κλαμα) ...και να πεις οτι δεν ειναι καλη? δεν ειναι κουκλα? αλλες... αλλα οι π*υτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!" ....εεε, το ακουσα μια, δυο, τρεις της απαντησα!!! "ευτυχως, δηλαδη, που χασα το μωρο, γιατι μετα θα πρεπε να αποδειξω οτι ουτε τρελη, ουτε και πο*τανα ειμαι!" γι αυτο ξεκοβε τους απτην αρχη οτι στη σπαει...

κατια μου αληθεια δεν σου μιλαει τωρα?

οοοο και ειναι και κρητικος ο πεθερος...:shock:

εμενα ειναι μαμακιας ο αντρας μου και αν καμια φοαρα την λεω με το γαντι στην πεθερα μου , μου την λεει ο αντρας μου μπροστα της και νιωθω ασχημα γιατι δεν ειναι κακια απλα κουραστικη...

βεβαια το δικο σου που περασες δεν συγκρινεται ...:cry:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια καλησπερα τι κανετε ?? πωπω σας διαβαζω και το θεμα πεθερα εχει παρει φωτια ε!!!χαχαχαχαχχαχχα

για την ζεστη φταινει οι ορμονες!Εγω φεβρουαριο που ημουν στον 6 μηνα κυκλοφορουσα με το κοντομανικο και ουτε συζητηση για καλοριφερ στο σπιτι!!

Βεβαια ακομα δεν κρυωσε και ο καιρος οποτε...

μαρκελακι μου τι κανεις?

ποτε παμε για χοριακη?;)

UzVGp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!

Χτές τελικά δεν μπήκα γιατί έτρεχα όλη μέρα σαν την τρελή (γιόγκα - τράπεζες - κομμωτήριο/ρεφλέ ρίζα/κούκλα έγινα - παιδικός σταθμός - σούπερ μάρκετ - φαρμακείο - βενζινάδικο - εργόχειρο για κλωστές/κεντάω κιόλας τρομάρα μου...)

Μόλις σας διάβασα και έχουμε και λέμε:

μπραβο σου!

Αν θυμάμαι καλά, πας μέσω facebook και κάνεις like. Η φωτό με τα πιο πολλά like κερδίζει. Και ναι, είμαι η σέξυ ξανθιά με το σορτσάκι και το όνομα Κρίστυ. (Στην εγκυμοσύνη πάντα μα πάντα αισθάνομαι Θεογκόμενα κι ότι πρέπει καμιά φορά να βρεθεί κάποιος να με κατεβάσει από το καλάμι που έχω καβαλήσει...)

κι εγω μια απο τα ιδια παω στο σουπερ μαρκετ με την κουλια τουμπανο και νιωθω περιφανη και πολυ ομορφη κι ας ειμαι αβαφτη!!!!την ψωνισα κι εγω:rolleyes:

Τους πετάς κι εσύ ότι "αυτά είναι τα φθηνά γάλατα - το πιο ακριβό είναι από το βυζάκι της μανούλας και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ". Αυτές οι τύπισσες συνήθως δεν τολμούν ούτε να σκεφτούν να προσπαθήσουν να θηλάσουν... κι εμένα μου τη σπάνε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

μπραβο αυτο ακριβως!

Χμ... το είχα γράψει και πιο πριν: Του mother...e τελικά τα έριξα στα σκουπίδια!!!

Οτιδήποτε άλλο είχα πάρει ήταν οκ. ΔΕν θυμάμαι τώρα πιο είχα βολευτεί πιο καλά απ΄ όλα... νομίζω της chicko, η οποία έχει και τα απίστευτα καλύματα στήθους-πιπίλες, πολύτιμα τον πρώτο καιρό που μπορεί το μπεμπέ να τραυματίσει τις θηλές.

οκ θα παρω για αρχη ν*κ και μετα αν εχω γαλα να σταζει θα παρω c..co

πειδη εχω ευαισθητη θηλα θα παρω και τη θηλη και την κρεμα!

Προσοχή στις ενδοεπικοινωνίες - έχουν ακτινοβολία σαν τα κινητά τηλέφωνα.

Τις χρησιμοποιούμε μόνο για πολύ σοβαρό λόγο και ποτέ δεν βάζουμε τον πομπό κοντά στο προσωπάκι του μωρού (για να ακούμε την αναπνοή του πχ όπως κάνουν πολλοί).

.

οκ ανοικτη μονο οταν ειμαι τουαλετα και κανω μπανιο!

αντε κι οταν παει στη μαμα μου και τον εχουμε στο μεσα δωματιο

UzVGp2.png

μαρκελακι μου τι κανεις?

ποτε παμε για χοριακη?;)

didaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Καλα ειμαι μωρε τρεξιμο!πρωτα ο θεος χοριακη απο δευτερα αν μας κανει την χαρη η ακατανομαστη!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κι αλλη κοπελα που δεν ξερουμε!!!!ποια ειστε????εχετε ξαναγραψει στο cafe μας????αααα δεν σας θυμαμαι!να κανετε καινουργιο καφε με την κυρια didi.να το πειτε cafe εξαφανισμενος φεβρουαριος 2013!!:tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχsmileys-3d-411801.gifsmileys-3d-411801.gif

η φετα μου ειπε δεν εχει τοσο ασβεστιο οσο τα κιτρινα τυρια!και γαλα πινω,τωρα με εβαλε να πινω δυο ποτηρια γαλα το πρωι!

γιατι ειμαι ζωον!θα κανω τωρα παλι!:tongue::tongue::tongue:

κι εγω που νομιζα οτι οσο πιο ασπρο ειναι το τυρι τοσο πιο πολυ ασβεστιο εχει! "δεν ηξερες! δεν ρωταγες?"

τρωω και ενταμ και ρεγκατο!

αυτο το πραγμα που ολο τα ιδια λενε???εμεναμου λεει συνεχεια για τις πρτωην του αντρα μου!!!χαχαχα!!!ποιες ηταν καλες και ποιες οχι τοσο καλες!!!και παντα τις ιδιες ιστοριες!!!

α οχι εμενα δεν μου λεει ποτε για τις πρωην ειναι πολυ διακιτικη

γενικα δεν ειναι καθολου κουτσομπολα

τα δικα της της οικογενειας της μονο τις ιστοριες λεει και ξαναλεει

ε δεν εχει και τπτ αλλα να πει οποτε τα κανει ενα ριπιτ και ξανα απο την αρχη

σαν να εχει πιει κασσετα

δεν καταλαβα τιποτα!!

!

αχααχαχαχαχα

θα σου κανω μεταφραση!!!

"

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεβ ειναι στεναχωρια να χωριζει το πσιδι σου αλλα εγω ειψα τημ χαρα μου καο μετα τον πονο μου λαι δεμ αντεχα αλλο μα ακουω για αυτα καο το ειπα"

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεω ειναι στεναχωρια να χωριζει το παιδι σου αλλα εγω ειχα την χαρα μου και μετα τον πονο μου και δεν αντεχα αλλο να ακουω για αυτα και το ειπα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

didaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Καλα ειμαι μωρε τρεξιμο!πρωτα ο θεος χοριακη απο δευτερα αν μας κανει την χαρη η ακατανομαστη!!

η ακατανομαστη να ερθει σε 9 μηνες δεν την θελουμε!!!

με το καλο μαρκελακι μου!!!!

πως παει ο εγγαμος βιος?

δεν προλαβες και να τον χαρεις

ολο τρεχεις!!!

UzVGp2.png

καλησπερες κοριτσουδες μου...τι κανετε???τωρα σας διαβασα στα γρηγορα....!βλεπω για πεθερες για θηλασμο...την IMPATIENT που εμφανιστηκε κ ευτυχως ειναι ΚΑΛΑ...!!εγω στης μαμας μου ειμαι παλι...ηταν παλι απο πρωι ο αμορες στο σπιτι κ μαζευτηκαν ολα τα μπαζα απο τους τοιχους που επεσαν κ ολα πηγαινουν μια χαρα....!!παλι καλα...!πολλα χερια ευλογημενα που λενε...πολλα στοματα διαολεμενα..!

οσοσ για τις πεθερες....τι να πω?διαβαζω διαφορα....εγω δν εχω ιδιατερο θεμα...βεβαια ειναι μακρια...αλλα κ κοντα που ηταν αν εξαιρεσετε καποια ψιλοπραγματακια ειμαστε κομπλε....!!εχω μαθει κ εγω να μην δινω σημασια πολυ κ ευτυχως εχω τον αμορε που οτι ειπωθει αν ξερει οτι δεν μ αρεσει το κοβει οποτε σχεδον ολα ειναι μια χαρα με πεθερα....ΣΧΕΔΟΝ...αλλα αυτο με το σπιτι....επειδη κ εμενα οταν ερχεται απο το εξοχικο μενουμε ολοι μαζι....παπαππα...ουτε με την μαμα μου θα μπορουσα ουτε με κανεναν...χανεις την βολη σου κ την ανεση σου..το συζητουσαμε το μεσημερι οτι εγω δεν θα μπορουσα ουτε πανω κατω να εμενα με συγγενη μου...ακομα κ με τον πιο αγαπημενο μου...ας εχουμε ενα στενο αποσταση...εστω...!

οσο για τις κουβερτουλες κ τις ορμονες εγω ειμαι κ απο τα 2.....κυκλοφορω μονο με μια φανελα ολη μερα...κ το βραδυ αφου βαλω τα λαδια μου κ κοιμηθω αναζητω μια λεπτη κουβερτουλα κ κοιμαμαι...αλλα ολη μερα ζεσταινομαι...αχαχαχα!

για το στηθος εμενα η γιαγια μου οταν εμαθε για εγκυμοσυνη μου ελεγε να βαζω ουζο....βεβαια δεν εχω βαλει τιποτα γενικως κ ακομα το σκεφτομαι...αλλα Κατια για στειλε την κρεμα.....!!γενικως οοοολα καλα εγω....οπως κ εσεις βλεπω...!το βραδυ θα βγουμε σε ενα κουτουκι με τους κουμπαρους απο Ικαρια γιατι εφτασαν οι μερες κ την αλλη εβδομαδα φευγουν παλι κ θα ξαναερθουν τις μερες που γενναω να ειναι μαζι μου....!!!λοιπον σας χαιρετω κοριτσια μουυυ..!αν καταφερω θα μπω αυριο...γιατι ειπαμε να παρουμε ρεπο απο το σπιτι...κ να μεινουμε τα 2 μας ολη μερα...!!εντολη του αμορεεεεεεε!!φιλακιααααααααααααααα!!!:D:D:D:D

σε 3,5 μηνες θα εχουμε το γιο μας!!!!!

καλα να περασετε !!!!!

UzVGp2.png

καλησπερα κοριτσια!!! ουτε εγω εβαζα ουτε βαζω τιποτα!

κρεμα για ραγαδες βαζεις?

εμενα μου τελειωσε και χθες που πηγα τζ..μπο πηρα την βαζελινη της τζον..ν ειναι μωρουδιακη

ελπιζω να μην εχει βαση το πετρελαιο...:?:?

την βαζω μον γυρω απο τον αφαλο γιατι μου εχει πεταχτει εξω και εχει κοκκινισει νομιζω...

UzVGp2.png

η ακατανομαστη να ερθει σε 9 μηνες δεν την θελουμε!!!

με το καλο μαρκελακι μου!!!!

πως παει ο εγγαμος βιος?

δεν προλαβες και να τον χαρεις

ολο τρεχεις!!!

χαχαχαχαχα καλα τα λες δεν εχω προλαβει να τον χαρω τρεχω και δεν φτανω!Τι να κανω μωρε δεν πειραζει εγω να ειμαι καλα και γενικα να υπαρχει δουλεια γιατι δυσκολα τα πραγματα!

Οσο για την ακατανομαστη οτι θελει ο θεος ας γινει τι να πω!!!

Προς το παρον διαβαζω για το πως θα κανω ενεσεις πανω μου οταν μεινω εγκυος γιατι θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης.Οποτε πρεπει να μαθω να τις κανω χαχαχαχαχα να το δω και αυτο!ΕΓΩ Η ΣΟΥΠΕΡ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κρεμα για ραγαδες βαζεις?

εμενα μου τελειωσε και χθες που πηγα τζ..μπο πηρα την βαζελινη της τζον..ν ειναι μωρουδιακη

ελπιζω να μην εχει βαση το πετρελαιο...:?:?

την βαζω μον γυρω απο τον αφαλο γιατι μου εχει πεταχτει εξω και εχει κοκκινισει νομιζω...

Βρε να σου στειλω εγω pure αμυγδαλελαιο 2 λιτρα με 6 ευρω να βαζεις ???? δεν εχει ωραια μυρωδια σαν λαδακι ειναι αλλα εχει τελειο αποτελεσμα.Τουλαχιστον εμενα αυτο μου πηρε ο αντρας μου ουτε συζητηση για κρεμες δεν δεχοταν!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...