Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!

Χτές τελικά δεν μπήκα γιατί έτρεχα όλη μέρα σαν την τρελή (γιόγκα - τράπεζες - κομμωτήριο/ρεφλέ ρίζα/κούκλα έγινα - παιδικός σταθμός - σούπερ μάρκετ - φαρμακείο - βενζινάδικο - εργόχειρο για κλωστές/κεντάω κιόλας τρομάρα μου...)

Μόλις σας διάβασα και έχουμε και λέμε:

καποια να μας βοηθησει να βρουμε την κριστυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αν θυμάμαι καλά, πας μέσω facebook και κάνεις like. Η φωτό με τα πιο πολλά like κερδίζει. Και ναι, είμαι η σέξυ ξανθιά με το σορτσάκι και το όνομα Κρίστυ. (Στην εγκυμοσύνη πάντα μα πάντα αισθάνομαι Θεογκόμενα κι ότι πρέπει καμιά φορά να βρεθεί κάποιος να με κατεβάσει από το καλάμι που έχω καβαλήσει...)

οταν ημουν στο φαρμακειο ερχοντουσαν κατι κυριες με βαμμενο μαλλι κομμωτηριου, νυχι γαλλικο, ρουχα τελευταιας κολεξιον, παπουτσι-τσαντα φιρμα, αγοραζαν για την παρτη τους οτι καλλυντικο θες (και ακριβα και πολλα) και οταν ακουγαν την τιμη για το γαλα του μωρου... ξυνιζαν!!! και σου πεταγαν δηθεν σαν αστειο "πως να κανει ο κοσμος μετα παιδια? ενα και πολυ ειναι!"

Τους πετάς κι εσύ ότι "αυτά είναι τα φθηνά γάλατα - το πιο ακριβό είναι από το βυζάκι της μανούλας και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ". Αυτές οι τύπισσες συνήθως δεν τολμούν ούτε να σκεφτούν να προσπαθήσουν να θηλάσουν... κι εμένα μου τη σπάνε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

ειμαι η 2η σε 4 αδερφια... μικρη εχω φορεσει σπορτεξ μαυρα, ασπρα, μπλε, παντα του μεγαλυτερου αδερφου μου! ειχαμε και τα δωρα μας και τα καινουρια μας.... ειχαμε και τα παλια και τα ιστορικα μας! "κειμηλια" τα λεει ο 3ος!!!

Μια απ΄ τα ίδια... 1η από 4 αδέρφια εγώ, τελευταίος από 3 ο σύζυγος. Ευτυχώς που έστω και ...με τη βοήθεια της επιστήμης (εξωσωματική)... θα έχουμε τελικά μια 5μελή οικογένεια. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε τις οικονομικές δυσκολίες που έρχονται. Όταν έχεις τα βασικά (δεν μιλάμε να είμαστε στο δρόμο και να ζούμε από τους άλλους), για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός.

τα επιθεματα στηθους βρηκα πιο οικονομκα απο τα μ..κερ

τα πιο οικονομικα απο ολα ηταν τα n^k 3 ευρω τα 30 τμχ

ενω τζ..σον και ch...co 5 ευρω τα 30 τμχ

εσεις που εισαστε ηδη μανουλες (κριστυ , ροδουλα, μπισκοτακι) τι προτεινετε???

εχω κι αλλα να ρωτησω

ενα ενα οσο παιρνω απαντησεις!!;)

Χμ... το είχα γράψει και πιο πριν: Του mother...e τελικά τα έριξα στα σκουπίδια!!!

Οτιδήποτε άλλο είχα πάρει ήταν οκ. ΔΕν θυμάμαι τώρα πιο είχα βολευτεί πιο καλά απ΄ όλα... νομίζω της chicko, η οποία έχει και τα απίστευτα καλύματα στήθους-πιπίλες, πολύτιμα τον πρώτο καιρό που μπορεί το μπεμπέ να τραυματίσει τις θηλές.

α ενδοεπικοινωνια εχεις??? στο τζ@μπο βρηκα πολυ οικονομικες και με 20 ευρω(αλλα μαρκα που δεν την ξερω:?)!!!!

εσυ αν εχεις ποια εχεις?

Προσοχή στις ενδοεπικοινωνίες - έχουν ακτινοβολία σαν τα κινητά τηλέφωνα.

Τις χρησιμοποιούμε μόνο για πολύ σοβαρό λόγο και ποτέ δεν βάζουμε τον πομπό κοντά στο προσωπάκι του μωρού (για να ακούμε την αναπνοή του πχ όπως κάνουν πολλοί).

η ελλη μου (η μεγαλυτερη κορη της) που δεν εχει κανεναν, που χωρισε απτον αρραβωνιαστικο και τη βλεπω μονη, να μην βρισκει ενα καλο παιδι... (κλαμα) ...και να πεις οτι δεν ειναι καλη? δεν ειναι κουκλα? αλλες... αλλα οι π*υτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!"

χμ... κι η δική μου πεθερά έτσι... επειδή ο άντρας της κουνιάδας μου κατά τη γνώμη της είναι ... άστα να πάνε... για μένα, μπροστά σε τρίτους παρακαλώ, που δενμπορώ και να απαντήσω κατάλληλα, κάτι τέτοια κουφά πετάει....

Φιλιά σε όλες!

Μάλλον αύριο θα τα ξαναπούμε.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξερεις ενα λάθος που εχουν κάνει οι δικοι μου ειναι που απο μικρα οτι κ να γίνονταν μας ελεγαν να κανουμε πισω....ΚΟΤΕΣ!!!! δεν πειραζει μας ελεγαν, δεν θα αντιμιλάτε, δεν θα μαλωνετε κλπ κλπ. εχει φτασει ποσες φορες να πρεπει να αντιμιλησω κ κανω κο κο κο...την κοτα δεν μιλαω. τα κραταω μεσα μου κ παω σαν μικρο παιδακι στην μανα μου κ κλαίγομαι. απο μικρα "υποτίθεται", οτι αυτό ηταν σωστό που κάναμε. ενταξει οι γονεις μου χαίρονται που ολοι του λενε για τα παιδιά του οτι ειμαστε ευγενικά, δεν αντιμηλαμε, δεν φωναζουμε να μαλωνουμε κλπ κλπ. να τα βρασω τα καλά λόγια :evil::evil::evil: γινομαι χαλια εγω κ μη αντιμιλώντας σε καποια θεματα, δειχνω οτι ειμαι ενοχη κ ας εχω δικαιο. Σωστα;;;;;;

σε καποια προβληματα που ειχε ο αντρας μου με τους γονεις του

( περιληπτικα γιατι ειναι μεγαλη ιστορια : απο τοτε που μειναμε μαζι επαψε να συνεισφέρει οικονομικά στα εξοδα τους κ αυτοί ήθελαν να φτιαξουν μονοκατοικια σε στυλ βιλα κ χρεωθηκαν παρα πολλά, με αποτελεσμα μ εναν μισθο να μην εχουν να φανε κ ζητουσαν απο τον αντρα μου. το σπιτι που μενουμε μου το εχει παρει ο πατερας μου κ εμεις επρεπε να παρουμε επιπλα, ηλεκτρικα κλπ κλπ συν τη δοση του αυτοκινητου που ειχαμε συν να μαζευουμε κ λεφτα για τον γαμο. δεν μπορουσε να τους βοηθαει κ αυτοι ελεγαν οτι εγω δεν τον αφηνω να τους δωσει, τελικα μια δυο τρεις το λεγαν σε μενα, δεν απαντουσα κ το λενε στον αντρα μου, ε κ εγινε χαμος. η πεθερα ανοιξε το στομα στον γιο κ να λεει πολυ βαριες κουβεντες, μεχρι κ οτι δεν ειναι αντρας κ φοραει τις φουστες μου, κ απο τοτε δεν θελει να τους βλεπει στα ματια του) εγω εκανα την κοτα για αλλη μια φορα. εννοειται πως οι δικοι μου μου ελεγαν καλα εκανα κ δεν μιλησα, αλλά να που εγω καθε βραδυ τους ονειρευομουν κ αυτα που ηθελα να πω να ξεσπασω τα ελεγα στον υπνο μου κ αποτελεσμα ειχα παει 1 φορα σε ψυχολογο κ 1 φορα σ εναν ηγουμενο, τα ειπα σε αυτους κ ηρεμησε η ψυση μου!!!!

σορρυ που κουρασα με τοσα που εγραψα, αλλά απ οτι καταλαβαίνετε εχω θεμα κ τρελαίνομαι με τα πεθερικά, κ κυριως αυτα που δεν σεβονται τα παιδια τους

ειδες που λενε πας να πεις το πονο σου κ ακους χειροτερα??? υπομονη!! κ εγω ειχα φασαριες μεχρι που τους εχεσα τωρα ειμαστε πολυ καλα αλλα δεν ειμαστε κ κολλητοι πηγαινω ποτε ποτε επειδη παει ο αντρας μου κ θελουν κ τα παιδια να πηγαινουν αλλα εχουν ηρεμησει κ ετσι ηρεμησα κ εγω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ελενη μου, κοτα δεν ημουν ποτε!!! ...τωρα τελευταια μονο εγινα κλωσσα! χαχαχα:rolleyes: αλλα για το μιχαλιω μου θα καθομουν στα αυγα μου οσο χρειαζοταν! το να κανεις υπομονη και να μην απαντας σε προκλησεις (γιατι περι αυτου προκειται) μου το περασαν οι δικοι μου σαν αξια και κατορθωμα! δεν μπορουν να το κανουν ολοι! απλα, και τους ευχαριστω γι αυτο, μου εμαθαν τη διαφορα αυτου και του να σε περναει ο αλλος για θυμα-βλακα! οταν σεβεσαι τον αλλο δεν αντιμιλας... βλακειες! εχω αντιμιλησει σε πολλους και πολλες φορες, αλλα ακομα κι αυτοι παραδεχονται οτι δεν ημουν αγενης, ουτε και οτι αντεδρασα αδικαιολογητα! απλα κανω μπολικη υπομονη, αλλα αμα φτασει η ωρα... θα στα σουρω ολα με ημερομηνιες και γεγονοτα που με δικαιωνουν!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για τα απίστευτα καλύματα στήθους που λεει η κριστυ επιβεβαιωνω, χωρις να χω θηλασει, αλλα απο την εμπειρια στο φαρμακειο... εγω εχω ηδη παρει της medela και λεγονται "σιλικονουχες καλυπτρες θηλων", ενω κυκλοφορουν σε μεγεθη S/M/L αναλογα τη ρωγα. οσες εντομεταξει δεν εχετε παρει ακομα κρεμουλα θηλων, καλο ειναι να ξεκινησετε! βοηθαει γιατι τις πρωτες μερες το στηθος μπορει να ερεθιστει απο το θηλασμο, το συχνο πλυσιμο, τα επιθεματα, κλπ... οποτε ενυδατωση και θρεψη το κανουν πιο ανθεκτικο σε ραγισματα και σκασιματα! ααα...και της chicco τα επιθεματα ειναι πιο απορροφητικα και πιο καλη η βατα-υφασματινη επενδυση...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κριστυ τωρα διαβασα αυτο στο διαγωνισμο, οποτε απο 19 του μηνα θα σε ψηφιζουμε!

"Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα είναι 5 συνολικά. Η μία μόνο θα βγει με Like (Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει 15 μέρες), οι άλλες 4 με κλήρωση και η 5η με κλήρωση ανάμεσα στις προηγούμενες 4."

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

για τα απίστευτα καλύματα στήθους που λεει η κριστυ επιβεβαιωνω, χωρις να χω θηλασει, αλλα απο την εμπειρια στο φαρμακειο... εγω εχω ηδη παρει της medela και λεγονται "σιλικονουχες καλυπτρες θηλων", ενω κυκλοφορουν σε μεγεθη S/M/L αναλογα τη ρωγα. οσες εντομεταξει δεν εχετε παρει ακομα κρεμουλα θηλων, καλο ειναι να ξεκινησετε! βοηθαει γιατι τις πρωτες μερες το στηθος μπορει να ερεθιστει απο το θηλασμο, το συχνο πλυσιμο, τα επιθεματα, κλπ... οποτε ενυδατωση και θρεψη το κανουν πιο ανθεκτικο σε ραγισματα και σκασιματα! ααα...και της chicco τα επιθεματα ειναι πιο απορροφητικα και πιο καλη η βατα-υφασματινη επενδυση...

απορια: ο γιατρος μου, μου ειχε πει απο την αρχη στην θηλη να βαζω καθαρό οινόπνευμα κ βαζελινη στο υπολοιπο στηθος κ στην κοιλια. φανταζόμουν οτι με το οινοπνευμα θα ηταν σκληρη κ δεν θα ταν καλο. προχθες μιλησα με μια φιλη μου που ο μπεμπης της ειναι 2,5 μηνων τωρα κ μου ειπε οτι η θηλή πρεπει να ναι σκληρη, γιατι αλλιώς οταν θα παει να θηλαξει το μωρο, απο την πιεση που θα χει για να ρουφαει θα μου την ματωσει. κ αν βαζω κρεμα πανω στην θηλη για ενυδάτωση, θα μαλακώνει ακομα περισσότερο.

τελικά τι ειναι σωστό;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ειδες που λενε πας να πεις το πονο σου κ ακους χειροτερα??? υπομονη!! κ εγω ειχα φασαριες μεχρι που τους εχεσα τωρα ειμαστε πολυ καλα αλλα δεν ειμαστε κ κολλητοι πηγαινω ποτε ποτε επειδη παει ο αντρας μου κ θελουν κ τα παιδια να πηγαινουν αλλα εχουν ηρεμησει κ ετσι ηρεμησα κ εγω!!

μπα εχει γινει πριν 4 χρονια, παντρευτηκαμε χωρις αυτούς κ συνεχίζουμε την ζωη μας, επιλογη του αντρα μου ειναι γιατι αφορα κ τους γονεις του.

τωρα μονο δεν ξερω τι θα γινει με την γεννηση του μπεμπη, γιατι ειναι το πρωτο εγγονι. σε συζητησεις με τον αντρα μου, που τον εχω ρωτησει, αν ερθουν στο νοσοκομειο ή στο σπίτι να τον δουν;;; μου λεει οτι στο νοσοκομειο θα φωναξει τους σεκιουριτοι κ στο σπιτι δεν θ ανοιξουμε. δεν μου αρεσουν κοθολου αυτα τα πραγματα, κ οσο δεν μου αρεσουν σε μενα εχουν συμβει, ειναι το μονο που καταριέμαι την τυχη μου :cry::cry::cry::cry:

απορια: ο γιατρος μου, μου ειχε πει απο την αρχη στην θηλη να βαζω καθαρό οινόπνευμα κ βαζελινη στο υπολοιπο στηθος κ στην κοιλια. φανταζόμουν οτι με το οινοπνευμα θα ηταν σκληρη κ δεν θα ταν καλο. προχθες μιλησα με μια φιλη μου που ο μπεμπης της ειναι 2,5 μηνων τωρα κ μου ειπε οτι η θηλή πρεπει να ναι σκληρη, γιατι αλλιώς οταν θα παει να θηλαξει το μωρο, απο την πιεση που θα χει για να ρουφαει θα μου την ματωσει. κ αν βαζω κρεμα πανω στην θηλη για ενυδάτωση, θα μαλακώνει ακομα περισσότερο.

εγω βαζω κρεμα απο οταν μπηκα στον 4ο! η ρωγα πρεπει να ειναι σκληρη, αλλα ενυδατωμενη και με σωστη (μη με μαλωσετε) υδρολιπιδικη συσταση! αυτο σημαινει οτι πρεπει το δερμα να περιποιειται με κρεμα ειδικης συστασης (καλο ειναι βεβαια και το ελαιολαδο) για να εχει υγρασια και σφριγος! αυτο αυξανει την ελαστικοτητα, την αντοχη και προλαμβανει σκασιματα, ραγαδες-ανοιγματα πανω στη ρωγα, φλογωση, πονο! το οινοπνευμα το λενε πολλοι γιατι σκληραινει, αλλα για σκεψου μια θηλη απο σκληρο λεπτο πλαστικο που την δαγκωνεις! λογικο δεν ειναι να τσακισει σε καποια σημεια? αν ομως το πλαστικο ηταν σταθερο αλλα ευπλαστο δεν θα εκανε το ιδιο! η κρεμα αλλωστε δεν σημαινει παντα οτι το μαλακωνει... εμενα τουλαχιστον το αντιθετο!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω βαζω κρεμα απο οταν μπηκα στον 4ο! η ρωγα πρεπει να ειναι σκληρη, αλλα ενυδατωμενη και με σωστη (μη με μαλωσετε) υδρολιπιδικη συσταση! αυτο σημαινει οτι πρεπει το δερμα να περιποιειται με κρεμα ειδικης συστασης (καλο ειναι βεβαια και το ελαιολαδο) για να εχει υγρασια και σφριγος! αυτο αυξανει την ελαστικοτητα, την αντοχη και προλαμβανει σκασιματα, ραγαδες-ανοιγματα πανω στη ρωγα, φλογωση, πονο! το οινοπνευμα το λενε πολλοι γιατι σκληραινει, αλλα για σκεψου μια θηλη απο σκληρο λεπτο πλαστικο που την δαγκωνεις! λογικο δεν ειναι να τσακισει σε καποια σημεια? αν ομως το πλαστικο ηταν σταθερο αλλα ευπλαστο δεν θα εκανε το ιδιο! η κρεμα αλλωστε δεν σημαινει παντα οτι το μαλακωνει... εμενα τουλαχιστον το αντιθετο!

αν θες στειλε μου προσωπικο μνμ, την μαρκα της κρεμας που χρησιμοποιεις, να ρωτησω το γιατρο αν μπορω κ εγω να την βαζω:D

κοριτσια σας χαιρετω, να παω να φαω γιατι σε λιγο θα ρθει να με παρει ο μπαμπακας μου να παω στο πατρικο μου,παντρευεται καποιος φιλος μας κ θα πρεπει να φτιαξουμε μαλλια, βαψιμο κλπ κλπ ξερετε τα γυναικεια κ εδω θελει να κοιμηθει ο καλός μου κ δεν γινεται να χει την φασαρια στα αυτιά του:tongue::tongue::tongue::tongue:

σας φιλω γλυκα όλες!!!!! καλό μεσημεριιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια σας χαιρετω, να παω να φαω γιατι σε λιγο θα ρθει να με παρει ο μπαμπακας μου να παω στο πατρικο μου,παντρευεται καποιος φιλος μας κ θα πρεπει να φτιαξουμε μαλλια, βαψιμο κλπ κλπ ξερετε τα γυναικεια κ εδω θελει να κοιμηθει ο καλός μου κ δεν γινεται να χει την φασαρια στα αυτιά του:tongue::tongue::tongue::tongue:

σας φιλω γλυκα όλες!!!!! καλό μεσημεριιιιιιιιιιιι!!!!!!!

αντιο κοριτσακι! να γινεις μια κουκλα και χαλαρα, να μην κουρασεις το μπεμπουλη σου! καλα να περασετε!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα σε ολες απο μενα και τις καουρες μου! Ειναι 3 βραδυα τωρα που ξυπναω κατα τις 1-2 και υποφερω τοσο που δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τπτ.. Τη βγαζω με χαμομηλια τα οποια βοηθανε για λιγα λεπτα, μετα ξανα τα ιδια.. Πηγαμε χτες στο γιατρο, η Ιρις ειναι πλεον 600 γρ και καρμπον δικο μου :D Ευχομαι σε ολες ενα υπεροχο Σ/Κ!

κι αλλη κοπελα που δεν ξερουμε!!!!ποια ειστε????εχετε ξαναγραψει στο cafe μας????αααα δεν σας θυμαμαι!να κανετε καινουργιο καφε με την κυρια didi.να το πειτε cafe εξαφανισμενος φεβρουαριος 2013!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια..πως ειστε?

Εμεις ξυπνησαμε με ενα υπεροχο φθινωπορινο κλιμα και πινουμε ζεστο καφεδακι με το αγορι μο που τον χωρτασα αυτες τις μερες που δεν πηγαινε για δουλεια!!

τι ωραια εικονα!!!!

καλημερα κοριτσακι

δεν τρωως γενικα ουτε τυρι?

πχ εγω το τοστ το τρωω με διπλο τυρι χωρις ζαμπον

και τρωω πολυ φετα

δεν ξερω ποσο ειναι το ασβεστιο μου

τελος του μηνα θα κανω γενικη αιματος και ουρων και γλυκοζη!!!

η φετα μου ειπε δεν εχει τοσο ασβεστιο οσο τα κιτρινα τυρια!και γαλα πινω,τωρα με εβαλε να πινω δυο ποτηρια γαλα το πρωι!

γιατι δεν κρατησες και τα 2??

ετσι θα βλεπεις και ποσων μηνων εισαι και ποσο καιρο θες να παρεις την κουκλα σου στην αγκαλια σου!!!

γιατι ειμαι ζωον!θα κανω τωρα παλι!:tongue::tongue::tongue:
φυσικα και δεν εχω κοινα μαζι της κι εγω ειναι μεγαλη γυναικα πανω απο 60

αλλα ολο και κατι θα εχει να μου πει και ας μου τα εχει ξαναπει ξανα και ξανα:rolleyes:

για τον πεθερο μου που δουλευε ολη μερα

για την γιαγια που την ειχε με σπασμενο ποδι οταν ηταν εγκυος

για την κουνιαδα μου που εμεινε στα αρχαια

για τον αντρα μου που χτυπησε τη γιαγια του με ενα αυτοκινητακι

ξερεις ποσες φορες τις εχω ακουσει αυτες τις ιστροριες??

ουουουουουου δεν πειραζει ας τις ακουσω κι αλλη μια φορα:?

αυτο το πραγμα που ολο τα ιδια λενε???εμεναμου λεει συνεχεια για τις πρτωην του αντρα μου!!!χαχαχα!!!ποιες ηταν καλες και ποιες οχι τοσο καλες!!!και παντα τις ιδιες ιστοριες!!!

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεβ ειναι στεναχωρια να χωριζει το πσιδι σου αλλα εγω ειψα τημ χαρα μου καο μετα τον πονο μου λαι δεμ αντεχα αλλο μα ακουω για αυτα καο το ειπα
δεν καταλαβα τιποτα!!
ελενη μου, χαιρομαι! εχεις καιρο μπροστα σου για ξενυχτια... οποτε τωρα, πρεπει να ανακουφιστεις και να κοιμασαι!!!

με τις φλις που διαβασα κι εγωεσκασα ρε κοριτσια! ειμαι με νυχτικο αμανικο και το βραδυ κοιμαμαι ακομα με το "βρακι"...:oops: δεν γινεται αλλιως σκαω! ο αντρας μου με πυτζαμα και κουβερτα πικε και ρωταει "μηπως να κλεισουμε το παραθυρο?" χχχααααχχχαααχχχααα :evil:εννοειται πως οχχιιι!!!!

:Pελενακι, didi, impatient, ριτσα, ροδουλα, real thing (και οποια αλλη ξεχασα) γλυκες καλημερες!!!:P

εμενα η πεθερα ακομα να μου μιλησει! ουτε εχει ερθει... να δω αμα γεννησω θα ερθει στο μαιευτηριο? χχχαααχχχαααχχχαααα.... η φοβαται πως με νευριαζει η μουτρωσε! θα δει το Μιχαλιω και θα περασει η ξινιλα!!! οσο για τις συζητησεις... ξεκοψε τους το ελενακι! εμενα εχασα τη μπεμπουλα μου και μου λεγε (η πεθερα) "αυτο δεν ειναι τιποτα! εχεις τον αντρα σου, γερο, δυνατο, κουκλο! ειστε νιοπαντροι! θα κανετε αλλο!!! η ελλη μου (η μεγαλυτερη κορη της) που δεν εχει κανεναν, που χωρισε απτον αρραβωνιαστικο και τη βλεπω μονη, να μην βρισκει ενα καλο παιδι... (κλαμα) ...και να πεις οτι δεν ειναι καλη? δεν ειναι κουκλα? αλλες... αλλα οι π*υτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!" ....εεε, το ακουσα μια, δυο, τρεις της απαντησα!!! "ευτυχως, δηλαδη, που χασα το μωρο, γιατι μετα θα πρεπε να αποδειξω οτι ουτε τρελη, ουτε και πο*τανα ειμαι!" γι αυτο ξεκοβε τους απτην αρχη οτι στη σπαει...

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!!!τι λες ρε κατια!!!!respect πραγματικα!εγω ακομα δε θα ειχα ηρεμησει!ενας ψυχιατρος προσφατα μου ελεγε πως ποτε δεν ξεχνας.ποτε.τα αφηνεις πισω,αλλα ποτε δεν ξεχνας.κι ετσι ειναι!παντως τι τραβαει η καημενη η γυναικουλα ε?να ζει τετοιο μαρτυριο με την κορη της:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κι εσυ αχαριστη να εχεις το θρασσος να θεωρεις το δικο σου προβλημα μεγαλυτερο????χαχαχα!!!ρε γλεντια!!και η ατιμη δεν εχει ερθει απο τοτε ε????τι να πεις!

6KuQp2.png

κριστυ τωρα διαβασα αυτο στο διαγωνισμο, οποτε απο 19 του μηνα θα σε ψηφιζουμε!

"Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα είναι 5 συνολικά. Η μία μόνο θα βγει με Like (Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει 15 μέρες), οι άλλες 4 με κλήρωση και η 5η με κλήρωση ανάμεσα στις προηγούμενες 4."

Κάτια είσαι φοβερή!

Ούτε που είχα ασχοληθεί με τη διαδικασία!

Όλοι έχουν κάποια δόση λογικής. Εγώ έβαζα κρεμούλα στις θηλές όλη την ώρα και οινόπνευμα φυσικά πριν θηλάσω για να μην τρώει το μωρό την κρέμα... και τελικά γίνανε άστα να πάνε... κάποια στιγμή η μικρή έπινε γάλα και αίμα μαζί... Ευτυχώς ανακάλυψα στο φαρμακείο τότε αυτά τα καλύματα σιλικόνης και σώθηκα.

Η αδερφή μου πάλι που ακολούθησε τη συμβουλή "δεν βάζω τίποτα" δεν μάτωσε ποτέ. Ούτε στην πρώτη κόρη , ούτε και τώρα στη δεύτερη (αποκλειστικός θηλασμός).

Πήρε το μάτι μου την impatient?

welcome back φιλενάδα, εγώ δεν κακιώνω, γιατί κι εγώ χάνομαι κι επανέρχομαι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπερες κοριτσουδες μου...τι κανετε???τωρα σας διαβασα στα γρηγορα....!βλεπω για πεθερες για θηλασμο...την IMPATIENT που εμφανιστηκε κ ευτυχως ειναι ΚΑΛΑ...!!εγω στης μαμας μου ειμαι παλι...ηταν παλι απο πρωι ο αμορες στο σπιτι κ μαζευτηκαν ολα τα μπαζα απο τους τοιχους που επεσαν κ ολα πηγαινουν μια χαρα....!!παλι καλα...!πολλα χερια ευλογημενα που λενε...πολλα στοματα διαολεμενα..!

οσοσ για τις πεθερες....τι να πω?διαβαζω διαφορα....εγω δν εχω ιδιατερο θεμα...βεβαια ειναι μακρια...αλλα κ κοντα που ηταν αν εξαιρεσετε καποια ψιλοπραγματακια ειμαστε κομπλε....!!εχω μαθει κ εγω να μην δινω σημασια πολυ κ ευτυχως εχω τον αμορε που οτι ειπωθει αν ξερει οτι δεν μ αρεσει το κοβει οποτε σχεδον ολα ειναι μια χαρα με πεθερα....ΣΧΕΔΟΝ...αλλα αυτο με το σπιτι....επειδη κ εμενα οταν ερχεται απο το εξοχικο μενουμε ολοι μαζι....παπαππα...ουτε με την μαμα μου θα μπορουσα ουτε με κανεναν...χανεις την βολη σου κ την ανεση σου..το συζητουσαμε το μεσημερι οτι εγω δεν θα μπορουσα ουτε πανω κατω να εμενα με συγγενη μου...ακομα κ με τον πιο αγαπημενο μου...ας εχουμε ενα στενο αποσταση...εστω...!

οσο για τις κουβερτουλες κ τις ορμονες εγω ειμαι κ απο τα 2.....κυκλοφορω μονο με μια φανελα ολη μερα...κ το βραδυ αφου βαλω τα λαδια μου κ κοιμηθω αναζητω μια λεπτη κουβερτουλα κ κοιμαμαι...αλλα ολη μερα ζεσταινομαι...αχαχαχα!

για το στηθος εμενα η γιαγια μου οταν εμαθε για εγκυμοσυνη μου ελεγε να βαζω ουζο....βεβαια δεν εχω βαλει τιποτα γενικως κ ακομα το σκεφτομαι...αλλα Κατια για στειλε την κρεμα.....!!γενικως οοοολα καλα εγω....οπως κ εσεις βλεπω...!το βραδυ θα βγουμε σε ενα κουτουκι με τους κουμπαρους απο Ικαρια γιατι εφτασαν οι μερες κ την αλλη εβδομαδα φευγουν παλι κ θα ξαναερθουν τις μερες που γενναω να ειναι μαζι μου....!!!λοιπον σας χαιρετω κοριτσια μουυυ..!αν καταφερω θα μπω αυριο...γιατι ειπαμε να παρουμε ρεπο απο το σπιτι...κ να μεινουμε τα 2 μας ολη μερα...!!εντολη του αμορεεεεεεε!!φιλακιααααααααααααααα!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...