Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

προφανως την εδωσες

δεν σου χαλασε?

και υγραντηρα βρηκα οικονομικο στο τζ@μπο

εσυ εχεις?

ειχα παρει κατι οικονομικα κ δεν πιανανε κ καλα σημα κ απο τα νευρα μου τα πεταξα..

υγραντηρα πειρα περυση που ειχε ο γιος μου λαρυγγιτιδα απο το ιντερνετ δεν θυμαμαι τιμη γιατι εμεις εδω δεν εχουμε επρεπε να ερχομουνα ροδο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε δεν την εχω γραμμενη λεμε την καλημερα και τα διαφορα στην κουζινα αι μια χαρα τι να πουμε παραπανω..εχουμε πολυ καλες σχεσεις αλλα οχι κοινα ωστε να λαθομαστε συνεχεια μαζι και να συζηταμε....πιστευω πως οταν με το καλο φυγουμε απο δω και ερχομαστε μονο για επισκεψη θα εχουμε σιγουρα πιο πολλα να πουμε!!

φυσικα και δεν εχω κοινα μαζι της κι εγω ειναι μεγαλη γυναικα πανω απο 60

αλλα ολο και κατι θα εχει να μου πει και ας μου τα εχει ξαναπει ξανα και ξανα:rolleyes:

για τον πεθερο μου που δουλευε ολη μερα

για την γιαγια που την ειχε με σπασμενο ποδι οταν ηταν εγκυος

για την κουνιαδα μου που εμεινε στα αρχαια

για τον αντρα μου που χτυπησε τη γιαγια του με ενα αυτοκινητακι

ξερεις ποσες φορες τις εχω ακουσει αυτες τις ιστροριες??

ουουουουουου δεν πειραζει ας τις ακουσω κι αλλη μια φορα:?

UzVGp2.png

περαστικα για τον αντρα σου!

σημερα ειμαι καλυτερα κοιμηθηκα νωρις χθες ξυπνησα 7 κ 30 δεν εφαγα τιποτα μονο δυο μικρα μπισκοτακια για να μη με πιασει παλι αυτο που νιωθω προτειμω να ειμαι νηστικη παρα αυτο το πραγμα να πεταει η καρδια.. παω να σηδερωσω κατι λιγα ρουχα τα λεμε μετα φιλακια!!

Ευχαριστω...και συ να το ξεπερασεις αυτο!!

Εγω ειχα ταχυπαλμιες απο κατι χαπια στην κλινικη αλλα δεν το καταλαβαινα μπνο οταμ το μετροθσαν το εβλεπα...αναισθησια τελιεως χαχαχσ

καλο σιδερωμα..φιλια

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ειχα παρει κατι οικονομικα κ δεν πιανανε κ καλα σημα κ απο τα νευρα μου τα πεταξα..

υγραντηρα πειρα περυση που ειχε ο γιος μου λαρυγγιτιδα απο το ιντερνετ δεν θυμαμαι τιμη γιατι εμεις εδω δεν εχουμε επρεπε να ερχομουνα ροδο..

ε ναι δεν συμφαιρει μονο τα εξοδα να ερθεις και να φυγεις απο ροδο 20 ευρω παραπανω θα σου στοιχιζε ο υγρατηρας!!!

στο ιντερνετ βρηκα με 73 ευρω αλλα δεν θυμαμαι μαρκα

αν διαβασεις στο προηγουμενο μηνυμα μου σου γραφω γιατι θελω την ενδοεπικοινωνια

εκανα εντιτ και το προσθεσα

UzVGp2.png

φυσικα και δεν εχω κοινα μαζι της κι εγω ειναι μεγαλη γυναικα πανω απο 60

αλλα ολο και κατι θα εχει να μου πει και ας μου τα εχει ξαναπει ξανα και ξανα:rolleyes:

για τον πεθερο μου που δουλευε ολη μερα

για την γιαγια που την ειχε με σπασμενο ποδι οταν ηταν εγκυος

για την κουνιαδα μου που εμεινε στα αρχαια

για τον αντρα μου που χτυπησε τη γιαγια του με ενα αυτοκινητακι

ξερεις ποσες φορες τις εχω ακουσει αυτες τις ιστροριες??

ουουουουουου δεν πειραζει ας τις ακουσω κι αλλη μια φορα:?

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεβ ειναι στεναχωρια να χωριζει το πσιδι σου αλλα εγω ειψα τημ χαρα μου καο μετα τον πονο μου λαι δεμ αντεχα αλλο μα ακουω για αυτα καο το ειπα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Καταλαβα...εμενα παλι αλλο θεμα δεν υπαρχει εκτος απο την πρωην νυφη..δεν λεβ ειναι στεναχωρια να χωριζει το πσιδι σου αλλα εγω ειψα τημ χαρα μου καο μετα τον πονο μου λαι δεμ αντεχα αλλο μα ακουω για αυτα καο το ειπα

καλα εκανες και δικιο ειχες

συγνωμη αλλα μπορει το ζευγαρι να χωρισε αλλα κι εσυ εχασες το παιδακι :(:(:(:cry::cry::cry:

UzVGp2.png

καλα εκανες και δικιο ειχες

συγνωμη αλλα μπορει το ζευγαρι να χωρισε αλλα κι εσυ εχασες το παιδακι :(:(:(:cry::cry::cry:

ετσι ειναι..τεσπα ολοι εχουμε τα προβληματα και τις χαρες μας και λογικο ειναι να τα συζηταμε αλλα με ενα μετρο..και γω μιλαω για αυτο που συναιβει αλλα με την φιλη μου πχ που ειναι εγκυος ε δεν την πριζω συνεχεια με αυτο γιατι θελω να συμμετεχω στην χαρα της..οπως και αυτη μου συμπαρασταθηκε πριν..το καλο ειναι πως καταλαβαινει και το κοβει οταν λες κατι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημεραααααα Κοριτσια!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;; ολες διαβαζω με μια φλις κ εγω με κοντομανικο κ απο κατω με το εσωρουχο, ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!!! Αυτες οι ορμόνες μιλάμε μ εχουν κανει θερμοφόρα!!!!!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: γι αυτο ολο το βραδυ ο αντρας μου ερχεται κ μ αγκαλιαζει, νομιζα ηταν απο αγαπη, αλλά μαλλον να ζεσταθει θελει......χαχαχαχχα:P:p:p:p:p:p

Ευαχαριστω πολύ για τις συμβουλες σου Κατια!!!! χθες κοιμηθηκα πολύ καλά! εβαλα 2 μαξιλάρια κ σηκωθηκα πιο ψηλά κ ακόμα κ οταν γυρνουσα στο πλαι δεν πιέζονταν ο μπεμπης μου κ ετσι δεν ειχαμε πολλές κλωτσιες!!!!;););)

οσο για το θεμα με τους γονεις στο σπιτι, κοριτσια οσες έχουμε το σπιτακι μας ειμαστε πολύ τυχερες κ να ευχαρισταμε τον Θεο. ακομα κ στους γονεις μας να ειμασταν, δεν θα νιωθαμε ανετα να κυκλοφορήσουμε όπως στο σπιτι μας.

κ το δικο μου σπιτι ειναι μικρό, 2 υπνοδωματια-τουαλετα-κουζινα σαλόνι ενιαίο, συνολο 70τμ. αλλα μια χαρα ειναι μιας κ μενουμε μονοι μας απο τοτε που δώσαμε λόγο.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

τωρα το ειδα didi εχεις δικιο παρε ενα μετριο γιατι κ τα πολυ φθηνα τα πληρωνεις ακρυβα..

βρε κοριτσια κ εγω ζεστενομαι κ βαζω κ κλιματιστικο, αλλα εδω στη συμη η αληθεια εχει πολυ ζεστη εχει συνεφια κ ερχεται κ φευγει ο ηλιος αλλα πολυ ζεστηηηη... το βραδυ κοιμομαστε με ανοιχτο παραθυρο κ τα ξημερωματα μπορει να σκεπαστουμε με το σεντονι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τωρα το ειδα didi εχεις δικιο παρε ενα μετριο γιατι κ τα πολυ φθηνα τα πληρωνεις ακρυβα..

βρε κοριτσια κ εγω ζεστενομαι κ βαζω κ κλιματιστικο, αλλα εδω στη συμη η αληθεια εχει πολυ ζεστη εχει συνεφια κ ερχεται κ φευγει ο ηλιος αλλα πολυ ζεστηηηη... το βραδυ κοιμομαστε με ανοιχτο παραθυρο κ τα ξημερωματα μπορει να σκεπαστουμε με το σεντονι..

Συμη εχει τετοιο καιρο, οχι εδω.:P:p:p

ορμονες ριτσα, ορμονες!!!! ελα βρε δεν θα εχουμε κ εξοδα θερμανσης...θα εκπέμπουμε εμεις θερμότητα!!!! χαχαχαχαχα:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα Κοριτσια!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;; ολες διαβαζω με μια φλις κ εγω με κοντομανικο κ απο κατω με το εσωρουχο, ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!!! Αυτες οι ορμόνες μιλάμε μ εχουν κανει θερμοφόρα!!!!!!χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: γι αυτο ολο το βραδυ ο αντρας μου ερχεται κ μ αγκαλιαζει, νομιζα ηταν απο αγαπη, αλλά μαλλον να ζεσταθει θελει......χαχαχαχχα:P:p:p:p:p:p

Ευαχαριστω πολύ για τις συμβουλες σου Κατια!!!! χθες κοιμηθηκα πολύ καλά! εβαλα 2 μαξιλάρια κ σηκωθηκα πιο ψηλά κ ακόμα κ οταν γυρνουσα στο πλαι δεν πιέζονταν ο μπεμπης μου κ ετσι δεν ειχαμε πολλές κλωτσιες!!!!;););)

οσο για το θεμα με τους γονεις στο σπιτι, κοριτσια οσες έχουμε το σπιτακι μας ειμαστε πολύ τυχερες κ να ευχαρισταμε τον Θεο. ακομα κ στους γονεις μας να ειμασταν, δεν θα νιωθαμε ανετα να κυκλοφορήσουμε όπως στο σπιτι μας.

κ το δικο μου σπιτι ειναι μικρό, 2 υπνοδωματια-τουαλετα-κουζινα σαλόνι ενιαίο, συνολο 70τμ. αλλα μια χαρα ειναι μιας κ μενουμε μονοι μας απο τοτε που δώσαμε λόγο.

ελενη μου, χαιρομαι! εχεις καιρο μπροστα σου για ξενυχτια... οποτε τωρα, πρεπει να ανακουφιστεις και να κοιμασαι!!!

με τις φλις που διαβασα κι εγωεσκασα ρε κοριτσια! ειμαι με νυχτικο αμανικο και το βραδυ κοιμαμαι ακομα με το "βρακι"...:oops: δεν γινεται αλλιως σκαω! ο αντρας μου με πυτζαμα και κουβερτα πικε και ρωταει "μηπως να κλεισουμε το παραθυρο?" χχχααααχχχαααχχχααα :evil:εννοειται πως οχχιιι!!!!

:Pελενακι, didi, impatient, ριτσα, ροδουλα, real thing (και οποια αλλη ξεχασα) γλυκες καλημερες!!!:P

εμενα η πεθερα ακομα να μου μιλησει! ουτε εχει ερθει... να δω αμα γεννησω θα ερθει στο μαιευτηριο? χχχαααχχχαααχχχαααα.... η φοβαται πως με νευριαζει η μουτρωσε! θα δει το Μιχαλιω και θα περασει η ξινιλα!!! οσο για τις συζητησεις... ξεκοψε τους το ελενακι! εμενα εχασα τη μπεμπουλα μου και μου λεγε (η πεθερα) "αυτο δεν ειναι τιποτα! εχεις τον αντρα σου, γερο, δυνατο, κουκλο! ειστε νιοπαντροι! θα κανετε αλλο!!! η ελλη μου (η μεγαλυτερη κορη της) που δεν εχει κανεναν, που χωρισε απτον αρραβωνιαστικο και τη βλεπω μονη, να μην βρισκει ενα καλο παιδι... (κλαμα) ...και να πεις οτι δεν ειναι καλη? δεν ειναι κουκλα? αλλες... αλλα οι π*υτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!" ....εεε, το ακουσα μια, δυο, τρεις της απαντησα!!! "ευτυχως, δηλαδη, που χασα το μωρο, γιατι μετα θα πρεπε να αποδειξω οτι ουτε τρελη, ουτε και πο*τανα ειμαι!" γι αυτο ξεκοβε τους απτην αρχη οτι στη σπαει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ελενη μου, χαιρομαι! εχεις καιρο μπροστα σου για ξενυχτια... οποτε τωρα, πρεπει να ανακουφιστεις και να κοιμασαι!!!

με τις φλις που διαβασα κι εγωεσκασα ρε κοριτσια! ειμαι με νυχτικο αμανικο και το βραδυ κοιμαμαι ακομα με το "βρακι"...:oops: δεν γινεται αλλιως σκαω! ο αντρας μου με πυτζαμα και κουβερτα πικε και ρωταει "μηπως να κλεισουμε το παραθυρο?" χχχααααχχχαααχχχααα :evil:εννοειται πως οχχιιι!!!!

:Pελενακι, didi, impatient, ριτσα, ροδουλα, real thing (και οποια αλλη ξεχασα) γλυκες καλημερες!!!:P

εμενα η πεθερα ακομα να μου μιλησει! ουτε εχει ερθει... να δω αμα γεννησω θα ερθει στο μαιευτηριο? χχχαααχχχαααχχχαααα.... η φοβαται πως με νευριαζει η μουτρωσε! θα δει το Μιχαλιω και θα περασει η ξινιλα!!! οσο για τις συζητησεις... ξεκοψε τους το ελενακι! εμενα εχασα τη μπεμπουλα μου και μου λεγε (η πεθερα) "αυτο δεν ειναι τιποτα! εχεις τον αντρα σου, γερο, δυνατο, κουκλο! ειστε νιοπαντροι! θα κανετε αλλο!!! η ελλη μου (η μεγαλυτερη κορη της) που δεν εχει κανεναν, που χωρισε απτον αρραβωνιαστικο και τη βλεπω μονη, να μην βρισκει ενα καλο παιδι... (κλαμα) ...και να πεις οτι δεν ειναι καλη? δεν ειναι κουκλα? αλλες... αλλα οι π*υτανες κι οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!" ....εεε, το ακουσα μια, δυο, τρεις της απαντησα!!! "ευτυχως, δηλαδη, που χασα το μωρο, γιατι μετα θα πρεπε να αποδειξω οτι ουτε τρελη, ουτε και πο*τανα ειμαι!" γι αυτο ξεκοβε τους απτην αρχη οτι στη σπαει...

κατια παλι ανεβηκε η πιεση :evil::evil::evil::evil: ελεος ρε γαμωτο, τι κουβεντες ειναι αυτες. δεν μου χει τυχει, αλλά να χανεις ενα παιδι ειναι μονο στη σκεψη, πολύ ασχημο. αν δεν ειναι στην τυχη της να παντρευτει ίσως ειναι για καλό, αλλά να μην συγκριθεί ποτέ με το χαμό ενος παιδιού. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!

κ τωρα μου ρθε. οι πουτανες εχουν καλύτερη τυχη κ βρισκουν πιο ωραιους αντρες, πιο πλουσιους κ γενικως καλύτερους απο τους γιους τους που χουμε παρει εμεις. αι στο καλο πρωι πρωι!!!! μου θυμησες δικα μου θεματα τωρα κ αναψα κοκκινο!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

κατια παλι ανεβηκε η πιεση :evil::evil::evil::evil: ελεος ρε γαμωτο, τι κουβεντες ειναι αυτες. δεν μου χει τυχει, αλλά να χανεις ενα παιδι ειναι μονο στη σκεψη, πολύ ασχημο. αν δεν ειναι στην τυχη της να παντρευτει ίσως ειναι για καλό, αλλά να μην συγκριθεί ποτέ με το χαμό ενος παιδιού. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!

κ τωρα μου ρθε. οι πουτανες εχουν καλύτερη τυχη κ βρισκουν πιο ωραιους αντρες, πιο πλουσιους κ γενικως καλύτερους απο τους γιους τους που χουμε παρει εμεις. αι στο καλο πρωι πρωι!!!! μου θυμησες δικα μου θεματα τωρα κ αναψα κοκκινο!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εγω, δεν τρελαινομαι... δεν αξιζει! εχω μαθει ομως και τα κραταω κατι τετοια! κι οταν μαζευτουν πολλα... ΕΚΡΗΞΗ! τωρα ειμαι χαρουμενη, που κλωτσαει το αγορι μου και δε με νοιαζουν αυτα!!! μονο να μου πουν τιποτα μετα... εεε, θα γινει το μπουμ! αμα τ ακουσετε να ξερετε... εγω θα μαι!:shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω, δεν τρελαινομαι... δεν αξιζει! εχω μαθει ομως και τα κραταω κατι τετοια! κι οταν μαζευτουν πολλα... ΕΚΡΗΞΗ! τωρα ειμαι χαρουμενη, που κλωτσαει το αγορι μου και δε με νοιαζουν αυτα!!! μονο να μου πουν τιποτα μετα... εεε, θα γινει το μπουμ! αμα τ ακουσετε να ξερετε... εγω θα μαι!:shock:

ξερεις ενα λάθος που εχουν κάνει οι δικοι μου ειναι που απο μικρα οτι κ να γίνονταν μας ελεγαν να κανουμε πισω....ΚΟΤΕΣ!!!! δεν πειραζει μας ελεγαν, δεν θα αντιμιλάτε, δεν θα μαλωνετε κλπ κλπ. εχει φτασει ποσες φορες να πρεπει να αντιμιλησω κ κανω κο κο κο...την κοτα δεν μιλαω. τα κραταω μεσα μου κ παω σαν μικρο παιδακι στην μανα μου κ κλαίγομαι. απο μικρα "υποτίθεται", οτι αυτό ηταν σωστό που κάναμε. ενταξει οι γονεις μου χαίρονται που ολοι του λενε για τα παιδιά του οτι ειμαστε ευγενικά, δεν αντιμηλαμε, δεν φωναζουμε να μαλωνουμε κλπ κλπ. να τα βρασω τα καλά λόγια :evil::evil::evil: γινομαι χαλια εγω κ μη αντιμιλώντας σε καποια θεματα, δειχνω οτι ειμαι ενοχη κ ας εχω δικαιο. Σωστα;;;;;;

σε καποια προβληματα που ειχε ο αντρας μου με τους γονεις του

( περιληπτικα γιατι ειναι μεγαλη ιστορια : απο τοτε που μειναμε μαζι επαψε να συνεισφέρει οικονομικά στα εξοδα τους κ αυτοί ήθελαν να φτιαξουν μονοκατοικια σε στυλ βιλα κ χρεωθηκαν παρα πολλά, με αποτελεσμα μ εναν μισθο να μην εχουν να φανε κ ζητουσαν απο τον αντρα μου. το σπιτι που μενουμε μου το εχει παρει ο πατερας μου κ εμεις επρεπε να παρουμε επιπλα, ηλεκτρικα κλπ κλπ συν τη δοση του αυτοκινητου που ειχαμε συν να μαζευουμε κ λεφτα για τον γαμο. δεν μπορουσε να τους βοηθαει κ αυτοι ελεγαν οτι εγω δεν τον αφηνω να τους δωσει, τελικα μια δυο τρεις το λεγαν σε μενα, δεν απαντουσα κ το λενε στον αντρα μου, ε κ εγινε χαμος. η πεθερα ανοιξε το στομα στον γιο κ να λεει πολυ βαριες κουβεντες, μεχρι κ οτι δεν ειναι αντρας κ φοραει τις φουστες μου, κ απο τοτε δεν θελει να τους βλεπει στα ματια του) εγω εκανα την κοτα για αλλη μια φορα. εννοειται πως οι δικοι μου μου ελεγαν καλα εκανα κ δεν μιλησα, αλλά να που εγω καθε βραδυ τους ονειρευομουν κ αυτα που ηθελα να πω να ξεσπασω τα ελεγα στον υπνο μου κ αποτελεσμα ειχα παει 1 φορα σε ψυχολογο κ 1 φορα σ εναν ηγουμενο, τα ειπα σε αυτους κ ηρεμησε η ψυση μου!!!!

σορρυ που κουρασα με τοσα που εγραψα, αλλά απ οτι καταλαβαίνετε εχω θεμα κ τρελαίνομαι με τα πεθερικά, κ κυριως αυτα που δεν σεβονται τα παιδια τους

καλημερα κατια!!! οταν γεννησεις θα εισαι πολυ ηρεμη κ ευτηχισμενη εεε μετα απο λιγο μαζευονται παλι μεχρι να εκραγεις!! τα εχω παθει!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...