Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε ????????????ολα καλαααααααααααα???δεν προλαβα να σας διαβασω!!

Εγω ολα καλα τελικα ξεκινησα σαλοσπιρ και ενεσουλες ηπαρινης μολις παρω θετικο τεστακι!Για να δουμε το σκ ειναι φωτια!!Δοξα το θεο βρηκαμε μια ακρη και απο εδω και περα μονο θετικες σκεψεις!!!

καλη επιτυχια μαρκελα μου και ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσια ηδη εχω 5 σακουλες ρουχα της ανηψιας μου σε αναμονη,να τις πλενω σιγα σιγα.ηδη μου εχουν πει φιλες μου με μεγαλυτερα μωρακια τι θα μου δωσουν απο επιπλακια και θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που δε θα χρειαστει να κανω τετοια εξοδα.συγγενικο προσωπο του αντρα μου σχολιασε αρνητικα το οτι ειναι το πρωτο μου και να παρω καινουργια αλλα τι να πεις!διαφωνω!!ειναι πραγματα που κρατανε τοσο λιγο.γιατι να δωσεις μια περιουσια αφου μπορεις να το αποφυγεις???

συμφωνω!!μαζι σου καλε! οχι με τον συγγενη!!!

εμενα η ξαδερφου μου μου εχει δωσει ηδη 2 τσαντες ρουχα

μου ειχε πει οτι θα μου δωσει και θηλαστρο, και αποστειρωτη, και αυτο που ζεστενεις το γαλα και 2 μπιμπερο καινουρια και την καλαθουνα και το ρηλαξ και το παρκο

και προχθες που πηγα την ρωτησα Μ...μου ειπες θα μου δωσεις αυτα να τα υπολογιζω οτι τα εχω ηδη στην λιστα μου? και μου λεει ναι

της ειπα μονο οτι για το ρηλαξ δεν το θελω(το εχει δωσει ηδη σε μια αλλη ξαδερφη μας ) γιατι θα μου το παρει δωρο η αδερφη μου

παρεπιπτωντως το ρηλαξ που θα μου παρει η αδερφη μου,οσο το βρηκα σε τιμη στο ιντερνετ , τοσο το βρηκα και στο τζ@μπο

καμια διαφορα!νομιζα στο τζ@μπο ειναι τουλαχιστον 10 ευρω πιο φτηνα!!!

UzVGp2.png

εμενα δεν παει αυτες τις μερες λογο εγχειρησεις..τωρα ηρθε ο γιατρος να του βγαλει τα ραμματα και απο αυριο κανονικα για δουλεια (δουλευει και κυριακες :( )............εγω παλι φοραω μια ρομπιτσα που ειναι σαν φλις κουβερτα και απολαμβανω τον ζεστο καφε μου!!!!

περστικα του!! πω πω ας παει κι αυτος απο δευτερα δουλεια

κυριακατικα τωρα...:|

και εγω εχω δυο φλις ρομπιτσες αλλα θα σκασω αν τις βαλω!!!!

και η κουβερτουλα φλις ειναι και ισα ισα καλυπτει την πλατουλα μου

απο μπροστα την εχω να κρεμεται:D

UzVGp2.png

μα και γω αυτο κανω..χαχαχαχαχαχα

μοναχουλα στο pc μεχρι να ξυπνησω καλα

δεν νιωθεις ασχημα που την εχεις γραμμενη?

ισως αν εμενα κι εγω ολη μερα μαζι της να την εγραφα και λιγο χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαααχ

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!Αχ κ εγω θελω 2-3 παιδακια σιγουρα!Μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τα κανω.Με τον αντρουλη μου οταν αποφασισαμε να μεινουμε μαζι ημασταν πολυ καλα οικονομικα..Ειναι δημοσιος υπαλληλος και επαιρνε πολυ καλα λεφτα.Επισης εγω δουλευω εκτος απο βασικο μισθο και με μπονους οπου επισης ανεβαζαν το μισθο μου αρκετα.Τωρα τα εισοδηματα μας εχουν πεσει δραματικα πολυ!Ο αντρας μου με τις περικοπες εχασε πολλα λεφτα το μηνα και εγω εχω χασει ολα σχεδον τα μπονους!Αν μου ελεγες περυσι οτι θα περνουσα με αυτα τα λεφτα (ποσο μαλλον με εξετασεις,εξοδα εγκυμοσυνης κλπ)θα γελαγα!Και ομως κοριτσια μια χαρα βγαινουμε!Εχουμε περιορισει σημαντικα βεβαια τα εξοδα μας...αλλα στην αναμονη της κορουλας μας ειμαστε τοοοοοοοοοσο ευτυχισμενοι που δεν μας νοιαζει τπτ αλλο!Νομιζω πως οταν εχεις την υγεια σου και εισαι καλα με τον συντροφο σου,ως δια μαγειας βρισκεις την λυση και αντιμετωπιζεις τα οποια οικονομικα προβληματα παρουσιαζονται.(σε λογικα πλαισια παντα γιατι αν ειναι κ οι δυο ανεργοι κ χωρις σπιτι...)

σου ευχομαι κοριτσακι μου να κανετε και 2 και 3 παιδια!!

οπως ειπα πριν προχθες πηγα στην ξαδερφη μου

η ξαδερφη μου εει 3 παιδια

1 πρωτη δημοτικου

1 νηπιο και την μικρουλα 1 χρονων!

λιγο πριν φυγω τους εβαλε στο τραπεζι για το βραδυνο στον μεγαλο εβαλε ενα μπωλ γαλα με κατι δημιτριακα, στον μεσαιο ενα μπολ γαλα με κελλογκς και στην μικρη ενα μπολ γαλα με μπισκοτα

χαχαχαχαχα ειχε τοσο πολυ πλακα και τοση ευτυχια να ταιζεις και τα τρια μαζι στο τραπεζι!!!

φανταζομαι την εικονα οταν τρωνε ολοι μαζι με μαμα και μπαμπα :D

UzVGp2.png

Κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε ????????????ολα καλαααααααααααα???δεν προλαβα να σας διαβασω!!

Εγω ολα καλα τελικα ξεκινησα σαλοσπιρ και ενεσουλες ηπαρινης μολις παρω θετικο τεστακι!Για να δουμε το σκ ειναι φωτια!!Δοξα το θεο βρηκαμε μια ακρη και απο εδω και περα μονο θετικες σκεψεις!!!

μαρκελα μου με εμας εδω παρεα θα σε κολλησουμε μπεμπεδιτιδα!! και θα το πιασεις γρηγορα το μπεμπακι!!;)

καλο αγωνα και με επιτυχια!!!!162635jgdgl86314.gif162635jgdgl86314.gif

UzVGp2.png

κοριτσια καλυτερο ειναι αυτο το τικερακι που μετραει αναποδα!!!

γιατι δεν κρατησες και τα 2??

ετσι θα βλεπεις και ποσων μηνων εισαι και ποσο καιρο θες να παρεις την κουκλα σου στην αγκαλια σου!!!

UzVGp2.png

koritsakia καλησπερα

σας διαβαζω , αλλα ειχα και την μικρη που ολη μερα κατι ηθελε ,

τελικα τηνπηγα στον παιδοτοπο και οταν γυρησαμε επεσε ξερη! χαχαχα

και εγω ηθελα 4-5 παιδια αλλα ο Θεος ειχε αλλα σχεδια για μενα

ευχομαι να παει καλα αυτο και μετα με περιμενουνε αλλα δυο εμβρυακι αστην κρυοσυντηρηση! ( λετε απο τα δυο να παω στα 4;;; μακαρι)

ο γιατρος μας ειπε οτι εχουμε και 10 % πιθανοτητες να μεινω και φυσιολογικα , μακαρι, αλλα οτι γιενει μεχρι τα 40 μου , μετα εχω απαγορευτικο απο ρευματολογο!

οσο για τα υλικα αγαθα , ενα θα σας πω: η Αννα μου εχει ενα σκασμο παιχνιδια και αυτο που της αρεσει πιο πολυ ειναι το γαργαλιτο - κοστος μηδεν

οσο για ρουχα και παπουτσια ολο και κατι γινετε , και αγορι να εχω απο μεσα θα φοραει κα κανενα ροζ φανελακι!, επιπλα θα μου δωσουν γιατι τα δικα μου τα ειχα δωσει ολα οταν εχασα και το 2ο μωρακι( ειχα ασχημη ψυχολογια)

ολα γινονται αγαπη να υπαρχει και συννενοηση!

ροδουλα μου οπως το ειπες ! αγαπη και συννενοηση και ολα ειναι τελεια

τι να τα κανουμε τα λεφτα?

μονο γκρινια φερνουν τα βλαμμενα!!!

μου αεσει πολυ το 3ο τικερακι σου

ειναι η αννουλα που φιλαει την κοιλιτσα σου! αχου τι γλυκο....

UzVGp2.png

δεν θα αντεχα να μην σας το δειξω!!!!! το εστειλε η αδερφη μου, αφιερωμενο στον αντρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το τι γελιο εχουμε ριξει, ειπα θα γεννησω πριν την ωρα μου!!!!:P:p:p:p:p

το ειδα ολο περιμενα να δω ποτε σπαει η κουνια ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

αυτος μοιαζει με εναν ηθοποιο...

το κορυφαιο?

οταν το εβαλα η γατα μου αναστατωθηκε σηκωθηκε ορθια και κοιτουσε με γουρλωμενα ματια μετα εκοψε βολτα μεχρι το λαπτοπ ειδε οτι δεν ειναι τπτ και τωρα ξαναπηγε στην καρεκλα στην κουζινα και εκατσε ησυχος αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αφου ολα ειναι κλα υπομονη ριτσα μου τοτε 2-3 μηνες και θα εχεις την μπεμπουλα σου αγκαλια και τα θα ξεχασεις ολα και ταχυπαλμιες και τα παντα!!!

απλα θα χαζευεις το νεο μελος της οικογενειας!!!

ευχομαι να μην σε παιδευουν και τα μικρα σου και να την χαζευεται ολοι μαζι!!!:D:D:D

α ενδοεπικοινωνια εχεις??? στο τζ@μπο βρηκα πολυ οικονομικες και με 20 ευρω(αλλα μαρκα που δεν την ξερω:?)!!!!

εσυ αν εχεις ποια εχεις?

ειχα παρει στο γιο μου δεν την χρειαστικα δεν με βολεψε γιατι δεν ειναι τοσο τεραστιο το σπιτι να μην το ακουω το μωρο κ ετσι τωρα δεν θα παρω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν νιωθεις ασχημα που την εχεις γραμμενη?

ισως αν εμενα κι εγω ολη μερα μαζι της να την εγραφα και λιγο χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαααχ

Ε δεν την εχω γραμμενη λεμε την καλημερα και τα διαφορα στην κουζινα αι μια χαρα τι να πουμε παραπανω..εχουμε πολυ καλες σχεσεις αλλα οχι κοινα ωστε να λαθομαστε συνεχεια μαζι και να συζηταμε....πιστευω πως οταν με το καλο φυγουμε απο δω και ερχομαστε μονο για επισκεψη θα εχουμε σιγουρα πιο πολλα να πουμε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα σε ολες απο μενα και τις καουρες μου! Ειναι 3 βραδυα τωρα που ξυπναω κατα τις 1-2 και υποφερω τοσο που δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τπτ.. Τη βγαζω με χαμομηλια τα οποια βοηθανε για λιγα λεπτα, μετα ξανα τα ιδια.. Πηγαμε χτες στο γιατρο, η Ιρις ειναι πλεον 600 γρ και καρμπον δικο μου :D Ευχομαι σε ολες ενα υπεροχο Σ/Κ!

συγχαρητηρια!!!πω πω μπραβο στην Ιρις!!!!!!!!2440641q4gyj9kyer.gif

νομιζω κοριτσακι σε ψαχνανε και τους ανησυχισες!!! ειχα λειψει κι εγω 3 μερες γιατι δεν ειχα ιντερνετ και με κατσαδιασανε περιμενε να φας τωρα κι εσυ τις κατσαδιτσες σου!!!!

UzVGp2.png

ειχα παρει στο γιο μου δεν την χρειαστικα δεν με βολεψε γιατι δεν ειναι τοσο τεραστιο το σπιτι να μην το ακουω το μωρο κ ετσι τωρα δεν θα παρω!

προφανως την εδωσες

δεν σου χαλασε?

και υγραντηρα βρηκα οικονομικο στο τζ@μπο

εσυ εχεις?

α ουτε εμενα ειναι μεγαλο το σπιτι! 70 τετραγωνικα ειναι μονο αλλα οταν ειμαι στο μπανιο θα εχω κλειστες τις πορτες λογω γατου οποτε θελω να ξερω και τι γινεται να ακουσω το κλαμα δηλαδη

επισης θα το χρειαστω στο σπιτι της μαμας μου που ειναι 150 τ.μ.!!

UzVGp2.png

καλημερα ριτσα..να σαι καλα!!

πως εισαι σημερα?

περαστικα για τον αντρα σου!

σημερα ειμαι καλυτερα κοιμηθηκα νωρις χθες ξυπνησα 7 κ 30 δεν εφαγα τιποτα μονο δυο μικρα μπισκοτακια για να μη με πιασει παλι αυτο που νιωθω προτειμω να ειμαι νηστικη παρα αυτο το πραγμα να πεταει η καρδια.. παω να σηδερωσω κατι λιγα ρουχα τα λεμε μετα φιλακια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...