Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

1754816nza7xkcfd0.gif

καλημερα κοριτσια και καλο σαββατοκυριακο!!!!

η πιεση 9.9 η μεγαλη 5.8 η μικρη κ παλμους 100 μεχρι 115

ριτσα μου η πιεση καλη νομιζω ειναι οι παλμοι ειναι λιγο αυξημενοι ή φυσιολογικο ειναι?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις λαβω απαντηση, θα σας πω πόσο θα στοιχισουν συνολικα μαζι με το γλυκο. μην νομιζεις επειδη μας παίρνει οικοομικα να κανουμε κατι τετοιο, θα το κανουμε. μωρε ειμαστε λιγο τρελαμενες εγω κ η αδερφη μου με τον μπεμπακο κ αν δεν τα κανω εγω ήδη το ειχε αποφασισει η αδερφη μου, που περιμενει τον πριγκιπα της :D:D:D:D (μαλλον θα το βαπ΄τισει κιολας κ καταλαβαίνετε)!!!! μην νομιζεις της εχω βαλει πλαφον 100 ευρω να στοιχίσουν το μεγιστο.

καλημερα ελενακι και ζωηρο μπεμπακι!!!:D:D:D

να τα κανεις ελενα μου αφου μπορεις και το θελεις!!

μακαρι να μπορουσα να κανω κι εγω οσο πιο πολλα μπορουσα για τον δικο μου πριγκιπα!!

ας οψεται οι κλ$φτες.... you know what I mean!!!

κοριτσια χθες πηγα τζ@μπο

δεν βρηκα ρουχα εγκυμοσυνης που ηθελα...

τα επιθεματα στηθους βρηκα πιο οικονομκα απο τα μ..κερ

τα πιο οικονομικα απο ολα ηταν τα n^k 3 ευρω τα 30 τμχ

ενω τζ..σον και ch...co 5 ευρω τα 30 τμχ

εσεις που εισαστε ηδη μανουλες (κριστυ , ροδουλα, μπισκοτακι) τι προτεινετε???

εχω κι αλλα να ρωτησω

ενα ενα οσο παιρνω απαντησεις!!;)

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσια..πως ειστε?

Εμεις ξυπνησαμε με ενα υπεροχο φθινωπορινο κλιμα και πινουμε ζεστο καφεδακι με το αγορι μο που τον χωρτασα αυτες τις μερες που δεν πηγαινε για δουλεια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

δεν θα αντεχα να μην σας το δειξω!!!!! το εστειλε η αδερφη μου, αφιερωμενο στον αντρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το τι γελιο εχουμε ριξει, ειπα θα γεννησω πριν την ωρα μου!!!!:P:p:p:p:p

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!! χαχαχαχαχχαχαχααχααχαχχαχχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχα :P:p:p:p:p:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα ελενακι και ζωηρο μπεμπακι!!!:D:D:D

να τα κανεις ελενα μου αφου μπορεις και το θελεις!!

μακαρι να μπορουσα να κανω κι εγω οσο πιο πολλα μπορουσα για τον δικο μου πριγκιπα!!

ας οψεται οι κλ$φτες.... you know what I mean!!!

κοριτσια χθες πηγα τζ@μπο

δεν βρηκα ρουχα εγκυμοσυνης που ηθελα...

τα επιθεματα στηθους βρηκα πιο οικονομκα απο τα μ..κερ

τα πιο οικονομικα απο ολα ηταν τα n^k 3 ευρω τα 30 τμχ

ενω τζ..σον και ch...co 5 ευρω τα 30 τμχ

εσεις που εισαστε ηδη μανουλες (κριστυ , ροδουλα, μπισκοτακι) τι προτεινετε???

εχω κι αλλα να ρωτησω

ενα ενα οσο παιρνω απαντησεις!!;)

καλημερα didi μου!! η πιεση καλη οι παλμοι ειναι πολυ αλλα ειναι λεει κ φυσιολογικο αλλα εμενα με κουραζουν γιατι μου προκαλουν δυσφορια..

επιθεματα εγω παντα επερνα της nuk τα εβρισκα πιο οικονομικα κ μπιμπερα nuk κ πιπιλες..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις ξυπνησαμε με ενα υπεροχο φθινωπορινο κλιμα και πινουμε ζεστο καφεδακι με το αγορι μο που τον χωρτασα αυτες τις μερες που δεν πηγαινε για δουλεια!!

καλημερα ελενακι!!!! υπεροχα παντα ετσι να εισαστε!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κι εγω παιρνω αλλα πολυ χαμηλο didaki.τι να κανω?????:(:(:(

!

καλημερα κοριτσακι

δεν τρωως γενικα ουτε τυρι?

πχ εγω το τοστ το τρωω με διπλο τυρι χωρις ζαμπον

και τρωω πολυ φετα

δεν ξερω ποσο ειναι το ασβεστιο μου

τελος του μηνα θα κανω γενικη αιματος και ουρων και γλυκοζη!!!

UzVGp2.png

καλημερα didi μου!! η πιεση καλη οι παλμοι ειναι πολυ αλλα ειναι λεει κ φυσιολογικο αλλα εμενα με κουραζουν γιατι μου προκαλουν δυσφορια..

επιθεματα εγω παντα επερνα της nuk τα εβρισκα πιο οικονομικα κ μπιμπερα nuk κ πιπιλες..

αφου ολα ειναι κλα υπομονη ριτσα μου τοτε 2-3 μηνες και θα εχεις την μπεμπουλα σου αγκαλια και τα θα ξεχασεις ολα και ταχυπαλμιες και τα παντα!!!

απλα θα χαζευεις το νεο μελος της οικογενειας!!!

ευχομαι να μην σε παιδευουν και τα μικρα σου και να την χαζευεται ολοι μαζι!!!:D:D:D

α ενδοεπικοινωνια εχεις??? στο τζ@μπο βρηκα πολυ οικονομικες και με 20 ευρω(αλλα μαρκα που δεν την ξερω:?)!!!!

εσυ αν εχεις ποια εχεις?

UzVGp2.png

καλημερα ελενακι! εμενα ο αντρουλης μου πηγε δουλεια και τβρα καθομαι μαζι σας αγκαλια με μια κουβερτουλα :D:D:D

UzVGp2.png

με φορμες? αχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

σιγα σιγα ολα θα ερθουν στον καιρο τους

τουλαχιστον ειναι καλη η πεθερα σου?

εμενα ειναι καλη αλλα δεν θα μπορουσα να μενω μαζι της:rolleyes:

μιλαει πολυ...και βαριεμαι να ακουω τις ιδιες και τις ιδιες ιστοριες.....

την αγαπωω πολυ και δεν εχω προβλημα μαζι της και ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη το ξαναλεω

αλλα ...ειμαι πιο μοναχικος ανθρωπος δεν μπορω ολη μερα να ειμαι με καποιον

θελω και την ησυχια μου:oops::oops::oops:

Ντιντι μου συμφωνω σε αυτο το θελω τημ ησυχια μου και γω ετσι ειμαι οπως λεει και ο σοφος λαος μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα....δεν συγκρινετε το δικο σου σπιτι να εισαι οπως θες.....οσο για την πεθερα αν εξερεσεις το σκηνικο στην κλινικη που σας ειπα που δικιολογειται σε ενα μερος γιατι ολοι ειμασταν καπως..ειναι καλη δεν εχω παραπονο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Ντιντι μου συμφωνω σε αυτο το θελω τημ ησυχια μου και γω ετσι ειμαι οπως λεει και ο σοφος λαος μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα....δεν συγκρινετε το δικο σου σπιτι να εισαι οπως θες.....οσο για την πεθερα αν εξερεσεις το σκηνικο στην κλινικη που σας ειπα που δικιολογειται σε ενα μερος γιατι ολοι ειμασταν καπως..ειναι καλη δεν εχω παραπονο!!

και πως αντεχεις βρε κοριτσι ΟΛΗ μερα μαζι της?

πχ εγω το πρωι θελω την ησυχια μου να φτιαξω τον καφε μου να ον πιω με την ησυχια μου να κατσω στο πισι μου και μετα αφου πιω τον καφε να αρχισω τις δουλιτσες μου

τον πρωινο μου καφε δεν θελω να τον πινω με κανεναν αλλον παρεα μονο με τον αντρα μου , ΑΝΤΕ και με την αδερφη μου!!

ειμαι τοοοοοσο σπαστικια μαλλον...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

καλημερα ελενακι! εμενα ο αντρουλης μου πηγε δουλεια και τβρα καθομαι μαζι σας αγκαλια με μια κουβερτουλα :D:D:D

εμενα δεν παει αυτες τις μερες λογο εγχειρησεις..τωρα ηρθε ο γιατρος να του βγαλει τα ραμματα και απο αυριο κανονικα για δουλεια (δουλευει και κυριακες :( )............εγω παλι φοραω μια ρομπιτσα που ειναι σαν φλις κουβερτα και απολαμβανω τον ζεστο καφε μου!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

και πως αντεχεις βρε κοριτσι ΟΛΗ μερα μαζι της?

πχ εγω το πρωι θελω την ησυχια μου να φτιαξω τον καφε μου να ον πιω με την ησυχια μου να κατσω στο πισι μου και μετα αφου πιω τον καφε να αρχισω τις δουλιτσες μου

τον πρωινο μου καφε δεν θελω να τον πινω με κανεναν αλλον παρεα μονο με τον αντρα μου , ΑΝΤΕ και με την αδερφη μου!!

ειμαι τοοοοοσο σπαστικια μαλλον...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μα και γω αυτο κανω..χαχαχαχαχαχα

μοναχουλα στο pc μεχρι να ξυπνησω καλα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

δεν θα αντεχα να μην σας το δειξω!!!!! το εστειλε η αδερφη μου, αφιερωμενο στον αντρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το τι γελιο εχουμε ριξει, ειπα θα γεννησω πριν την ωρα μου!!!!:P:p:p:p:p

χαχαχαχαχ τελειο....το ειχα δει και στον λαζοπουλο μια φορα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...