Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ολα καλα θα ναι κοπελα μου! ενα ρουχαλακι της μεγαλης θα φοραει η μικρη, τα παπουτσια του μεγαλου θα παιρνει κι η μεσαια, το φαι θα χει κι οσπρια και πατατες και μακαρονια και θα περναει ο καιρος... δεν θα ναι παντα ιδανικα, θα χετε κι αγχη και δυσκολιες και στεναχωριες... αλλα το βραδυ που θα τα βαζεις στα κρεββατακια τους θα τα κοιτας, θα αγαλιαζεις και θα πεφτεις να κοιμηθεις ησυχη!!! οχι με τυψεις και εφιαλτες για το εγκλημα που εκανες! πραγματι ο Θεος ειναι μεγαλος! και δεν πρεπει να αρνουμαστε τα σχεδια του για μας... ευλογια ειναι η μικρη σας και θα φερει τυχη στο σπιτι σας!!! αααα....και στο δικο μας! γιατι θα ναι η νυφουλα μας!:tongue:

χαχααχαχαχαχα <3 <3 <3

ειδη καθονται κ τα 3 κρεβατακια στη σειρα κ τα βλεπω κ χαιρομαι!!!!

τα ρουχα τις μικρης μου οσα ειναι καλα δεν τα εχω πεταξει γιατι παντα ελεγα κ αν κανω κανενα?? κ τοτε στο γιο μου τα ιδια εκανα αλλα μετα ηταν κορη κ ετσι τα εδωσα σε ενα αγορακι στη γειτονια!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο αντρας μου ειναι ηρεμος υπομονετικος κ με βοηθαει σε ολα.. χθες πηρε τα παιδια μαζι του τα εφερε τα εκανε μπανιο.. σημερα του λεω σε παρακαλω μηνε σπιτι γιατι δεν νιωθω καλα για να τους προσεχεις κ τα πειρε μαζι του!! κ μπεμπιλινο θα αλλαξει καλα τωρα βαζω τις μικρης μονο το βραδυ, κ γαλα οταν ηταν μωρα εκανε ευτυχως ειμαι πολυ τυχερη σε αυτο το θεμα αυτος δεν ειναι γιατι ειμαι νευρικια εγω...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχααχαχαχαχα <3 <3 <3

ειδη καθονται κ τα 3 κρεβατακια στη σειρα κ τα βλεπω κ χαιρομαι!!!!

τα ρουχα τις μικρης μου οσα ειναι καλα δεν τα εχω πεταξει γιατι παντα ελεγα κ αν κανω κανενα?? κ τοτε στο γιο μου τα ιδια εκανα αλλα μετα ηταν κορη κ ετσι τα εδωσα σε ενα αγορακι στη γειτονια!

ειμαι η 2η σε 4 αδερφια... μικρη εχω φορεσει σπορτεξ μαυρα, ασπρα, μπλε, παντα του μεγαλυτερου αδερφου μου! μονο οταν εφτασα 12 και εμεινα στο 42 ενω αυτος φοραγε πια 45 πηρα δικα μου, αλλα και παλι μαυρο-κοκκινο για να μπορει να τα παρει ο 3ος! μπουφαν μονο 1 κοκκινο θυμαμαι που ηταν δωρο της νονας μου! τα υπολοιπα μαυρο, γκρι, λαδι, μωβ, καφε... που ανακυκλωθηκαν και στους τεσσερις! ο μικρος μικρος φοραγε ρουχα και των 3 μεγαλυτερων... τζην, μπλουζες, φορμες... τα παντα! ακομα και τωρα, ειναι 21, λεει στον μεγαλο να του δωσει σακακι, δερματινο, κουστουμι, καλα παπουτσια, κλπ... ολοι μεγαλωσαμε χωρις τη φραση "δικο μου"... αλλα μια χαρα! ειχαμε και τα δωρα μας και τα καινουρια μας.... ειχαμε και τα παλια και τα ιστορικα μας! "κειμηλια" τα λεει ο 3ος!!! αν σε νοιαζουν τα παιδια σου, θα βρεις τροπο! και να τα ντυσεις και να τα ταισεις και ολα! και να μεγαλωσουν και να σου πουν κι ευχαριστω! εγω τουλαχιστον... τους θαυμαζω και τους ευχαριστω τους γονεις μου! μισθωτοι και οι δυο, που σχεδον κλεφτηκαν και δεν στηριχτηκαν σε κανεναν... αλλα μας εδωσαν και μας δινουν παραπανω απο πολλα!!! (και δεν εννοω πλουτη...)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ειμαι η 2η σε 4 αδερφια... μικρη εχω φορεσει σπορτεξ μαυρα, ασπρα, μπλε, παντα του μεγαλυτερου αδερφου μου! μονο οταν εφτασα 12 και εμεινα στο 42 ενω αυτος φοραγε πια 45 πηρα δικα μου, αλλα και παλι μαυρο-κοκκινο για να μπορει να τα παρει ο 3ος! μπουφαν μονο 1 κοκκινο θυμαμαι που ηταν δωρο της νονας μου! τα υπολοιπα μαυρο, γκρι, λαδι, μωβ, καφε... που ανακυκλωθηκαν και στους τεσσερις! ο μικρος μικρος φοραγε ρουχα και των 3 μεγαλυτερων... τζην, μπλουζες, φορμες... τα παντα! ακομα και τωρα, ειναι 21, λεει στον μεγαλο να του δωσει σακακι, δερματινο, κουστουμι, καλα παπουτσια, κλπ... ολοι μεγαλωσαμε χωρις τη φραση "δικο μου"... αλλα μια χαρα! ειχαμε και τα δωρα μας και τα καινουρια μας.... ειχαμε και τα παλια και τα ιστορικα μας! "κειμηλια" τα λεει ο 3ος!!! αν σε νοιαζουν τα παιδια σου, θα βρεις τροπο! και να τα ντυσεις και να τα ταισεις και ολα! και να μεγαλωσουν και να σου πουν κι ευχαριστω! εγω τουλαχιστον... τους θαυμαζω και τους ευχαριστω τους γονεις μου! μισθωτοι και οι δυο, που σχεδον κλεφτηκαν και δεν στηριχτηκαν σε κανεναν... αλλα μας εδωσαν και μας δινουν παραπανω απο πολλα!!! (και δεν εννοω πλουτη...)

εσωρουχα κορμακια ακομη εχω του γιου μου που θα τα βαλει κ η 3η, παπουτσια η μικτη βαζει 24 κ ο μεγαλος 31 εχει μικροκαμομενο ποδαρακι η κορη πυτζαμες τις παιρνω απο τα τζαμπο κ βαζει κ του αδερφου κ τωρα που εχω ρουχα του γιου κ δεν θα του κανουν του χρονου θα τα κρυψω γιατι λεω πιο καλα ντυμενα κ αγοριστικα παρα γυμνα γιατι δεν ξερω πως θα ερθουν τα πραγματα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

παιρνω συμπληρωμα ασβεστιου

οποτε πινω γαλα μονο για ευχαριστηση και για τις καουρες

οχι για το ασβεστιο

κι εγω παιρνω αλλα πολυ χαμηλο didaki.τι να κανω?????:(:(:(

καλα ειμαι ντιντι μου εσυ?

σε χασαμε για λιγο..χαιρομαι που εισαι ξανα εδω

οχι δεν αποφασισαμε ακομα..περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με κατι χρηματα που περιμενουμε και μετα θα κλεισουμε..καναμε πολιτικο ομως προς το παρον

να ζησετε αγαπη μου γλυκια!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια ηδη εχω 5 σακουλες ρουχα της ανηψιας μου σε αναμονη,να τις πλενω σιγα σιγα.ηδη μου εχουν πει φιλες μου με μεγαλυτερα μωρακια τι θα μου δωσουν απο επιπλακια και θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο που δε θα χρειαστει να κανω τετοια εξοδα.συγγενικο προσωπο του αντρα μου σχολιασε αρνητικα το οτι ειναι το πρωτο μου και να παρω καινουργια αλλα τι να πεις!διαφωνω!!ειναι πραγματα που κρατανε τοσο λιγο.γιατι να δωσεις μια περιουσια αφου μπορεις να το αποφυγεις???

6KuQp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!Αχ κ εγω θελω 2-3 παιδακια σιγουρα!Μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τα κανω.Με τον αντρουλη μου οταν αποφασισαμε να μεινουμε μαζι ημασταν πολυ καλα οικονομικα..Ειναι δημοσιος υπαλληλος και επαιρνε πολυ καλα λεφτα.Επισης εγω δουλευω εκτος απο βασικο μισθο και με μπονους οπου επισης ανεβαζαν το μισθο μου αρκετα.Τωρα τα εισοδηματα μας εχουν πεσει δραματικα πολυ!Ο αντρας μου με τις περικοπες εχασε πολλα λεφτα το μηνα και εγω εχω χασει ολα σχεδον τα μπονους!Αν μου ελεγες περυσι οτι θα περνουσα με αυτα τα λεφτα (ποσο μαλλον με εξετασεις,εξοδα εγκυμοσυνης κλπ)θα γελαγα!Και ομως κοριτσια μια χαρα βγαινουμε!Εχουμε περιορισει σημαντικα βεβαια τα εξοδα μας...αλλα στην αναμονη της κορουλας μας ειμαστε τοοοοοοοοοσο ευτυχισμενοι που δεν μας νοιαζει τπτ αλλο!Νομιζω πως οταν εχεις την υγεια σου και εισαι καλα με τον συντροφο σου,ως δια μαγειας βρισκεις την λυση και αντιμετωπιζεις τα οποια οικονομικα προβληματα παρουσιαζονται.(σε λογικα πλαισια παντα γιατι αν ειναι κ οι δυο ανεργοι κ χωρις σπιτι...)

o5etp3.png?xVMpoyHp

Κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε ????????????ολα καλαααααααααααα???δεν προλαβα να σας διαβασω!!

Εγω ολα καλα τελικα ξεκινησα σαλοσπιρ και ενεσουλες ηπαρινης μολις παρω θετικο τεστακι!Για να δουμε το σκ ειναι φωτια!!Δοξα το θεο βρηκαμε μια ακρη και απο εδω και περα μονο θετικες σκεψεις!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε ????????????ολα καλαααααααααααα???δεν προλαβα να σας διαβασω!!

Εγω ολα καλα τελικα ξεκινησα σαλοσπιρ και ενεσουλες ηπαρινης μολις παρω θετικο τεστακι!Για να δουμε το σκ ειναι φωτια!!Δοξα το θεο βρηκαμε μια ακρη και απο εδω και περα μονο θετικες σκεψεις!!!

αντε ρε μαρκελα.αντε να τελειωνουμε να εχουμε καλα νεα γιατι τρως και πολυ κουραση ρε αδερφακι μου!!;););)

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

koritsakia καλησπερα

σας διαβαζω , αλλα ειχα και την μικρη που ολη μερα κατι ηθελε ,

τελικα τηνπηγα στον παιδοτοπο και οταν γυρησαμε επεσε ξερη! χαχαχα

και εγω ηθελα 4-5 παιδια αλλα ο Θεος ειχε αλλα σχεδια για μενα

ευχομαι να παει καλα αυτο και μετα με περιμενουνε αλλα δυο εμβρυακι αστην κρυοσυντηρηση! ( λετε απο τα δυο να παω στα 4;;; μακαρι)

ο γιατρος μας ειπε οτι εχουμε και 10 % πιθανοτητες να μεινω και φυσιολογικα , μακαρι, αλλα οτι γιενει μεχρι τα 40 μου , μετα εχω απαγορευτικο απο ρευματολογο!

οσο για τα υλικα αγαθα , ενα θα σας πω: η Αννα μου εχει ενα σκασμο παιχνιδια και αυτο που της αρεσει πιο πολυ ειναι το γαργαλιτο - κοστος μηδεν

οσο για ρουχα και παπουτσια ολο και κατι γινετε , και αγορι να εχω απο μεσα θα φοραει κα κανενα ροζ φανελακι!, επιπλα θα μου δωσουν γιατι τα δικα μου τα ειχα δωσει ολα οταν εχασα και το 2ο μωρακι( ειχα ασχημη ψυχολογια)

ολα γινονται αγαπη να υπαρχει και συννενοηση!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

αντε ρε μαρκελα.αντε να τελειωνουμε να εχουμε καλα νεα γιατι τρως και πολυ κουραση ρε αδερφακι μου!!;););)

ασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχω τρελαθει στο τρεξιμο ρε γμτ!!!Πολυ δουλεια παιδια πολυ δουλεια!Περιμενω την ακατανομαστη την κυριακη!Εαν δεν ερθει θα κανω παρτυ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

δεν θα αντεχα να μην σας το δειξω!!!!! το εστειλε η αδερφη μου, αφιερωμενο στον αντρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το τι γελιο εχουμε ριξει, ειπα θα γεννησω πριν την ωρα μου!!!!:P:p:p:p:p

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα σε ολες απο μενα και τις καουρες μου! Ειναι 3 βραδυα τωρα που ξυπναω κατα τις 1-2 και υποφερω τοσο που δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τπτ.. Τη βγαζω με χαμομηλια τα οποια βοηθανε για λιγα λεπτα, μετα ξανα τα ιδια.. Πηγαμε χτες στο γιατρο, η Ιρις ειναι πλεον 600 γρ και καρμπον δικο μου :D Ευχομαι σε ολες ενα υπεροχο Σ/Κ!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...