Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσακι σε ευχαριστω:D:D:D:D:D:D

χθες ημουν τυχερη, κατεβηκα για αιματολογικες και τον πηρα μαζι μου και εμεινε στο κεντρο, οποτε γυρισα και ημουν μονη και τα καταφερα να την "ψησω" την τουαλετα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

υπομονη... αλλες 10 μερες υπολογιζω(χθες εμαθα οτι δεν εχει κλεισει ακομη εισητηριο για επιστροφη :shock: )

αχ το παιδι μου με γαργαλαει!!!! ειναι υπεροχο!!!!!!!

εχω ενα μικρο ανθρωπακι με προσωπικοτητα μεσα μου!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

το νιωθεις κι ολας ε; εγω η αναισθητη τιποτα απολυτως δε νιωθω. Μονο τα πονακια στη μητρα νιωθω ακομα, μεχρι ποτε συνεχιζονται αυτα βρε παιδια;

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας φιλες μου!!!!! Χρονια πολλά σε όσες γιορτάζετε κ με το καλο τα μωράκια μας!!!

Είστε όλες του φεβρουαρίου, δεν βρίσκω του ιανουαρίου :( λέτε να είμαι η μοναδική:P ;;;;χαχαχαχαχα

Ωραίο θεμα έχετε, εμεις το έχουμε ξεχάσει προ πολλού!!!! Υπαρχει ένας φόβος κ απο τους 2 κ επισης η αίσθηση οτι το μωρακι μας είναι εκέι μας αποτρέπει απο αυτό το αθλημα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Γειά σας φιλες μου!!!!! Χρονια πολλά σε όσες γιορτάζετε κ με το καλο τα μωράκια μας!!!

Είστε όλες του φεβρουαρίου, δεν βρίσκω του ιανουαρίου :( λέτε να είμαι η μοναδική:P ;;;;χαχαχαχαχα

Ωραίο θεμα έχετε, εμεις το έχουμε ξεχάσει προ πολλού!!!! Υπαρχει ένας φόβος κ απο τους 2 κ επισης η αίσθηση οτι το μωρακι μας είναι εκέι μας αποτρέπει απο αυτό το αθλημα.

eleni μου καλως ηρθες! κι εγω του ιανουαριου ειμαι αλλα εδω μαζευτηκαμε η παρεα του παρεντς

UzVGp2.png

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εγω μπαίνω στον μήνα μου στις 12-1-2013! Οπότε κατα πάσα πιθανότητα μέσα στον Ιανουάριο θα το γεννησουμε! Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και το μωρακι σου!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εγω μπαίνω στον μήνα μου στις 12-1-2013! Οπότε κατα πάσα πιθανότητα μέσα στον Ιανουάριο θα το γεννησουμε! Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και το μωρακι σου!!!

ειμαι 16 εβδομαδων και εχω ΠΗΤ 28-1 (25 λεει ο υπερηχος αλλα ο γιατρος λεει 28)

πως γινεται να εισαι 14 εβδομαδων και μπαινεις στο μηνα σου 12-1?

οταν λεμε μπαινω στον μηνα μου εννοουνε σττον 8ο ή στον 9ο? δεν ξερω?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε μελλουσες μανουλες?χρονια πολλα και με υγιη μωρακια.απαντησατε ολες.μπραβο.εμας δε μας αφηνε και θα αργησω να τον δω τωρα οποτε μεχρι να κλεισω τον τεταρτο δεν κανω σιγουρα τιποτα.φοβαμαι!!didi μου γλυκια μαλλον απο 28 δεκεμβριου μπαινεις στο μηνα σου.ας με διορθωσουν αμα δεν τα λεω σωστα..

6KuQp2.png

Ναι didi 28/12 μπαίνεις στο μήνα σου. Εχουμε μια εβδομάδα διαφορά. Εγώ 23/12 μπαίνω στον μήνα μου, δηλαδή απο 23/12 κ μετά γεννάω με καταλυτική ημερομηνία 23/1. Εύχομαι να είναι με το νεο χρόνο, για να μην πάρει ολόκληρη χρονιά πάνω του ( ηλικιακά εννοώ)

τι εννοεις α παρει ολοκληρη χρονια πανω του?εγω που εχω 23/2 πητ?με πιανει?

αν γεννηθεί μεχρι τελος δεκεμβρίου, θα γραφτει το 2012, άρα για λίγες μερες θα φαινεται 1 χρόνο μεγαλύτερο. κατάλαβες τι εννοώ;;; εσυ που είσαι του φεβρουαριου δεν εχεις προβλημα. Εμείς που μπαίνουμε στον μήνα μας τελευταίες μέρες του δεκεμβρίου, κάποιες θα γεννήσουμε πριν μπει το 2013.

Δεν είναι κ τίποτα, απλά αργότερα με σχολείο κλπ θα πανε μικρότερα σε σχέση με τ αλλα.

α οκ.καταλαβα.εγω παντως ειχα δυο συμμαθητριες του φεβρουαριου της επομενης χρονιας.ειχαν κερδισει αυτες λογικα χρονια ε?με το καλο το μπεμπακι σου.δεν σου εχω ευχηθει.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

κατα 'ρχην θα ηθελα να ευχυθω σε ολες τις κοπελες Χρονια Πολλα και με γερα μωρακια!

μου αρεσει πολυ η παρεα σας και μιας και εχω ΠΗΤ 18/2 ειπα να σας ακολουθησω στο ταξιδι σας!

εχω διαβασει ολες τις προηγουμενες σελιδες αλλα στην αρχη μπορει να σας μπερδευω λιγο! ομως θα σας μαθω!

αντε και με εναν πονο!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

οσο για το "αθλημα" εμεις ειμαστε στην πεινα! δεν ρωτησαμε τον γιατρο αλλα επειδη ειναι απο εξωσωματικη θεωρησαμε λιγο καπως να το ρωτησουμε, και ετσι προσεχουμε για να εχουμε! Στην 1η εγκυμοσυνη που ηταν απο φυσιολογικη συληψη ειχαμε κανονικα επαφες μεχρι 6,5 μηνων! μετα ειχα καποια μικροπροβληματακια και κοψαμε την "γυμναστικη"!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημερα! Καλωσοριζω και τις δυο νεες κοπελες στο θεματακι! Σκεφτομαι μετα την αυριανη επισκεψη στο γιατρο, να τις κανονιζω ανα 3 εβδομαδες γιατι θα μπω μεσα οικονομικα τελικα! Βεβαια αν δε φανει και σημερα το φυλο, μετατιθεται για το Σεπτεμβριο η αποκαλυψις αλλα ας οψεται. Εσεις ποσο συχνα πηγαινετε? Εμενα μεχρι την αυχενικη με ειχε ανα 10 μερες, χωρις να πληρωνω φυσικα. Τωρα μου ειπε ανα 2-3 εβδομαδες και εννοειται με το αζημιωτο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...