Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!! μαλλον καλησπερα :oops::oops::oops: τετοια ωρα που μπαίνω.

χθες το βραδυ μετρουσα τα πλακακια του σπιτιου:cry: ο μπεμπακος μου μολις ξαπλωνα κ περνουσαν 5 λεπτα κ ενιωθε την ηρεμια, τσουπ αρχιζε τα κλωτσομπουνιδια :shock::shock::shock::shock: αντε να σηκωθω να παω τουαλετα γιατι με πιεζε η κυστη (οχι οτι εκανα κ τιποτα). στο πλαι οταν γυριζω με χτυπαει συνεχόμενα κ εντονα στο ιδιο σημειο, γυριζω ανασκελα αρχιζει τα παιχνίδια, τεντωνεται κ κλωτσαει. ειλικρινα σκέφτομαι, πως θα αντεξω με το ξενυχτι 3,5 μηνες που εχω ακόμα;;;;:|:neutral::| την ημερα που ειμαι ορθια δεν κουνιεται καθόλου, μαλλον φοβαται!!!

ζωηροτατος ο μπεμπης σας!!!!!

υπομονη ελενακι υπομονη

UzVGp2.png

Ναι, γιατί το άλλο ήταν πράσινο, ουδέτερο... Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ με το καλό τον μικρό σου τον άλλο μήνα!!!! :P

Την Κρίστυ πως την αναγνωρίσατε;

γραφει "1η εγκυμοσυνη στην ελενη μου" και στο ονομα κριστυ... αν κανω λαθος ας με διορθωσει! αν ειναι παντως αυτη, με γκρι σορτσακι, ωραια κοιλουμπιτσα και γλυκα-σεξυ φατσουλα... να μας πει πως την ψηφιζουμε, γιατι παμε για πρωτια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τοσο χαλια ριτσα μου...:cry:

οι εξετασεις που εκανες το περασμενο σκ τι εδειξαν?σιδηρο και τετοια?

σιδηρο 33.. ψιλοσυνηλθα τωρα που ξαπλωσα λιγο πολυ πιθανον να μου λειπει κ υπνος γιατι νυσταζω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

http://www.maryland.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=392&category_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

αυτό ειναι το κουτακι που σας ελεγα χθες. εχω στειλει e mail αν μπορει να γινει σε γαλαζιο, στην μια πλευρα να γραφει " it 's a boy" και στην αλλη να χει τον πριγκιπα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

πως σας φαίνεται;;;;

ισως, επειδη δεν ξερω ποτε ακριβως θα σπασουν τα νερα κ για να μην τρεχουν τελευταία στιγμή, ειπαμε με την αδερφή μμου γιατο νοσοκομειο να βαλουμε μεσα γλυκο παστακι κ την σοκολατοπιτα για κερασμα στο σπιτι που θα υπαρχει χρονος για να ναι κ φρεσκα1!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!! μαλλον καλησπερα :oops::oops::oops: τετοια ωρα που μπαίνω.

χθες το βραδυ μετρουσα τα πλακακια του σπιτιου:cry: ο μπεμπακος μου μολις ξαπλωνα κ περνουσαν 5 λεπτα κ ενιωθε την ηρεμια, τσουπ αρχιζε τα κλωτσομπουνιδια :shock::shock::shock::shock: αντε να σηκωθω να παω τουαλετα γιατι με πιεζε η κυστη (οχι οτι εκανα κ τιποτα). στο πλαι οταν γυριζω με χτυπαει συνεχόμενα κ εντονα στο ιδιο σημειο, γυριζω ανασκελα αρχιζει τα παιχνίδια, τεντωνεται κ κλωτσαει. ειλικρινα σκέφτομαι, πως θα αντεξω με το ξενυχτι 3,5 μηνες που εχω ακόμα;;;;:|:neutral::| την ημερα που ειμαι ορθια δεν κουνιεται καθόλου, μαλλον φοβαται!!!

εγω πλεον καθε μια ωρα σηκωνομαι για πιπι... και τρεχοντας! εχω ψιλοκατουρηθει κανα δυο φορες σε καποιες δυνατες, αλλα οκ... πολλες το παθαινουμε!:oops::oops::oops:

υπομονη, ελενη μου! και μην σε ανησυχει το οτι χτυπαει... αν αλλαζεις θεση προσπαθει να ξαναβολευτει και θα χτυπαει ολο το βραδυ!! κρατα μια θεση που σε βολευει και μολις βολευτει θα σταματησει και θα κοιμηθει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σιδηρο 33.. ψιλοσυνηλθα τωρα που ξαπλωσα λιγο πολυ πιθανον να μου λειπει κ υπνος γιατι νυσταζω..

κι εγω τοσο ειχα

τωρα δεν ξερω ποσο εχω...

αρα δεν θα φταιει το σιδηρο

η πιεση???

UzVGp2.png

christy μου ουτε εγω μπορω να βρω την κοιλουμπιτα σου

βοηθα λιγο

παρεπιπτοντως ωραιο σαιτ!

ουτε κ εγω μπηκα στο σαιτ ολα καλα μετα που παμε να σε δουμε κ να ψηφισουμε?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Marshmellows τα λενε κι ειναι τελεια...αλλά πόσοι θα ερθουνε βρε κοριτσια στο νοσοκομειο αμαν!! Εμας ειναι και μακρια και δε περιμοενω πολλους...και στο σπιτι με τον αντρα μου κερβερο-παιδιατρο απαγορευει τις επισκεψεις πριν τις 40 μερες...ειναι και δυσκολη εποχη ο Γεναρης. Ας πάνε πάλι στη πεθερά μου να ευχηθουνε!!Αχαχαχχαχα

στο νοσοκομειο περιμένω τα ξαδερφια-θειες-ανηψια της μαμας μου, όπου μενουν αθηνα κ δεν θα μπορεσουν να ρθουν σπίτι αφου σαραντήσω. στους υπολοιπους φιλους γνωστους κ αλλους συγγενεις εχω πει απο πριν μεινω εγκυος ( γιατι το ιδιο εκανα κ εγω), οτι αφου σαραντήσω θα δεχομαι επισκεψεις.

Διαφημίσεις

http://www.maryland.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=392&category_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

αυτό ειναι το κουτακι που σας ελεγα χθες. εχω στειλει e mail αν μπορει να γινει σε γαλαζιο, στην μια πλευρα να γραφει " it 's a boy" και στην αλλη να χει τον πριγκιπα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

πως σας φαίνεται;;;;

ισως, επειδη δεν ξερω ποτε ακριβως θα σπασουν τα νερα κ για να μην τρεχουν τελευταία στιγμή, ειπαμε με την αδερφή μμου γιατο νοσοκομειο να βαλουμε μεσα γλυκο παστακι κ την σοκολατοπιτα για κερασμα στο σπιτι που θα υπαρχει χρονος για να ναι κ φρεσκα1!!!

μου θυμιζει κουτακι βαπτισης!:D

βασικα κι εμεις δεν ειμαστε για εξοδα οποτε ενα γλυκακι μεσα σε ενα χαρτακι και καλο ειναι

και εδω δεν εχουμε ευτυχως τετοια εθιμα

ενα σοκολατακι απο ζαχαροπλαστιο κερνανε οι περισσοτεροι

UzVGp2.png

εγω πλεον καθε μια ωρα σηκωνομαι για πιπι... και τρεχοντας! εχω ψιλοκατουρηθει κανα δυο φορες σε καποιες δυνατες, αλλα οκ... πολλες το παθαινουμε!:oops::oops::oops:

υπομονη, ελενη μου! και μην σε ανησυχει το οτι χτυπαει... αν αλλαζεις θεση προσπαθει να ξαναβολευτει και θα χτυπαει ολο το βραδυ!! κρατα μια θεση που σε βολευει και μολις βολευτει θα σταματησει και θα κοιμηθει!

η μονη θεση που πιστευω οτι ειναι η καλυτερη κ με βολευει λιγο, ειναι ανασκελα, αλλά πιανομαι. εγω εχω απο παλια προβλημα στην μεση (οσφιο-ισχιαλγια κ μετατοπιση μεσοσπονδύλιου δισκου) κ χθες μ επιασε ξανα. αλλά για πολύ λιγο. οποτε οταν καθομαι πολύ ωρα ανασκελα ποναω λιγο γι αυτο κ γυρναω στο πλαι. τι να κανω,αφου ο μπεμπακος πηρε απο την μανουλα του κ ειναι ζωηρος :):):):) υπομονη. αν εμοιαζε απο τον μπαμπουλα, ουτε που θα καταλαβαινα οτι κουβαλαω παιδί :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...