Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπερα σας!!!

kat32 πολυ πολυ ομορφο! να ξεχωρισει οτι περιμενεις και μπεμπουλα, μωρε... αντε με το καλο!

didi, εσυ και τα cup cakes, οι τουρτες και τα donuts σου!!! βρε, τρελοκομειο, με σπασμενα τα νερα θα τα ψηνεις? η θα τα χεις ετοιμα απο την 36η εβδ μαζι με τη βαλιτσουλα σου, για την μεγαλη στιγμη? παντως τη συνταγη για donuts βαλτη να την εχουμε κι εμεις... ειναι ωραια και για βαφτισια, γεννεθλια, κλπ!:tongue:

ελενακι μου, ομορφη μερα... καθε μερα!!! να το χεις παντα στο μυαλο σου...

μαριτα μου, υπομονη! ειδα ξαφνικα το ΒΟΗΘΕΙΑ και τρομαξα! ολα θα περασουν... και θα ρθει η μπουμπου και θα τα ξεχασεις τα υπολοιπα!;)

cristy πες μας και πως σε ψηφιζουμε... καλα κουκλαρα εισαι!!! φτου φτου φτου... και η γιογκα εγκυων το φανταζομαι οτι ειναι σουπερ χαλαρη... αλλα το κολυμπι? κορμαρα λεμε!

μπαρμπουλα γκρεμιστε τα ολα!!! να ρθει ο μιχαλιος και να αλωνιζει!;)

ροδουλα, ετσι λεω κι γω οσοι θελουν στο ΛΗΤΩ και το μωρο απο το τζαμι μη σου πω...:tongue:

καλημερα κατια μου!

δεν την χω στα χερα μου τη συνταγη για ντονατς πρεπει να τη ζητησω απο τη θεια μου

νομιζω τα τρουφκια μου ειναι καλυτερη ιδεα!

και ειναι ευκολα!

μπορω να τα φτιαχνω καθε εβδομαδα απο την 36η και μετα

1η συνταγη: μπισκοτο παπαδοπουλου, κακαο, ινδυκη καρυδα, ζαχαρουχο

2η συνταγη: μπισκοτο oreo με φιλαδελφια

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κατια μου!

δεν την χω στα χερα μου τη συνταγη για ντονατς πρεπει να τη ζητησω απο τη θεια μου

νομιζω τα τρουφκια μου ειναι καλυτερη ιδεα!

και ειναι ευκολα!

μπορω να τα φτιαχνω καθε εβδομαδα απο την 36η και μετα

1η συνταγη: μπισκοτο παπαδοπουλου, κακαο, ινδυκη καρυδα, ζαχαρουχο

2η συνταγη: μπισκοτο oreo με φιλαδελφια

ευκαιρια να τρωτε με τον Αλκη κανα κουτι τη βδομαδα!!! τι λες, αγαπη?

κι εγω φτιαχω και μ αλλες συνταγες... με ινδικη καρυδα και ζαχαρουχο σκετα και με μπαγιατικο κεηκ και κουβερτουρα ή ζαχαρουχο (καποιοι τα λενε cake pops)... super!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα didi....ritsa....katia......kristy...οοοοολα τα κοριτσιααααα...!!σχολασω σε λιγακι κ θα εξαφανιστω σημερα λιγακι....ειναι η μαμα μου με τον μπαμπα κ τον κουμπαρο κ γκρεμιζουν κ κουβαλανε μπαζα...οποτε μολις σχολασω παω να φαω κ θα ερθει ο αμορες να παμε σπιτι....να μετρησουμε κατι....κ να παμε να παραγγειλουμε την γυψοσανιδα....κ το βραδυ παιζει η εθνικη μπαλα..κ θα το δουμε εκει με τον ξαδερφο κ την αρραβωνιαρα του...!!οποτε καλα να ειστε οοοολες σημερα κ αν τα καταφερω θα ξαναμπω.....σας φιλω κοριτσιααααααααααα..!!να προσεχετεεεε...αααα κ βρηκα ενα σαιτ με σεμιναρια μεσω ιντερνετ για εγκυμοσυνη κ ολα ....οσες θελετε διαβαστε το...!!

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx

Jr39p2.png

κι εμεις βραδυα εθνικης θα χουμε!!! εγω ξαπλα στον καναπε και γυρω γυρω οι υπολοιποι σε καρεκλες, πολυθρονες, σκαμπο να ζητοκραυγαζουν ή να βριζουν! και μαλλον θα ρθουν 5-6 ατομα... οποτε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! μαλλον καλησπερα :oops::oops::oops: τετοια ωρα που μπαίνω.

χθες το βραδυ μετρουσα τα πλακακια του σπιτιου:cry: ο μπεμπακος μου μολις ξαπλωνα κ περνουσαν 5 λεπτα κ ενιωθε την ηρεμια, τσουπ αρχιζε τα κλωτσομπουνιδια :shock::shock::shock::shock: αντε να σηκωθω να παω τουαλετα γιατι με πιεζε η κυστη (οχι οτι εκανα κ τιποτα). στο πλαι οταν γυριζω με χτυπαει συνεχόμενα κ εντονα στο ιδιο σημειο, γυριζω ανασκελα αρχιζει τα παιχνίδια, τεντωνεται κ κλωτσαει. ειλικρινα σκέφτομαι, πως θα αντεξω με το ξενυχτι 3,5 μηνες που εχω ακόμα;;;;:|:neutral::| την ημερα που ειμαι ορθια δεν κουνιεται καθόλου, μαλλον φοβαται!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

χαλια ειμαι ξαπλωμενη.. δεν εχω κουραγιο ουτε να μιλησω.

Ριτσα μου περαστικα!!! παρε ενα τηλ το γιατρο να του το πεις, μηπως πρεπει να κανεις κατι ιδιαιτερο για να νιωσεις καλύτερα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλησπερα σας!!!

kat32 πολυ πολυ ομορφο! να ξεχωρισει οτι περιμενεις και μπεμπουλα, μωρε... αντε με το καλο!

didi, εσυ και τα cup cakes, οι τουρτες και τα donuts σου!!! βρε, τρελοκομειο, με σπασμενα τα νερα θα τα ψηνεις? η θα τα χεις ετοιμα απο την 36η εβδ μαζι με τη βαλιτσουλα σου, για την μεγαλη στιγμη? παντως τη συνταγη για donuts βαλτη να την εχουμε κι εμεις... ειναι ωραια και για βαφτισια, γεννεθλια, κλπ!:tongue:

ελενακι μου, ομορφη μερα... καθε μερα!!! να το χεις παντα στο μυαλο σου...

μαριτα μου, υπομονη! ειδα ξαφνικα το ΒΟΗΘΕΙΑ και τρομαξα! ολα θα περασουν... και θα ρθει η μπουμπου και θα τα ξεχασεις τα υπολοιπα!;)

cristy πες μας και πως σε ψηφιζουμε... καλα κουκλαρα εισαι!!! φτου φτου φτου... και η γιογκα εγκυων το φανταζομαι οτι ειναι σουπερ χαλαρη... αλλα το κολυμπι? κορμαρα λεμε!

μπαρμπουλα γκρεμιστε τα ολα!!! να ρθει ο μιχαλιος και να αλωνιζει!;)

ροδουλα, ετσι λεω κι γω οσοι θελουν στο ΛΗΤΩ και το μωρο απο το τζαμι μη σου πω...:tongue:

Ναι, γιατί το άλλο ήταν πράσινο, ουδέτερο... Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ με το καλό τον μικρό σου τον άλλο μήνα!!!! :P

Την Κρίστυ πως την αναγνωρίσατε;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ευκαιρια να τρωτε με τον Αλκη κανα κουτι τη βδομαδα!!! τι λες, αγαπη?

κι εγω φτιαχω και μ αλλες συνταγες... με ινδικη καρυδα και ζαχαρουχο σκετα και με μπαγιατικο κεηκ και κουβερτουρα ή ζαχαρουχο (καποιοι τα λενε cake pops)... super!

a ta exω dei ta keik popς kai ta exω san idea gia thn baπthsh!!!

θελω συνταγη!!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

ερωτηση προς όλες:

εχετε σκεφτει για κερασματα στην κλινικη τι θα φτιαξετε;;;

σκεφτομαι να βαλω την μαμα μου που πλέκει κ να μου φτιαξει πουγκακια πλεκτα σε γαλαζιο χρωμα κ απο πανω να σφιγγει με μια λεπτη ασπρη σατεν κορδελιτσα οπου στο τελος να ναι πιασμένο ενα καρτελακι που να γραφει

"it 's a boy" κ μεσα σε αυτο να βαλουμε το γλυκακι (για φερρερο σκεφτομαι).

πειτε μου ιδέες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ax η μαμα μιας φιλης μου ειχε κατσει κι ειχε κανει με βελονακι, χρωματιστα μπιμπαρακια, παπουτσακια, καπελακια κτλ μαζι με κουφετακια σε ενα μικρο τουλι, δεμενο με κορδελιτσα ροζ,,,,κι η δικια μου μαλλον θα τα παραγγειλει να μου τα κανει και μενα ειμαι σιγουρη...Αν και δε συνηθιζεται αυτο, στο γιο μου ο αντρας ειχε κερασει γλυκα απτο CARAVEL και τους 3 οροφους του νοσοκομειου (τους συναδελφους δηλαδη...) και αυτους που μας ευχηθηκαν στο δωματιο. Στο σπιτι ας αναλαβει η πεθερα!!

βρε ριτσα μου, μαλλον σιγα σιγα θα πρεπει να τους λες οτι επιεδη υπαρχουν ιωσεις κ γεννας καταχειμωνο, να σαραντησεις πρωτα κ μετα.

νομιζω, καλό θα ταν να κάνεις την διαφορα κ να μην βαλεις τοσους πολλους ξηρους καρπούς (ειλικρινα δεν καταλαβαίνω την σημασια τους σ ενα τετοιο γεγονος, αλλά έθιμο ειναι) κ να βαλεις καραμελες, κατι αλλά που ειναι σαν να τρως σφουγγαρι :oops::oops::oops: (δεν θυμαμαι πως τα λενε) κ να μην βαλεις ξηρους καρπούς. πρεπει να γλυκανεις τον ερχομο της μπεμπούλας, αλλα δεν γλυκαίνεται με ξηρούς καρπους :shock::shock::shock::shock:.....χαχαχαχα

Marshmellows τα λενε κι ειναι τελεια...αλλά πόσοι θα ερθουνε βρε κοριτσια στο νοσοκομειο αμαν!! Εμας ειναι και μακρια και δε περιμοενω πολλους...και στο σπιτι με τον αντρα μου κερβερο-παιδιατρο απαγορευει τις επισκεψεις πριν τις 40 μερες...ειναι και δυσκολη εποχη ο Γεναρης. Ας πάνε πάλι στη πεθερά μου να ευχηθουνε!!Αχαχαχχαχα

Barboula...καλα προχψρουν οι εργασιες ε? Αντε να μπειτε σιγα -σιγα...κι εμεις εχουμε απο το Μαρτη στο καινουριο σπιτι και να φανταστεις ολο και κατι λειπει...τωρα π.χ. βαφουμε εξω πριν πιασουν οι βροχες...και δε μάρεσει το χρωμα κι εχω φριξει!!!

Ritsa περαστικα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

με την νικη λοιπον η εθνικη για να μην βριζουν κ ακουει ο μιχαλιος Κατια....αχααχαχα!!

ελενη κουραγιο...κ εμενα τελευταια το πιανει πολυ τα βραδια..αλλα συνηθως πριν κοιμηθω....μετα ηρεμει κ κοιμαμαι...τωρα αν το βραδυ παλευει κ δεν το παιρνω ειδηση τι να πω..?κανε υπομονη κ απολαυσε τις κλωτσιτσες οσο πιο πολυ μπορεις τουλαχιστον...γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Jr39p2.png

καλημερα didi....ritsa....katia......kristy...οοοοολα τα κοριτσιααααα...!!σχολασω σε λιγακι κ θα εξαφανιστω σημερα λιγακι....ειναι η μαμα μου με τον μπαμπα κ τον κουμπαρο κ γκρεμιζουν κ κουβαλανε μπαζα...οποτε μολις σχολασω παω να φαω κ θα ερθει ο αμορες να παμε σπιτι....να μετρησουμε κατι....κ να παμε να παραγγειλουμε την γυψοσανιδα....κ το βραδυ παιζει η εθνικη μπαλα..κ θα το δουμε εκει με τον ξαδερφο κ την αρραβωνιαρα του...!!οποτε καλα να ειστε οοοολες σημερα κ αν τα καταφερω θα ξαναμπω.....σας φιλω κοριτσιααααααααααα..!!να προσεχετεεεε...αααα κ βρηκα ενα σαιτ με σεμιναρια μεσω ιντερνετ για εγκυμοσυνη κ ολα ....οσες θελετε διαβαστε το...!!

http://www.nutricia.gr/Pages/webinars.aspx

γεια σου διδυμακι!

τι ελεγαν οι πενες χθες????

καλα ν περασετε το βραδυ!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...