Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ροδουλα....σε ευχαριστω πολυ....!!να εισαι καλα..!

εγω στο Αττικο που θα ειμαι παρατηρησα οταν ηταν η κουμπαρα μου οτι υπηρχε ενας αγραφος νομος....παρολο που δεν υπηρχε καποιος που να λεει ποσοι θα μπουν...επειδη ειχαν ολες οι μανουλιτσες τα μωρακια τους συνεχεια μαζι τους...κ μονο οταν εκλειναν οι κουρτινες εμεναν μονες τους...μεσα στην αιθουσα εμπαινε μονο 1 επισκεπτης για την καθε μανουλα κ μωρακι.....!κ φυσικα ολοι γελουσαμε χαμηλοφωνα κ τηρουσαμε το επισκεπτηριο αυστηρα για να ξεκουραζονται κ οι μανουλες με τα παιδακια τους...!κ οποιος δεν το τηρουσε τον εβγαζε ο σεκιουριτι...!!

Jr39p2.png

η μερα φευγει η ροδουλα ερχετε!

δε σας προλαβα αλλα θα τα πω ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

η μαμα σου ;;; η πεθερα σου;;;; χωσε καποιον αλλον!;)

απα παπα παπαπα

σαν την δικη μου μαγειρικη-ζαχαροπλαστικη στο κεικ δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλο :D

χθες το βραδυ που ξαπλωσα αυτο σκεφτομουν μεχρι να με παρει ο υπνος

τι ιδεες μου κατεβηκαν το κατι αλλο!!

η θεια μου ξερει να κανει ΤΕΛΕΙΑ ντονατς αλλα δεν θελω να την χωσω

οποτε σκεφτηκα να μαθω την συνταγη της

αλλα για να την τελειοποιησω μεχρι την γεννα θα πρεπει να τα κανω συχνα και με βλεπω με διαβητη κυησης και 30 κιλα!!!:D:D:D

ειχα σκεφτει πανω απο τα ντονατς να φτιαξω γαλαζιο γλασσο

η θεια μου τα κανει με ζαχαρη (κουλουρι με ζαχαρη)

τωρα επισης μου ηρθε κι αλλη ιδεα!! τα τρουφακια μου αντι να τα τυλιξω με ινδυκη καρυδα η τρουφα σοκολατας

να φτιαξω τετοια (ειναι πανευκολα!!) και να βαλω χρωματιστη τρουφα:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου κοριτσακι !!! τι κανεις?

τελικα αποφασισατε ποτε θα γινει ο γαμος???

καλα ειμαι ντιντι μου εσυ?

σε χασαμε για λιγο..χαιρομαι που εισαι ξανα εδω

οχι δεν αποφασισαμε ακομα..περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με κατι χρηματα που περιμενουμε και μετα θα κλεισουμε..καναμε πολιτικο ομως προς το παρον

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλα ειμαι ντιντι μου εσυ?

σε χασαμε για λιγο..χαιρομαι που εισαι ξανα εδω

οχι δεν αποφασισαμε ακομα..περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με κατι χρηματα που περιμενουμε και μετα θα κλεισουμε..καναμε πολιτικο ομως προς το παρον

ναι το θυμαμαι εχω δει και φωτος;)

αν θυμαμαι καλα μενατε στην πεθερα?

μενετε ακομη εκει?

UzVGp2.png

ναι το θυμαμαι εχω δει και φωτος;)

αν θυμαμαι καλα μενατε στην πεθερα?

μενετε ακομη εκει?

η φωτογραφιες ειναι απο τον αρραβωνα μας που εγινε τον μαιο..μαλλον για αυτες λες στον πολιτικο δεν βγαλαμε..οι δυο μας πηγαμε με φορμες χαχαχαχαχαχα

ναι ακομα εδω....ελπιζω οχι για πολυ!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

η φωτογραφιες ειναι απο τον αρραβωνα μας που εγινε τον μαιο..μαλλον για αυτες λες στον πολιτικο δεν βγαλαμε..οι δυο μας πηγαμε με φορμες χαχαχαχαχαχα

ναι ακομα εδω....ελπιζω οχι για πολυ!!

με φορμες? αχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

σιγα σιγα ολα θα ερθουν στον καιρο τους

τουλαχιστον ειναι καλη η πεθερα σου?

εμενα ειναι καλη αλλα δεν θα μπορουσα να μενω μαζι της:rolleyes:

μιλαει πολυ...και βαριεμαι να ακουω τις ιδιες και τις ιδιες ιστοριες.....

την αγαπωω πολυ και δεν εχω προβλημα μαζι της και ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη το ξαναλεω

αλλα ...ειμαι πιο μοναχικος ανθρωπος δεν μπορω ολη μερα να ειμαι με καποιον

θελω και την ησυχια μου:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

καλησπερα σας!!!

kat32 πολυ πολυ ομορφο! να ξεχωρισει οτι περιμενεις και μπεμπουλα, μωρε... αντε με το καλο!

didi, εσυ και τα cup cakes, οι τουρτες και τα donuts σου!!! βρε, τρελοκομειο, με σπασμενα τα νερα θα τα ψηνεις? η θα τα χεις ετοιμα απο την 36η εβδ μαζι με τη βαλιτσουλα σου, για την μεγαλη στιγμη? παντως τη συνταγη για donuts βαλτη να την εχουμε κι εμεις... ειναι ωραια και για βαφτισια, γεννεθλια, κλπ!:tongue:

ελενακι μου, ομορφη μερα... καθε μερα!!! να το χεις παντα στο μυαλο σου...

μαριτα μου, υπομονη! ειδα ξαφνικα το ΒΟΗΘΕΙΑ και τρομαξα! ολα θα περασουν... και θα ρθει η μπουμπου και θα τα ξεχασεις τα υπολοιπα!;)

cristy πες μας και πως σε ψηφιζουμε... καλα κουκλαρα εισαι!!! φτου φτου φτου... και η γιογκα εγκυων το φανταζομαι οτι ειναι σουπερ χαλαρη... αλλα το κολυμπι? κορμαρα λεμε!

μπαρμπουλα γκρεμιστε τα ολα!!! να ρθει ο μιχαλιος και να αλωνιζει!;)

ροδουλα, ετσι λεω κι γω οσοι θελουν στο ΛΗΤΩ και το μωρο απο το τζαμι μη σου πω...:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...