Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα δωστης ενα φιλι απο μενα!!αμεσως!!!!images?q=tbn:ANd9GcSF1m9YG7t6VLOwTDIUl-RdrMZ-_ilY816zKs8MQr9dtYX0rfA

η μικρη ειναι διπλα μου κ ειδε την φωτογραφια που εβαλες κ μου λεει ποιος ειναι ατος που κανει ετσι?? κ κανει κ το στομα της..:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια μουυυ...τι κανουμε??ολα καλα?εμεις τωρα γυρισαμε σπιτι...με ειχε αφησει ο αμορες στην μαμα μου κ πηγε μαζι με τους 3 κουμπαρους κ γκρεμισαν τον 1 τοιχο κ το μπανιο..κ αυριο θα παει ο ενας κουμπαρος με τον μπαμπα μου για τον αλλο....το απογευμα θα ερθει ο καδος για τα μπαζα κ τελικα βρηκαμε την γυψοσανιδα 250 ευρο απο πρακτικερ....οποτε μια χαρα!!:D:D:D

ο μπεμπουλης δινει πραγματικο ρεσιταλ κοριτσια.....!!κ κλωτσαει συνεχεια εμενα κ τον μπαμπουλη του...κ μετα κλωτσαει οποιον του πω εγω...!!αχαχχαχα!!παμε τωρα στον κουμπαρο μας...να μαζευτουμε λιγακι να παιξουμε κανενα επιτραπεζιο για λιγο...κ μετα υπνοοοοο...!!φιλακιαααααααααααααααααααααα!!!

βλεπω εδω συζητατε για γλυκα κ κερασματα....κ κατι βλεπω για 700-800 ευρο...αν ειχα τοσα κοριτσια θα τα χαλουσα για τον μπεμπουλη μου οχι για να κερασω οποιον ερχεται να μου ευχηθει..υποτιθεται υπαρχει κατανοηση κ ερχονται ανθρωποι που σ αγαπανε να σε δουν κ να σου ευχηθουν για την ευτυχια σου.λ.αν παρεξηγηθουν κατι δεν παει καλα...πιστευω...!!φιλακιααααααααααααα!!

καλα τα λες!!! καλα να περασετε φιλακιαα!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

η μικρη ειναι διπλα μου κ ειδε την φωτογραφια που εβαλες κ μου λεει ποιος ειναι ατος που κανει ετσι?? κ κανει κ το στομα της..:P:p

αχ μωρε το κοριτσι μου που να ξερε οτι ειναι μια τρελη στην αλλη ακρη της ελλαδας και ξεροσταλιαζει με το μουτρακι της και τα βαζει αυτα για αυτην!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε το κοριτσι μου που να ξερε οτι ειναι μια τρελη στην αλλη ακρη της ελλαδας και ξεροσταλιαζει με το μουτρακι της και τα βαζει αυτα για αυτην!!!

θα κανεις κ εσυ μια κουκλα που θα ειναι η πριγκιπισσα σου!!!! κ δεν θα σταματας να την φιλας!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ερωτηση προς όλες:

εχετε σκεφτει για κερασματα στην κλινικη τι θα φτιαξετε;;;

σκεφτομαι να βαλω την μαμα μου που πλέκει κ να μου φτιαξει πουγκακια πλεκτα σε γαλαζιο χρωμα κ απο πανω να σφιγγει με μια λεπτη ασπρη σατεν κορδελιτσα οπου στο τελος να ναι πιασμένο ενα καρτελακι που να γραφει

"it 's a boy" κ μεσα σε αυτο να βαλουμε το γλυκακι (για φερρερο σκεφτομαι).

πειτε μου ιδέες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

den eχω σκεφτει αλλα η ιδεα σου ειναι τελεια!!!

εμενα μου αρεσουν τα καπ κεικς αλλα ποιος να ψηνει με την κοιλια στο στομα???

UzVGp2.png

α

δεν παιρνεις ασβεστιο βρε!ειχα χαμηλο στις τελευταιες εξετασεις κα με ρωτησε η γιατρος μηπως δεν το πινω ασπρο το γαλα!εσυ πως πας απο ασβεστιο???

4+σημερα???αντε να δουμε!!

παιρνω συμπληρωμα ασβεστιου

οποτε πινω γαλα μονο για ευχαριστηση και για τις καουρες

οχι για το ασβεστιο

UzVGp2.png

η μερα φευγει η ροδουλα ερχετε!

δε σας προλαβα αλλα θα τα πω και αυριο τα βλεπετε

αρχικα να πω στην impatien οτι μας λειεπει ,

που εισαι κοπελια;;;;; ολα καλα;;;;

καλημερα Μαρκελακι.....

Ροδουλα παει τελειωσε κ αυτο...τωρα εχεις β επιπεδου που ειναι ΤΕΛΕΙΑ....!!κ θα παρακαλας να το χαζευεις ωρεςςςςς!!:D:D

Κατια εγω συμφωνω για οταν μπεις στον μηνα σου...αλλα η μαμα μου με εχει ζαλισει να ειναι ετοιμα απο τον 7ο....κ εμενα με αγχωνει αυτο οποτε της ειπα οτι να παρει οτι νομιζει κ οποτε νομιζει κ εγω θα ενημερωθω οταν μπω στον μηνα μου γι αυτα...!:D:D

ναι ανυπομονω να χαζεψω και να μαθω επιτελους και το φυλο!

]

καλα αποτελεσματα ροδουλα μου!!!

ποτε βγαινουν οι απαντησεις ?

αμεσα?

αμεσα ηταν να βγουν επειδη εχω την ξαδερφη μου και θα μου τα ρουφιανευε αλλα της ετυχε κατι και χρειαστικε να φυγει απο την δουλεια , αρα αυριο το πρωι θα με παρει να μου πει!

ειχα να κανω και μια αλλη εξεταση σε αλλο διαγνωστικο κεντρο,αυτο σημενει αλλο ενα τρυπημα! αλλα η καλη μου ξαδερφουλα , κρατισε λιγο απο το αιματακι ,το φυγοκεντρισε και μετα μονο το πηγαμε και το αφησαμε, Αυτα ειναι αμα εχεις τα μεσα!

με εχει φαει η αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!4 μερες ακομα να δω αν επιασαν οι κοποι μου αυτο τον μηνα που τα εφτυσα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις για τα συνδρομα που εκανα αλλη αγωνια και απο εκει!

σου ευχομαι να πανε ολα παραπανω απο τελεια! περιμενουμε νεα σου με αγωνια!

Πολυ γλυκιά καλημέρα σε όλες τις Μανουλες και σε όλα τα μωρακια!!! Τα αποτελέσματα απο τη β επιπέδου ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Η μπεμπουλα μας μεγαλώνει φυσιολογικοτατα!!! Σας εύχομαι να έχετε όλες παρόμοια αποτελέσματα!

μπραβο ! με το καλο! ( και σε ευχαριστουμε για τις ευχες , τις εχουμε αναγκη)

μετα την γεννα ( τουλαχιστον σε ιδιωτικο μαιευτηριο που γεννησα και εγω )σου βαζουν ενα βρακακι ελαστικο με τρυπουλες σαν σωρτσακι.Εγω ζητησα απο την μαια αλλα 2 και αλλαζα γιατι με βολεψαν πολυ τα συγκεκριμενα.Βεβαια δεν ξερω ποσο τα χρεωνουν...

λοιπον στο μητερα σου δινουν ενα πακετο με 5-6 τετοια υπεροχα

ντιζαηνατα βρακακια, ενα πακετο σερβιετες πολυ αβολες , ενα υγρο σαπουνακι για πλυσημο στην περιοχη, ενα μπουκαλακι αντισιπτικο για τα χερια και ενα θερμομετρο , ολα τα χρεωνουν θες δεν θες σαν υγεονομικο υλικο! τωρα δεν ξερω τι εχουν κοψει λογο κρισης !

α και το συγκεκριμενο ζευγαρι μας τα εχωναν τοτε που εμεις παντρευτεικαμε γιατι ο αντρας μου ηταν αδιοριστος γιατρος.Μας λενε μα καλα πως το πηρατε αποφαση να κανετε γαμο και οικογενεια εφοσον δεν εχει δουλεια ο αντρας σου!!
μαρκελα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου...πανω απο ολα υγεια κ τα δωρο θεου παιδακια....αλλα θα σου πω την γνωμη μου..!

υπαρχουν καποιοι ανθρωποι κ ειναι πολλοι αυτοι που οταν δεν εχουν χρημα εχουν γκρινια...κ μουτρα....κ θα σου πω γιατι μιλαω για ανευθυνοτητα...γιατι ο μπαμπας του κουμπαρου μου δουλευει στα καραβια κ στελνει λεφτα για να συντηρει ΤΟΝ παντρεμενο γιο του με την γυναικα του κ παιδι τους...την γυναικα του...κ την επισης ανεργη κορη του...!στελνει ποσα λεφτα για να εχουν τα απαραιτητα κ ο κουμπαρος μου μολις παιρνει λεφτα στα χερια του τα κανει σουβλακια,πιτσες,ρουχα,βολτες κλπ...ενω εχει ενα παιδακι που του φερνουν γαλα κ πανες οποιοι πανε σπιτι....με αυτη την προυποθεση ξεκινησε να κανει παιδι κιολας χωρις σταθερη δουλεια κ χωρις εσοδα κ μονο με εξοδα...ενοικιου ενος τεραστιου σπιτιου που δεν μπορουν να πληρωσουν κ χρωστανε κ οτι συνεπαγεται....!

δικη μου γνωμη δεν ξεκινας να κανεις παιδι με τα λεφτα του μπαμπα σου...κ περιμενεις ακομα κ την γεννα να στην πληρωσουν....για την γεννα εδωσε ο μπαμπας του λεφτα για την γεννα κ δεν τα εδωσε ολα στον γιατρο...για να τα κρατησει για το παιδι..εε ουτε για το παιδι πηρε κατι ουτε ο γιατρος πληρωθηκε.....αδικια ειναι αυτο...!!γι αυτο θυμωνω...

πως σας φανηκε η συνταγη που εβαλα δεν μου ειπατε???η δεν ειδα??

λοιπον να πω και εγω την δικια μου εμπειρια !( απαντωντας και στις δυο)

εγω παντα ημουν ανεξαρτητη οικονομικα απο τα 18 μου αλλα οταν παντρευτικα ο αντρας μου , μου ειπε : τα λευτα σου δικα σου , για το σπιτι ολα εγω , μετα σταματισα την δουλεια και το ταμειο ειναι ενα!

Οικονομικα επικρατει ενα παραξενο καθεστος

η δουλεια του αντρα μου ειναι οικογενειακη επιχειρηση με μπαμπα και αλλα δυο αδερφια , στο σπιτι μπαινει ενας και μονο μισθος ( 1200 ε) αλλα υπαρχει ενα αλλα , απο το μαγαζι πληρωνονται οοοοοολα μα οοοοολα τα παγια εξοδα, για ολα τα παιδια! (ΔΕΗ ,ασφαλειες αυτοκινητου, πετρελαιο , νερο, δενειο σπιτιου και ολα τα νοσηλεια σε μεγαλες επεμβασεις πχ οταν εβγαλα την χολη μου , την γεννα της αννας κτλ)

αυτο ειναι παρα πολυ μεγαλη βοηθεια , ωστοσο οταν μαθαμε οτι επρεπε να κανουμε εξωσωματικη πεσαν απο το ΔΙΚΟ μου οικογενειακο περιβαλον ν αμας φανε , ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ , ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; μας ελεγαν , μας γλωσοφαγαν! ( με την 2η αποβολη το βουλωσαν)

Ο πεθερος μου , που θα ηταν ο χρηματοδοτης ελεγε συνεχεια , να πατε στον καλυτεριο γιατρο και οτι χρειαστητε εδω ειμαι! αλλος πληρωνει αλλος γκρινιαζει!

δεν αισθανομαι ασχημα που μας βοηθανε οικονομικα , γιατι ξερω οτι οΡοδουλος τα εχει δουλεψει με το παραπανω! ωστοσο δεν προκαλω: δεν αγοραζω οτι μου κατεβει και δεν παμε διακοπες καθε χρονο,

Kορίτσια γράφω στον Μάιο 2013 αλλά έπεσα στο θέμα σας!

Θέλω απλά να πώ πως ο Θεός όταν μας δίνει ένα παιδί,

μας δίνει και δύναμη και κουράγιο να το μεγαλώσουμε!

Η ευτυχία και η ευλογία του να γίνεις γονιός

δεν πληρώνεται με κανένα ευρώ

και δεν συγκρίνεται με κανένα λογαριασμό!

Απλά θα μάθουμε να ζούμε με λιγότερα

και πάλι ευτυχισμένοι θα είμαστε

αφού θα υπάρχει ένα παιδικό χαμόγελο στο σπίτι μας μέσα!

Ξέρω πολλές περιπτώσεις που αναβάλλανε την απόκτηση παιδιού

για οικονομικούς λόγους

και όταν τελικά είχανε βολευτεί με δουλειές,σπίτια

και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο

και αποφάσισαν να βάλουνε μπρός για παιδάκι

η ''μοίρα'' τους χτύπησε αλύπητα!

Όχι μόνο δεν κατάφεραν εγκυμοσύνη

αλλά και οι επιτυχίες γινότανε αποτυχίες

πριν περάσουνε 2 μήνες!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι σε όλες

και με το καλό να κρατήσουμε γερά παιδάκια στην αγκαλιά μας!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

den eχω σκεφτει αλλα η ιδεα σου ειναι τελεια!!!

εμενα μου αρεσουν τα καπ κεικς αλλα ποιος να ψηνει με την κοιλια στο στομα???

η μαμα σου ;;; η πεθερα σου;;;; χωσε καποιον αλλον!;)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Ουφ... μόλις τώρα σας διάβασα!!!

By the way...

Ανέβασα φωτό μου με κοιλιά στο διαγωνισμό του www.mariaevita.gr

Να μπείτε να με δείτε κι αν σας αρέσω να με ψηφίσετε!!!

Μόνο που επειδή τις μικρές δεν τις έχουμε σε καλή πόζα μέχρι στιγμής, η φωτό είναι από την πρώτη μου εγκυμοσύνη, στην κόρη μου, όταν ήμουν 8 μηνών.

(Τώρα έχω παρόμοια κοιλιά κι είμαι μόλις 5 μηνών...)

ααα... και η κριστυ μας θα γινει κορμι με γιογκα, κολυμπι, περπατημα!:tongue::tongue::tongue:

Όχι περπάτημα... είναι από τα απαγορευμένα. Γι΄ αυτό ο γιατρός συνέστησε γιόγκα & κολύμπι. Βέβαια, πλάκα πλάκα, μόνο το κολύμπι είναι γυμναστική. Στη γιόγκα για εγκύους

κλείνεις τα μάτια και ...ονειρεύεσαι ότι κάνεις γιόγκα... και το/τα μωρό/μωρά σου επίσης...

αλλα εχω βρει τι χρειαζομαι εγω

βαλιτσα για το μαιευτηριο

:(μετα τις 36 εβδομαδες=28 δεκεμβρη να ειναι ετοιμη!)

1. 1 πυτζαμα ή ενα νυχτικο με κουμπακια μπροστα για τον θηλασμο(50ευρω περιπου χρειαζομαι, θα παω quosho και h&m να δω , ιντιμισσσιμι νομιζω ειναι πιο ακριβο) ΝΑ ΠΑΡΩ small ή medium?

2.2 σουτιεν θηλασμου ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ξαδερφης ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ? πακετο ων 2= 40 ερω απο τα μοδερκερ)

3. 1 πακετο επιθεματα στηθους =7,50 απο μοδερκερ

4. 5 εσωρουχα παλλια γιατι θα λερωνονται με περιοδο

5. 1 πακετο σερβιετες

6. το φακελο του μωρου

7. καλλυντικα(οδοντοκρ, οδοντβ,κονσιλερ, μασκαρα, πουδρα,ρουζ, λιπγκλος, μαντιλακια ξεβαφτηκα)

8. 1 βιβλιο 1 περιοδικο σουντοκου

9. τη φωτογραφικη μηχανη

10 παντοφλες

11 κρεμα για τις θηλες

Τα σουτιέν θηλασμού που βολεύτηκα μοναδικά και ήταν και σε πάρα μα πάρα πολύ καλή τιμή (είχα πάρει άπειρα από όλες τις μάρκες) ήταν της carriwel και τα είχα βρει στο Λονδίνο στο "toys 'R us". Περίπου 15 ευρώ το ένα από πολύ πολύ μαλακό ύφασμα, που κάνει και για τον ύπνο (ναι, θα χρειαστείτε οι θηλάζουσες και στον ύπνο σουτιέν).

Τώρα είδα στο mariaevita ότι τα έχει φέρει, αρκετά οικονομικά. (αφού παρήγγειλα διαπίστωσα ότι είναι τα ίδια).

Επιθέματα στήθους από το mothercare... τα πέταξα... σόρυ, ήταν πολύ "ερεθιστικά" για το δέρμα μου. Στο σούπερ μάρκετ θα βρείτε πολύ πολύ καλύτερα της chico ή της johnson & johnson.

Επίσης για όσες επιθυμούν διακαώς να θηλάσουν, να προμηθευτούν κάτι ελαστικά καλύματα για τις θηλές, με τρυπούλες, μοιάζουν με πιπίλες, αλλά μπαίνουν πάνω στο βυζάκι. Τα χρησιμοποιείτε όταν το μπεμπέ δεν έχει μάθει ακόμη καλά και σας έχει τραυματίσει. (είμαι παθούσα, αλλά δεν ήθελα να το βάλω κάτω).

Το νεσεσέρ με τα καλλυντικά που θα χρειαστώ το έχω έτοιμο από τώρα, μαζί με βαφτικά-ξεβαφτικά. Βέβαια είχα και στην 1η μου γέννα και δεν βάφτηκα ούτε μία φορά και μάλλον και τώρα το ίδιο θα γίνει, απλά νιώθω σαν... ξεβράκωτη ένα πράγμα άμα δεν έχω τα σύνεργά μου μαζί. Επίσης είχα φτιάξει και νεσεσέρ μωρού με παιδικό νυχοκόπτη (καμιά φορά έχουν νυχάκια και γρατζουνίζουν τα μαγουλάκια τους), φυσιολογικό ορό σε αμπούλες για μυτούλα-ματάκια, πουάρ που ρουφάει τα μυξάκια, χτενάκι-βουρτσάκι για τα μαλλάκια.

2ον εχω 1η μου ξαδερφη η οποια περυσι γεννησε διδυμα. που νομιζετε οτι βρισκει τα λεφτα;;; ο πατερας της τους τα δίνει.

που θελω να καταλήξω;;;; ο πατερας της χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικά κ αλβανικα. οι εργατες του , του ζητανε τα λεφτα, αλλά δεν εχει.

ειλικρινα πεστε μου, υπαρχει μυαλο σε αυτόν τον κοσμο;;;;

Άστο, μην την ψάχνεις.

Η μάνα μου είχε αντιγράψει κάποτε μια ατάκα της Ανίτας και μου κόλησε κι εμένα:

"Τι να πει κανείς για το ...νί της αλληνής?"

Εμείς θεωρητικά είμαστε δυο καλοπληρωμένοι (μακάκες) νομοταγείς υπάλληλοι που μας έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής ο κούκος αηδόνι για αυτήν την εγκυμοσύνη - εξωσωματική γαρ, μετά από πολύ και πολυδάπανο ψάξιμο και γυναικολογικές μικροεπεμβάσεις- κι επίσης είχαμε κι ένα σωρό έξοδα πέρυσι για νοσηλεία της κόρης μου όπου τα είδαμε στην κυριολεξία ΟΛΑ. Ε λοιπόν, μ΄ αυτά και με τ΄ άλλα, μόνο αν έχει φύγει ο σύζυγος για Μπαχρέιν κι έχει εξασφαλίσει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του τοκετού θα γεννήσω σε ιδιωτικό μαιευτήριο με το γιατρό μου. Διαφορετικά, Δημόσιο με τον γιατρό της εφημερίας και τη μαία μου!

Από γονείς δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα και το θεωρώ απολύτως ξεφτίλα να δώσω λεφτά που κατά πάσα πιθανότητα θα τα στερήσω από τα παιδιά μου μόλις γεννηθούνε.

αν μου κανους περιοτομη πως λεγεται κακακια:oops: θα μπορω να κανω???

Λέγεται περινεοτομή ή επισιοτομή, δυστυχώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα την κάνεις, στο Ελλάντα οι γιατροί την κάνουν "προληπτικά"... και ναι, κακάκια θα μπορείς να κάνεις. Απλά μην περιμένεις ότι θα κάνεις αμέσως, γιατί θα σου έχουν, επίσης "προληπτικά" καθαρίσει το έντερο με κλύσμα, οπότε θα πάρει κάνα-δυο μέρες να αποκτήσει περιεχόμενο το εντεράκι σου.

εμενα ο συζυγος καθυστερουσε το γαμο για να παει καλυτερα η δουλεια του και να εχει λεφτα και να μην εξαρτομαστε απο γονεις

ε οσο περνουσαν τα χρονια καθε χρονια ηταν και χειροτερη οικονομικα!

αν περιμεναμε κιαλλλο δεν θα ειχα τωρα τον Αλκη στην κοιλιτσα μου

Άστα κι εμένα ευτυχώς ο καλός μου ήταν της άποψης ο γάμος να ακολουθήσει άμεσα της πρότασης γάμου (η οποία έγινε μόλις ένα χρόνο μετά τη γνωριμία μας). Κι όταν ετέθη θέμα τότε: Άνοιξη ή Φθινόπωρο που θα είμαστε και καλύτερα οικονομικά, δεν δεχόταν με τίποτα φθινόπωρο. "εγώ ανυπομονώ να κάνω οικογένεια" μου έλεγε. Κι ευτυχώς δηλ που το κάναμε έτσι και ήρθε το κοριτσάκι μας αμέσως και γίναμε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο!

ερωτηση προς όλες:

εχετε σκεφτει για κερασματα στην κλινικη τι θα φτιαξετε;;;

Ούτε κεράσματα, ούτε επισκέψεις θέλω στην κλινική πέραν των άμεσων συγγενών.

Γι΄ αυτούς, ότι έχω για μένα: σοκολατάκια GODIVA ή ΛΕΩΝΙΔΑΣ (δεν μπορώ να τα φάω τώρα και τα θέλω με το που θα "ελευθερωθώ"). Επίσης δεν μπορώ να διανοηθώ επισκέψεις στο σπίτι τις πρώτες μέρες. Με τίποτα όμως. Όποιος θέλει να με δει, να περιμένει να κάνει καλό καιρό, και να τον συναντήσω στο πάρκο (δε σκοπεύω να κρατήσω τα μωρά κλεισμένα στο σπίτι, ακόμη και ασαράντιστα, αν ο καιρός βεβαίως το επιτρέπει). Το πάρκο της γειτονιάς μας είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Σας καλώ να πηγαίνουμε βόλτα τα καρότσια με τα κουκλάκια μας!

(Πάρκο ΤΥΠΕΤ Βριλήσσια)

Σας αφήνω, ελπίζω να τα πούμε αύριο. Καλή σας νύχτα!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ουφ... μόλις τώρα σας διάβασα!!!

By the way...

Ανέβασα φωτό μου με κοιλιά στο διαγωνισμό του www.mariaevita.gr

Να μπείτε να με δείτε κι αν σας αρέσω να με ψηφίσετε!!!

Μόνο που επειδή τις μικρές δεν τις έχουμε σε καλή πόζα μέχρι στιγμής, η φωτό είναι από την πρώτη μου εγκυμοσύνη, στην κόρη μου, όταν ήμουν 8 μηνών.

(Τώρα έχω παρόμοια κοιλιά κι είμαι μόλις 5 μηνών...)

Ούτε κεράσματα, ούτε επισκέψεις θέλω στην κλινική πέραν των άμεσων συγγενών.

Γι΄ αυτούς, ότι έχω για μένα: σοκολατάκια GODIVA ή ΛΕΩΝΙΔΑΣ (δεν μπορώ να τα φάω τώρα και τα θέλω με το που θα "ελευθερωθώ"). Επίσης δεν μπορώ να διανοηθώ επισκέψεις στο σπίτι τις πρώτες μέρες. Με τίποτα όμως. Όποιος θέλει να με δει, να περιμένει να κάνει καλό καιρό, και να τον συναντήσω στο πάρκο (δε σκοπεύω να κρατήσω τα μωρά κλεισμένα στο σπίτι, ακόμη και ασαράντιστα, αν ο καιρός βεβαίως το επιτρέπει). Το πάρκο της γειτονιάς μας είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Σας καλώ να πηγαίνουμε βόλτα τα καρότσια με τα κουκλάκια μας!

(Πάρκο ΤΥΠΕΤ Βριλήσσια)

Σας αφήνω, ελπίζω να τα πούμε αύριο. Καλή σας νύχτα!!!

Καλημέρα!

Πως θα ξέρουμε ποιά είσαι για να σε ψηφίσουμε;;;;

Πάντως κι εγώ στο μαιευτήριο δε θέλω πολλούς, τους στενούς φίλους και συγγενείς και ως εκεί. Πιστεύω πως είναι πολύ προσωπικές στιγμές αυτές και γι'αυτό κι εγώ ποτέ δεν πάω σε άλλες λεχώνες στο μαιευτήριο αν δεν έχω στενές σχέσεις...Το πάρκο που λες έχει σχέση με το ΤΥΠΕΤ, το ταμείο της Εθνικής Τράπεζας (είναι το ταμείο μου, γι'αυτό ρωτάω...);

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημεραααααααα...!!τι κανετε κοριτσουδες???ευχομαι ΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ακομα να εμφανιστει η Impatient...ας ειναι ΟΛΑ καλα κ οταν εμφανιστει θα την μαλωσω....!

παντως κοριτσια κ εγω στο μαιευτηριο θελω μονο τους πολυ στενους συγγενεις μου κ φιλους..κανενα αλλλον....!!θελω να χαρω αυτες τις στιγμες μονο με τους δικους μου...!κ σπιτι θελω να τις χαρουμε με τον αμορε οσο το δυνατον πιο πολυ γινεται τα 2 μας...γι αυτο βιαζεται να ετοιμαστει το σπιτι...κ ευτυχως προχωραει μια χαρα...!εχουμε βρει πολυ καλες τιμες σε πολλα πραγματα που ενδιαφερομαστε κ με την βοηθεια δικων μας ανθρωπων προχωραει σταθερα..σημερα θα ερθει ο καδος για τα μπαζα αφου πεσει κ ο αλλος τοιχος κ μαζεματα....!παραγγειλαμε κ την γυψοσανιδα τελικα μονο με 250 ευρο κ δωρεαν τα μεταφορικα απο προσφορα....!!οποτε προς το παρον ολα κυλανε τελεια...κ το μπεμπακι μας του δινει κ καταλαβαινει συνεχεια.....χεχεχεχε...:cool:

Jr39p2.png

Καλημέρα!

Πως θα ξέρουμε ποιά είσαι για να σε ψηφίσουμε;;;;

Πάντως κι εγώ στο μαιευτήριο δε θέλω πολλούς, τους στενούς φίλους και συγγενείς και ως εκεί. Πιστεύω πως είναι πολύ προσωπικές στιγμές αυτές και γι'αυτό κι εγώ ποτέ δεν πάω σε άλλες λεχώνες στο μαιευτήριο αν δεν έχω στενές σχέσεις...Το πάρκο που λες έχει σχέση με το ΤΥΠΕΤ, το ταμείο της Εθνικής Τράπεζας (είναι το ταμείο μου, γι'αυτό ρωτάω...);

καλημερα ,

εγω στο μαιευτετηριο δεν εχω προβλημα για τι στο μητερα δεν εχεις το μωρο συνεχεια!

ας ερθει οποιος θελει! αλλα στο σπιτι

συγγνωμη δεν θα μπορεσω !ο μαρτιος ειναιι απο τους χειροτερους μηνες στο θελα των ιωσεων!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλημεραααααααα...!!τι κανετε κοριτσουδες???ευχομαι ΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ακομα να εμφανιστει η Impatient...ας ειναι ΟΛΑ καλα κ οταν εμφανιστει θα την μαλωσω....!

παντως κοριτσια κ εγω στο μαιευτηριο θελω μονο τους πολυ στενους συγγενεις μου κ φιλους..κανενα αλλλον....!!θελω να χαρω αυτες τις στιγμες μονο με τους δικους μου...!κ σπιτι θελω να τις χαρουμε με τον αμορε οσο το δυνατον πιο πολυ γινεται τα 2 μας...γι αυτο βιαζεται να ετοιμαστει το σπιτι...κ ευτυχως προχωραει μια χαρα...!εχουμε βρει πολυ καλες τιμες σε πολλα πραγματα που ενδιαφερομαστε κ με την βοηθεια δικων μας ανθρωπων προχωραει σταθερα..σημερα θα ερθει ο καδος για τα μπαζα αφου πεσει κ ο αλλος τοιχος κ μαζεματα....!παραγγειλαμε κ την γυψοσανιδα τελικα μονο με 250 ευρο κ δωρεαν τα μεταφορικα απο προσφορα....!!οποτε προς το παρον ολα κυλανε τελεια...κ το μπεμπακι μας του δινει κ καταλαβαινει συνεχεια.....χεχεχεχε...:cool:

ολα προχωρανε καλα λοιπον!

με το καλο να μπειτε στο σπιτακια σας!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...