Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τα εθιμα καλα ειναι, αλλα λενε κι αλλα... π.χ. υπαρχει η παροιμια "να απλωνεις το ποδαρι, ως εκει που φτανει το τσολι (σκεπασμα)!" ή αλλιως "τα μεταξωτα βρακια, θελουν και επιδεξιους κ*λους!" :cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειλικρινα, θελω να κανω κατι, αλλά οχι και να πληρωσω χρυσο.αλλα δεν ειναι εθιμο κ δεν με νοιάζουν πλεον τα εθιμα, μονο η τσεπη μου κ που βγαίνω.

ας κανουν οι αλλες οτι θελουν. το πρωι εγραψα για μια πρωτη μου ξαδερφη που ειναι όλο εφε κ ο πατερας της δεν ξερρει που χρωσταει. ε οχι, δεν θα ανεχτω ουτε εγω αλλα ουτε οι γονεις να χρωστανε για να δειχνω κάποια.

ποτε μου δεν κανω κατι αν δεν εχω, να κανω λαγους με πετραχιλια κ μετα να με κατηγορουν επειδη θα τα χρωσταω?? να μου λειπει.. κ η μανα μου δεν εχει να μου δωσει ουτε τα πεθερικα μου.. ε δεν θα πεινασουμε κιολας. περι θρησκειας κανω οτι πρεπει αλλα απο εθιμα οτι μπορω κ οτι μου αρεσει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τα εθιμα καλα ειναι, αλλα λενε κι αλλα... π.χ. υπαρχει η παροιμια "να απλωνεις το ποδαρι, ως εκει που φτανει το τσολι (σκεπασμα)!" ή αλλιως "τα μεταξωτα βρακια, θελουν και επιδεξιους κ*λους!" :cool:

μα ετσι ειναι.. το πιστευεις οτι τα κανουν για να δειξουν κ τα χρωστανε?? εχω τα δανεια να εχω κ αυτα??????? δεν λεει...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

οποιος ερθει για να δει το παιδι μου κι μενα, να μας ευχηθει και να χαρει στη χαρα μας ειναι ευπροσδεκτος και να του αφιερωσω χρονο, να τον κερασω, να κανω οτι λεει το εθιμο... οποιος ομως ερθει για να δει αν θα τηρησω τα εθιμα, αν θα ξοδεψω και ποσα, τι φοραω, κλπ.... εεεε, συγγνωμη, αλλα καλυτερα να μην ερθει! τζαμπα η τυπικοτητα για μενα!!! κατανταει και ντροπη!:evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ηρθαν τα καθαρματακια μου τα ειχε παρει ο αντρας μου στην πεθερα εγω δεν ειχα ορεξη να παω. ηθελα αυτη την ηρεμια που ειχα. εκανα το μπανιο μου κ ξαπλωσα..

κ η ηρεμια χαλαει απο ζωηρες φωνες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα λεμε αυριο κοριτσια παω για σιδερωμαααααααααα!!!!! κ βαριεμαι!!!

εβαλα κ το φαγητο απο σημερα, σπανακόρυζο, για να κοιμηθω περισσοτερο, αν με αφησει ο μπεμπακος μου!!!!!

καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

οποιος ερθει για να δει το παιδι μου κι μενα, να μας ευχηθει και να χαρει στη χαρα μας ειναι ευπροσδεκτος και να του αφιερωσω χρονο, να τον κερασω, να κανω οτι λεει το εθιμο... οποιος ομως ερθει για να δει αν θα τηρησω τα εθιμα, αν θα ξοδεψω και ποσα, τι φοραω, κλπ.... εεεε, συγγνωμη, αλλα καλυτερα να μην ερθει! τζαμπα η τυπικοτητα για μενα!!! κατανταει και ντροπη!:evil:

εχεις δικιο!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια μουυυ...τι κανουμε??ολα καλα?εμεις τωρα γυρισαμε σπιτι...με ειχε αφησει ο αμορες στην μαμα μου κ πηγε μαζι με τους 3 κουμπαρους κ γκρεμισαν τον 1 τοιχο κ το μπανιο..κ αυριο θα παει ο ενας κουμπαρος με τον μπαμπα μου για τον αλλο....το απογευμα θα ερθει ο καδος για τα μπαζα κ τελικα βρηκαμε την γυψοσανιδα 250 ευρο απο πρακτικερ....οποτε μια χαρα!!:D:D:D

ο μπεμπουλης δινει πραγματικο ρεσιταλ κοριτσια.....!!κ κλωτσαει συνεχεια εμενα κ τον μπαμπουλη του...κ μετα κλωτσαει οποιον του πω εγω...!!αχαχχαχα!!παμε τωρα στον κουμπαρο μας...να μαζευτουμε λιγακι να παιξουμε κανενα επιτραπεζιο για λιγο...κ μετα υπνοοοοο...!!φιλακιαααααααααααααααααααααα!!!

βλεπω εδω συζητατε για γλυκα κ κερασματα....κ κατι βλεπω για 700-800 ευρο...αν ειχα τοσα κοριτσια θα τα χαλουσα για τον μπεμπουλη μου οχι για να κερασω οποιον ερχεται να μου ευχηθει..υποτιθεται υπαρχει κατανοηση κ ερχονται ανθρωποι που σ αγαπανε να σε δουν κ να σου ευχηθουν για την ευτυχια σου.λ.αν παρεξηγηθουν κατι δεν παει καλα...πιστευω...!!φιλακιααααααααααααα!!

Jr39p2.png

κ η ηρεμια χαλαει απο ζωηρες φωνες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα λεμε αυριο κοριτσια παω για σιδερωμαααααααααα!!!!! κ βαριεμαι!!!

εβαλα κ το φαγητο απο σημερα, σπανακόρυζο, για να κοιμηθω περισσοτερο, αν με αφησει ο μπεμπακος μου!!!!!

καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη σου νυχτα ελενακι!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...