Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Μπορεί να πάω η μπορεί να πάρω ένα ψηφιακό τεστ να δω ότι όλα είναι καλά και μετά μια και καλή στον γυναικολόγο μου σε δύο εβδομάδες 

Τεστ σίγουρα μην κάνεις δεν είναι αξιόπιστα στις εβδομάδες Κ θα σε ανχωσει πάρα πολύ. Αν κάτι οπωσδήποτε θέλεις να κάνεις για να είσαι ήρεμη μόνο χοριακη ή υπέρηχο στο τέλος της άλλης εβδομάδας 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

οχι κατια μου για το μαιευτηριο αυτα που λεω ειναι για το σπιτι που ερχονται κ φτιαχνουμε περιπου 200τμχ τετοια σακουλακια αλλα παλια που μπορουσα τα εκανα τωρα δεν ΜΠΟΡΩΩΩ.. εκτος κ αν κανω λιγα κομματια κ με μικρη ποσοτητα για το καλο ακομη δεν ξερω καλα να ειμαστε μεχρι τοτε κ οπως ερθουν..

200 κομματια;;;:shock::shock::shock: τοσος κοσμος περναει να ευχηθει;;;

εγω 50 για την Αθηνα (νοσοκομειο) που 30 με 40 ατομα το πολύ περιμενω να περασουν, ειναι συγγενεις μας που μενουν εκει συν οι πολυ κοντινοι συγγενεις που θα κατεβουν μολις γεννησω να με δουν. κ αλλα 50 για το σπιτι που θα ερθουν φιλοι, γειτονες κ αλλοι συγγενεις.

Δυστυχως, κ λεω δυστυχως γιατι ειδικα μολις εχεις γεννησει δεν θα χεις κ ορεξη να ρχονται θειες γιαγιαδες ξαδερφια κλπ κλπ, αλλά ειδικα αυτοι που ειναι στη Αθηνα θα ερθουν γιατι τα εξοδα ειναι πολλά για ν ανεβουν αργότερα να μας δουν στο σπιτι μας. κ απο το σοι της μαμας μου ειναι πολυ δεμενα τα πρωτα της ξαδερφια κ μενουν αθηνα, οπότε καταλαβαίνετε.....θα βαλουν μηχανημα με νουμερο για σειρα!!!!:shock::shock::shock:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω στην βαφτιση αν δεν κανουν τραπεζι κερνανε τον κοσμο γλυκο αναψυκτικο νερο μπομπονιερα κ ενα κουτακι που εχει μεσα 3-4 αλμυρα διαφορα.. αν κανουν τραπεζι δηνουν μπομπονιερα κ γλυκο.. στην κορη μου που βαφτισα περυση την βαφτισα μεγαλη γιατι πριν 2 χρονια εχασα τον μπαμπα μου κ περιμενα να περασει ενας χρονος κ μετα, εγω δεν εκανα αυτο το κουτακι με τα αλμυρα γιατι ηθελα 1000ε μονο για αυτα δεν τα ειχα κ δεν θα χρεωνομουν για να δειξω κατι οποια με κατηγορησε συγνωμη αλλα χ@στηκ@..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω γενναω ροδο συγγενεις εχω μια θεια εκει κ μια ξαδερφη αντε κ να ερθει κ κανενας γνωστος.. αλλα οταν παω συμη μαζευονται ολες μακαρι να ειχαμε κλινικη στη συμη κ να ερχοντουσαν στην κλινικη κ οχι να περιμενω στο σπιτι που πρεπει να ειναι κ καθαρο κ ολα στην ακρη αχ δεν θα αντεξω..

εγω δεν θα δεχθω κανεναν στο σπιτι! τουλαχιστον τις πρωτες 20 μερες... μη σου πω μεχρι να σαραντισουμε! οποιος θελει στο μαιευτηριο! ή μετα τις 40 στο σπιτι! θα ναι και χριστουγεννα, θα γιορταζει κι ο μανωλης, μια χαρα!!! τοτε κανουμε και τα κερασματα κι ολα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμεις τα κανουμε αυτα τα σακουλακια που λεω αλλα ειναι γεματα απο ξηρους καρπους καρυδια καραμελες πασατεμπο αμυγδαλα κασιους σταφυδες φυστικια αιγινης σχεδον απο ολους τους ξηρους καρπους σε ενα σακουλακι.. αλλα η αγορα των ξηρ καρπων παει 700-800ε για να φτιαξω 200 σακουλακια.εμεις εχουμε πολυ κοσμο συγγενεις γνωστοι γειτονες κ.τ.λ.. κ δεν φτανουν κ για ολους οσοι προλαβουν γιατι σχεδον 40 ημερες ερχονται ασε ποσο το σκεφτομαι αυτο να εχω 2 παιδια κ ενα νεογεννητο κ να εχω κ την καθε μια κερασμα κ ολα τα σχετικα ΑΑΧΧ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

βρε ριτσα μου, μαλλον σιγα σιγα θα πρεπει να τους λες οτι επιεδη υπαρχουν ιωσεις κ γεννας καταχειμωνο, να σαραντησεις πρωτα κ μετα.

νομιζω, καλό θα ταν να κάνεις την διαφορα κ να μην βαλεις τοσους πολλους ξηρους καρπούς (ειλικρινα δεν καταλαβαίνω την σημασια τους σ ενα τετοιο γεγονος, αλλά έθιμο ειναι) κ να βαλεις καραμελες, κατι αλλά που ειναι σαν να τρως σφουγγαρι :oops::oops::oops: (δεν θυμαμαι πως τα λενε) κ να μην βαλεις ξηρους καρπούς. πρεπει να γλυκανεις τον ερχομο της μπεμπούλας, αλλα δεν γλυκαίνεται με ξηρούς καρπους :shock::shock::shock::shock:.....χαχαχαχα

200 κομματια;;;:shock::shock::shock: τοσος κοσμος περναει να ευχηθει;;;

εγω 50 για την Αθηνα (νοσοκομειο) που 30 με 40 ατομα το πολύ περιμενω να περασουν, ειναι συγγενεις μας που μενουν εκει συν οι πολυ κοντινοι συγγενεις που θα κατεβουν μολις γεννησω να με δουν. κ αλλα 50 για το σπιτι που θα ερθουν φιλοι, γειτονες κ αλλοι συγγενεις.

Δυστυχως, κ λεω δυστυχως γιατι ειδικα μολις εχεις γεννησει δεν θα χεις κ ορεξη να ρχονται θειες γιαγιαδες ξαδερφια κλπ κλπ, αλλά ειδικα αυτοι που ειναι στη Αθηνα θα ερθουν γιατι τα εξοδα ειναι πολλά για ν ανεβουν αργότερα να μας δουν στο σπιτι μας. κ απο το σοι της μαμας μου ειναι πολυ δεμενα τα πρωτα της ξαδερφια κ μενουν αθηνα, οπότε καταλαβαίνετε.....θα βαλουν μηχανημα με νουμερο για σειρα!!!!:shock::shock::shock:

ασε θα εχω ενα μωρο μια 3χρονη κ ενα που θα πηγαινει σχολειο κ θα εχω κ διαβασμα κ να ειναι κ το σπιτι στην εντελεια.. κ να εχω κ την καθε μια, η μια το κοντο της η αλλη το μακρη της....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα

σορρυ κοριτσακια αλλα τα λεφτα του ιντερνετ τα φαγαμε σε αλλα εξοδα και ο συζυγος το ειχε ξεχασει οτι δεν πληρωθηκε και την δευτερα το ανακαλυψαμε, οποτε ευτυχως πληρωθηκα την τριτη απο μια μαμα και τσουπ τεταρτη πηγε και το πληρωσε ο ντιντος

με συγχωρειειειειειειειετεεεεεεεε?????????

αντε καλα!τελευταια φορα!!!την επομενη θα φας report!!!!!!xaxaxaxaxaxxa

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε? Εγώ την άρπαξα κι έχω ένα απαίσιο συνάχι....δεν μπορώ να ανασάνω!

Κάνω λοιπόν υπομονή. Σήμερα θα δούμε το μικρό μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη...

Περνάνε οι μέρες!

περαστικουλια!κι εγω 19 εβδομαδων το ειδα τελευταια φορα περιπου.τελειοοοοοο!!
ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ!!!

το αργοτερο παρακαλω... ελπιζω βεβαια να κρατησουμε αρκετες μερουλες ακομα! ο μιχαλακης μου φαινεται βολεμενος τωρα που γυρισε, λυγισε και τα ποδαρακια του και ολα καλα! δε σου πα... φτασαμε τα 2 κιλα! ααα... και κλωτσαμε συνεχως! εσεις? αντιδρατε μονο στα γλυκα? η μεγαλωσε, στριμωχτηκε και τεντωνεται πιο συχνα ο αλκης?

2 κιλα.τι ωραια ρε κατια!!τωρα που ειναι τοσο,τοο νιωθεις διαφορετικα???το βαρος εννοω!
στο ψυγειο αυτη τη στιγμη εχω το νερο που εχει ληξει κι αυτο:D:D:D

αν δειτε καμια τρελη που κανει μπανιο στην βροχη θα ειναι επειδη μας εκοψαν και το νερο!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τη ΔΕΗ την πληρωσαμε αρχες του μηνα και του τηλεφωνου ο λογαριασμος τον κουβαλαει παντα μαζι του ο ντιντος οποτε ευκαιρησει να παει να το πληρωσει

ε το ξεχασε:rolleyes:

μπισκοτακι εγω δεν πτοουμαι και καουρες εχω και φαι τρωω!

μα παντα λεμε!

πχ χθες ειχα καουρες και ο ντιντος ηθελε λουκανοπιτακια και τυροπιτακια(τελικα ηταν κολοκυθοπιτακια:?)

καουρες καουρες εφαγα 3 λουκανοπιτακια

την κυριακη ειχα καουρες

αλλα η μαμα μου μας ειχε καλεσμενους το βραδυ για φαι γαριδες σαγανακι

φυσικα και εφαγα!!!!:D:D:D

παντως κι εμενα με βοηθαει πολυ το γαλα

το πινω με νες κουικ το ξερω οτι δεν εχει νοημα αλλα αλλιως δεν μπορω να πιω γαλα

ας μην παιρνω τα απαραιτητα συστατικα ας μου περνανε οι καουρες τουλαχιστον

δεν παιρνεις ασβεστιο βρε!ειχα χαμηλο στις τελευταιες εξετασεις κα με ρωτησε η γιατρος μηπως δεν το πινω ασπρο το γαλα!εσυ πως πας απο ασβεστιο???

με εχει φαει η αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!4 μερες ακομα να δω αν επιασαν οι κοποι μου αυτο τον μηνα που τα εφτυσα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις για τα συνδρομα που εκανα αλλη αγωνια και απο εκει!

4+σημερα???αντε να δουμε!!
Πολυ γλυκιά καλημέρα σε όλες τις Μανουλες και σε όλα τα μωρακια!!! Τα αποτελέσματα απο τη β επιπέδου ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Η μπεμπουλα μας μεγαλώνει φυσιολογικοτατα!!! Σας εύχομαι να έχετε όλες παρόμοια αποτελέσματα!
μπραβο κοριτσακι μου.αντε και στα δικα μας!οχι αυτη τη δευτερα,την επομενη.αναποδα μετραω..
Βασικα , σουτιεν θηλασμου η αθλητικο σουτιεν για να μην πιεζεται το στηθος και να μπορεις να θηλασεις ευκολα.Δεν κανει να σφιγκεις το στηθος οταν εχεις γαλα γιατι πετρωνει.Εγω παντως σουτιεν θηλασμου χωρις μπανελα και αθλητικα φορουσα απο την 34 εβδομαδα γιατι πονουσε πολυ το στηθος μου...
εχει και στα h&m πολυ φτηνα θηλασμου σουτιεν.
καλως ηρθες στο παρεακι, κοπελα μου! ολες συμφωνουμε σε γενικες γραμμες... απλα καλο ειναι οταν περιμενεις ενα μωρο ή εχεις ενα παιδακι, να το βαζεις πριν και πανω απο ολους κι ολα! δεν μπορεις να περιμενεις ελεημοσυνη για το γαλα και τις πανες και την ιδια στιγμη να αγοραζεις π.χ. καφε και τσιγαρα...:evil::evil::evil: πρωτα το γαλα!!! αμα περισσευουν παρε και τσιγαρα... αλλιως κοψτο! τελοσπαντων, να χουμε να λεμε!

με το καλο, το μπεμπακι σου και να χαιρεσαι το παιδακι σου!;)

μπραβο.εχω συναντησει ζευγαρι,νεαροι σε ηλικια,περιπου 23-25 που παιδι εκανε επειδη η κοπελα ειχε μεινει πολλες φορες εγκυος και βεβαια τα ειχε ριξει και τον προκαλουσε οτι αφου δεν την ειχε αφησει εγκυο 6 μηνες με διακεκομενη συνουσια φυσικα,μαλλον εχει καποιο προβλημα αυτος επειδη αυτη πιανει αμεσως:shock::shock::shock::shock::shock:και φυσικα αυτος την αφησε.αφηστε ρε κοριτσια.τωρα κανανε και δευτερο.ανεργοι και οι δυο.εχουν μετακομισει 500 φορες!2 φορες το χρονο.το μεγαλο μονιμως βωμικο,το μκρο δεν το χω δει.αυτη μονο τσιγαρο και καφε και το παιδι απο δω κι απο κει.σε μανα και πεθερα!αυτες βεβαια τους συντηρουν και τωρα πρεπει να μενουν με την μαμα του αγοριου!αρρωστη η γυναικα,πατριος στο σπιτι και τα δυο παιδια του πατριου!το σπιτι τριαρακι μικρο!!σε αυτες τις περιπτωσεις δηλαδη τι λες???

6KuQp2.png

ασε θα εχω ενα μωρο μια 3χρονη κ ενα που θα πηγαινει σχολειο κ θα εχω κ διαβασμα κ να ειναι κ το σπιτι στην εντελεια.. κ να εχω κ την καθε μια, η μια το κοντο της η αλλη το μακρη της....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

στειλε μου την τριχρονη please να στην ρουφηξω κι οταν παρεις τα πανω σου στην ξαναστελνω!!!!πεθαινω για την κορη σου!!!!!!!!!!!!!

6KuQp2.png

εδω στην βαφτιση αν δεν κανουν τραπεζι κερνανε τον κοσμο γλυκο αναψυκτικο νερο μπομπονιερα κ ενα κουτακι που εχει μεσα 3-4 αλμυρα διαφορα.. αν κανουν τραπεζι δηνουν μπομπονιερα κ γλυκο.. στην κορη μου που βαφτισα περυση την βαφτισα μεγαλη γιατι πριν 2 χρονια εχασα τον μπαμπα μου κ περιμενα να περασει ενας χρονος κ μετα, εγω δεν εκανα αυτο το κουτακι με τα αλμυρα γιατι ηθελα 1000ε μονο για αυτα δεν τα ειχα κ δεν θα χρεωνομουν για να δειξω κατι οποια με κατηγορησε συγνωμη αλλα χ@στηκ@..

ακουσε με, τερμα οι μαλακιες με τα εθιμα. νευριασα τωρα!!!:evil::evil::evil::evil:

να ρωτησουν πρωτα αν εχεις κ μετα να κρινουν, αι στο καλο δηλαδη!!!

εγω θα κανω καλεσμα κ μπομπονιερα μαζι που δινεις 1 σε καθε οικογένει κ βγαίνει οικονομικο. το εκαναν στο Βολο κ τωρα, ΕΥΤΥΧΩΣ, ξεκινησαν κ εδω. δεν βγαινει βρε παιδιά!!! εμει που οι γονεις μας εχουν απο 4 κ 5 αδερφια, μαζι με τα πρωτα μας ξαδερφια που ειναι αρραβωνιασμενα ή παντρεμένα, για κλειστή βαπτιση μαζευομαστε 120-130 ατομα. επι 1,5-2 ευρω που κανει η μπομπονιερα....για υπολογίστε!!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!:evil::evil::evil:

κ να θες να ετοιμασεις τα παιδια για την επομενη μερα κ να καθονται με τις ωρες...... αμαν η πιεση μου γαμωτοοοοοοοοοοοοο!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

κ να θες να ετοιμασεις τα παιδια για την επομενη μερα κ να καθονται με τις ωρες...... αμαν η πιεση μου γαμωτοοοοοοοοοοοοο!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ασε βρε ελενη εδω το εχουν παρα χεσει συγνωμη κιολας βλεπεις μερικες ψιλομυτες κ τα κανουν κ τα κανουν ολες δεν βλεπουν την τσεπη τους αλλα εγω κοιταω την τσεπη μου δεν θα πεινασουν τα παιδια μου για την καθε μια εδω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα, δεν το συζηταω... ας κανουν οτι θελουν οσοι μπορουν! ακου εκει...

real thing, στην ξαπλα η διαφορα στο βαρος δεν πολυφαινεται... αλλα οταν σηκωνομαι εχει... η μεγαλυτερη αλλαγη ειναι στα χτυπηματα βεβαια! παει περα δοθε η κοιλια!!!

ελενη, συμφωνω σε ολα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ασε βρε ελενη εδω το εχουν παρα χεσει συγνωμη κιολας βλεπεις μερικες ψιλομυτες κ τα κανουν κ τα κανουν ολες δεν βλεπουν την τσεπη τους αλλα εγω κοιταω την τσεπη μου δεν θα πεινασουν τα παιδια μου για την καθε μια εδω..

εγω ειλικρινα, θελω να κανω κατι, αλλά οχι και να πληρωσω χρυσο.αλλα δεν ειναι εθιμο κ δεν με νοιάζουν πλεον τα εθιμα, μονο η τσεπη μου κ που βγαίνω.

ας κανουν οι αλλες οτι θελουν. το πρωι εγραψα για μια πρωτη μου ξαδερφη που ειναι όλο εφε κ ο πατερας της δεν ξερρει που χρωσταει. ε οχι, δεν θα ανεχτω ουτε εγω αλλα ουτε οι γονεις να χρωστανε για να δειχνω κάποια.

ριτσα, δεν το συζηταω... ας κανουν οτι θελουν οσοι μπορουν! ακου εκει...

real thing, στην ξαπλα η διαφορα στο βαρος δεν πολυφαινεται... αλλα οταν σηκωνομαι εχει... η μεγαλυτερη αλλαγη ειναι στα χτυπηματα βεβαια! παει περα δοθε η κοιλια!!!

ελενη, συμφωνω σε ολα!

κι αυτο με τακιλα ειναι σιγουρο??δηλαδη ο γιατρος εχει τη δυνατοτητα να βλεπει ακριβως??

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...