Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi ποτε πας γιατρο?

αν πας πρωτη απο εμενα να τον ρωτησεις αν θα σκεπαζουμε το μωρο στη κλινικη με δικα μας κουβερτακια..

εγω παω 6-7 νοεμβρη αναλογα ποτε εχει καραβι. γεννησα την κορη μου μαιο κ δεν θυμαμαι να ειχα μαζι μου..

λογικα θα εχουν κουβερτες αλλα θα ρωτησω!!!

26 οκτωβριου παω

τον ρωτησες για εμας αν ειναι να γινει προξενιο ή ντραπηκες κι εσυ????:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λογικα θα εχουν κουβερτες αλλα θα ρωτησω!!!

26 οκτωβριου παω

τον ρωτησες για εμας αν ειναι να γινει προξενιο ή ντραπηκες κι εσυ????:D

χαχααχα ξεχασα!!! με εστελνε για δερματολογο κ ειχα κ τα δικα μου διαφορα κ ξεχασα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καποτε ετσι ημασταν κι εμεις σε ολους τυς λογαριασμους

δυστιχως η κριση μας καθυστερει...

γιατι καθυστερουν τον αντρα ου καθυστερουν κι εμενα

δεν εχουμε στανταρ μισθο καθε μηνα

ο συζυγος ελευθερος επαγγελματιας και εγω μαθηματα ιδιαιτερα αφου το δημοσιο δεν με παιρνει πια:|:evil:

δεν το συζητω για καφεδες κτλ τπτ

πανε οι καλες εποχες που και τους λογαριασμους πληρωναμε στην ωρα τους και πηγαιναμε και τα ετιατορια και τους καφεδες και τα ποτακια μας!

ευτυχως εμενα ειναι στο δημόσιο κ ξερουμε περιπου τι θα παρει τον μηνα. βεβαια καθε μηνα εχουμε το αχγος με τις περικοπες. μεχρι στιγμης ειναι 350 ευρω κατω, αλλά υπομονη!!!

ολες θα πρεπει να κάνουμε υπομονη, απλα ζουμε για να δουλευουμε.:cry::cry::cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ερωτηση προς όλες:

εχετε σκεφτει για κερασματα στην κλινικη τι θα φτιαξετε;;;

σκεφτομαι να βαλω την μαμα μου που πλέκει κ να μου φτιαξει πουγκακια πλεκτα σε γαλαζιο χρωμα κ απο πανω να σφιγγει με μια λεπτη ασπρη σατεν κορδελιτσα οπου στο τελος να ναι πιασμένο ενα καρτελακι που να γραφει

"it 's a boy" κ μεσα σε αυτο να βαλουμε το γλυκακι (για φερρερο σκεφτομαι).

πειτε μου ιδέες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

καλησπερα, ελενη μου! γενικα δεν μου χει τυχει και ισως γι αυτο δεν το σκεφτομαι να κανω κατι ιδιαιτερο για κερασμα στο μαιευτηριο... οποτε εχω παει κερνανε γλυκακι, απλα απο ζαχαροπλαστειο... δεν ειναι ομως ασχημη ιδεα! αν εχει ορεξη η μανουλα σου, θα ναι κατι ιδιαιτερο!!! εγω ουτε συζητηση, να ζητησω κατι τετοιο φυσικα... εχει βγει φτερο η μαμα μου!!! θα πρεπει να δεις ομως ποσα χρειαζεστε, να τα παρεις μαζι, κλπ... δεν ξερω! το κανετε γενικα? αθηνα εισαι η επαρχια?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμεις εδω στη συμη δηνουμε κατι σακουλακια ναυλον γεματο με ξηρους καρπους διαφορους, κ γλυκο.. στην κλινικη εγω δεν εχω πολλους 5-6 ατομα αντε το πολυ 10 κ παιρνω απο ζαχαροπλαστειο. τωρα αυτη τη φορα το σκεφτομαι να μην κανω αυτο με τους ξηρους καρπους γιατι κοριτσια δηνω 700-800ε τωρα δεν τα εχω δεν μου περισευουν. δεν ξερω τι θα κανω κ στο κατω κατω ειναι το τριτο στα αλλα εκανα.. η μπορει να κανω σε πολυ πολυ μικρη ποσοτητα για το καλο. εχει μερικες που τα στολιζουν κιολας απεξω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα, ελενη μου! γενικα δεν μου χει τυχει και ισως γι αυτο δεν το σκεφτομαι να κανω κατι ιδιαιτερο για κερασμα στο μαιευτηριο... οποτε εχω παει κερνανε γλυκακι, απλα απο ζαχαροπλαστειο... δεν ειναι ομως ασχημη ιδεα! αν εχει ορεξη η μανουλα σου, θα ναι κατι ιδιαιτερο!!! εγω ουτε συζητηση, να ζητησω κατι τετοιο φυσικα... εχει βγει φτερο η μαμα μου!!! θα πρεπει να δεις ομως ποσα χρειαζεστε, να τα παρεις μαζι, κλπ... δεν ξερω! το κανετε γενικα? αθηνα εισαι η επαρχια?

απο λαμια ειμαι, αλλα αθηνα γενναω. δεν το κανουν, απλα εγω το σκεφτηκα, ετσι να κανω κατι για τον μπεμπη μου :D:D:D:D

η αδερφη μου, μου ειπε, οτι εχει δει κατι κουτακια σαν βαλιτσακι σε γαλαζιο χρωμα κ να φτιαξουμε σοκολατοπιτα να βαλουμε μεσα κ απο απνω με μια κορδελιτσα στην μια ακρη να ναι το κουταλακι κ αποτην αλλη το καρτελακι που ελεγα. για τα παιδακια μπιμπερο με smarties καραμελιτσες.μ αρεσε κ αυτη η ιδεα :tongue::tongue::tongue:

εμεις εδω στη συμη δηνουμε κατι σακουλακια ναυλον γεματο με ξηρους καρπους διαφορους, κ γλυκο.. στην κλινικη εγω δεν εχω πολλους 5-6 ατομα αντε το πολυ 10 κ παιρνω απο ζαχαροπλαστειο. τωρα αυτη τη φορα το σκεφτομαι να μην κανω αυτο με τους ξηρους καρπους γιατι κοριτσια δηνω 700-800ε τωρα δεν τα εχω δεν μου περισευουν. δεν ξερω τι θα κανω κ στο κατω κατω ειναι το τριτο στα αλλα εκανα.. η μπορει να κανω σε πολυ πολυ μικρη ποσοτητα για το καλο. εχει μερικες που τα στολιζουν κιολας απεξω..

ε, οχι και 700-800 ευρω ρε παιδια για κερασμα στο μαιευτηριο!!! δεν ξερω... πολλα μου φαινονται! θα παρω γλυκα... 2-3-4-5 κουτια??? ποσο να βγουν πια? 700-800 ευρω, δεν θα βγουν! καλα τα εθιμα, αλλα οχι κι ετσι! ΚΡΙΣΗ εχουμε! ενα γλυκακι, καλο ειναι... τα υπολοιπα ειστε 5 ατομα, εχετε "τρυπες" να καλυψετε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ριτσα μου εμεις μονοι μας θα τα φτιαξουμε. αν πω εξω να μου τα φτιαξει καποιος κ γω δεν ξερω ποσο θα πληρωσω.

παρε τα σακουλακια κ γεμισε τα με καραμελες ή γλυκακια κ δεστα με μια κορδελιτσα. μπορεις να πεις κ στα μικρα σου να σε βοηθησουν, θα το βρουν τελειο παιχνιδι:tongue::tongue::tongue::tongue: πιστευω με 100 ευρω το πολύ να γίνουν.

εγω θα ετοιμασω για το νοσοκομειο 50 κ αλλα 50για το σπιτι

Διαφημίσεις

απο λαμια ειμαι, αλλα αθηνα γενναω. δεν το κανουν, απλα εγω το σκεφτηκα, ετσι να κανω κατι για τον μπεμπη μου :D:D:D:D

η αδερφη μου, μου ειπε, οτι εχει δει κατι κουτακια σαν βαλιτσακι σε γαλαζιο χρωμα κ να φτιαξουμε σοκολατοπιτα να βαλουμε μεσα κ απο απνω με μια κορδελιτσα στην μια ακρη να ναι το κουταλακι κ αποτην αλλη το καρτελακι που ελεγα. για τα παιδακια μπιμπερο με smarties καραμελιτσες.μ αρεσε κ αυτη η ιδεα :tongue::tongue::tongue:

πολυ ωραιο κι αυτο!!! αλλα δες και το κοστος, γιατι μ αυτο που ειπε η ριτσα.....:shock::shock::shock: αααχχχ, βρε λαμιωτισσα, αφου κουραμπιε κερνατε στα μερη σου! θα ναι πιο οικονομικο... παντως αν το κανονισεις με σοκολατοπιτα, πες μου! θα ρθω κι εγω να σε συγχαρω για το μπεμπη απο κοντα!!! :tongue::tongue::tongue: μιαμ μιαμ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πολυ ωραιο κι αυτο!!! αλλα δες και το κοστος, γιατι μ αυτο που ειπε η ριτσα.....:shock::shock::shock: αααχχχ, βρε λαμιωτισσα, αφου κουραμπιε κερνατε στα μερη σου! θα ναι πιο οικονομικο... παντως αν το κανονισεις με σοκολατοπιτα, πες μου! θα ρθω κι εγω να σε συγχαρω για το μπεμπη απο κοντα!!! :tongue::tongue::tongue: μιαμ μιαμ

κουραμπιεδες δεν συμφερει με τιποτα!!!!:shock::shock::shock::shock: για να κανεις τους τελειους κουραμπιεδες πρεπει να τους φτιαξεις με βουτυρο. να φανταστεις για τα Χριστούγεννα που φτιαχνει η μαμα μου θελει καπου 35 ευρω για τα υλικα που βγαινουν συνολο 40 κουραμπιεδες περιπου. να τους αγορασω με τιποτα, εχει 9 ευρω το κιλό κ βγαζει περιπου 15 κοραμπιεδες!!!!

σοκολατοπιτα θα φτιαξουμε, για 100 κομματια (50 κ 50, δεν θα τα φτιαξουμε όλα μαζί, για να ναι φρεσκα), θα στοιχίσει περιπου 30 ευρω συν τα κουτακια-βαλιτσακια συν τα κουταλακια κ η κορδελα, φτανουν 100 ευρω. αξιζουν να τα χαλασω για τον πριγκιπα μου :D:D:D:D.

εχει η αδερφη μου μια φοβερη συνταγη που αντι για αλευρι βαζεις αμυγδαλοψιχα ή φουντουκόψιχα κ ειναι σαν φερρερο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ( αχ τι λεω τετοια ωρα :shock::shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

θα σας περιμενω αρεταιειο θα μαι!!!!!:D:D:D:D

ε, οχι και 700-800 ευρω ρε παιδια για κερασμα στο μαιευτηριο!!! δεν ξερω... πολλα μου φαινονται! θα παρω γλυκα... 2-3-4-5 κουτια??? ποσο να βγουν πια? 700-800 ευρω, δεν θα βγουν! καλα τα εθιμα, αλλα οχι κι ετσι! ΚΡΙΣΗ εχουμε! ενα γλυκακι, καλο ειναι... τα υπολοιπα ειστε 5 ατομα, εχετε "τρυπες" να καλυψετε!

οχι κατια μου για το μαιευτηριο αυτα που λεω ειναι για το σπιτι που ερχονται κ φτιαχνουμε περιπου 200τμχ τετοια σακουλακια αλλα παλια που μπορουσα τα εκανα τωρα δεν ΜΠΟΡΩΩΩ.. εκτος κ αν κανω λιγα κομματια κ με μικρη ποσοτητα για το καλο ακομη δεν ξερω καλα να ειμαστε μεχρι τοτε κ οπως ερθουν..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ριτσα μου εμεις μονοι μας θα τα φτιαξουμε. αν πω εξω να μου τα φτιαξει καποιος κ γω δεν ξερω ποσο θα πληρωσω.

παρε τα σακουλακια κ γεμισε τα με καραμελες ή γλυκακια κ δεστα με μια κορδελιτσα. μπορεις να πεις κ στα μικρα σου να σε βοηθησουν, θα το βρουν τελειο παιχνιδι:tongue::tongue::tongue::tongue: πιστευω με 100 ευρω το πολύ να γίνουν.

εγω θα ετοιμασω για το νοσοκομειο 50 κ αλλα 50για το σπιτι

εμεις τα κανουμε αυτα τα σακουλακια που λεω αλλα ειναι γεματα απο ξηρους καρπους καρυδια καραμελες πασατεμπο αμυγδαλα κασιους σταφυδες φυστικια αιγινης σχεδον απο ολους τους ξηρους καρπους σε ενα σακουλακι.. αλλα η αγορα των ξηρ καρπων παει 700-800ε για να φτιαξω 200 σακουλακια.εμεις εχουμε πολυ κοσμο συγγενεις γνωστοι γειτονες κ.τ.λ.. κ δεν φτανουν κ για ολους οσοι προλαβουν γιατι σχεδον 40 ημερες ερχονται ασε ποσο το σκεφτομαι αυτο να εχω 2 παιδια κ ενα νεογεννητο κ να εχω κ την καθε μια κερασμα κ ολα τα σχετικα ΑΑΧΧ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω γενναω ροδο συγγενεις εχω μια θεια εκει κ μια ξαδερφη αντε κ να ερθει κ κανενας γνωστος.. αλλα οταν παω συμη μαζευονται ολες μακαρι να ειχαμε κλινικη στη συμη κ να ερχοντουσαν στην κλινικη κ οχι να περιμενω στο σπιτι που πρεπει να ειναι κ καθαρο κ ολα στην ακρη αχ δεν θα αντεξω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...