Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

θα συμπληωσω την λιστα μου

+ μπισκοτα tuc με γευση μπεικον;)

+ μπισκοτα γεμιστα με σοκολατα rondo το κοκκινο το μεγαλο πακετετο!!!

θα παω τζαμπο για πυτζαμες!!:D

αν μου κανους περιοτομη πως λεγεται κακακια:oops: θα μπορω να κανω???

Περιτομη θα σου εκαναν αν ησουν αγορακι!!!Χχαχαχχαχαχ!!! Περινεο ειναι εκει κατω!!!Τι πλακα εχεις ρε ντιντι!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια κ εμεις με ενα μισθο ειμαστε βοηθεια οικονομικη απο πουθενα δεν εχουμε δεν πειναμε αλλα ειμαστε πιο μαζεμενοι κ στη διατροφη δεν μπορουμε να αγορασουμε κατι με ευκολια.. η αληθεια ειναι πως εχω δανεια:(:( το τριτο το παιδι ηρθε χωρις να το προγραματισουμε δεν ειχαμε σκοπο για τριτο αλλα αφου ηρθε ας ειναι γερο κ ευλογημενο!! ας εχουμε την υγεια μας κ ολα θα γινουν μετα απο ενα μηνα η δυο μηνες τι να κανουμε.. υπαρχουν κ χειροτερα δεν εχουν να φανε. κ για ενα γονιο ειναι πολυ ασχημο να σου ζηταει κατι το παιδι σου κ να μην μπορεις.....

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

σου συμπληρωσα πανω... αλλα και

ληξιαρχικη πραξη γαμου (πρωτοτυπη και εξαμηνου)πιστοποιητικο επιθετου τεκνουΑΦΜταυτοτητες και των 2 γονεωνθεωρημενο βιβλιαριο ΕΟΠΥΥ

ρουχα δικα σου για εξοδο

καλτσες (καμια φορα μετα επισκληριδιο κρυωνουν τα ακρα)

1 πετσετα προσωπου +1 μπανιου

μαντηλακια χλωρινης (για τη λεκανη) και πλαστικα καθισματα

οινοπνευμα +αντισηπτικο χεριων

μωρομαντηλα+χαρτομαντηλα

πλαστικες σακουλες για τα απλυτα

πω πω ολοκληρο σπιτι χρειαζομαι να κουβαλησω μαζι μου:shock::shock::shock::shock:

το πιστοποιητικο επιθετο τεκνου το παιρνω πριν την γεννα???

UzVGp2.png

κοιτα μερικες βγαινω βαμμενη κι αλλες βαριεμαι να βαφτω

αλλα τωρα στην κλινικη ταλαιπωρημενη απο την γεννα σκεφτηκα να τα εχω μαζι μου τοσος κοσμος θα ερθει να με δει!!!:D:D:D:D

κι εγω θα τα παρω... κι αμα εχω κουραγιο θα βαφτω, αλλιως οκ! ε, λιγο κονσιλερ στα ματια, λιγο ρουζ, λιγη μασκαρα κι ενα γκλος ποσο χωρο πιανουν? ειχα παει μια φορα σε μια φιλη και ειχε μεχρι και eye liner! ε, ενταξει... οχι κι ετσι! λιγο... για να δει ο γιος μου και να πει: "κουκλα η μαμα μου!" χαχαχα....:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Περιτομη θα σου εκαναν αν ησουν αγορακι!!!Χχαχαχχαχαχ!!! Περινεο ειναι εκει κατω!!!Τι πλακα εχεις ρε ντιντι!!!

χχχχααααχχχχααααχχχααααχχχααααα!!!!!

δεν το χα δει!!! καλο!!!! μπραβο, βρε μπισκοτακι!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ολοκληρο σπιτι χρειαζομαι να κουβαλησω μαζι μου:shock::shock::shock::shock:

το πιστοποιητικο επιθετο τεκνου το παιρνω πριν την γεννα???

στο λητω κανεις τη δηλωση του παιδιου απευθειας μεσα... δεν πας ληξιαρχειο και τετοια! ισως γι αυτο το θελουν...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γιατί δε κατάλαβα...κι εμεις οταν εκανε αγροτικο αρραβωνιαστηκαμε (εγω μολις ειχα αποφοιτησει) και παντρευτηκαμε στην ειδικοτητα (εγω αμισθη μεταπτυχιακος)...άμα θέλει ο ο άλλος να πει τη π@π@@@ του θα τη πει...τι να δινεις σημασια στο καθε βλακα!!!

εμενα ο συζυγος καθυστερουσε το γαμο για να παει καλυτερα η δουλεια του και να εχει λεφτα και να μην εξαρτομαστε απο γονεις

ε οσο περνουσαν τα χρονια καθε χρονια ηταν και χειροτερη οικονομικα!

αν περιμεναμε κιαλλλο δεν θα ειχα τωρα τον Αλκη στην κοιλιτσα μου

UzVGp2.png

ετσι θα κανω κι εγω! ευτυχως δεν θα χει ζεστη... να χεις και τη σερβιετα την παχια... αλλα και παλι! με την πανα στον κ*λο... χαλι!

η ξαδερφη μου φορουσε πανες!!!!

μαλλον ακρατειας:rolleyes:

UzVGp2.png

καποιες φορες που τον πειραζω λεει: μπεμπη κλωτσα τη μανουλα. κ αλλες φορες: η μανουλα σε αγαπαει μην την χτυπας.....χαχαχαχα!!!!

εγω ευτυχως δεν εχω καούρες καθόλου, (μαλλον θα ναι καραφλό...χαχαχαχα), αλλα με τις κλωτσιές ειδικα μολις ξαπλ΄ωνω έχω θεμα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχα κι εμενα του λεει κλωτσα την μαμα!! ετσι γιε μου θα της κανουμε τη ζωη κολαση και χασκογελαει!

UzVGp2.png

καλο μεσημερι κοριτσια , ηρθε ο αρρωστούλης μπαμπούλας κ παμε να φαμε σουπίτσαααααα!!!!!!!!!!! φιλια σε όλες σας!

να χετε ενα υπεροχο μεσημερι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

περαστικα κξαι να προσεχεις!!

εγω τωρα ξεπαγωσα μπαμιες και τρωω και για τον ντιντο ξεπαγωσα φασολαδα να φαει οταν σχολασει

βαριομουν πολυ να μαγειρεψω σημερα:rolleyes::rolleyes:

δεν φαινεται??

ολη μερα μαζι σας ημουν:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω θα τα παρω... κι αμα εχω κουραγιο θα βαφτω, αλλιως οκ! ε, λιγο κονσιλερ στα ματια, λιγο ρουζ, λιγη μασκαρα κι ενα γκλος ποσο χωρο πιανουν? ειχα παει μια φορα σε μια φιλη και ειχε μεχρι και eye liner! ε, ενταξει... οχι κι ετσι! λιγο... για να δει ο γιος μου και να πει: "κουκλα η μαμα μου!" χαχαχα....:tongue:

eye liner ! χαχαχαχαχαχαχαχαχ μηπως να παρω και το ψαλιδι για τις βλεφαριδες? χχαχαχαααχαχαχαχ

ενταξει ειπαμε!

ουτε καν αρωμα σκεφτηκα να παρω γιατι θα εχω τον μπεμπη πανω μου δεν θα μυριζει και γκουτσι ο Αλκης μου!!!

UzVGp2.png

eye liner ! χαχαχαχαχαχαχαχαχ μηπως να παρω και το ψαλιδι για τις βλεφαριδες? χχαχαχαααχαχαχαχ

ενταξει ειπαμε!

ουτε καν αρωμα σκεφτηκα να παρω γιατι θα εχω τον μπεμπη πανω μου δεν θα μυριζει και γκουτσι ο Αλκης μου!!!

αρωμα δεν κανει! κανονικα απαγορευεται να φοραν και οι επισκεπτες... ειδικα αν ειναι κατι δυνατο! γι αυτο παλια παιρναν "μυρτω" ή την κλασσικη κολωνια λεμονι για νοσηλευομενους και λεχωνες που λενε οτι δεν ενοχλει τοσο! ημουν μπροστα που καναν ξεφτιλα μια κυρια, που πηγε με βαρυ αρωμα σε μαιευτηριο και την εβγαλε η μαια εξω... αλλα ηταν πραγματικα πολυ πολυ εντονο! για μας δηλαδη! φαντασου για το μωρο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi ποτε πας γιατρο?

αν πας πρωτη απο εμενα να τον ρωτησεις αν θα σκεπαζουμε το μωρο στη κλινικη με δικα μας κουβερτακια..

εγω παω 6-7 νοεμβρη αναλογα ποτε εχει καραβι. γεννησα την κορη μου μαιο κ δεν θυμαμαι να ειχα μαζι μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αρωμα δεν κανει! κανονικα απαγορευεται να φοραν και οι επισκεπτες... ειδικα αν ειναι κατι δυνατο! γι αυτο παλια παιρναν "μυρτω" ή την κλασσικη κολωνια λεμονι για νοσηλευομενους και λεχωνες που λενε οτι δεν ενοχλει τοσο! ημουν μπροστα που καναν ξεφτιλα μια κυρια, που πηγε με βαρυ αρωμα σε μαιευτηριο και την εβγαλε η μαια εξω... αλλα ηταν πραγματικα πολυ πολυ εντονο! για μας δηλαδη! φαντασου για το μωρο...

καλε εδω τωρα και δεν φοραω αρωμα για να μην ενοχλω τον Αλκη στην κοιλια μου!!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...