Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Πολυ γλυκιά καλημέρα σε όλες τις Μανουλες και σε όλα τα μωρακια!!! Τα αποτελέσματα απο τη β επιπέδου ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Η μπεμπουλα μας μεγαλώνει φυσιολογικοτατα!!! Σας εύχομαι να έχετε όλες παρόμοια αποτελέσματα!

σαπι μου συγχαρητηρια!!

τι ωραια!! ολα τα κοριτσια εχουμε υπεροχα νεα ετσι παντα!!

αλλα πες και λεπτομεριες απο τον υπερηχο της μπεμπουλας σου??

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια γράφω στον Μάιο 2013 αλλά έπεσα στο θέμα σας!

Θέλω απλά να πώ πως ο Θεός όταν μας δίνει ένα παιδί,

μας δίνει και δύναμη και κουράγιο να το μεγαλώσουμε!

Η ευτυχία και η ευλογία του να γίνεις γονιός

δεν πληρώνεται με κανένα ευρώ

και δεν συγκρίνεται με κανένα λογαριασμό!

Απλά θα μάθουμε να ζούμε με λιγότερα

και πάλι ευτυχισμένοι θα είμαστε

αφού θα υπάρχει ένα παιδικό χαμόγελο στο σπίτι μας μέσα!

Ξέρω πολλές περιπτώσεις που αναβάλλανε την απόκτηση παιδιού

για οικονομικούς λόγους

και όταν τελικά είχανε βολευτεί με δουλειές,σπίτια

και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο

και αποφάσισαν να βάλουνε μπρός για παιδάκι

η ''μοίρα'' τους χτύπησε αλύπητα!

Όχι μόνο δεν κατάφεραν εγκυμοσύνη

αλλά και οι επιτυχίες γινότανε αποτυχίες

πριν περάσουνε 2 μήνες!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι σε όλες

και με το καλό να κρατήσουμε γερά παιδάκια στην αγκαλιά μας!

καλως ηρθες στο παρεακι, κοπελα μου! ολες συμφωνουμε σε γενικες γραμμες... απλα καλο ειναι οταν περιμενεις ενα μωρο ή εχεις ενα παιδακι, να το βαζεις πριν και πανω απο ολους κι ολα! δεν μπορεις να περιμενεις ελεημοσυνη για το γαλα και τις πανες και την ιδια στιγμη να αγοραζεις π.χ. καφε και τσιγαρα...:evil::evil::evil: πρωτα το γαλα!!! αμα περισσευουν παρε και τσιγαρα... αλλιως κοψτο! τελοσπαντων, να χουμε να λεμε!

με το καλο, το μπεμπακι σου και να χαιρεσαι το παιδακι σου!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια εγω λατρευω τα μπαχαρια...αλλα φοβαμαι κ εμενα μην με πειραξει οποτε για να μην χασει την γευση του κ το κοτοπουλο θα βαλω λιγοτεραααα..!!

κ εγω always night θα παρω...ολες οι τριγυρω μου αυτες μου προτεινουν....ετσι κ αλλιως εμενα στο νοσοκομειο δεν θα μου δωσουν τιποτα...αχαχαχα!!κ ετσι κ αλλιως ειναι οι σερβιετες που με βολευουν...

κ για τα σουτιεν ακομα δεν εχω αποφασισει.....το σκεφτομαιιι....με τι θα βολευτωωωω...!!!ουφφφ..!!!:confused::confused:αντε κ σχολασα....παω για μαγειρεμα...αν προλαβω θα ξαναμπω....φιλακιαααααααααααα!!

Jr39p2.png

Καλημεραααααα!!!!

Ηρθε η didi μας!!!:D:D:D:D αντε βρε κοριτσακι κ ανησυχησαμε.

τι κανετε οι υπόλοιπες;;;;

Εγω αρχισα τα προβλήματα με τον υπνο. ο μικρος μου ειναι πολύ ζωηρός (το χαιρομαι απο την μια γιατι καταλαβαίνω οτι ειναι καλα), αλλά δεν μπορω να κοιμηθω. ειμαι ανασκελα. αρχίζει να τεντωνεται κ να βγαίνουν εξογκώματα στην κοιλιά μου κ να κλωτσαει, γυρίζω στο πλαι, πάει κ χωνεται απο κατω κ μαλλον πιεζεται κ κλωτσαει πολύ εντονα!!! Αναρωτιέμαι ποδοσφαιριστή θα βγάλω;;;; αφου ο άντρας μου εχει πάθει σοκ απο το ποσο δυνατα χτυπάει κ με ρωταει αν ποναω. δεν πονάω απλά, κάποιες κλωτσιές ειναι προς τα κατω κ εχω συχνοουρία κ επίσης ειναι σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρευμα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχχαχα κι εγω το επαθα χθες το ηλεκτρικο ρευμα και κανω ενα αχ! και ο συζυγος χεστηκε πανω του! χαχαχαχαχαχαχαχαχ

μου λεει γιται σε κλωτσαει???που θες να ξερω?

νομιζει οτι ειναι κακος ο γιος μας επειδη μ κλωτσαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ελεος!!!

αλλα με τον υπνο δεν εχω προβλημα, μπορει και να κλωτσαει αλλα δεν με ξυπναει

UzVGp2.png

μαρκελα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου...πανω απο ολα υγεια κ τα δωρο θεου παιδακια....αλλα θα σου πω την γνωμη μου..!

υπαρχουν καποιοι ανθρωποι κ ειναι πολλοι αυτοι που οταν δεν εχουν χρημα εχουν γκρινια...κ μουτρα....κ θα σου πω γιατι μιλαω για ανευθυνοτητα...γιατι ο μπαμπας του κουμπαρου μου δουλευει στα καραβια κ στελνει λεφτα για να συντηρει ΤΟΝ παντρεμενο γιο του με την γυναικα του κ παιδι τους...την γυναικα του...κ την επισης ανεργη κορη του...!στελνει ποσα λεφτα για να εχουν τα απαραιτητα κ ο κουμπαρος μου μολις παιρνει λεφτα στα χερια του τα κανει σουβλακια,πιτσες,ρουχα,βολτες κλπ...ενω εχει ενα παιδακι που του φερνουν γαλα κ πανες οποιοι πανε σπιτι....με αυτη την προυποθεση ξεκινησε να κανει παιδι κιολας χωρις σταθερη δουλεια κ χωρις εσοδα κ μονο με εξοδα...ενοικιου ενος τεραστιου σπιτιου που δεν μπορουν να πληρωσουν κ χρωστανε κ οτι συνεπαγεται....!

δικη μου γνωμη δεν ξεκινας να κανεις παιδι με τα λεφτα του μπαμπα σου...κ περιμενεις ακομα κ την γεννα να στην πληρωσουν....για την γεννα εδωσε ο μπαμπας του λεφτα για την γεννα κ δεν τα εδωσε ολα στον γιατρο...για να τα κρατησει για το παιδι..εε ουτε για το παιδι πηρε κατι ουτε ο γιατρος πληρωθηκε.....αδικια ειναι αυτο...!!γι αυτο θυμωνω...

πως σας φανηκε η συνταγη που εβαλα δεν μου ειπατε???η δεν ειδα??

1ον την συνταγη την ειδα στην αρχη κ τι θα κανω η γουρουνα που την λιγουρεύομαι!!!!

2ον εχω 1η μου ξαδερφη η οποια περυσι γεννησε διδυμα. ο ανδρας της ειναι εποπ κ αυτη δουλευε πωλητρια οπου λογο κυησης υψηλου κινδυνου, σ ολη την εγκυμοσυνη δεν δουλευε ( δεν ξερω τι λεφτα κ απο που πληρωνινταν) κ μετα την γεννα συνεχισε για 3 μηνες 4ωρη κ μετα την απελυσαν. βαπτισε τα διδυμακια της με υπερπολυτεελεις, πηγε διακοπες φετος σε 2 νησια κ εμαθα την προηγούμενη εβδομαδα οτι μαλλον ειναι εγκυος στο 3ο παιδακι. που νομιζετε οτι βρισκει τα λεφτα;;; ο πατερας της τους τα δίνει. η γεννα σε ιδιωτικη κλινικη με θερμοκοιτιδα γιατρο κ οτι αλλο περιλαμβανει πηγε 7500 ευρω (ετσι τουλαχιστον μας ειπε).

που θελω να καταλήξω;;;; ο πατερας της χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικά κ αλβανικα. οι εργατες του , του ζητανε τα λεφτα, αλλά δεν εχει.

ειλικρινα πεστε μου, υπαρχει μυαλο σε αυτόν τον κοσμο;;;; κανε οτι μπορεις να κανεις μεχρι εκει που σε παίρνει, ασε τα εφε... τι κ αν γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο, σημασια ειναι να πανε ολα καλα, σιγα κ αν δεν εχω μια νοσοκομα απο πανω μου να μου κανει οτι τις ζητησω, κατι εγινε. προτιμω αυτα τα λιγα που εχω να τα διαθεσω για τον μπεμπη μου κ δεν θα περιμενω αν κ εφοσουν μου δωσουν οι δικοι μου.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!Sapi και Cristy συγχαρητηρια για τις μπεμπουλες σας!Παντα τοσο ευχαριστα νεα να ακουμε!Κατια μου πλησιαζει ο καιρος.Σε λιγο καιρο θα του ρουφας τα μαγουλακια του.eleni-dimitris τελεια νεα κ εσυ!Μπραβο κοριτσακια μου!Εγω χθες κοριτσια μου εφαγα λιγη σοκολατα και η μπομπουκα μου εκανε παρτυ παλι!Πρεπει να ειχε καλεσει κ αλλους...Αποκλειεται οι κλωτσιες που ενιωθα να ηταν μονο απο ενα μωρο..χαχαχα!:P:p:p:p:p:pdidi μου μας ελειψες τοσο καιρο!

η σοκολατα κανει υπερενεργητικα και τα παιδια

οχι μονο στην κοιλια!!!

αλλα αυτες οι δυνατες κλωτσιες κι εμενα μου αρεσουν πολυ!!!:D:D:D

χαιρομαι παντως που νοιαεστε για εμενα και ζητω συγνωμη για την απουσια μου :(:(:(:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

χαχαχχαχα κι εγω το επαθα χθες το ηλεκτρικο ρευμα και κανω ενα αχ! και ο συζυγος χεστηκε πανω του! χαχαχαχαχαχαχαχαχ

μου λεει γιται σε κλωτσαει???που θες να ξερω?

νομιζει οτι ειναι κακος ο γιος μας επειδη μ κλωτσαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ελεος!!!

αλλα με τον υπνο δεν εχω προβλημα, μπορει και να κλωτσαει αλλα δεν με ξυπναει

καποιες φορες που τον πειραζω λεει: μπεμπη κλωτσα τη μανουλα. κ αλλες φορες: η μανουλα σε αγαπαει μην την χτυπας.....χαχαχαχα!!!!

εγω ευτυχως δεν εχω καούρες καθόλου, (μαλλον θα ναι καραφλό...χαχαχαχα), αλλα με τις κλωτσιές ειδικα μολις ξαπλ΄ωνω έχω θεμα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Ε ναι ενοειτε οτι θα το καναμε αυτο αν δεν σε βλεπαμε!

Λογο του δικου μου θεματος ανησηχω πολυ καταλαβαινεις!

εχεις δικιο και δεν θελω να σου θυμιζω δυσαρεστες καταστασεις... :|:-|

αλλα ακομη μαρκελα μου δεν εχω μαθει την αιτια που ξαφνικα ετσι εχασες το μωρακι σου σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

UzVGp2.png

καλο μεσημερι κοριτσια , ηρθε ο αρρωστούλης μπαμπούλας κ παμε να φαμε σουπίτσαααααα!!!!!!!!!!! φιλια σε όλες σας!

να χετε ενα υπεροχο μεσημερι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλη ορεξη κοριτσακι! κι εμεις σουπιτσα σημερα... την τραβαει ο καιρος!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμεις εχουμε ενα θεμα με τις πληρωμες. με το που παίρνουμε τον λογαριασμό, τον πληρώνουμε αμέσως. γιατι αν ξεχαστει θα τον πληρωσουμε τον επόμενο μηνα κ δεν θα ξερουμε τι άλλα εξοδα θα χουμε τότε. γι αυτό καλύτερα αμέσως καθε λογαριασμό για να μην εχουμε σκοτούρες. να φανταστείτε τα κοινόχρηστα του καλοκαιριού ειναι 20 ευρω καθε μηνα, εμεις τα πληρωνουμε αμεσως κ δεν τα αφήνουμε για τον επομενο να γίνου 40 ευρώ. κολλημα ειναι, αλλά είμαστε ήσυχοι. εχουμε πει καθε μηνα, θα πληρωνουμε τους λογαριασμους, θα βαζουμε λιγα στην ακρη κ θα βγαζουμε τα μηνιαια εξοδα, όχι σπαταλες :?:-?:?:-? ούτε για καφε δεν παμε οπως πηγαιναμε, γιατί το θεωρούμε περιττό :cry::cry::cry:

καποτε ετσι ημασταν κι εμεις σε ολους τυς λογαριασμους

δυστιχως η κριση μας καθυστερει...

γιατι καθυστερουν τον αντρα ου καθυστερουν κι εμενα

δεν εχουμε στανταρ μισθο καθε μηνα

ο συζυγος ελευθερος επαγγελματιας και εγω μαθηματα ιδιαιτερα αφου το δημοσιο δεν με παιρνει πια:|:evil:

δεν το συζητω για καφεδες κτλ τπτ

πανε οι καλες εποχες που και τους λογαριασμους πληρωναμε στην ωρα τους και πηγαιναμε και τα ετιατορια και τους καφεδες και τα ποτακια μας!

UzVGp2.png

1ον την συνταγη την ειδα στην αρχη κ τι θα κανω η γουρουνα που την λιγουρεύομαι!!!!

2ον εχω 1η μου ξαδερφη η οποια περυσι γεννησε διδυμα. ο ανδρας της ειναι εποπ κ αυτη δουλευε πωλητρια οπου λογο κυησης υψηλου κινδυνου, σ ολη την εγκυμοσυνη δεν δουλευε ( δεν ξερω τι λεφτα κ απο που πληρωνινταν) κ μετα την γεννα συνεχισε για 3 μηνες 4ωρη κ μετα την απελυσαν. βαπτισε τα διδυμακια της με υπερπολυτεελεις, πηγε διακοπες φετος σε 2 νησια κ εμαθα την προηγούμενη εβδομαδα οτι μαλλον ειναι εγκυος στο 3ο παιδακι. που νομιζετε οτι βρισκει τα λεφτα;;; ο πατερας της τους τα δίνει. η γεννα σε ιδιωτικη κλινικη με θερμοκοιτιδα γιατρο κ οτι αλλο περιλαμβανει πηγε 7500 ευρω (ετσι τουλαχιστον μας ειπε).

που θελω να καταλήξω;;;; ο πατερας της χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικά κ αλβανικα. οι εργατες του , του ζητανε τα λεφτα, αλλά δεν εχει.

ειλικρινα πεστε μου, υπαρχει μυαλο σε αυτόν τον κοσμο;;;; κανε οτι μπορεις να κανεις μεχρι εκει που σε παίρνει, ασε τα εφε... τι κ αν γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο, σημασια ειναι να πανε ολα καλα, σιγα κ αν δεν εχω μια νοσοκομα απο πανω μου να μου κανει οτι τις ζητησω, κατι εγινε. προτιμω αυτα τα λιγα που εχω να τα διαθεσω για τον μπεμπη μου κ δεν θα περιμενω αν κ εφοσουν μου δωσουν οι δικοι μου.

Εγω θα πω κατι αλλο...τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους ποπούς...

ολοι θελουμε να γεννησουμε σε σουιτες,,,δε νομιζω καμια μας να πει οχι...αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, ο,τι εχει ο καθενας, και εν μεσω κρισης θα βολευτουμε με αυτα που εχουμε τελικα γιατι με τα πολλα ειδατε που οδηγηθηκαμε.

Α...και μη βλεπετε ολους αυτους τους βιπ και καλα που γεννανε στα ιδιωτικα...ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ κανουνε και τους κοβουνε ξερετε ποσα λεφτα...μόνο το γιατρο πληρωνουν. Μεχρι και γνωστη αλυσιδα μωρουδιακων τους δινει τζαμπα ρουχα για να βγαλουν και καλα μια φωτο παπαρατσι εξω απτο καταστημα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε didi!!Θα προλαβεις να βαφτεις καλε ? η αδερφη μου την ειχαν πιασει οι πονοι και αυτη εβαζε μεικ απ!

θα συμπληωσω την λιστα μου

+ μπισκοτα tuc με γευση μπεικον;)

+ μπισκοτα γεμιστα με σοκολατα rondo το κοκκινο το μεγαλο πακετετο!!!

θα παω τζαμπο για πυτζαμες!!:D

αν μου κανους περιοτομη πως λεγεται κακακια:oops: θα μπορω να κανω???

UzVGp2.png

http://edesma.e-e-e.gr/recipies/files/c38f06e64ca27cd49e583f81e730f33d-225.html

σημερα το μενου εχει αυτη την συνταγη.....!!συν τυρι τριμμενο μεσα στην σαλτσα....!!πως σας φαινεται...εχει μεινει λιιιιιγο κοτοπουλο κ το ειχα βαλει στην αλλη καταψυξη αφου το εβρασα(συμβουλη νονας μαγειρισας..)κ λεω να το κανω να τελειωνει κ το κοτοπουλο...!!πως σας φαινεται???

θα ερθω να φαω κι εγω βγαλε αλλο ενα σερβιτσιο!!!

UzVGp2.png

μου αρεσει που γραφεις για τα καλλυντικά!!! εγω κοριτσια δεν νομίζω να χρησιμοποιησω εκεινες τις μερες, δεν χρησιμοποιώ τον καλο καιρό, τοτε που θα ασχολούμαι με τον μπεμπακο μου, χλωμό το βλέπω!!!:oops::oops::oops:

οσο για τα σουτιεν θηλασμού, απο φιλες μου που εχουν γεννησει, μου εχουν πει οτι ειναι πεταμενα λεφτα, γιατί δεν βολεύουν κ θα το βγαζω τελείως μου ειπαν την ωρα του θηλασμου!

κοιτα μερικες βγαινω βαμμενη κι αλλες βαριεμαι να βαφτω

αλλα τωρα στην κλινικη ταλαιπωρημενη απο την γεννα σκεφτηκα να τα εχω μαζι μου τοσος κοσμος θα ερθει να με δει!!!:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...