Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολυ με τα θετικά σας αποτελέσματα.

Για μένα πιστεύω θ είναι αρνητικό δεν νμζω ν πέτυχε.

Έχω χοριακη τη Δευτέρα αλλά σκέφτομαι ν πάω το Σάββατο ν κάνω μια να πάρω την κρυάδα

Καλησπερα κοριτσι μου! Ειναι μεγαλη η ψυχολογικη πιεση αυτη τη στιγμη.. εξου και η απαισιοδοξια. Απολυτα λογικο! Το Σαββατο ποσες μερες θα ειναι μετα την εμβρυομεταφορα; (αν θελεις θυμισε μου τι εχεις βαλει). Ωστοσο.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αρνητικο;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εμενα και σερβιετες τενα μεγαλες που σκεφτομουν, μου ειπαν απτο λητω οτι χορηγουν μεγαλες γυναικολογικες οσες θελω, χωρις χρεωση, και μονο αν θελω ενα πακετακι always night για να ναι πιο λεπτες οσο περναν οι μερες, αν δεν εχω πολυ αιμα...

ναι ναι καλα σου ειπαν!εγω εφαγα μισο πακετο απο αυτες και τις αλλες τις εφαγα οταν μου ηρθε η πρωτη περιοδος που ειχα πολυ αιμα.Ασε που οι δικες τους ειναι φουλ στο βαμβακι και ειναι πιο καλες οχι τπτ αλλο για να μην πιασουμε και κανα μικροβιο μετα την γεννα με τοσα πλαστικα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με εχει φαει η αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!4 μερες ακομα να δω αν επιασαν οι κοποι μου αυτο τον μηνα που τα εφτυσα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις για τα συνδρομα που εκανα αλλη αγωνια και απο εκει!

Καλη επιτυχία...ελπίζω το "βόλι" να ηταν καλο!

Καλημέρα!!!

Χάθηκα... και τώρα δεν σας προλαβαίνω με τίποτα...

Διαβάζω ακόμη τη σελίδα 209 και είσαστε στην 218...

Τα νέα μου:

Πάω καθημερινά (εκτός Παρασκευής) κολύμπι για εγκύους τα πρωινά και μετά είμαι πτώμα και ρίχνω υπνάκους...

Τις Παρασκευές πάω γιόγκα κ διαλογισμό.

Καλα ποτε προλαβαινεις και τα κανεις ολα αυτα????

μου αρεσει που γραφεις για τα καλλυντικά!!! εγω κοριτσια δεν νομίζω να χρησιμοποιησω εκεινες τις μερες, δεν χρησιμοποιώ τον καλο καιρό, τοτε που θα ασχολούμαι με τον μπεμπακο μου, χλωμό το βλέπω!!!:oops::oops::oops:

οσο για τα σουτιεν θηλασμού, απο φιλες μου που εχουν γεννησει, μου εχουν πει οτι ειναι πεταμενα λεφτα, γιατί δεν βολεύουν κ θα το βγαζω τελείως μου ειπαν την ωρα του θηλασμου!

Απαραιτητο το σουτιεν θηλασμου ...ξερεις ποσο βαρυ θα ειναι το στηθος μετα...απαπα...θα πονας τοσο πολυ που δε θα θελεις να κουνιεσαι απο τη θεση σου!!Στηριξη προσφερει το σουτιεν...οχι ομορφια. Χωρις σουτιεν δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου γενικα...

α και το συγκεκριμενο ζευγαρι μας τα εχωναν τοτε που εμεις παντρευτεικαμε γιατι ο αντρας μου ηταν αδιοριστος γιατρος.Μας λενε μα καλα πως το πηρατε αποφαση να κανετε γαμο και οικογενεια εφοσον δεν εχει δουλεια ο αντρας σου!!

Γιατί δε κατάλαβα...κι εμεις οταν εκανε αγροτικο αρραβωνιαστηκαμε (εγω μολις ειχα αποφοιτησει) και παντρευτηκαμε στην ειδικοτητα (εγω αμισθη μεταπτυχιακος)...άμα θέλει ο ο άλλος να πει τη π@π@@@ του θα τη πει...τι να δινεις σημασια στο καθε βλακα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κοριτσακια μου καλο μεσημερι σε ολες σας!!Εγω παω θεσσαλονικη να παρω τα αποτελεσματα και μετα να παω στην αιματολογο!Ειπε ο συζηγος θα με βγαλει και για φαγητο!οποτε τα λεμε το βραδακιιιιιιιιιιιιιιιιι Φιλακια σε ολες σας και στις κοιλιτσες σαςςςςςςςςςςςςςς!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω θα πω μια αλλη ιστορια χωρις να θελω να διαφωνισω μαζι σου barboula γιατι εχεις απολυτο δικιο...

ξερω ενα ζευγαρι του κυκλου μας που ειναι μαζι 21 χρονια.Δεν ειχαν λεφτα και περιμεναν 17 χρονια για να παντρευτουν.Παντρευτηκαν τελικα γιατι στο παλικαρι εκατσε καλη δουλεια στη γερμανια.Εκαναν το πρωτο τους παιδακι μετα απο παρα πολλες αποβολες και τρελη ταλαιπωρια γιατι ειχε φτασει η κοπελα 39 ετων και τωρα που εχουν το σπιτι τους , δουλεια και τα παντα εκανε 7 αποβολες μεχρι τελικα να ξαναμεινει εγκυος και ειναι 5.5 μηνων και το μωρο εχει προβλημα το οποιο δεν το ειδαν οι γιατροι στην γερμανια με την καρδια , τα νεφρα και τα πνευμονακια του συν του οτι διαγνωστηκε με συνδρομο DOWN!ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ? Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΚΥΗΣΗ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!δηλαδη εαν το μωρο θα ζησει μετα τ ην γεννα θα πρεπει να το κρατησει...

και ειναι 45 χρονων η κοπελα και μου λεει '' μακαρι να ειχα κανει παιδια οταν ημουν 35 και ας δυσκολευομασταν''

κι εγω συμφωνω... εχω ακουσει και δει πολλες τετοιες περιπτωσεις! το δραμα ειναι οτι φτανεις να μετανιωνεις για πραγματα που δεν εκανες... αλλα απτην αλλη, οταν κανεις καποια βηματα στη ζωη και παιρνεις αποφασεις πρεπει να τις στηριζεις! υπαρχει βεβαια και το "εχει ο Θεος", αλλα και το "συν αθηνα και χειρα κινει"....;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα και σερβιετες τενα μεγαλες που σκεφτομουν, μου ειπαν απτο λητω οτι χορηγουν μεγαλες γυναικολογικες οσες θελω, χωρις χρεωση, και μονο αν θελω ενα πακετακι always night για να ναι πιο λεπτες οσο περναν οι μερες, αν δεν εχω πολυ αιμα...

Οχι χοντρες σερβιετες απαπα...κουνιουνται απο τη θεση τους και σου σπανε τα νευρα. Τις alwayς νυχτος να παρεις γαι μεγαλη ροη, εγω αυτες ειχα και εβαζα και 2-2 για να μην εχω απωλειες!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα πω μια αλλη ιστορια χωρις να θελω να διαφωνισω μαζι σου barboula γιατι εχεις απολυτο δικιο...

ξερω ενα ζευγαρι του κυκλου μας που ειναι μαζι 21 χρονια.Δεν ειχαν λεφτα και περιμεναν 17 χρονια για να παντρευτουν.Παντρευτηκαν τελικα γιατι στο παλικαρι εκατσε καλη δουλεια στη γερμανια.Εκαναν το πρωτο τους παιδακι μετα απο παρα πολλες αποβολες και τρελη ταλαιπωρια γιατι ειχε φτασει η κοπελα 39 ετων και τωρα που εχουν το σπιτι τους , δουλεια και τα παντα εκανε 7 αποβολες μεχρι τελικα να ξαναμεινει εγκυος και ειναι 5.5 μηνων και το μωρο εχει προβλημα το οποιο δεν το ειδαν οι γιατροι στην γερμανια με την καρδια , τα νεφρα και τα πνευμονακια του συν του οτι διαγνωστηκε με συνδρομο DOWN!ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ? Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΚΥΗΣΗ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!δηλαδη εαν το μωρο θα ζησει μετα τ ην γεννα θα πρεπει να το κρατησει...

και ειναι 45 χρονων η κοπελα και μου λεει '' μακαρι να ειχα κανει παιδια οταν ημουν 35 και ας δυσκολευομασταν''

Μαρκελα μου αυτη η περιπτωση ειναι το αλλο ακρο.Συμφωνω οτι δεν ειναι δυνατον να καθοριζεις ολη σου τη ζωη με βαση το πως εισαι καθε φορα οικονομικα ,γιατι στην εποχη μας ειδικα που ολα ειναι ρευστα αν κατσουμε και περιμενουμε ποτε θα φτιαξουν τα πραγματα για να κανουμε οικογενεια...θα φτασουμε 80 ετων.Απο την αλλη ομως εγω αν δεν δουλευαμε και οι δυο και αν δεν υπηρχαν καποια εισοδηματα οπως λεει η barboula δεν ξερω αν θα αποφασιζα για παιδι ετσι ευκολα!Θα μου πεις ξερεις οτι θα δουλευετε και οι δυο και στο μελλον?Οχι αλλα ξεκιναω με καλες προρπτικες τουλαχιστον.

o5etp3.png?xVMpoyHp

Οχι χοντρες σερβιετες απαπα...κουνιουνται απο τη θεση τους και σου σπανε τα νευρα. Τις alwayς νυχτος να παρεις γαι μεγαλη ροη, εγω αυτες ειχα και εβαζα και 2-2 για να μην εχω απωλειες!

ετσι θα κανω κι εγω! ευτυχως δεν θα χει ζεστη... να χεις και τη σερβιετα την παχια... αλλα και παλι! με την πανα στον κ*λο... χαλι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!! κατια αυτο με πιανει κ εμενα τρεμουλο κ μετα ρευομαι συνεχεια κ περναει σιγα σιγα..

στη κλινικη

εγω χρησιμοπειω πυτζαμες νυχτικια την πρωτη ημερα μονο..

σουτιεν θυλασμου, επιθεματα, εσωρουχα, σερβιετες εγω δεν εχω πολυ αιμα μονο την πρωτη μερα αναγκαστηκα βαζω τις μεγαλες, καλυντηκα, κ τα ρουχα μου οταν φευγω.. ησως να παρω μαζι μου κ μια ρομπα χοντρη που εχω γιατι μπορει να εχει πολυ κρυο..

για το μωρο

εγω στην κορη που γεννησα στην ιδια κλινικη που θα γεννησω παλι πηρα μονο τα ρουχα εξοδου του μωρου κ πανες κ πικεδενο κουβερτακι τοτε γιατι ηταν μαιος, τωρα θα παρω χοντρο κουβερτακι φορμακι βελουτε καλτσακια εσωρουχα αλλα ολα απο 3 γιατι δεν ξερω αν εχει καραβι οταν βγω απο την κλινικη η αν ειναι καλος ο καιρος για να ερθω σπιτι μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Kορίτσια γράφω στον Μάιο 2013 αλλά έπεσα στο θέμα σας!

Θέλω απλά να πώ πως ο Θεός όταν μας δίνει ένα παιδί,

μας δίνει και δύναμη και κουράγιο να το μεγαλώσουμε!

Η ευτυχία και η ευλογία του να γίνεις γονιός

δεν πληρώνεται με κανένα ευρώ

και δεν συγκρίνεται με κανένα λογαριασμό!

Απλά θα μάθουμε να ζούμε με λιγότερα

και πάλι ευτυχισμένοι θα είμαστε

αφού θα υπάρχει ένα παιδικό χαμόγελο στο σπίτι μας μέσα!

Ξέρω πολλές περιπτώσεις που αναβάλλανε την απόκτηση παιδιού

για οικονομικούς λόγους

και όταν τελικά είχανε βολευτεί με δουλειές,σπίτια

και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο

και αποφάσισαν να βάλουνε μπρός για παιδάκι

η ''μοίρα'' τους χτύπησε αλύπητα!

Όχι μόνο δεν κατάφεραν εγκυμοσύνη

αλλά και οι επιτυχίες γινότανε αποτυχίες

πριν περάσουνε 2 μήνες!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι σε όλες

και με το καλό να κρατήσουμε γερά παιδάκια στην αγκαλιά μας!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλη επιτυχία...ελπίζω το "βόλι" να ηταν καλο!

Απαραιτητο το σουτιεν θηλασμου ...ξερεις ποσο βαρυ θα ειναι το στηθος μετα...απαπα...θα πονας τοσο πολυ που δε θα θελεις να κουνιεσαι απο τη θεση σου!!Στηριξη προσφερει το σουτιεν...οχι ομορφια. Χωρις σουτιεν δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου γενικα...

βρε δεν ειπα ναμην φορας καθολου. απλα του θηλασμού ειναι αυτα που ξεκουμπώνουν μπροστα στο στηθος για θηλάζεις. μου ειπαν οτι την ωρα του θηλασμου, ακομα κ αυτα τα σουτιεν δεν θα με βολευουν κ θα το βγαζω εκεινη τη στιγμη για τον θηλασμο κ θα το φοραω μετα. αυτό εννοω, οχι να μην φοραω καθόλου :):):)!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καταλαβα...αλλά αυτα τα σουτιεν εχουν ειδικο κουμπωμα που κατεβαινει ολο το cup για να βολευεσαι στο θηλασμο. Ο καθενας βεβαια όπως βολευεται η αληθεια ειναι!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

βρε δεν ειπα ναμην φορας καθολου. απλα του θηλασμού ειναι αυτα που ξεκουμπώνουν μπροστα στο στηθος για θηλάζεις. μου ειπαν οτι την ωρα του θηλασμου, ακομα κ αυτα τα σουτιεν δεν θα με βολευουν κ θα το βγαζω εκεινη τη στιγμη για τον θηλασμο κ θα το φοραω μετα. αυτό εννοω, οχι να μην φοραω καθόλου :):):)!!!!

βολευουν παρα πολυ ελενη!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μαρκελα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου...πανω απο ολα υγεια κ τα δωρο θεου παιδακια....αλλα θα σου πω την γνωμη μου..!

υπαρχουν καποιοι ανθρωποι κ ειναι πολλοι αυτοι που οταν δεν εχουν χρημα εχουν γκρινια...κ μουτρα....κ θα σου πω γιατι μιλαω για ανευθυνοτητα...γιατι ο μπαμπας του κουμπαρου μου δουλευει στα καραβια κ στελνει λεφτα για να συντηρει ΤΟΝ παντρεμενο γιο του με την γυναικα του κ παιδι τους...την γυναικα του...κ την επισης ανεργη κορη του...!στελνει ποσα λεφτα για να εχουν τα απαραιτητα κ ο κουμπαρος μου μολις παιρνει λεφτα στα χερια του τα κανει σουβλακια,πιτσες,ρουχα,βολτες κλπ...ενω εχει ενα παιδακι που του φερνουν γαλα κ πανες οποιοι πανε σπιτι....με αυτη την προυποθεση ξεκινησε να κανει παιδι κιολας χωρις σταθερη δουλεια κ χωρις εσοδα κ μονο με εξοδα...ενοικιου ενος τεραστιου σπιτιου που δεν μπορουν να πληρωσουν κ χρωστανε κ οτι συνεπαγεται....!

δικη μου γνωμη δεν ξεκινας να κανεις παιδι με τα λεφτα του μπαμπα σου...κ περιμενεις ακομα κ την γεννα να στην πληρωσουν....για την γεννα εδωσε ο μπαμπας του λεφτα για την γεννα κ δεν τα εδωσε ολα στον γιατρο...για να τα κρατησει για το παιδι..εε ουτε για το παιδι πηρε κατι ουτε ο γιατρος πληρωθηκε.....αδικια ειναι αυτο...!!γι αυτο θυμωνω...

πως σας φανηκε η συνταγη που εβαλα δεν μου ειπατε???η δεν ειδα??

Jr39p2.png

πως σας φανηκε η συνταγη που εβαλα δεν μου ειπατε???η δεν ειδα??

πολυ καλη! μονο με τα πολλα μπαχαρικα-μυρωδικα εχω θεματακι, μηπως σου πεσουν βαρυα... αλλα φαε δοκιμαστικα πιο λιγο! αντε και καλο μαγειρεμα παλι!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

βολευουν παρα πολυ ελενη!!!!!

θα παω να παρω 1 τουλαχιστον να το χω για δοκιμη κ αν βολευει θα στειλω την μαμα να παρει κ αλλο. αλλα ηταν τοσο αρνητικες ολες κ το βγαλα απο το μυαλό μου!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...