Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα και χρονια πολλα κι απο μενα! Σε εορταζουσες και σε οσες εχουν εορταζοντες! Οσο για τις επαφες, εμας το πρωτο τριμηνο μας τις ειχε απαγορευσει αλλα λιγες μερες πριν την αυχενικη εδωσε το πρασινο φως. Τωρα μεχρι ποτε θα μπορουμε να το εκμεταλλευτουμε δεν ξερω, δεν εχω ρωτησει κι ολας τι γινεται στο τριτο τριμηνο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...εμας λογω ανεπαρκειας τραχηλου αρχικα και περιδεσης πλεον, εχει απαγορευθει δια ροπαλου! οχι οτι εχουμε και την παραμικρη διαθεση... ο φοβος δρα ανασταλτικα σ αυτα τα θεματα. αλλα, αν σας το επιτρεπει, παντα με προφυλακτικο και απαλα-ηρεμα...:oops::oops::oops::oops:

εγω δεν ειχα αυτο το προβλημα αλλα φοβομαστε παρα πολυ, κ στα αλλα ετσι καναμε δεν πειραζει! υπομονη!!!:oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια!

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και στους δικους σας που γιορταζουν!!!!

(ειμαι λιγο εξαφανισμενη λογω κουμπαρου... σορρυ )

ωραια συζητηση πιασαμε βρε μερα που ειναι! αχαχαχαχ

εμας στην αρχη απογορευοταν

οταν πηγαμε για την αυχενικη μας εδωσε το οκ αλλα με προσοχη(τωρα τι εννοει με προσοχη δεν ξερω...:confused::confused::confused::confused:)

παντως εγω 1 φορα την εβδομαδα

ο αντρας μου θελει και 2 και 3 αλλα ολο κατι βρισκω να τον αποφυγω:oops:

φοβαμαι .... ισως να ειμαιθ υποερβολικη αφου και στα βιβλια διαβαζω οτι εφοσονδεν υπαρχει προβλημα μπορεις να κανεις

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Didi πως παει η φιλοξενια? Ελπιζω να φευγει απο το σπιτι που και που για να μπορεις κι εσυ να παιρνεις μια ανασα...

αχ βρε κοριτσακι σε ευχαριστω:D:D:D:D:D:D

χθες ημουν τυχερη, κατεβηκα για αιματολογικες και τον πηρα μαζι μου και εμεινε στο κεντρο, οποτε γυρισα και ημουν μονη και τα καταφερα να την "ψησω" την τουαλετα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

υπομονη... αλλες 10 μερες υπολογιζω(χθες εμαθα οτι δεν εχει κλεισει ακομη εισητηριο για επιστροφη :shock: )

αχ το παιδι μου με γαργαλαει!!!! ειναι υπεροχο!!!!!!!

εχω ενα μικρο ανθρωπακι με προσωπικοτητα μεσα μου!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσια!

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και στους δικους σας που γιορταζουν!!!!

(ειμαι λιγο εξαφανισμενη λογω κουμπαρου... σορρυ )

ωραια συζητηση πιασαμε βρε μερα που ειναι! αχαχαχαχ

εμας στην αρχη απογορευοταν

οταν πηγαμε για την αυχενικη μας εδωσε το οκ αλλα με προσοχη(τωρα τι εννοει με προσοχη δεν ξερω...:confused::confused::confused::confused:)

παντως εγω 1 φορα την εβδομαδα

ο αντρας μου θελει και 2 και 3 αλλα ολο κατι βρισκω να τον αποφυγω:oops:

φοβαμαι .... ισως να ειμαιθ υποερβολικη αφου και στα βιβλια διαβαζω οτι εφοσονδεν υπαρχει προβλημα μπορεις να κανεις

καλημερα didi τι κανεις?? επιτρεπετε αλλα εγω φοβαμαι:confused::confused:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ βρε κοριτσακι σε ευχαριστω:D:D:D:D:D:D

χθες ημουν τυχερη, κατεβηκα για αιματολογικες και τον πηρα μαζι μου και εμεινε στο κεντρο, οποτε γυρισα και ημουν μονη και τα καταφερα να την "ψησω" την τουαλετα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

υπομονη... αλλες 10 μερες υπολογιζω(χθες εμαθα οτι δεν εχει κλεισει ακομη εισητηριο για επιστροφη :shock: )

αχ το παιδι μου με γαργαλαει!!!! ειναι υπεροχο!!!!!!!

εχω ενα μικρο ανθρωπακι με προσωπικοτητα μεσα μου!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

αρχισε το αγορακι σου?? δεν ειναι τελεια???? σε λιγο θα το νιωθεις πιο εντονα κ πιο συχνα!!!:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

αρχισε το αγορακι σου?? δεν ειναι τελεια???? σε λιγο θα το νιωθεις πιο εντονα κ πιο συχνα!!!:D:D:D

ριτσα μου χθες το ταλαιπωρησα ολη μερα...

και χθες το βραδυ με τοση κουραση ενιωθα κατι τραβηγματα χαμηλα... που αγχωθηκα λιγο, ευτυχως που σημερα με γαργαλα και ηρεμησα!

UzVGp2.png

ριτσα μου χθες το ταλαιπωρησα ολη μερα...

και χθες το βραδυ με τοση κουραση ενιωθα κατι τραβηγματα χαμηλα... που αγχωθηκα λιγο, ευτυχως που σημερα με γαργαλα και ηρεμησα!

μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.. εγω ποναω απο κατω αλλα προς τα πανω νιωθω σαν βαρος οταν ειμαι ξαπλωμενη δεν μπορω να σηκωσω το ποδι μου δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι η να γυρησω μερια ασε τα ειπα στο γιατρο γιατι νομιζα οτι ηταν χαμηλα το μωρο κ μου λεει δεν ειναι απλα επειδη ειναι το τριτο νιωθεις ετσι.:(:( φοβαμαι μη γινω χειροτερα..:confused::confused::confused:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.. εγω ποναω απο κατω αλλα προς τα πανω νιωθω σαν βαρος οταν ειμαι ξαπλωμενη δεν μπορω να σηκωσω το ποδι μου δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι η να γυρησω μερια ασε τα ειπα στο γιατρο γιατι νομιζα οτι ηταν χαμηλα το μωρο κ μου λεει δεν ειναι απλα επειδη ειναι το τριτο νιωθεις ετσι.:(:( φοβαμαι μη γινω χειροτερα..:confused::confused::confused:

ξεκινησε τις κλωτσιες εσενα?

UzVGp2.png

ναιιι αλλα δεν ειναι ακομη πολυ εντονες ακομη ειναι νωρις:P:p

εσυ εχεις και 2 εμπειριες παραπανω:D:Dκαι ξερεις απο κανονικες κλωτσιες

εμενα θα με κλωτσησει και θα νομιζω οτι εκανε συσπασεις η μητρα:rolleyes:

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...