Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν εχω φτιαξει λιστα για τον μπεμπη γιατι ειμαι ολιγον πελαγωμενη!

αλλα εχω βρει τι χρειαζομαι εγω

βαλιτσα για το μαιευτηριο

:(μετα τις 36 εβδομαδες=28 δεκεμβρη να ειναι ετοιμη!)

1. 1 πυτζαμα ή ενα νυχτικο με κουμπακια μπροστα για τον θηλασμο(50ευρω περιπου χρειαζομαι, θα παω quosho και h&m να δω , ιντιμισσσιμι νομιζω ειναι πιο ακριβο) ΝΑ ΠΑΡΩ small ή medium?

2.2 σουτιεν θηλασμου ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ξαδερφης ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ? πακετο ων 2= 40 ερω απο τα μοδερκερ)

3. 1 πακετο επιθεματα στηθους =7,50 απο μοδερκερ

4. 5 εσωρουχα παλλια γιατι θα λερωνονται με περιοδο

5. 1 πακετο σερβιετες

6. το φακελο του μωρου

7. καλλυντικα(οδοντοκρ, οδοντβ,κονσιλερ, μασκαρα, πουδρα,ρουζ, λιπγκλος, μαντιλακια ξεβαφτηκα)

8. 1 βιβλιο 1 περιοδικο σουντοκου

9. τη φωτογραφικη μηχανη

10 παντοφλες

11 κρεμα για τις θηλες

μου αρεσει που γραφεις για τα καλλυντικά!!! εγω κοριτσια δεν νομίζω να χρησιμοποιησω εκεινες τις μερες, δεν χρησιμοποιώ τον καλο καιρό, τοτε που θα ασχολούμαι με τον μπεμπακο μου, χλωμό το βλέπω!!!:oops::oops::oops:

οσο για τα σουτιεν θηλασμού, απο φιλες μου που εχουν γεννησει, μου εχουν πει οτι ειναι πεταμενα λεφτα, γιατί δεν βολεύουν κ θα το βγαζω τελείως μου ειπαν την ωρα του θηλασμου!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω φτιαξει λιστα για τον μπεμπη γιατι ειμαι ολιγον πελαγωμενη!

αλλα εχω βρει τι χρειαζομαι εγω

βαλιτσα για το μαιευτηριο

:(μετα τις 36 εβδομαδες=28 δεκεμβρη να ειναι ετοιμη!)

1. 1 πυτζαμα ή ενα νυχτικο με κουμπακια μπροστα για τον θηλασμο(50ευρω περιπου χρειαζομαι, θα παω quosho και h&m να δω , ιντιμισσσιμι νομιζω ειναι πιο ακριβο) ΝΑ ΠΑΡΩ small ή medium?+ρομπα αν θες να βγεις απτο δωματιο κοσμια

2.2 σουτιεν θηλασμου ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ξαδερφης ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ? πακετο ων 2= 40 ερω απο τα μοδερκερ)

3. 1 πακετο επιθεματα στηθους =7,50 απο μοδερκερ

4. 5 εσωρουχα παλλια γιατι θα λερωνονται με περιοδο

5. 1 πακετο σερβιετες

6. το φακελο του μωρου

7. καλλυντικα(οδοντοκρ, οδοντβ,κονσιλερ, μασκαρα, πουδρα,ρουζ, λιπγκλος, μαντιλακια ξεβαφτηκα+χτενα+λαστιχακι μαλλιων+αφρολουτρο ή σαπουνι +αποσμητικο)

8. 1 βιβλιο 1 περιοδικο σουντοκου

9. τη φωτογραφικη μηχανη +κινητο+φορτιστες

10 παντοφλες +σαγιοναρες (για το ντουζ)

11 κρεμα για τις θηλες

σου συμπληρωσα πανω... αλλα και

ληξιαρχικη πραξη γαμου (πρωτοτυπη και εξαμηνου)πιστοποιητικο επιθετου τεκνουΑΦΜταυτοτητες και των 2 γονεωνθεωρημενο βιβλιαριο ΕΟΠΥΥ

ρουχα δικα σου για εξοδο

καλτσες (καμια φορα μετα επισκληριδιο κρυωνουν τα ακρα)

1 πετσετα προσωπου +1 μπανιου

μαντηλακια χλωρινης (για τη λεκανη) και πλαστικα καθισματα

οινοπνευμα +αντισηπτικο χεριων

μωρομαντηλα+χαρτομαντηλα

πλαστικες σακουλες για τα απλυτα

1lqJp2.png

EO6lp3.png

http://edesma.e-e-e.gr/recipies/files/c38f06e64ca27cd49e583f81e730f33d-225.html

σημερα το μενου εχει αυτη την συνταγη.....!!συν τυρι τριμμενο μεσα στην σαλτσα....!!πως σας φαινεται...εχει μεινει λιιιιιγο κοτοπουλο κ το ειχα βαλει στην αλλη καταψυξη αφου το εβρασα(συμβουλη νονας μαγειρισας..)κ λεω να το κανω να τελειωνει κ το κοτοπουλο...!!πως σας φαινεται???

εγω εχω λαχανόσουπα!!! κορίτσια δεν ξερω τι να κάνω με τα κιλά. πλησιαζω στα 10. κ αν σας πω τι τρωω θα πείτε, αποκλείεται να παίρνεις κιλά με τετοια διατροφη!:evil::evil::evil::evil:

κατια και μπισκοταααααααααααα να παρειςςςςςςςς!!!!τα εγραψα και στην didi.Εμενα η κουμπαρα μου ειναι ενδοκρινολογος και οταν μου το ειπε τις λεω καλα καλα...τελευταιες μερες λεω ρε γμτ να παρω και ενα πακετο μπισκοτα μπας και...και τελικα σωθηκα γιατι γεννησα 7.25 το πρωι και ημουν στο δωματιο 11 και ειχα λυσαξει στην πεινα!το φαγητο ηρθε στις 13΄30!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

σου συμπληρωσα πανω... αλλα και

ληξιαρχικη πραξη γαμου (πρωτοτυπη και εξαμηνου)πιστοποιητικο επιθετου τεκνουΑΦΜταυτοτητες και των 2 γονεωνθεωρημενο βιβλιαριο ΕΟΠΥΥ

ρουχα δικα σου για εξοδο

καλτσες (καμια φορα μετα επισκληριδιο κρυωνουν τα ακρα)

1 πετσετα προσωπου +1 μπανιου

μαντηλακια χλωρινης (για τη λεκανη) και πλαστικα καθισματα

οινοπνευμα +αντισηπτικο χεριων

μωρομαντηλα+χαρτομαντηλα

πλαστικες σακουλες για τα απλυτα

Συμπληρωνω κ εγω, εσώρουχα μιας χρησης

Διαφημίσεις

μου αρεσει που γραφεις για τα καλλυντικά!!! εγω κοριτσια δεν νομίζω να χρησιμοποιησω εκεινες τις μερες, δεν χρησιμοποιώ τον καλο καιρό, τοτε που θα ασχολούμαι με τον μπεμπακο μου, χλωμό το βλέπω!!!:oops::oops::oops:

οσο για τα σουτιεν θηλασμού, απο φιλες μου που εχουν γεννησει, μου εχουν πει οτι ειναι πεταμενα λεφτα, γιατί δεν βολεύουν κ θα το βγαζω τελείως μου ειπαν την ωρα του θηλασμου!

Βασικα , σουτιεν θηλασμου η αθλητικο σουτιεν για να μην πιεζεται το στηθος και να μπορεις να θηλασεις ευκολα.Δεν κανει να σφιγκεις το στηθος οταν εχεις γαλα γιατι πετρωνει.Εγω παντως σουτιεν θηλασμου χωρις μπανελα και αθλητικα φορουσα απο την 34 εβδομαδα γιατι πονουσε πολυ το στηθος μου...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατια και μπισκοταααααααααααα να παρειςςςςςςςς!!!!τα εγραψα και στην didi.Εμενα η κουμπαρα μου ειναι ενδοκρινολογος και οταν μου το ειπε τις λεω καλα καλα...τελευταιες μερες λεω ρε γμτ να παρω και ενα πακετο μπισκοτα μπας και...και τελικα σωθηκα γιατι γεννησα 7.25 το πρωι και ημουν στο δωματιο 11 και ειχα λυσαξει στην πεινα!το φαγητο ηρθε στις 13΄30!

το προσθεσα ηδη!!! δεν ειμαστε για πεινες τωρα... αμα βγουμε με το καλο, θα μου λενε ολοι : "εεε, τωρα σιγα σιγα κανε και λιγο διατροφη!!!" χχααχχαααχχχααα

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μετα την γεννα ( τουλαχιστον σε ιδιωτικο μαιευτηριο που γεννησα και εγω )σου βαζουν ενα βρακακι ελαστικο με τρυπουλες σαν σωρτσακι.Εγω ζητησα απο την μαια αλλα 2 και αλλαζα γιατι με βολεψαν πολυ τα συγκεκριμενα.Βεβαια δεν ξερω ποσο τα χρεωνουν...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ελενη κ εγω ετσι..με το που πληρωνομαστε πανε στην ακρη τα λεφτα για τους λογαριασμους κ τους πληρωνουμε αμεσως να τελειωνουμε....!!κ φαντασου οτι τον τελευταιο χρονο βαζουμε κ 500 ευρο στην ακρη καθε μηνα για να μαζευουμε λεφτα για το σπιτι..βεβαια δεν πληρωνουμε την ΔΕΗ στο σπιτι την εχει αναλαβει η πεθερα γιατι αλλιως αποκλειεται να μαζευουμε αλλα πληρωνουμε οοολα τα υπολοιπα...

Μαριτα μου συμφωνω σε οτι λες..ειναι δυσκολες οι εποχες κ μεγαλο το αγχος ειδικα οταν εχεις ενα παιδακι να περιμενεις...απλως οι κουμπαροι μου αποφασισαν να κανουν παιδακι ενω ηταν ανεργοι κ οι 2......κ δεν σταματησαν τις προσπαθειες οταν ειδα οτι κ οι 2 τους που ειναι δεν τα βγαζουν περα...κ δεν ακουγαν κανενα...αυτο με θυμωνει...

κ εμενα με επιασε πανικος για το πως θα τα καταφερουμε να του προσφερουμε ολα οσα θελουμε οταν δεν εχουμε ετοιμασει το σπιτι ακομα..αλλα τουλαχιστον δουλευουμε κ οι 2...κ υπαρχουν καποια εσοδα .....κ δεν πληρωνουμε ενοικιο σε κανεναν για να χρωσταμε...!!αυτα σκεφτομαι κ ηρεμω λιγακι..!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

μετα την γεννα ( τουλαχιστον σε ιδιωτικο μαιευτηριο που γεννησα και εγω )σου βαζουν ενα βρακακι ελαστικο με τρυπουλες σαν σωρτσακι.Εγω ζητησα απο την μαια αλλα 2 και αλλαζα γιατι με βολεψαν πολυ τα συγκεκριμενα.Βεβαια δεν ξερω ποσο τα χρεωνουν...

εμενα δε με χρεωσαν τιποτα... αλλα δε με πολυβολεψαν κιολας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εκτος οτι σου δινουν 1-2 δεν σε πολυ βολευουν, νομιζω! αλλα... γουστα ειναι αυτα!

εγω θα παρω λιγες κ αν με βολευουν να εχω, να μην τους τρεχω τελευταια στιγμη να βρουν :)

εγω θα πω μια αλλη ιστορια χωρις να θελω να διαφωνισω μαζι σου barboula γιατι εχεις απολυτο δικιο...

ξερω ενα ζευγαρι του κυκλου μας που ειναι μαζι 21 χρονια.Δεν ειχαν λεφτα και περιμεναν 17 χρονια για να παντρευτουν.Παντρευτηκαν τελικα γιατι στο παλικαρι εκατσε καλη δουλεια στη γερμανια.Εκαναν το πρωτο τους παιδακι μετα απο παρα πολλες αποβολες και τρελη ταλαιπωρια γιατι ειχε φτασει η κοπελα 39 ετων και τωρα που εχουν το σπιτι τους , δουλεια και τα παντα εκανε 7 αποβολες μεχρι τελικα να ξαναμεινει εγκυος και ειναι 5.5 μηνων και το μωρο εχει προβλημα το οποιο δεν το ειδαν οι γιατροι στην γερμανια με την καρδια , τα νεφρα και τα πνευμονακια του συν του οτι διαγνωστηκε με συνδρομο DOWN!ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ? Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΚΥΗΣΗ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!δηλαδη εαν το μωρο θα ζησει μετα τ ην γεννα θα πρεπει να το κρατησει...

και ειναι 45 χρονων η κοπελα και μου λεει '' μακαρι να ειχα κανει παιδια οταν ημουν 35 και ας δυσκολευομασταν''

WvYwp2.png I9Cbp2.png

α και το συγκεκριμενο ζευγαρι μας τα εχωναν τοτε που εμεις παντρευτεικαμε γιατι ο αντρας μου ηταν αδιοριστος γιατρος.Μας λενε μα καλα πως το πηρατε αποφαση να κανετε γαμο και οικογενεια εφοσον δεν εχει δουλεια ο αντρας σου!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω θα παρω λιγες κ αν με βολευουν να εχω, να μην τους τρεχω τελευταια στιγμη να βρουν :)

εμενα και σερβιετες τενα μεγαλες που σκεφτομουν, μου ειπαν απτο λητω οτι χορηγουν μεγαλες γυναικολογικες οσες θελω, χωρις χρεωση, και μονο αν θελω ενα πακετακι always night για να ναι πιο λεπτες οσο περναν οι μερες, αν δεν εχω πολυ αιμα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...