Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Χάθηκα... και τώρα δεν σας προλαβαίνω με τίποτα...

Διαβάζω ακόμη τη σελίδα 209 και είσαστε στην 218...

Τα νέα μου:

Πάω καθημερινά (εκτός Παρασκευής) κολύμπι για εγκύους τα πρωινά και μετά είμαι πτώμα και ρίχνω υπνάκους...

Τις Παρασκευές πάω γιόγκα κ διαλογισμό.

Χτες κάναμε τον Β επιπέδου και ήταν άψογες και οι δυο μικρές. Από μισό κιλό η καθεμία παρακαλώ και ζωηρές ζωηρές. Τράχηλος άριστος 3,7. Μητριαίες αρτηρίες εντάξει, πίεση 9 με 6, βάρος: έβαλα 1 κιλό!!! Αιματοκρίτης... 28,1... μου επέτρεψε να αλλάξω σίδηρο και να παίρνω σιρόπι floradix γιατί ο ρημαδοσίδηρος μου έχει ρημάξει τον οισοφάγο.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Θα αρχίσω να μαζεύω την προίκα των κοριτσιών σε πρώτη φάση, να δω τι έχω , τι μου λείπει και να αρχίσω να πλένω - σιδερώνω σιγά σιγά.

συγχρητηρια κριστυ μου υπεροχα τα νεα σου!

με το καλο να φτιαξει και ο αιματοκριτης σου!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατια μου οσο περναει απο το χερι μου δεν θα του λειψουν τα βασικα του βαφτησημιου αλλα μην παρει αναποδες η νονα κ χεσει την κουμπαρα....!:mad::mad:

αχαχαχα...!!τωρα με πηρε ο γιατρος μου κ πεταχτηκα εξω για να μιλησω στο τηλεφωνοο κ τρομαξαν στην δουλεια οπως πεταχτηκα....αχαχαχαχα!

Jr39p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!Sapi και Cristy συγχαρητηρια για τις μπεμπουλες σας!Παντα τοσο ευχαριστα νεα να ακουμε!Κατια μου πλησιαζει ο καιρος.Σε λιγο καιρο θα του ρουφας τα μαγουλακια του.eleni-dimitris τελεια νεα κ εσυ!Μπραβο κοριτσακια μου!Εγω χθες κοριτσια μου εφαγα λιγη σοκολατα και η μπομπουκα μου εκανε παρτυ παλι!Πρεπει να ειχε καλεσει κ αλλους...Αποκλειεται οι κλωτσιες που ενιωθα να ηταν μονο απο ενα μωρο..χαχαχα!:P:p:p:p:p:pdidi μου μας ελειψες τοσο καιρο!

o5etp3.png?xVMpoyHp

ειχε κολλησει το τικερακι μου κ εδειχνε μερες τωρα 3 μηνες κ 26 κ το εφτιαξα....

didi μου εσυ τουλαχιστον τα εχεις στο ψυγειο κολλημενα για να πληρωθουν ...οι κουμπαροι μου χθες που ξυπνησαν κ τους ειχαν κοψει το ρευμα.....γιατι δεν ειχαν λεφτα να το πληρωσουν απο τοτε που γεννηθηκε ο μπεμπης τον Φλεβαρη κ ετρεχαν χθες πανικοβλητοι να βρουν λεφτα να το πληρωσουν....δραμα η κατασταση....:(:(στεναχωρηθηκα τοσο πολυ!!!κ αγχωθηκα....!!!

ναι ειμαι πολυ τυχερη με τον αμορε ...φτου φτου μασαλα διδυμακι μου,,,,!

πω πω φρικη!!! να σου κοψουν την Δεη και αντε να την συνδεσεις

και ολα τα κατεψυγμενα???

ευτυχως τη δεη την πληρωσαμε

αλλα το μπανιο στην βροχη δεν το γλυτωνω μου φαινεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

κι εμενα η κλινικη θα το ντυνει, καλε... αλλιως λες το 1 φανελακι να μ εφτανε? αυτα ειναι μονο για οταν θα ρθει η ωρα να φυγουμε! απλα αν εχει καλο καιρο, θα του βαλω κοντομανικο φανελακι, βαμβακερο φορμακι, ζακετακι και πανα... αν εχει λιγο πιο πολυ κρυο θα βαλουμε βελουτε φορμακι και κουβερτα, αν ειναι χειμωνας θα βαλουμε φανελακι μακρυ μανικι και βελουτε και φορμα εξοδου! χαχαχαχα... οταν λεω μπερδεμα! αν επρεπε να τον ντυνω θα θελα καμια 12αρια φανελακια, φορμακια, κλπ (2-3 για καθε μερα λενε). στειλε τη λιστα, εχω κι εγω, αλλα θα αλληλοσυμπληρωθουμε!!!:tongue:

δεν εχω φτιαξει λιστα για τον μπεμπη γιατι ειμαι ολιγον πελαγωμενη!

αλλα εχω βρει τι χρειαζομαι εγω

βαλιτσα για το μαιευτηριο

:(μετα τις 36 εβδομαδες=28 δεκεμβρη να ειναι ετοιμη!)

1. 1 πυτζαμα ή ενα νυχτικο με κουμπακια μπροστα για τον θηλασμο(50ευρω περιπου χρειαζομαι, θα παω quosho και h&m να δω , ιντιμισσσιμι νομιζω ειναι πιο ακριβο) ΝΑ ΠΑΡΩ small ή medium?

2.2 σουτιεν θηλασμου ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ξαδερφης ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ? πακετο ων 2= 40 ερω απο τα μοδερκερ)

3. 1 πακετο επιθεματα στηθους =7,50 απο μοδερκερ

4. 5 εσωρουχα παλλια γιατι θα λερωνονται με περιοδο

5. 1 πακετο σερβιετες

6. το φακελο του μωρου

7. καλλυντικα(οδοντοκρ, οδοντβ,κονσιλερ, μασκαρα, πουδρα,ρουζ, λιπγκλος, μαντιλακια ξεβαφτηκα)

8. 1 βιβλιο 1 περιοδικο σουντοκου

9. τη φωτογραφικη μηχανη

10 παντοφλες

11 κρεμα για τις θηλες

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσι μου , εσυ να μην στεναχωριεσαι για τετοια το μπεμπακι πανω απο ολα!δεν πρεπει να εχουμε στεναχωριες στην ζωη μας οταν ειμαστε σε τετοια κατασταση!

Αλλη φορα να δινεις σημειο ζωης γιατι και εμεις ανησηχουμε κοπελια!Αντε μην σε πιασω απο το τσουλουφι!Ανησυχησαμε!

σορρυ:oops::oops::oops::oops:

παλι καλα να λεμε που με πληρωσε μια μανα την τριτη και την τεταρτη το πληρωσμε γιατι ο δικος μου αμορες ακομη περιμενει να τον πληρωσουν!!!!!

φανταζεστε να ειχα αργησει κι αλλο να δωσω σημειο ζωης???

θα βαζατε τη ριτσα να παρει τηλεφωνο τον γιατρο μας να μαθει τα νεα μου !χαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχααχα

UzVGp2.png

didi δεν νομιζω να ειχαν κατεψυγμενα....καν..!το θεμα ειναι οτι δεν ειχαν ρευμα να ανοιξουν θερμοσιφωνα να κανουν μπανιο τον μικρο.....κ αναγκαστηκαν κ εφυγαν κ πηγαν στην μαμα της...τωρα τι εχει γινει μεχρι σημερα δεν ξερω..

καλως το Μαριτακι μας....!!:D

Jr39p2.png

κατια μου οσο περναει απο το χερι μου δεν θα του λειψουν τα βασικα του βαφτησημιου αλλα μην παρει αναποδες η νονα κ χεσει την κουμπαρα....!:mad::mad:

αχαχαχα...!!τωρα με πηρε ο γιατρος μου κ πεταχτηκα εξω για να μιλησω στο τηλεφωνοο κ τρομαξαν στην δουλεια οπως πεταχτηκα....αχαχαχαχα!

εεε...κι ενα ξεχ*σμα που και που δεν κανει κακο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μαρκελα μου καλα αποτελεσματα να εχεις!Πριν γεννησουμε θελω να εχεις ηδη φουσκωμενη κοιλιτσα εσυ!Κανονισε!

Marita , ευχησου να εχω μια τελειομηνη εγκυμοσυνη αυτη τη φορα γιατι μετα απο οτι τραβηξα δεν σκεφτομαι μονο το να ειμαι εγκυος αλλα να παρω και μωρο στην αγκαλια μου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

σορρυ:oops::oops::oops::oops:

παλι καλα να λεμε που με πληρωσε μια μανα την τριτη και την τεταρτη το πληρωσμε γιατι ο δικος μου αμορες ακομη περιμενει να τον πληρωσουν!!!!!

φανταζεστε να ειχα αργησει κι αλλο να δωσω σημειο ζωης???

θα βαζατε τη ριτσα να παρει τηλεφωνο τον γιατρο μας να μαθει τα νεα μου !χαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχααχα

Ε ναι ενοειτε οτι θα το καναμε αυτο αν δεν σε βλεπαμε!

Λογο του δικου μου θεματος ανησηχω πολυ καταλαβαινεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

πω πω φρικη!!! να σου κοψουν την Δεη και αντε να την συνδεσεις

και ολα τα κατεψυγμενα???

ευτυχως τη δεη την πληρωσαμε

αλλα το μπανιο στην βροχη δεν το γλυτωνω μου φαινεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια εμεις εχουμε ενα θεμα με τις πληρωμες. με το που παίρνουμε τον λογαριασμό, τον πληρώνουμε αμέσως. γιατι αν ξεχαστει θα τον πληρωσουμε τον επόμενο μηνα κ δεν θα ξερουμε τι άλλα εξοδα θα χουμε τότε. γι αυτό καλύτερα αμέσως καθε λογαριασμό για να μην εχουμε σκοτούρες. να φανταστείτε τα κοινόχρηστα του καλοκαιριού ειναι 20 ευρω καθε μηνα, εμεις τα πληρωνουμε αμεσως κ δεν τα αφήνουμε για τον επομενο να γίνου 40 ευρώ. κολλημα ειναι, αλλά είμαστε ήσυχοι. εχουμε πει καθε μηνα, θα πληρωνουμε τους λογαριασμους, θα βαζουμε λιγα στην ακρη κ θα βγαζουμε τα μηνιαια εξοδα, όχι σπαταλες :?:-?:?:-? ούτε για καφε δεν παμε οπως πηγαιναμε, γιατί το θεωρούμε περιττό :cry::cry::cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

didi δεν νομιζω να ειχαν κατεψυγμενα....καν..!το θεμα ειναι οτι δεν ειχαν ρευμα να ανοιξουν θερμοσιφωνα να κανουν μπανιο τον μικρο.....κ αναγκαστηκαν κ εφυγαν κ πηγαν στην μαμα της...τωρα τι εχει γινει μεχρι σημερα δεν ξερω..

καλως το Μαριτακι μας....!!:D

Εχω κ εγω παρομοια περιπτωση σε φιλικο ζευγαρι barboula μου και καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!Ξερω πως αυτη την εποχη τα πργματα ειναι πολυ δυσκολα για ολους μας,αλλα οταν εχεις παιδι πρεπει να φροντιζεις να του παρεχεις τα παντα!Εδω αγχωνομαι τωρα αν θα καταφερω να της δωσω ολα οσα πρεπει,ποσο μαλλον οταν θα γεννηθει!Απο την στιγμη που μαθαμε για την εγκυμοσυνη με τον αντρουλη μου αλλαξαν ολα!Και καποια σπαταλη που μπορει να καναμε πριν,τωρα δεν το σκεφτομαστε καν.Και να σκεφτεις οτι ειμαστε και η καλομαθημενη γενια...

o5etp3.png?xVMpoyHp

δεν εχω φτιαξει λιστα για τον μπεμπη γιατι ειμαι ολιγον πελαγωμενη!

αλλα εχω βρει τι χρειαζομαι εγω

βαλιτσα για το μαιευτηριο

:(μετα τις 36 εβδομαδες=28 δεκεμβρη να ειναι ετοιμη!)

1. 1 πυτζαμα ή ενα νυχτικο με κουμπακια μπροστα για τον θηλασμο(50ευρω περιπου χρειαζομαι, θα παω quosho και h&m να δω , ιντιμισσσιμι νομιζω ειναι πιο ακριβο) ΝΑ ΠΑΡΩ small ή medium?(Να παρεις απο το Jumbo τυπου νυχτικακια με 10 ευρω που εχουν πανω το ν snoopie!)

2.2 σουτιεν θηλασμου ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ξαδερφης ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ? πακετο ων 2= 40 ερω απο τα μοδερκερ)Αν σου κανουν αυτα που σου εδωσε μην παρεις αλλα γιατι το στηθος σου θα αλλαξει 4-5 μερες μετα την γεννα οποτε βλεπεις μετα)

3. 1 πακετο επιθεματα στηθους =7,50 απο μοδερκερ

4. 5 εσωρουχα παλλια γιατι θα λερωνονται με περιοδο

5. 1 πακετο σερβιετες (σερβιετες παρε δυο πακετα!)

6. το φακελο του μωρου

7. καλλυντικα(οδοντοκρ, οδοντβ,κονσιλερ, μασκαρα, πουδρα,ρουζ, λιπγκλος, μαντιλακια ξεβαφτηκα)

8. 1 βιβλιο 1 περιοδικο σουντοκου

9. τη φωτογραφικη μηχανη

10 παντοφλες

11 κρεμα για τις θηλες

12.ενα πακετο μπισκοτα αλμυρα και ενα πακετο μπισκοτα γλυκα!μετα την γεννα αν γεννησεις φυσιολογικα θα πεινας σαν λυκος και μεχρι να ερθει το φαγητο θα ψωμολυσαξεις!Εαν γεννησεις με καισαρικη δεν σε αφηνουν να φας μεχρι να αεριστεις αλλα παρτα ετσι και αλλιως θα με θυμιθεις!

13.μωρομαντηλα για τον ποπο σου γιατι δεν θα μπορεις να κινηθεις ευκολα! :P

14:απο το φαρμακειο σαπουνι γλυκερινης η σαπουνι για την ευαισθητη περιοχη για λεχωνες!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε didi!!Θα προλαβεις να βαφτεις καλε ? η αδερφη μου την ειχαν πιασει οι πονοι και αυτη εβαζε μεικ απ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

http://edesma.e-e-e.gr/recipies/files/c38f06e64ca27cd49e583f81e730f33d-225.html

σημερα το μενου εχει αυτη την συνταγη.....!!συν τυρι τριμμενο μεσα στην σαλτσα....!!πως σας φαινεται...εχει μεινει λιιιιιγο κοτοπουλο κ το ειχα βαλει στην αλλη καταψυξη αφου το εβρασα(συμβουλη νονας μαγειρισας..)κ λεω να το κανω να τελειωνει κ το κοτοπουλο...!!πως σας φαινεται???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...