Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μαρκελαααααααα....μαζι με εσενα αγωνιουμε κ εμεις να μας πεις αν επιασαν οι κοποι σου...κ αν θα αρχισει να φουσκωνει η κοιλιτσα σουυυυυ...!!

Κριστυ τελεια τα μπεμπουλινια σου...φτου φτου....!!:D:D

για εξω σιγουρα θα χρειαστεις μακρυμανικο αλλα απο οσο θυμαμαι μεσα στα μαιευτηρια κανει απιστευτη ζεστη....αλλα καλου κακου εφοδιασου κ με τα 2 ΚΑΤΙΑ....!!γνωμη μου...!!:tongue::rolleyes::rolleyes:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχε κολλησει το τικερακι μου κ εδειχνε μερες τωρα 3 μηνες κ 26 κ το εφτιαξα....

didi μου εσυ τουλαχιστον τα εχεις στο ψυγειο κολλημενα για να πληρωθουν ...οι κουμπαροι μου χθες που ξυπνησαν κ τους ειχαν κοψει το ρευμα.....γιατι δεν ειχαν λεφτα να το πληρωσουν απο τοτε που γεννηθηκε ο μπεμπης τον Φλεβαρη κ ετρεχαν χθες πανικοβλητοι να βρουν λεφτα να το πληρωσουν....δραμα η κατασταση....:(:(στεναχωρηθηκα τοσο πολυ!!!κ αγχωθηκα....!!!

ναι ειμαι πολυ τυχερη με τον αμορε ...φτου φτου μασαλα διδυμακι μου,,,,!

Καλημερα Κοριτσι μου , εσυ να μην στεναχωριεσαι για τετοια το μπεμπακι πανω απο ολα!δεν πρεπει να εχουμε στεναχωριες στην ζωη μας οταν ειμαστε σε τετοια κατασταση!

διδυμακι μου κι εμενα μου λειψατε!

μπας και η impatient εχει κι αυτη forthn*t???

ο αμορες σου ειναι ολα τα λεφτα!

φτου φτου φτου!! να ειστε παντα ετσι αγαπημενοι και ερωτευμενοι μεχρι και την επομενη ζωη!!!!!

Αλλη φορα να δινεις σημειο ζωης γιατι και εμεις ανησηχουμε κοπελια!Αντε μην σε πιασω απο το τσουλουφι!Ανησυχησαμε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα Μαρκελακι.....

Ροδουλα παει τελειωσε κ αυτο...τωρα εχεις β επιπεδου που ειναι ΤΕΛΕΙΑ....!!κ θα παρακαλας να το χαζευεις ωρεςςςςς!!:D:D

Κατια εγω συμφωνω για οταν μπεις στον μηνα σου...αλλα η μαμα μου με εχει ζαλισει να ειναι ετοιμα απο τον 7ο....κ εμενα με αγχωνει αυτο οποτε της ειπα οτι να παρει οτι νομιζει κ οποτε νομιζει κ εγω θα ενημερωθω οταν μπω στον μηνα μου γι αυτα...!:D:D

μην αγχωνεσαι, κοριτσι μου! ας παρει ο,τι θελει, ας τα χετε, αλλα μην τα πλυνει και φτιαξει βαλιτσα απο τωρα! ουτως η αλλως θα θελουν ξανα πλυσιμο, αν τα χετε 2-3 μηνες ετσι... πες της να τα παιρνετε λιγα λιγα και λιγο πριν μπεις στο μηνα πλενετε, σιδερωνετε και πακεταρετε! να ναι φρεσκα του μιχαλιου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Πολυ γλυκιά καλημέρα σε όλες τις Μανουλες και σε όλα τα μωρακια!!! Τα αποτελέσματα απο τη β επιπέδου ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Η μπεμπουλα μας μεγαλώνει φυσιολογικοτατα!!! Σας εύχομαι να έχετε όλες παρόμοια αποτελέσματα!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

με εχει φαει η αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!4 μερες ακομα να δω αν επιασαν οι κοποι μου αυτο τον μηνα που τα εφτυσα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις για τα συνδρομα που εκανα αλλη αγωνια και απο εκει!

ολα καλα θα πανε!!!:tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ γλυκιά καλημέρα σε όλες τις Μανουλες και σε όλα τα μωρακια!!! Τα αποτελέσματα απο τη β επιπέδου ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!! Η μπεμπουλα μας μεγαλώνει φυσιολογικοτατα!!! Σας εύχομαι να έχετε όλες παρόμοια αποτελέσματα!

Μπραβο τελειααααααα νεα SAPI!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

στο ψυγειο αυτη τη στιγμη εχω το νερο που εχει ληξει κι αυτο:D:D:D

αν δειτε καμια τρελη που κανει μπανιο στην βροχη θα ειναι επειδη μας εκοψαν και το νερο!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τη ΔΕΗ την πληρωσαμε αρχες του μηνα και του τηλεφωνου ο λογαριασμος τον κουβαλαει παντα μαζι του ο ντιντος οποτε ευκαιρησει να παει να το πληρωσει

ε το ξεχασε:rolleyes:

μπισκοτακι εγω δεν πτοουμαι και καουρες εχω και φαι τρωω!

μα παντα λεμε!

πχ χθες ειχα καουρες και ο ντιντος ηθελε λουκανοπιτακια και τυροπιτακια(τελικα ηταν κολοκυθοπιτακια:?)

καουρες καουρες εφαγα 3 λουκανοπιτακια

την κυριακη ειχα καουρες

αλλα η μαμα μου μας ειχε καλεσμενους το βραδυ για φαι γαριδες σαγανακι

φυσικα και εφαγα!!!!:D:D:D

παντως κι εμενα με βοηθαει πολυ το γαλα

το πινω με νες κουικ το ξερω οτι δεν εχει νοημα αλλα αλλιως δεν μπορω να πιω γαλα

ας μην παιρνω τα απαραιτητα συστατικα ας μου περνανε οι καουρες τουλαχιστον

Καλημεραααααα!!!!

Ηρθε η didi μας!!!:D:D:D:D αντε βρε κοριτσακι κ ανησυχησαμε.

τι κανετε οι υπόλοιπες;;;;

Εγω αρχισα τα προβλήματα με τον υπνο. ο μικρος μου ειναι πολύ ζωηρός (το χαιρομαι απο την μια γιατι καταλαβαίνω οτι ειναι καλα), αλλά δεν μπορω να κοιμηθω. ειμαι ανασκελα. αρχίζει να τεντωνεται κ να βγαίνουν εξογκώματα στην κοιλιά μου κ να κλωτσαει, γυρίζω στο πλαι, πάει κ χωνεται απο κατω κ μαλλον πιεζεται κ κλωτσαει πολύ εντονα!!! Αναρωτιέμαι ποδοσφαιριστή θα βγάλω;;;; αφου ο άντρας μου εχει πάθει σοκ απο το ποσο δυνατα χτυπάει κ με ρωταει αν ποναω. δεν πονάω απλά, κάποιες κλωτσιές ειναι προς τα κατω κ εχω συχνοουρία κ επίσης ειναι σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρευμα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

μπραβο σας!!! και η δικια σου και διδυμουλες της κριστυ, αριστες τσουπριτσες!!! με το καλο και η συνεχεια, λοιπον! μονο χαρες! ααα... και η κριστυ μας θα γινει κορμι με γιογκα, κολυμπι, περπατημα! ζηλευω!!! μπραβο, κοπελα μου!!! λιγο απ ολα και για μας, που γιναμε ενα με το στρωμα!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μπράβο!!!!! υπεροχα νεα!!!:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημεραααααα!!!!

Ηρθε η didi μας!!!:D:D:D:D αντε βρε κοριτσακι κ ανησυχησαμε.

τι κανετε οι υπόλοιπες;;;;

Εγω αρχισα τα προβλήματα με τον υπνο. ο μικρος μου ειναι πολύ ζωηρός (το χαιρομαι απο την μια γιατι καταλαβαίνω οτι ειναι καλα), αλλά δεν μπορω να κοιμηθω. ειμαι ανασκελα. αρχίζει να τεντωνεται κ να βγαίνουν εξογκώματα στην κοιλιά μου κ να κλωτσαει, γυρίζω στο πλαι, πάει κ χωνεται απο κατω κ μαλλον πιεζεται κ κλωτσαει πολύ εντονα!!! Αναρωτιέμαι ποδοσφαιριστή θα βγάλω;;;; αφου ο άντρας μου εχει πάθει σοκ απο το ποσο δυνατα χτυπάει κ με ρωταει αν ποναω. δεν πονάω απλά, κάποιες κλωτσιές ειναι προς τα κατω κ εχω συχνοουρία κ επίσης ειναι σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρευμα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλη αρχη! σαν να περιγραφεις το τι κανει ο μιχαλιος μου!!! εγω λεω βεβαια, οτι μοιαζει της μαμας και παιζει κικ μποξινγκ (εχω μαυρη ζωνη, παρακαλω)! αλλα μην αγχωνεσαι!!! και στο πλαι, λεει ο γιατρος, που χτυπαει ειναι μεχρι να βολευτει δεν πιεζεται, ποναει! εσυ να βολευτεις και κι αυτος θα βρει τη θεση του!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

κατια μου αυτο λεει κ εκεινη...να ξερουμε λεει τι ρουχαλακια θα παρουμε να τα εχουμε στην ακρη κ οοοοταν μπω στον μηνα μου να τα πλυνει...!!:D:D

Μαρκελλα μου για το βαφτηστηρακι μου στεναχωριεμαι ..με τους κουμπαρους μου εχω θυμωσει λιγακι για πολλους λογους αλλα η ζωη ειναι δικη τους κ ας τα κανουν οπως θελουν....!!απλως με ενοχλει η ανευθυνοτητα οταν αποφασιζεις να γινεις γονιος....τουλαχιστον πρεπει να μπορεις να του προσφερεις τα απαραιτητα κ οχι να στηριζεσαι στο τι θα σου φερει ο καθενας...κ δεν μιλαω για ρουχα αλλα για γαλατα κ πανες...!αυτο με θυμωνει...!!

Jr39p2.png

SAPI ΜΟΥ καλημερα..μπραβο για τα τελεια νεακια...

Ελενη καλημερα..υπομονη με τις αυπνιες.....μπορει να μην στο κανει καθε μερα....αλλιως υπομονη κ απολαυσε τοοοοο..!:D:D

κατια δλδ να μην σου πολυπηγαινουμε κοντρα μην μας αρχισειςςςςς στις γρηγορες εε?axaxxaxa!!

Jr39p2.png

κατια μου αυτο λεει κ εκεινη...να ξερουμε λεει τι ρουχαλακια θα παρουμε να τα εχουμε στην ακρη κ οοοοταν μπω στον μηνα μου να τα πλυνει...!!:D:D

Μαρκελλα μου για το βαφτηστηρακι μου στεναχωριεμαι ..με τους κουμπαρους μου εχω θυμωσει λιγακι για πολλους λογους αλλα η ζωη ειναι δικη τους κ ας τα κανουν οπως θελουν....!!απλως με ενοχλει η ανευθυνοτητα οταν αποφασιζεις να γινεις γονιος....τουλαχιστον πρεπει να μπορεις να του προσφερεις τα απαραιτητα κ οχι να στηριζεσαι στο τι θα σου φερει ο καθενας...κ δεν μιλαω για ρουχα αλλα για γαλατα κ πανες...!αυτο με θυμωνει...!!

ετσι να κανετε! ξερει η μανουλα...

κριμα ειναι!!! αλλα δυστυχως δεν μπορεις να πεις τιποτα! να ναι καλα, το παιδακι τους και να το φυλαει ο Θεος, να μην του λειψουν τα βασικα τουλαχιστον!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

SAPI ΜΟΥ καλημερα..μπραβο για τα τελεια νεακια...

Ελενη καλημερα..υπομονη με τις αυπνιες.....μπορει να μην στο κανει καθε μερα....αλλιως υπομονη κ απολαυσε τοοοοο..!:D:D

κατια δλδ να μην σου πολυπηγαινουμε κοντρα μην μας αρχισειςςςςς στις γρηγορες εε?axaxxaxa!!

οσοι κανουν πολεμικες τεχνες μην τους φοβασαι! μονο να τους σεβεσαι! ετσι ελεγε ενας δασκαλος... να φοβασαι αυτους που νομιζουν πως με τη βια κυριαρχουν και δινουν λυσεις! το κικ μποξινγκ ειναι φοβερη γυμναστικη για σωμα και πνευμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

με εχει φαει η αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!4 μερες ακομα να δω αν επιασαν οι κοποι μου αυτο τον μηνα που τα εφτυσα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις για τα συνδρομα που εκανα αλλη αγωνια και απο εκει!

μαρκελα μου μακαρι να εχουν πιασει οι αγωνες σας!!!!2005008f7kbeb91uc.jpg2005008f7kbeb91uc.jpg2005008f7kbeb91uc.jpg

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...