Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ!!!

το αργοτερο παρακαλω... ελπιζω βεβαια να κρατησουμε αρκετες μερουλες ακομα! ο μιχαλακης μου φαινεται βολεμενος τωρα που γυρισε, λυγισε και τα ποδαρακια του και ολα καλα! δε σου πα... φτασαμε τα 2 κιλα! ααα... και κλωτσαμε συνεχως! εσεις? αντιδρατε μονο στα γλυκα? η μεγαλωσε, στριμωχτηκε και τεντωνεται πιο συχνα ο αλκης?

σε 3 εβδομαδες θα ειναι ετοιμος ο μιχαλιος για αγκαλιες και χαδια !!!

θες να συμπληρωσεις και τις 40 εβδομαδες ή τον θες και λιγο πιο νωρις στις 37???

τελικα την τουμπα πως την ενιωσες? σαν σεισμο????

πω πω 2 κιλα!!!

κι εμεις κλωτσαμε συνεχως

που και που καθετε φρονιμος

τα πολλα γλυκα τα περιορισαμε εχουμε γλυκοζη σε 3 εβδομαδες περιπου δεν ξερω αν μεγαλωσε και στριμωχνεται αλλα νομιζω ανεβηκε πιο ψηλα΄λογικο ε?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσιααααα!!!!!!!!!!!

εμενα κλωτσαει ολη την ημεραααααααααα, το βραδυ μονο οταν κοιμαμαι δεν κλωτσαει γιατι τυχαινει να ξυπνησω κ ειναι ηρεμο μακαρι να ειναι ετσι κ οταν γεννηθει!!!

καλημερα ριτσα μου!!!!

μακαρι ν ειναι ησυχη και να σε αφηνει κι εσενα να ξεκουραζεσαι!!

τι νεα?

ποτε μας ξαναερχεσαι τωρα αρχες νοεμβριου???

UzVGp2.png

Μαρκέλα μου κοντεύω άλλο ένα τρύπημα και τέλος. Πάει πέρασε και αυτό πάμε για β επιπέδου. Θέλω και εγώ να φτιαξω βαλίτσα.

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

βρε κοριτσια εχω ενα προβλημα κ δεν ξερω αν το εχει καμια αλλη, καθε πρωι με πιανει μια δυσφορια μια ταχυπαλμια δεν μπορω να κανω τιποτα, ξυπναω πρωι λογο του γιου που τον παιρνω σχολειο κ οταν γυρηζω τρωω κατι χθες π.χ εφαγα ενα τοστ με τυρι κ ντοματα χαλιααααα μετα μεχρι που εκανα εμετο σημερα εκανα ελαφρυ καφε ελληνικο με γαλα κ 2-3 μπισκοτακια παλι τα ιδια κ δεν ειναι ο καφες γιατι ειμαι καθε μερα ετσι. κ πανε οι δουλειες πισω μεχρι να συνελθω. σημερα θα κανω σουτζουκακια ακομη να τα αρχησω θελω να σηδερωσω κ ακομη. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥ!!!! μαλλον για εμετο ετοιμαζομαι παλι, δεν θα ξανα φαω πρωι..

αφηνε τ για λιγο πιο μετα, εκτος κι αν πεινας πολυ

εγω μολις εφαγα μια φρυγανισμενη φετα του τοστ με βουτηρο και μελι:D

UzVGp2.png

Καλημερα Κοριτσιααααααααααα τι κανετε ???

Κατια , βαλτα ολα μεσα στη βαλιτσα να εισαι ετοιμη!Εμενα ο αντρας μου τα ειχε χαμενα οταν με επιασαν οι πονοι!!!Ελπιζω ο δικος σου να ειναι πιο cool!Να φανταστεις τα ειχα ολα ετοιμα και τα ειχαμε κανει και προβα 100 φορες το τι πρεπει να κανει...αλλα εκεινη την στιγμη και αυτος και η αδερφη μου τα εχασαν!!!

καλημερα, μαρκελακι μου! ...ο δικος μου!!! αστο... οταν μας ετυχε ο "λαχνος" περυσι τον αυγουστο και βρεθηκα με αιμορραγια στο ελενα του ζητησα 2-3 εσωρουχα και 1 νυχτικια και μου φερε στρινγκ και χειμωνιατικη φουτερ πυτζαμα, που τα βρηκε σε τσαντα στο παταρι... καταλαβαινεις λοιπον! αστα... δεν ειναι γι αυτα!!! θα τα βαλω μαλλον ολα και οτι δεν χρειαστει θα ξαναγυρισει... δεν πειραζει! απλα ειπα να μπω στο μηνα μου, 22 οκτωβρη, και να την τελειωσω... αφου ολα ειναι μαζεμενα κι ετοιμα απλα θα μπουν μεσα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!! Τι μου κάνετε!!

Didi αντε βρε σε χασαμε! Τους λογαριασμούς στο ψυγείο να τους βλέπουμε πότε λήγουν!!

Βλέπω όλες έχουμε καούρες...παιδιά εγω δε μπορώ να φάω τιποτα...και πεινάω σα λύκος!! Το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ και κοιμάμαι σχεδόν όρθια με 2 μαξιλάρια. Λίγο να κουνηθώ μου ανεβαίνει η ξινίλα στο λαιμό!! Χτες έκανα το απόγευμα ενα κακαο και κάπως ηρεμησα.

Στα κιλα ειμαι 7 συνολο και νομίζω καλά είναι...από δω και πέρα αρχίζει η ανηφόρα στη ζυγαριά. Την άλλη βδομάδα πάω πάλι για εξετασεις να δούμε αν έχω λευκωμα..

στο ψυγειο αυτη τη στιγμη εχω το νερο που εχει ληξει κι αυτο:D:D:D

αν δειτε καμια τρελη που κανει μπανιο στην βροχη θα ειναι επειδη μας εκοψαν και το νερο!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

τη ΔΕΗ την πληρωσαμε αρχες του μηνα και του τηλεφωνου ο λογαριασμος τον κουβαλαει παντα μαζι του ο ντιντος οποτε ευκαιρησει να παει να το πληρωσει

ε το ξεχασε:rolleyes:

μπισκοτακι εγω δεν πτοουμαι και καουρες εχω και φαι τρωω!

μα παντα λεμε!

πχ χθες ειχα καουρες και ο ντιντος ηθελε λουκανοπιτακια και τυροπιτακια(τελικα ηταν κολοκυθοπιτακια:?)

καουρες καουρες εφαγα 3 λουκανοπιτακια

την κυριακη ειχα καουρες

αλλα η μαμα μου μας ειχε καλεσμενους το βραδυ για φαι γαριδες σαγανακι

φυσικα και εφαγα!!!!:D:D:D

παντως κι εμενα με βοηθαει πολυ το γαλα

το πινω με νες κουικ το ξερω οτι δεν εχει νοημα αλλα αλλιως δεν μπορω να πιω γαλα

ας μην παιρνω τα απαραιτητα συστατικα ας μου περνανε οι καουρες τουλαχιστον

UzVGp2.png

σε 3 εβδομαδες θα ειναι ετοιμος ο μιχαλιος για αγκαλιες και χαδια !!!

θες να συμπληρωσεις και τις 40 εβδομαδες ή τον θες και λιγο πιο νωρις στις 37???

τελικα την τουμπα πως την ενιωσες? σαν σεισμο????

πω πω 2 κιλα!!!

κι εμεις κλωτσαμε συνεχως

που και που καθετε φρονιμος

τα πολλα γλυκα τα περιορισαμε εχουμε γλυκοζη σε 3 εβδομαδες περιπου δεν ξερω αν μεγαλωσε και στριμωχνεται αλλα νομιζω ανεβηκε πιο ψηλα΄λογικο ε?

την τουμπα δεν την πηρα χαμπαρι!!! ειναι τοσες οι κλωτσιες και τα χτυπηματα που μαλλον με μπερδεψαν! μονο ενα βραδυ που εκανε η μεση μου ενα δυνατο κρακ και σχεδον κατουρηθηκα απτον "πονο"-τραβηγμα υποθετω οτι μπορει να ταν η "στιγμη"!!! χιχιχι... ολα καλα!

με τα γλυκα, καλυτερα ετσι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ακομα οχι... γιατι εχω μπερδευτει λιγο με τον καιρο! μια ετσι μια αλλιως... τα εχω ολα ετοιμα πλυμμενα σιδερωμενα του μωρου, εχω βγαλει 2-3 πανες, 2-3 λαβετες, 1 φορμα εξοδου, 1 φανελακι με μακρυ μανικι, 1 φανελακι με κοντο, 1 ζακετα, 1 κουβερτα, 1 ζ. καλτσακια, 1 ζ. γαντακια, 1 σκουφακι, 1 φορμακι βαμβακερο, 1 φορμακι βελουτε... αλλα τι να παρω? μαλλον ολα! και για μενα ρομπα χειμωνιατικη? η πιο λεπτη? νυχτικα 2-3 χειμωνιατικα με μακρυ μανικι? λεπτα? κοντομανικα? δεν ξερω... λιγο μπερδεμα!

εσυ πρεπει να το ντυνεις με δικα σου ε?

εμενα θα μου το ντυνει η κλινικη...

εχω φτιαξει λιστα μαιευτηριου να στη στειλω να μου πεις κι εσυ τη γνωμη σου?

επισης θα σου στειλω φωτο πως με ειχαν τυλιγμενο με μαλλινη πανα , με σεντονι ΚΑΙ μαλλινη κουβερτα οταν γεννηθηκα 19 οκτωβριου

στο λεω για τον καιρο! εκανε τοσο κρυο 19 οκτωβρη????

UzVGp2.png

καλημερα Μαρκελακι.....

Ροδουλα παει τελειωσε κ αυτο...τωρα εχεις β επιπεδου που ειναι ΤΕΛΕΙΑ....!!κ θα παρακαλας να το χαζευεις ωρεςςςςς!!:D:D

Κατια εγω συμφωνω για οταν μπεις στον μηνα σου...αλλα η μαμα μου με εχει ζαλισει να ειναι ετοιμα απο τον 7ο....κ εμενα με αγχωνει αυτο οποτε της ειπα οτι να παρει οτι νομιζει κ οποτε νομιζει κ εγω θα ενημερωθω οταν μπω στον μηνα μου γι αυτα...!:D:D

Jr39p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ...!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??

BEHAPPY ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ..

ΡΙΤΣΑ κ εγω το παθαινα αυτο με τις αναγουλες κ δεν ηθελα να τρωω πρωινο γιατι δεν ειχε μαθει ο οργανισμος μου αλλα μολις ξεκινησα το πρωινο αμεσως μολις σηκωνομουν σταματησαν κ οι αναγουλες..

Sapi περιμενουμε νεα......αντεεεεε...!

κατια μου καλημερα κ αστον βολεμενο οσο πιο πολυ θελει να κατσει ο Μιχαλακη...!!:D:D

didi Μου καλως ηρθες κ παλιιιι διδυμακι μου...!!μου ελειψες βρεεεε...!!αντε τωρα να εμφανιστει κ η impatient που εξαφανιστηκε κ εκεινη...!μα πες τα ποσο γλυκια ειμαι.....αχαχαχαχα!!!:tongue::tongue:

σημερα ειμαι αυπνη κοριτσια.....επειδη ελιωσα στον υπνο το απογευμα το βραδυ δεν ειχα υπνο με τιποτα...νυσταξα το πρωι καμια ωρα πριν σηκωθω για δουλεια....!!κ ειμαι κομματια..το μεσημερι θα φτιαξω μια μακαροναδα που εχουμε καιρο να φαμε ...θα κοιμηθω κ το απογευμα θα παει ο αμορες να ριξει τοιχους με τον μπαμπα μου κ εγω θα παω στην μανα μου για να μην ειμαι στις σκονες...!!ο αμορες σημερα μου εστειλε μηνυμα οτι το σκ που μας ερχεται δεν θα κανουμε τιποτα απο δουλειες...κ θα με παρει να με παει εξω για φαγητο...για περπατημα....για καφε....κ γενικως να αφιερωσουμε λιγο χρονο σε εμας.....2 μας....κ εγω τα εμπηξα....πολυ ευκολα συγκινουμαι...!:confused::confused:

ο μπεμπουλης καθε βραδυ δινει ρεσιταλ....ολη την μερα ειναι διακριτικο με τις κλωτσιες του....αλλα μετα το βραδυ μολις ξαπλωνω ξεκιναει κ του δινει κ καταλαβαινει.....χθες ο αμορες μου ελεγε οτι ειναι οι πιο δυνατες που εχει φαει...κ ξαφνικα πεταγεται σαν μπουνια...ποδαρακια...κεφαλακι....δεν ξερω....παντως σκληρο....κ τεντωνεται...χεχεχεχε..!!!

διδυμακι μου κι εμενα μου λειψατε!

μπας και η impatient εχει κι αυτη forthn*t???

ο αμορες σου ειναι ολα τα λεφτα!

φτου φτου φτου!! να ειστε παντα ετσι αγαπημενοι και ερωτευμενοι μεχρι και την επομενη ζωη!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Νάντια μου πάμε νηπειο είμαστε μικρούλες ακόμη. Μας μίλησαν γενικά αλλά μετά έπιασα την δασκάλα γιατί στον παιδικό πέρισυ είχαμε πρόβλημα προσαρμογής. Φέτος όμως μια χαρά , άλλο παιδί. Δεν το πίστευε η δασκάλα ότι είχαμε πρόβλημα. Εσείς τι τάξη πατέ; θα έχετε σίγουρα και διάβασματά.

Ντι ντι μου την ήπια την αηδεια και αν θες το πιστεύεις αλλά εσένα σκεφτόμουν. Στην υγεία σου! Η ξαδερφη μου είναι που μου παίρνει το αίμα και μου έλεγε : όχι μονορούφι κοπελιά και ξερασεις. Σιγά εγώ έβαλα το καλάμάκι μου και μπαμ και κάτω. Τώρα θα μου πάρει για 3η φορά αίμα και εχω άλλη μια .

καλα αποτελεσματα ροδουλα μου!!!

ποτε βγαινουν οι απαντησεις ?

αμεσα?

UzVGp2.png

με εχει φαει η αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!4 μερες ακομα να δω αν επιασαν οι κοποι μου αυτο τον μηνα που τα εφτυσα!!!ουυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Σημερα θα παρω και τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις για τα συνδρομα που εκανα αλλη αγωνια και απο εκει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημέρα!!!

Χάθηκα... και τώρα δεν σας προλαβαίνω με τίποτα...

Διαβάζω ακόμη τη σελίδα 209 και είσαστε στην 218...

Τα νέα μου:

Πάω καθημερινά (εκτός Παρασκευής) κολύμπι για εγκύους τα πρωινά και μετά είμαι πτώμα και ρίχνω υπνάκους...

Τις Παρασκευές πάω γιόγκα κ διαλογισμό.

Χτες κάναμε τον Β επιπέδου και ήταν άψογες και οι δυο μικρές. Από μισό κιλό η καθεμία παρακαλώ και ζωηρές ζωηρές. Τράχηλος άριστος 3,7. Μητριαίες αρτηρίες εντάξει, πίεση 9 με 6, βάρος: έβαλα 1 κιλό!!! Αιματοκρίτης... 28,1... μου επέτρεψε να αλλάξω σίδηρο και να παίρνω σιρόπι floradix γιατί ο ρημαδοσίδηρος μου έχει ρημάξει τον οισοφάγο.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Θα αρχίσω να μαζεύω την προίκα των κοριτσιών σε πρώτη φάση, να δω τι έχω , τι μου λείπει και να αρχίσω να πλένω - σιδερώνω σιγά σιγά.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ειχε κολλησει το τικερακι μου κ εδειχνε μερες τωρα 3 μηνες κ 26 κ το εφτιαξα....

didi μου εσυ τουλαχιστον τα εχεις στο ψυγειο κολλημενα για να πληρωθουν ...οι κουμπαροι μου χθες που ξυπνησαν κ τους ειχαν κοψει το ρευμα.....γιατι δεν ειχαν λεφτα να το πληρωσουν απο τοτε που γεννηθηκε ο μπεμπης τον Φλεβαρη κ ετρεχαν χθες πανικοβλητοι να βρουν λεφτα να το πληρωσουν....δραμα η κατασταση....:(:(στεναχωρηθηκα τοσο πολυ!!!κ αγχωθηκα....!!!

ναι ειμαι πολυ τυχερη με τον αμορε ...φτου φτου μασαλα διδυμακι μου,,,,!

Jr39p2.png

εσυ πρεπει να το ντυνεις με δικα σου ε?

εμενα θα μου το ντυνει η κλινικη...

εχω φτιαξει λιστα μαιευτηριου να στη στειλω να μου πεις κι εσυ τη γνωμη σου?

επισης θα σου στειλω φωτο πως με ειχαν τυλιγμενο με μαλλινη πανα , με σεντονι ΚΑΙ μαλλινη κουβερτα οταν γεννηθηκα 19 οκτωβριου

στο λεω για τον καιρο! εκανε τοσο κρυο 19 οκτωβρη????

κι εμενα η κλινικη θα το ντυνει, καλε... αλλιως λες το 1 φανελακι να μ εφτανε? αυτα ειναι μονο για οταν θα ρθει η ωρα να φυγουμε! απλα αν εχει καλο καιρο, θα του βαλω κοντομανικο φανελακι, βαμβακερο φορμακι, ζακετακι και πανα... αν εχει λιγο πιο πολυ κρυο θα βαλουμε βελουτε φορμακι και κουβερτα, αν ειναι χειμωνας θα βαλουμε φανελακι μακρυ μανικι και βελουτε και φορμα εξοδου! χαχαχαχα... οταν λεω μπερδεμα! αν επρεπε να τον ντυνω θα θελα καμια 12αρια φανελακια, φορμακια, κλπ (2-3 για καθε μερα λενε). στειλε τη λιστα, εχω κι εγω, αλλα θα αλληλοσυμπληρωθουμε!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...