Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Εγώ μετά την Τρίτη χοριακη κόλλησα κοβιντ, οπότε πέρασαν 12 μέρες μέχρι να πάω και να σου πω την αλήθεια τα ειδα όλα με την μια, σάκο,έμβρυο, καρδιά να χτυπάει και από τότε νιώθω τόσο ήρεμη.. με βοήθησε αυτή η αναμονή..  να διαχειριστώ το άγχος μου! Όλα καλά θα πανε.. 

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Τα 8 ειναι υπέροχα..  καλή επιτυχια!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα συνεγκυουλες και ζουζουνομωρακια μου!

behappy με το καλο να δεις το αντρακι σας! περναει ο καιρος... θα το συνειδητοποιησεις στο ραντεβου! να χετε μονο καλα νεα και να δειτε τις πρωτες υπεροχες εικονες του μπεμπουλη σας! περιμενουμε "κουκουβαγιο"-περιγραφες!!! :tongue::tongue::tongue: ααα... και περαστικουλια!

ροδουλα μου, καλη υπομονη για το 3ωρο! ...και καλα αποτελεσματα!!! οσο για τα αλλα... εχεις ενα τοσο λαμπερο αστερακι, περιμενεις κι αλλο ενα και δεν εχεις αναγκη τιποτα! εσυ και ολες οι μανουλες, που δυσκολα ή ευκολα φερατε τα θαυματακια σας στον κοσμο, μας δινεται ελπιδα, πιστη και κουραγιο στον αγωνα της μητροτητας! να σαι καλα, δυνατη και να στηριζεις καθε κοπελα που προσπαθει κι εχει αναγκη... φιλακια!;););)

Nantia και didi μου καλημερα και καλως ηρθατε-ξαναηρθατε στην παρεουλα!

Σχεδον παει κι αυτη η βδομαδουλα... δυνατα μανουλιτσες! δυνατα μωρακια μου! ολα θα μας πανε καλα, με την ευχη της Παναγιτσας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα συνεγκυουλες και ζουζουνομωρακια μου!

behappy με το καλο να δεις το αντρακι σας! περναει ο καιρος... θα το συνειδητοποιησεις στο ραντεβου! να χετε μονο καλα νεα και να δειτε τις πρωτες υπεροχες εικονες του μπεμπουλη σας! περιμενουμε "κουκουβαγιο"-περιγραφες!!! :tongue::tongue::tongue: ααα... και περαστικουλια!

ροδουλα μου, καλη υπομονη για το 3ωρο! ...και καλα αποτελεσματα!!! οσο για τα αλλα... εχεις ενα τοσο λαμπερο αστερακι, περιμενεις κι αλλο ενα και δεν εχεις αναγκη τιποτα! εσυ και ολες οι μανουλες, που δυσκολα ή ευκολα φερατε τα θαυματακια σας στον κοσμο, μας δινεται ελπιδα, πιστη και κουραγιο στον αγωνα της μητροτητας! να σαι καλα, δυνατη και να στηριζεις καθε κοπελα που προσπαθει κι εχει αναγκη... φιλακια!;););)

Nantia και didi μου καλημερα και καλως ηρθατε-ξαναηρθατε στην παρεουλα!

Σχεδον παει κι αυτη η βδομαδουλα... δυνατα μανουλιτσες! δυνατα μωρακια μου! ολα θα μας πανε καλα, με την ευχη της Παναγιτσας!

κατια μου πανεμορφο κοριτσακι!! καλημερα!!

αλλες 39 μερες λεει το τικερακι σου!! πω πω πλησιαζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

κατια μου πανεμορφο κοριτσακι!! καλημερα!!

αλλες 39 μερες λεει το τικερακι σου!! πω πω πλησιαζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ!!!

το αργοτερο παρακαλω... ελπιζω βεβαια να κρατησουμε αρκετες μερουλες ακομα! ο μιχαλακης μου φαινεται βολεμενος τωρα που γυρισε, λυγισε και τα ποδαρακια του και ολα καλα! δε σου πα... φτασαμε τα 2 κιλα! ααα... και κλωτσαμε συνεχως! εσεις? αντιδρατε μονο στα γλυκα? η μεγαλωσε, στριμωχτηκε και τεντωνεται πιο συχνα ο αλκης?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσιααααα!!!!!!!!!!!

εμενα κλωτσαει ολη την ημεραααααααααα, το βραδυ μονο οταν κοιμαμαι δεν κλωτσαει γιατι τυχαινει να ξυπνησω κ ειναι ηρεμο μακαρι να ειναι ετσι κ οταν γεννηθει!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

βρε κοριτσια εχω ενα προβλημα κ δεν ξερω αν το εχει καμια αλλη, καθε πρωι με πιανει μια δυσφορια μια ταχυπαλμια δεν μπορω να κανω τιποτα, ξυπναω πρωι λογο του γιου που τον παιρνω σχολειο κ οταν γυρηζω τρωω κατι χθες π.χ εφαγα ενα τοστ με τυρι κ ντοματα χαλιααααα μετα μεχρι που εκανα εμετο σημερα εκανα ελαφρυ καφε ελληνικο με γαλα κ 2-3 μπισκοτακια παλι τα ιδια κ δεν ειναι ο καφες γιατι ειμαι καθε μερα ετσι. κ πανε οι δουλειες πισω μεχρι να συνελθω. σημερα θα κανω σουτζουκακια ακομη να τα αρχησω θελω να σηδερωσω κ ακομη. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥ!!!! μαλλον για εμετο ετοιμαζομαι παλι, δεν θα ξανα φαω πρωι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

το μονο καλο ειναι οτι μεχρι πριν μια εβδομαδα που πηγα γιατρο κ ζυγιστηκα εχω βαλει στο συνολο 3 κιλα. αλλα νιωθω οτι κουραζετε η καρδια μου απο την ταχυπαλμια χθες που μετρηθηκα ειχα 115 παλμους κ ετσι εχω καθε μερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

βρε κοριτσια εχω ενα προβλημα κ δεν ξερω αν το εχει καμια αλλη, καθε πρωι με πιανει μια δυσφορια μια ταχυπαλμια δεν μπορω να κανω τιποτα, ξυπναω πρωι λογο του γιου που τον παιρνω σχολειο κ οταν γυρηζω τρωω κατι χθες π.χ εφαγα ενα τοστ με τυρι κ ντοματα χαλιααααα μετα μεχρι που εκανα εμετο σημερα εκανα ελαφρυ καφε ελληνικο με γαλα κ 2-3 μπισκοτακια παλι τα ιδια κ δεν ειναι ο καφες γιατι ειμαι καθε μερα ετσι. κ πανε οι δουλειες πισω μεχρι να συνελθω. σημερα θα κανω σουτζουκακια ακομη να τα αρχησω θελω να σηδερωσω κ ακομη. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥ!!!! μαλλον για εμετο ετοιμαζομαι παλι, δεν θα ξανα φαω πρωι..

Καλημερα, ριτσα μου! τα ιδια ειχα οταν μπηκα στο τριτο τριμηνο και αργουσα να φαω... ή εμενα για μεγαλο διαστημα με νερο μονο! εγω θα σου λεγα καλυτερα την ωρα που σηκωνεσαι να πας τον μικρο να φας μια φρυγανια ή ενα μπισκοτο ή κρακερ... οποτε προετοιμαζει το στομαχι και μαζευει τα υγρα και μετα οταν γυρισεις τρως ενα τοστ με γαλα ή ο,τι αλλο θες. για δοκιμασε το... εμενα απο ταχυκαρδια μεχρι τρεμουλο και κρυο ιδρωτα μου φερνε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αααα καουρες εχω εδω και 2-3 εβδομαδες ΚΑΘΕ βραδυ!!!!

Καλημέρααα!!! Τι μου κάνετε!!

Didi αντε βρε σε χασαμε! Τους λογαριασμούς στο ψυγείο να τους βλέπουμε πότε λήγουν!!

Βλέπω όλες έχουμε καούρες...παιδιά εγω δε μπορώ να φάω τιποτα...και πεινάω σα λύκος!! Το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ και κοιμάμαι σχεδόν όρθια με 2 μαξιλάρια. Λίγο να κουνηθώ μου ανεβαίνει η ξινίλα στο λαιμό!! Χτες έκανα το απόγευμα ενα κακαο και κάπως ηρεμησα.

Στα κιλα ειμαι 7 συνολο και νομίζω καλά είναι...από δω και πέρα αρχίζει η ανηφόρα στη ζυγαριά. Την άλλη βδομάδα πάω πάλι για εξετασεις να δούμε αν έχω λευκωμα..

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κατια ετοιμασες τις βαλιτσες???

ακομα οχι... γιατι εχω μπερδευτει λιγο με τον καιρο! μια ετσι μια αλλιως... τα εχω ολα ετοιμα πλυμμενα σιδερωμενα του μωρου, εχω βγαλει 2-3 πανες, 2-3 λαβετες, 1 φορμα εξοδου, 1 φανελακι με μακρυ μανικι, 1 φανελακι με κοντο, 1 ζακετα, 1 κουβερτα, 1 ζ. καλτσακια, 1 ζ. γαντακια, 1 σκουφακι, 1 φορμακι βαμβακερο, 1 φορμακι βελουτε... αλλα τι να παρω? μαλλον ολα! και για μενα ρομπα χειμωνιατικη? η πιο λεπτη? νυχτικα 2-3 χειμωνιατικα με μακρυ μανικι? λεπτα? κοντομανικα? δεν ξερω... λιγο μπερδεμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ...!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??

BEHAPPY ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ..

ΡΙΤΣΑ κ εγω το παθαινα αυτο με τις αναγουλες κ δεν ηθελα να τρωω πρωινο γιατι δεν ειχε μαθει ο οργανισμος μου αλλα μολις ξεκινησα το πρωινο αμεσως μολις σηκωνομουν σταματησαν κ οι αναγουλες..

Sapi περιμενουμε νεα......αντεεεεε...!

κατια μου καλημερα κ αστον βολεμενο οσο πιο πολυ θελει να κατσει ο Μιχαλακη...!!:D:D

didi Μου καλως ηρθες κ παλιιιι διδυμακι μου...!!μου ελειψες βρεεεε...!!αντε τωρα να εμφανιστει κ η impatient που εξαφανιστηκε κ εκεινη...!μα πες τα ποσο γλυκια ειμαι.....αχαχαχαχα!!!:tongue::tongue:

σημερα ειμαι αυπνη κοριτσια.....επειδη ελιωσα στον υπνο το απογευμα το βραδυ δεν ειχα υπνο με τιποτα...νυσταξα το πρωι καμια ωρα πριν σηκωθω για δουλεια....!!κ ειμαι κομματια..το μεσημερι θα φτιαξω μια μακαροναδα που εχουμε καιρο να φαμε ...θα κοιμηθω κ το απογευμα θα παει ο αμορες να ριξει τοιχους με τον μπαμπα μου κ εγω θα παω στην μανα μου για να μην ειμαι στις σκονες...!!ο αμορες σημερα μου εστειλε μηνυμα οτι το σκ που μας ερχεται δεν θα κανουμε τιποτα απο δουλειες...κ θα με παρει να με παει εξω για φαγητο...για περπατημα....για καφε....κ γενικως να αφιερωσουμε λιγο χρονο σε εμας.....2 μας....κ εγω τα εμπηξα....πολυ ευκολα συγκινουμαι...!:confused::confused:

ο μπεμπουλης καθε βραδυ δινει ρεσιταλ....ολη την μερα ειναι διακριτικο με τις κλωτσιες του....αλλα μετα το βραδυ μολις ξαπλωνω ξεκιναει κ του δινει κ καταλαβαινει.....χθες ο αμορες μου ελεγε οτι ειναι οι πιο δυνατες που εχει φαει...κ ξαφνικα πεταγεται σαν μπουνια...ποδαρακια...κεφαλακι....δεν ξερω....παντως σκληρο....κ τεντωνεται...χεχεχεχε..!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα.

Νάντια μου πάμε νηπειο είμαστε μικρούλες ακόμη. Μας μίλησαν γενικά αλλά μετά έπιασα την δασκάλα γιατί στον παιδικό πέρισυ είχαμε πρόβλημα προσαρμογής. Φέτος όμως μια χαρά , άλλο παιδί. Δεν το πίστευε η δασκάλα ότι είχαμε πρόβλημα. Εσείς τι τάξη πατέ; θα έχετε σίγουρα και διάβασματά.

Ντι ντι μου την ήπια την αηδεια και αν θες το πιστεύεις αλλά εσένα σκεφτόμουν. Στην υγεία σου! Η ξαδερφη μου είναι που μου παίρνει το αίμα και μου έλεγε : όχι μονορούφι κοπελιά και ξερασεις. Σιγά εγώ έβαλα το καλάμάκι μου και μπαμ και κάτω. Τώρα θα μου πάρει για 3η φορά αίμα και εχω άλλη μια .

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημερα Κοριτσιααααααααααα τι κανετε ???

Κατια , βαλτα ολα μεσα στη βαλιτσα να εισαι ετοιμη!Εμενα ο αντρας μου τα ειχε χαμενα οταν με επιασαν οι πονοι!!!Ελπιζω ο δικος σου να ειναι πιο cool!Να φανταστεις τα ειχα ολα ετοιμα και τα ειχαμε κανει και προβα 100 φορες το τι πρεπει να κανει...αλλα εκεινη την στιγμη και αυτος και η αδερφη μου τα εχασαν!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κάτια μου τι είναι οι λαβετες;

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Εύχομαι από δω και πέρα να εχω μόνο ευχάριστα να σας λέω. Βλέπω και το τικερ σου και θυμάμαι τα δικα μου. 2100 την έβγαλα την Αννα μου την 34 εβδομ. Σου εύχομαι βέβαια να κλείσεις τις 37 αλλά όπως και να έχει σε λίγο καιρό δεν θα μέτρασ κλωτσιές αλλά ανάσες. Με το καλό!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...