Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εμεις μια χαρουλα,απλα πηζουμε στη δουλεια!Η μπουμπου μου τις τελευταιες μερες κανει παρτακι!Την νιωθω να με χτυπαει ολη την ωρα σχεδον.Ειμαι πολυ πιο ησυχη τωρα ρε κοριτσια που την ακουω.Sapi μου με το καλο να δεις το μωρακι σου και καλη επιτυχια!Να μπεις να μας πεις νεακια.Πολλα φιλακια σε ολες σας και στα μπεμπουλινια σας!

o5etp3.png?xVMpoyHp

geia sας κοριτσια!!!

τι κανετε??? εμας μας εκοψαν το ιντερνετ την δευτερα γιατι καθυστερησαμε να το πληρωσουμε και σημερα το πληρωσαμε και ηρθα!

αλλα δεν ξερω ποσες σελιδες θα εχετε γεμισει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πειτε μου τα νεα σας μια μια !!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Real thing τι στυλιστικος οιστρος σε επιασε?

Μπορεις να βαλεις ενα runner, οχι ολοκληρο τραπεζομαντηυλο δηλαδη αλλα να περναει απο κεινο το σημειο να σρτολιζει και το τραπεζι. Δες εδω http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=9627

Τα υπολοιπα κοριτσια πού ειναι? Τη DiDI παει τη χασαμε!

μαρεσουν πολυ τα runner απλα ειμαι πολυ περιεργη και δεν βρισκω κανενεα να μου γεμιζει το ματι.αυτο που μου βαλες παντως μου καλοαρεσε!ευχαριστω μπισκοτακι μουυυυυυυυ!!!

Καλημερα κι απο μας!

real thing, ή runner, οπως λεει το μπισκοτακ,ι ή τραπεζομαντηλο κανονικο ή ενα καρε διαγωνια στο κεντρο... εξαρταται και που και ποσο ειναι το σημειο με τα νερα...

assets_LARGE_t_1181_71138494_type11279.jpg

53126717_2.jpg

Style-Dining-Room-Furniture.jpg

SkalistaEpipla01.jpg110426_233003_354.jpg

η τριτη τελεια ειναι.τα νερα ειναι στην ακρη.και ειναι πολυ κριμα.ακομα την κλαιω γιατι ειναι μοναδικο κομματι,αφου να σκεφτεις την ειχα κλεισει 6 μηνεςς πριν βρουμε σπιτι με χωρο για τραπεζαρια γιατι μου αρεσε παρα πολυ.αμα τη φτιαξω θα ανεβασω φωτο να μου πειτε.ευχαριστω παντως!
καλημερα κοριτσουδες απο μια πονεμενη πλατη....!!αχαχαχα!!δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την πλατη μου....!!!πηγαμε χθες στο σπιτι κ πηραμε μετρα για γυψοσανιδα που θα βαλουμε κ τις κολωνες στηριγματα που χρειαζεται...κ πανε γυρω στα 1000 ευρο αυτα χωρις τοποθετηση...με τοποθετηση πανε 2000 κ ευτυχως θα τα βαλει ο αμορες με τον μπαμπα μου κ τον κουμπαρο μου...μ αρχηγο τον μπαμπα μου...παλι καλα κοριτσια που υπαρχει αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα....κ ποσα λεφτα θα εφευγαν...!σημερα θα παει ο αμορες με τον κουμπαρο να ξηλωσουν μπανιο...κ αυριο να ριξουν τους πρωτους τοιχους...!κ απο εβδομαδα αφου κουβαληθουν τα μπαζα κ εχουν μπει οι κολωνες ξεκινανε την γυψοσανιδα...!εχει παρα πολυ δουλεια...αλλα χαλαρα...

Ελενακι παντου υπαρχουν αυτοι οι κακοβουλοι ανθρωποι...εδω εμενα χρονια φιλος του αμορε που μου εδειχνε ιδιαιτερη συμπαθεια μπροστα μου πηγε στην πεθερα μου κ της ειπε οτι δεν ειμαι για τον γιο της ....κ οτι εχω ενα στυλ που δεν ταιριαζει να ειμαι με τον αμορε κ οτι φαινομαι πολυ υπουλη...ο αμορες κ ολη η παρεα του ηξερε παντα οτι χαιρεται με τις δυστυχιες των αλλων αλλα οχι κ τετοια ζηλια...μολις το ακουσε αυτο η πεθερα μου γελασε,μας το ειπε κ απλως τον καναμε περα...χωρις αλλα πολλα..!!κοφτα...

mpiskotaki εγω μαλλον runner θα εβαζα..αλλα σιγουρα παει αναλογα με την διακοσμηση του σπιτιου....!!

εμεις χθες κατσαμε σπιτι με τους κουμπαρους κ ειδαμε ταινια...με τα 3 χερια του αμορε κ των κουμπαρων κολλημενα στην κοιλια μου καθως ειχα κανει μπανακι,ειχα χαλαρωσει,κ ο μπεμπης μας πραγματικα εδινε ρεσιταλ..πολυ δυνατες κλωτσιες κ συνεχεια.....!!!εκτος αν του αρεσε το εργο....αχαχαα!!:rolleyes::rolleyes:

εσυ εισαι πολυ γλυκο κοριτσι.τι βλακας θεε μου.ας ελεγε τιποτα αλλο μπας και τον πιστευανε!εσυ απο τις φωτο φαινεσαι χαρα θεου!!!
Καλημεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσια!!!!!!!!!!! Σημερα πρωι πρωι η μπεμπης (ηθελε δεν ηθελε) συνόδευσε την μανουλα στο κομμωτηριο. ειχα σχεδον 2 μηνες να κουρεψω τα μαλλια μου.

Real thing εγω εχω ενα σουφλιώτικο τραπεζοκαρε ( ειναι τα μεγαλα τα τετραγωνα για την τραπεζαρια) κ το απλωνω σε ρομβο πανω στην τραπεζαρία κ λιγο πιο πανω απο την μια γωνια, το σουφρώνω κ το πιανω μ ενα κορδόνι λιγο χοντρό κ καλής ποιοτητας στο χρωμα του υφασματος. Να το φανταστεις λιγο ειναι οπως τα μαντηλακια στην τσεπη του κουστουμιου των ανδρων. στην γωνια της τραπεζαριας βαζω ενα βαζο κ στην αλλη μια ξηροκαρπιερα. πανω στο τραπεζοκαρε τιποτα, για να φαινεται η ζουζουνια!!!!ελπιζω να καταλαβες απο την περιγραφη :oops::oops::oops:

καταλαβα καταλαβα.απλα ειμαι περιεργη σου λεω και δε θελω γυαλινα πανω.εχω ενα ξυλινο μοντερνο βαζο που εχω παρει απο το ναυπλιο!αυτο θελω να κοτασαρω αλλα τραπεζομαντηλο δε βρισκω!!!thanks a lot!

Κριστυ που εισαι??!!! Εβαλες φωτο στο διαγωνισμο του Μαριαεβιτα?? Αν ναι πολυ σεξυ εγκυμονουσα κοπελια!!

Κοριτσια εχω κατι καουρες...τι στο καλο απο τωρα!!??

κι εγω εχω και μαλιστα πριν δυο βδομαδες ηταν πολυ εντονες!γαλατακι η ακομα καλυτερα ξυνογαλο(μπλιαχ)!!!
Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εμεις μια χαρουλα,απλα πηζουμε στη δουλεια!Η μπουμπου μου τις τελευταιες μερες κανει παρτακι!Την νιωθω να με χτυπαει ολη την ωρα σχεδον.Ειμαι πολυ πιο ησυχη τωρα ρε κοριτσια που την ακουω.Sapi μου με το καλο να δεις το μωρακι σου και καλη επιτυχια!Να μπεις να μας πεις νεακια.Πολλα φιλακια σε ολες σας και στα μπεμπουλινια σας!
τι ωραιο συναισθημα!κι εμενα δυο μερες με κλωτσαει περισσοτερο και εχω μουρλαθει!!
geia sας κοριτσια!!!

τι κανετε??? εμας μας εκοψαν το ιντερνετ την δευτερα γιατι καθυστερησαμε να το πληρωσουμε και σημερα το πληρωσαμε και ηρθα!

αλλα δεν ξερω ποσες σελιδες θα εχετε γεμισει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πειτε μου τα νεα σας μια μια !!!

ποια ειστε κυρια μου???δε σας θυμαμαι!!!γνωριζομαστε????

6KuQp2.png

καλησπερα!

σας διαβαζω και γελαει λιγο το χειλακι μου

εισαστε ο ηλιος μου τελικα

εσεις και το κοριτσακι μου

σημερα ειμαι καλυτερα ( αν και πολυ κουρασμενη )

πηγα στο σχολειο της μικρης και η δασκαλα μου ειπε τα καλυτερα!

ειμαι μια κουκουβαγια μαμα το παραδεχομαι!

αυριο εχω ενα σκασμο εξετασεις και φυσικα την καμπηλη!μπιαξ

3 ωρες που θα ειμαι εκει θα σας διαβαζω απο το κινητο!

φιλια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

γεια σας κορίτσια!!!

Εγω σήμερα βραδινή. Ολη την ημέρα δεν προλαβα να μπω καθόλου για να σας διαβάσω..

Τι λέτε μόνη είμαι μέσα ή είναι και καμία αλλή ξύπνια τέτοια ώρα?

Σήμερα ειχα ενα τρελό πονοκέφαλο όλοι την μέρα. Φυσικα αντιστάθηκα και δεν πηρα ουτε ενα ντεπον...

Την μικρή μου και εγω την ακούω συνέχεια που δίνει κάτι κλωτσές αστα να πάνε. Και κάνει η άτιμη κάτι τεντώματα που σκληραινει σε εκεινο το σημείο η κοιλία μου και αρχιζω να πιάνω κεφαλάκι τωρα είναι ποδαράκι δεν ξέρω ακριβως. Αυριο να είμαι καλα θα πάω για τις καθιερωμένες μηνιαιες εξετάσης αίματος (επρεπε να πάω πιο νωρίς αλλα καθε μέρα το αναβάλω.

Χαίρομαι που είστε όλες καλά τα λέμε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!

3 ωρες που θα ειμαι εκει θα σας διαβαζω απο το κιτο!

φιλια!

Ροδούλα μαζί γράφαμε :tongue:

και εμεις είχαμε σήμερα συναντηση με την δασκάλα αλλα μας μίλησε γενικά για τις απαιτήσεις που εχει μεχρι τον Δεκεμβριο που θα πάρουν φέτος για πρώτη φορά βαθμούς.

Η δικιά σου τι τάξη παέι?

παντα να ακους τα καλυτερα για τα παιδιά σου :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρεσουν πολυ τα runner απλα ειμαι πολυ περιεργη και δεν βρισκω κανενεα να μου γεμιζει το ματι.αυτο που μου βαλες παντως μου καλοαρεσε!ευχαριστω μπισκοτακι μουυυυυυυυ!!!

η τριτη τελεια ειναι.τα νερα ειναι στην ακρη.και ειναι πολυ κριμα.ακομα την κλαιω γιατι ειναι μοναδικο κομματι,αφου να σκεφτεις την ειχα κλεισει 6 μηνεςς πριν βρουμε σπιτι με χωρο για τραπεζαρια γιατι μου αρεσε παρα πολυ.αμα τη φτιαξω θα ανεβασω φωτο να μου πειτε.ευχαριστω παντως!

εσυ εισαι πολυ γλυκο κοριτσι.τι βλακας θεε μου.ας ελεγε τιποτα αλλο μπας και τον πιστευανε!εσυ απο τις φωτο φαινεσαι χαρα θεου!!!

καταλαβα καταλαβα.απλα ειμαι περιεργη σου λεω και δε θελω γυαλινα πανω.εχω ενα ξυλινο μοντερνο βαζο που εχω παρει απο το ναυπλιο!αυτο θελω να κοτασαρω αλλα τραπεζομαντηλο δε βρισκω!!!thanks a lot!

κι εγω εχω και μαλιστα πριν δυο βδομαδες ηταν πολυ εντονες!γαλατακι η ακομα καλυτερα ξυνογαλο(μπλιαχ)!!!

τι ωραιο συναισθημα!κι εμενα δυο μερες με κλωτσαει περισσοτερο και εχω μουρλαθει!!

ποια ειστε κυρια μου???δε σας θυμαμαι!!!γνωριζομαστε????

χαχαχαχαχαχαχαχα

σορρυ κοριτσακια αλλα τα λεφτα του ιντερνετ τα φαγαμε σε αλλα εξοδα και ο συζυγος το ειχε ξεχασει οτι δεν πληρωθηκε και την δευτερα το ανακαλυψαμε, οποτε ευτυχως πληρωθηκα την τριτη απο μια μαμα και τσουπ τεταρτη πηγε και το πληρωσε ο ντιντος

με συγχωρειειειειειειειετεεεεεεεε?????????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

3 ωρες που θα ειμαι εκει θα σας διαβαζω απο το κινητο!

φιλια!

ροδουλα μου καλα αποτελεσματα!!!!!

αν θες παω εγω να πιω την γλυκοζη για εσενα

εμενα γιατι μου φανηκε νοστιμη τοτε που μου ειχαν δωσει να την πιω??????

UzVGp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε? Εγώ την άρπαξα κι έχω ένα απαίσιο συνάχι....δεν μπορώ να ανασάνω!

Κάνω λοιπόν υπομονή. Σήμερα θα δούμε το μικρό μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη...

Περνάνε οι μέρες!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

2855909io4myo8h5f.gif

καλημερα!!! οπως βλεπετε προσπαθω να επανορθωσω για την απουσια μου:oops::oops::oops:

μας εφαγε η κριση...

ναντια μου καλως ηρθες στην παρεα μας εγω ειμαι η ντιντι η μαθημτικος που ειμαι ερωτευμενη ηδη με το γιο μου!

εσυ απο οτι καταλαβα περιμενεις δευτερο κοριτσακι?? με το καλο!!

ποσων μηνων εισαι?? βαλε κανενα τικερακι!!!!

UzVGp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε? Εγώ την άρπαξα κι έχω ένα απαίσιο συνάχι....δεν μπορώ να ανασάνω!

Κάνω λοιπόν υπομονή. Σήμερα θα δούμε το μικρό μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη...

Περνάνε οι μέρες!

389995ihl43rd9sl.gif

ΠΕΡΣΤΙΚΑ!!!

με το καλο να δεις το μικρακι σου!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...