Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μας!

real thing, ή runner, οπως λεει το μπισκοτακ,ι ή τραπεζομαντηλο κανονικο ή ενα καρε διαγωνια στο κεντρο... εξαρταται και που και ποσο ειναι το σημειο με τα νερα...

assets_LARGE_t_1181_71138494_type11279.jpg

53126717_2.jpg

Style-Dining-Room-Furniture.jpg

SkalistaEpipla01.jpg110426_233003_354.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η didi πραγματι χαθηκε... ελπιζω ολα να ναι καλα και ή να χει πολλα μαθηματα ή να χει καταπιαστει με δουλειες και ετοιμασιες...

μπισκοτακι, ειστε καλυτερα? περασαν οι εμετοι? ο μικρουλης? ευχομαι ολα καλα... κρυωνει κι ο καιρος, δεν ειναι ωραια να νιωθεις αδυναμια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε?

Κάτια μου, τι υπέροχα νέα ήταν αυτά; Γύρισε και ο μικρούλης και είναι έτοιμος για την μεγάλη έξοδο! Σε 1 μήνα και κάτι θα μπορείς να τον κατσιάζεις από το πρωί ως το βράδυ! :tongue::tongue:

Εγώ πήγα χτες για την καμπύλη ζαχάρου. Ευτυχώς η γλυκόζη δεν ήταν τόσο χάλια όσο περίμενα και ούτε ανακατεύτηκα ούτε τίποτα. Πάει κι αυτό! Απλά επειδή πήγα μέσω του ταμείου μου θα κάνουν μία εβδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα... Μέχρι τότε μπορώ να φάω μερικές σοκολατίτσες! :oops::P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσουδες απο μια πονεμενη πλατη....!!αχαχαχα!!δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την πλατη μου....!!!πηγαμε χθες στο σπιτι κ πηραμε μετρα για γυψοσανιδα που θα βαλουμε κ τις κολωνες στηριγματα που χρειαζεται...κ πανε γυρω στα 1000 ευρο αυτα χωρις τοποθετηση...με τοποθετηση πανε 2000 κ ευτυχως θα τα βαλει ο αμορες με τον μπαμπα μου κ τον κουμπαρο μου...μ αρχηγο τον μπαμπα μου...παλι καλα κοριτσια που υπαρχει αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα....κ ποσα λεφτα θα εφευγαν...!σημερα θα παει ο αμορες με τον κουμπαρο να ξηλωσουν μπανιο...κ αυριο να ριξουν τους πρωτους τοιχους...!κ απο εβδομαδα αφου κουβαληθουν τα μπαζα κ εχουν μπει οι κολωνες ξεκινανε την γυψοσανιδα...!εχει παρα πολυ δουλεια...αλλα χαλαρα...

Ελενακι παντου υπαρχουν αυτοι οι κακοβουλοι ανθρωποι...εδω εμενα χρονια φιλος του αμορε που μου εδειχνε ιδιαιτερη συμπαθεια μπροστα μου πηγε στην πεθερα μου κ της ειπε οτι δεν ειμαι για τον γιο της ....κ οτι εχω ενα στυλ που δεν ταιριαζει να ειμαι με τον αμορε κ οτι φαινομαι πολυ υπουλη...ο αμορες κ ολη η παρεα του ηξερε παντα οτι χαιρεται με τις δυστυχιες των αλλων αλλα οχι κ τετοια ζηλια...μολις το ακουσε αυτο η πεθερα μου γελασε,μας το ειπε κ απλως τον καναμε περα...χωρις αλλα πολλα..!!κοφτα...

mpiskotaki εγω μαλλον runner θα εβαζα..αλλα σιγουρα παει αναλογα με την διακοσμηση του σπιτιου....!!

εμεις χθες κατσαμε σπιτι με τους κουμπαρους κ ειδαμε ταινια...με τα 3 χερια του αμορε κ των κουμπαρων κολλημενα στην κοιλια μου καθως ειχα κανει μπανακι,ειχα χαλαρωσει,κ ο μπεμπης μας πραγματικα εδινε ρεσιταλ..πολυ δυνατες κλωτσιες κ συνεχεια.....!!!εκτος αν του αρεσε το εργο....αχαχαα!!:rolleyes::rolleyes:

Jr39p2.png

Καλημεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσια!!!!!!!!!!! Σημερα πρωι πρωι η μπεμπης (ηθελε δεν ηθελε) συνόδευσε την μανουλα στο κομμωτηριο. ειχα σχεδον 2 μηνες να κουρεψω τα μαλλια μου.

Real thing εγω εχω ενα σουφλιώτικο τραπεζοκαρε ( ειναι τα μεγαλα τα τετραγωνα για την τραπεζαρια) κ το απλωνω σε ρομβο πανω στην τραπεζαρία κ λιγο πιο πανω απο την μια γωνια, το σουφρώνω κ το πιανω μ ενα κορδόνι λιγο χοντρό κ καλής ποιοτητας στο χρωμα του υφασματος. Να το φανταστεις λιγο ειναι οπως τα μαντηλακια στην τσεπη του κουστουμιου των ανδρων. στην γωνια της τραπεζαριας βαζω ενα βαζο κ στην αλλη μια ξηροκαρπιερα. πανω στο τραπεζοκαρε τιποτα, για να φαινεται η ζουζουνια!!!!ελπιζω να καταλαβες απο την περιγραφη :oops::oops::oops:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα kat32, barboula και eleni_dimitris!

kat32 με μετρο τις σοκολατιτσες!!! θα βγει το πιο γλυκο μωρο του κοσμου!!! κι οχι τιποτα αλλο, αλλα θα θελουν να στο φανε!!! χαχαχαχα....:tongue::tongue::tongue: καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!;)

barboula, το εχετε με τρια χερια μονιμα ακινητοποιημενο το παιδι??? και ρωτας μηπως δεν τ αρεσει η ταινια??? βρε, σας κλωτσαει να αραιωσετε λιγο!!! χχχιιιχχχιιιιχχχιιι....:tongue:

eleni_dimitris, με γεια σας!!! ετσι... να τη βρει τη μανουλα περιποιημενη! εγω εχω να κουρευτω απο το μαρτιο! κοτσιδες τα μαλλια... αλλα παντα μακρυα τα χα, οποτε... :cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κατια.....τα χερια τα κολλησαν γιατι εβλεπαν την κοιλια μου να κανει παρτυ...αχαχαχααχα!!!κ δεν πτοηθηκε καθολου θα ελεγα αντιθετως...αχαχαχα!

Ελενη μεγεια το κουρεματακι..εγω κουρευομαι εδω κ πολλα χρονια μια φορα τον χρονο....καθε τετοια εποχη...τωρα το εχω αναβαλλει για 1 μηνα.....

ΠΙΟ κατω μπερδευτηκα κ εγραψα για το τραπεζομαντηλο οτι το λεω στο Mpiskotaki ενω το ελεγα στην real thing.....

kat καλα αποτελεσματα με την καμπυλη ζαχαρου....!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Αλλαξε για τα καλά ο καιρός... Νιώθω μια ατονια... Δεν ήθελα να σηκωθω απο το κρεβάτι! Αλλα τι να κάνω που έχουμε δουλειά αυτές τις ημέρες... Σήμερα το απόγευμα στις 6 έχω β επιπέδου!!! Ανηπομονω!!! Θα μπω το βράδυ να σας πω τα νέα της μπεμπουλας μας!!!

Οντως η didi εξαφανίστηκε.. Μακάρι να μη συνέβη τίποτα κακό. Η ροδουλα τι έπαθε δεν κατάλαβα; Μακάρι να είστε καλα όλες κι ακόμα καλύτερα τα μωρακια σας!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κριστυ που εισαι??!!! Εβαλες φωτο στο διαγωνισμο του Μαριαεβιτα?? Αν ναι πολυ σεξυ εγκυμονουσα κοπελια!!

Κοριτσια εχω κατι καουρες...τι στο καλο απο τωρα!!??

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα kat32, barboula και eleni_dimitris!

kat32 με μετρο τις σοκολατιτσες!!! θα βγει το πιο γλυκο μωρο του κοσμου!!! κι οχι τιποτα αλλο, αλλα θα θελουν να στο φανε!!! χαχαχαχα....:tongue::tongue::tongue: καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!;)

barboula, το εχετε με τρια χερια μονιμα ακινητοποιημενο το παιδι??? και ρωτας μηπως δεν τ αρεσει η ταινια??? βρε, σας κλωτσαει να αραιωσετε λιγο!!! χχχιιιχχχιιιιχχχιιι....:tongue:

eleni_dimitris, με γεια σας!!! ετσι... να τη βρει τη μανουλα περιποιημενη! εγω εχω να κουρευτω απο το μαρτιο! κοτσιδες τα μαλλια... αλλα παντα μακρυα τα χα, οποτε... :cool:

Ναι, με μέτρο εννοείται! Αλλά έτσι κι αλλιώς θα βγει τόσο γλυκό που θα θέλουν να το φάνε όλοι (άλλη μια κουκουβάγια στην παρέα σας... :rolleyes: :rolleyes:)!!!!!! Ευχαριστώ, ελπίζω να είναι όλα εντάξει να μου φύγει και το άγχος για τα κιλά που τα σκέφτομαι συνέχεια!

Όντως, η didi είχε πει ότι δεν προλαβαίνει να μπαίνει πολύ αλλά το έχει παρακάνει μου φαίνεται!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Αλλαξε για τα καλά ο καιρός... Νιώθω μια ατονια... Δεν ήθελα να σηκωθω απο το κρεβάτι! Αλλα τι να κάνω που έχουμε δουλειά αυτές τις ημέρες... Σήμερα το απόγευμα στις 6 έχω β επιπέδου!!! Ανηπομονω!!! Θα μπω το βράδυ να σας πω τα νέα της μπεμπουλας μας!!!

Οντως η didi εξαφανίστηκε.. Μακάρι να μη συνέβη τίποτα κακό. Η ροδουλα τι έπαθε δεν κατάλαβα; Μακάρι να είστε καλα όλες κι ακόμα καλύτερα τα μωρακια σας!!!

σημερα θα ευχαριστηθεις να βλεπεις το μωρακι σου :D:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

sapi Με το καλο σημερα να απολαυσεις το μπεμπακι σουυυυυ.....θα ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ...κ θα χαζεψεις.....οπως ολες μας....χεχε..!

η didi παρακαλειται πολυ να εμφανιστει γιατι μας εχει λεψει...οπως κ η impatient......αντεεεεε!!

επιτελους εβρεξε κ εδω....χεχχεχε...!!αντε κ σχολαω σε λιγακι κ υπνοοοοο....!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...