Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ειμαστε μονο εμεις πες πως πλενουμε τα δικα μας ρουχα με προδερμ οι αλλοι?? γιαυτο αδικα θα ειναι..

αααστο αυτο!!! ηδη προειδοποιω τον αντρα μου, τους γονεις και τα αδερφια μου και την κουνιαδα μου (η πεθερα δεν εχει εμφανιστει καθολου απο το θεματακι που ειχαμε... εχει μουτρωσει!), οτι θα ρθουν ολοι καθαροι, με φρεσκοπλυμμενα ρουχα και χωρις αρωματα στο μαιευττηριο!!! με κοιτανε και γελανε... νομιζουν οτι κανω πλακα... αλλα εστω κι ετσι κατι παραπανω θα προσεξουν οταν ερθει η ωρα! η κουνιαδα μου και ο μικρος μου αδερφος λουζονται στο αρωμα για να βγουν απτο σπιτι!!! τι φταιει το μωρο... εδω εγω και δεν αντεχω... υπερβολικη, ε? δεν ξερω.... μπορει και να μαι!:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σου ειπε ο γιατρος να σηκωνεσαι??????

μου ειπε να φτασουμε τις 36 (22 οκτωβρη) και μετα θα με δει και θα μου πει! καλα, σηκωνομουν, δεν ειμαι σε ακινησια πληρη... αλλα απο καναπε-κρεββατι, για τουαλετα, να ντυθω, να παω γιατρο και εξετασεις... λιγα δηλαδη πραγματα! μετα τις 36, αν ειναι ψηλα... θα μου επιτρεψει (επιβαλλει) και περιπατο, βολτα εξω... χαχαχαχα....:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αααστο αυτο!!! ηδη προειδοποιω τον αντρα μου, τους γονεις και τα αδερφια μου και την κουνιαδα μου (η πεθερα δεν εχει εμφανιστει καθολου απο το θεματακι που ειχαμε... εχει μουτρωσει!), οτι θα ρθουν ολοι καθαροι, με φρεσκοπλυμμενα ρουχα και χωρις αρωματα στο μαιευττηριο!!! με κοιτανε και γελανε... νομιζουν οτι κανω πλακα... αλλα εστω κι ετσι κατι παραπανω θα προσεξουν οταν ερθει η ωρα! η κουνιαδα μου και ο μικρος μου αδερφος λουζονται στο αρωμα για να βγουν απτο σπιτι!!! τι φταιει το μωρο... εδω εγω και δεν αντεχω... υπερβολικη, ε? δεν ξερω.... μπορει και να μαι!:oops::oops::oops:

οχι δεν εισαι υπερβολικη κοιτα εμεις η μαμαδες τα τραβαμε ολα γιαυτο να μας κανουν την χαρη κ να ακουνε τι λεμε... χαχαχχχαααχαχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

και καλα να τραγουδαει... μην εχει το hangover μετα, φοβαμαι!!!

τι απιστευτη φωτο!!!πολυ γελιο!!!

δεν τα μυριζεις... αλλα φερνουν λιγη μωρουδιλιτσα!!!

κι εγω τωρα που τον ειδα... εχω ξεφυγει!!! θελω να ροφηξω χειλακια, μπουτακια, μαγουλακια, μπρατσακια! ασε, ασε... θα περασουν δυο μηνες κι ουτε θα το καταλαβεις!!! μετα θα αδημονεις σαν και μενα... :tongue::tongue::tongue:

κι εγω ολο ατο σκεφτομαι.κλεινω τα ματια μου και ονειρευομαι οτι εχω τη μπεμπα μου αγκαλιτσα και τη ρουφαω.κι ετσι με παιρνει κι ο υπνος!

καλο μεσημερι ελενακι....

ναιιιι αμε εγω ηδη στο μυαλο μου εχω διαμορφωσει ποσο ζουζουνιαρικα θα ντυνουμε το μικρακι μου οταν πρωτα ο θεος ερθει...στην αγκαλιτσα μου..!:D:D

εμενα απο μικρη μου εχει μεινει μια κουβεντα που ελεγε η μανα μου που μεχρι μια ηλικια μας μεγαλωσει μονη της αλλα εκανε για 2 κ 10 κ για 20 γονεις...κ μεγαλωνοντας της ελεγα πως τα καταφερες?κ δεν μας ελειψε τιποτα...?κ μου ελεγε κ λεει μεχρι τωρα.....

''να θυμασαι οτι ο γονιος μπορει να πεινασει κ να στερηθει πολλα....το παιδι του ομως ποτε....'' κ μου το ξανα ειπε προσφατα οταν της ελεγα για το αγχος μου αν θα τα καταφερουμε οικονομικα να προσφερουμε στο παιδι μας οσα ζηταει περα απο την απεραντη αγαπη...κ μου το ελεγε να το θυμαμαι....οτι οσο ζει εγω δεν θα πεινασω κ αυτο πρεπει να κανω κ για το παιδι μου εγω...!!οποτε οοοοολα θα γινουν,,!αυτο πιστευω...οσο κατω κ αν θελουν να πεσουμε ολα θα τα καταφερουμεεε!!

η μητερα σου ειναι αξιεπαινη.ναναι καλα ολες οι καλες μανουλες του κοσμου και να φροντισουμε να γινουμε κι εμεις τετοιες!

η didi που χαθηκε???

ελα ντε!μου λειψε!

καθολου υπερβολικη δεν εισαι.οταν γενννησε η αδερφη μου μας ελουζε με οινοπνευμα πριν πιασουμε το μωρο και ειχε απολυτο δικαιο θεωρω!το πλασματακι τι φταιει??
μου ειπε να φτασουμε τις 36 (22 οκτωβρη) και μετα θα με δει και θα μου πει! καλα, σηκωνομουν, δεν ειμαι σε ακινησια πληρη... αλλα απο καναπε-κρεββατι, για τουαλετα, να ντυθω, να παω γιατρο και εξετασεις... λιγα δηλαδη πραγματα! μετα τις 36, αν ειναι ψηλα... θα μου επιτρεψει (επιβαλλει) και περιπατο, βολτα εξω... χαχαχαχα....:tongue:
α ρε κατια!καταδικος!θαυμαζω το κουραγιο σου!

6KuQp2.png

εμενα κοριτσι η μπεμπα μου εχει αρχισει και κανει πιο αισθητη την παρουσια της κι εχω χαζεψει.κλωτσαει πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!πεθαινω!!!λιωνω!!!!!!!!!χανομαι!!!!!!!!!!

6KuQp2.png

α ρε κατια!καταδικος!θαυμαζω το κουραγιο σου!

εεεελλλαααα καλε....

pregcon1.gif

τσαμπα λενε το "καλη λευτερια!"???

για ολες το ιδιο ειναι... εγω θαυμαζω εσας, που τρεχετε, κανετε τα παντα μονες σας, πατε στη δουλεια, εχετε κι αλλα παιδακια... εγω απλα καθομαι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

θα τρελαθω..ο καθενας καθετε και λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι..μα καλα δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν..μολις εμαθα οτι χωρισα και οχι απλα χωρισα τον παρατησα και εφυγα ετσι χωρις εξηγηση χαχαχαζα τι αλλο θα ακουσουμε..ελεος

λιγα χρονια πριν ειχαμε αρραβωνιαστει καμμια 3-4 φιρες και τωρα χωριζουμε

εδω ο κοσμος καιγεται κσι μερικοθ ανθρωποι δεν λενε να αλλαξουν με τιποτα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

θα τρελαθω..ο καθενας καθετε και λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι..μα καλα δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν..μολις εμαθα οτι χωρισα και οχι απλα χωρισα τον παρατησα και εφυγα ετσι χωρις εξηγηση χαχαχαζα τι αλλο θα ακουσουμε..ελεος

ελενακι μου, μακρυα απ ολα αυτα! να στε καλα με τον αντρουλη σου και κρατα τους μακρυα ολους αυτους, τους "καλοθελητες"! μερικοι χαιρονται και μονο που φανταζονται ασχημα πρααγματα για καποιους... φαντασου πως νιωθουν οταν μαθαινουν κατι καλο! μακρυα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κλεισε τα αυτια σου γλυκια μου και μην ακους τιποτα!ποσα τετοια θα ακους, γενικα!!!!!μην αφηνεις κανεναν να εχει προσβαση σε σενα για τετοιου ειδους κουτσομπολια και σχολια.εγω αυτο εχω κανει και εχω ηρεμησει.α με περνανε και για τρελη που και που γιατι φωναζω και κανω σκηνες σε οποιον ασχολειται μαζι με τετοιο τροπο!ε εχω ηρεμησει ομως τελειως!!!δεν τολμαει κανεις.η εστω δεν ερχονται στα αυτια μου.πατα ποδι γιατι ζουμε και σε μικρες κοινωνιες και δεν ξερεις ποτε τι αντικτυπο μπορει να εχει η βλακεια του καθενα!αλλωστε η βλακεια ειναι ανικητη!

6KuQp2.png

εεεελλλαααα καλε....

pregcon1.gif

τσαμπα λενε το "καλη λευτερια!"???

για ολες το ιδιο ειναι... εγω θαυμαζω εσας, που τρεχετε, κανετε τα παντα μονες σας, πατε στη δουλεια, εχετε κι αλλα παιδακια... εγω απλα καθομαι...

χαχαχα.που τα βρισκεις!!!

6KuQp2.png

να ζητησω και μια βοηθεια διακοσμητικης φυσεως επειδη ειμαι τελειως :confused::confused::confused::confused::confused:και δεν σκαμπαζω τιποτα!αμα μου δωσεις ενα βαζο σπιτι μπορει να στο βαλω και διπλα στο νεροχυτη!!τοσο ασχετη!λοιπον,εχω μια τραπεζαρια,κλασσικη γραμμη,γενικα το σπιτι και το γουστο κυμαινεται σε κλασσικη γραμμη.θελω λοιπον να βαλω κατι πανω και με καποιον τροπο να την καλυψω γιατι εχει κατι νερα απο καυτο ψωμι που ακουμπησε πανω!τι λετε???

6KuQp2.png

Καλημερα!! Real thing τι στυλιστικος οιστρος σε επιασε?

Μπορεις να βαλεις ενα runner, οχι ολοκληρο τραπεζομαντηυλο δηλαδη αλλα να περναει απο κεινο το σημειο να σρτολιζει και το τραπεζι. Δες εδω http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=9627

Τα υπολοιπα κοριτσια πού ειναι? Τη DiDI παει τη χασαμε!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...