Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

2 χοριακες εκανα εγω. Αλλα η δευτερη ηταν πανω απο 1500 και ηταν τριπλασιασμος. Οποτε πηγα μετα απο 3 μερες κατευθειαν για υπερηχο.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλο μεσημερι ελενακι....

ναιιιι αμε εγω ηδη στο μυαλο μου εχω διαμορφωσει ποσο ζουζουνιαρικα θα ντυνουμε το μικρακι μου οταν πρωτα ο θεος ερθει...στην αγκαλιτσα μου..!:D:D

εμενα απο μικρη μου εχει μεινει μια κουβεντα που ελεγε η μανα μου που μεχρι μια ηλικια μας μεγαλωσει μονη της αλλα εκανε για 2 κ 10 κ για 20 γονεις...κ μεγαλωνοντας της ελεγα πως τα καταφερες?κ δεν μας ελειψε τιποτα...?κ μου ελεγε κ λεει μεχρι τωρα.....

''να θυμασαι οτι ο γονιος μπορει να πεινασει κ να στερηθει πολλα....το παιδι του ομως ποτε....'' κ μου το ξανα ειπε προσφατα οταν της ελεγα για το αγχος μου αν θα τα καταφερουμε οικονομικα να προσφερουμε στο παιδι μας οσα ζηταει περα απο την απεραντη αγαπη...κ μου το ελεγε να το θυμαμαι....οτι οσο ζει εγω δεν θα πεινασω κ αυτο πρεπει να κανω κ για το παιδι μου εγω...!!οποτε οοοοολα θα γινουν,,!αυτο πιστευω...οσο κατω κ αν θελουν να πεσουμε ολα θα τα καταφερουμεεε!!

ετσι ειναι! πολυ σωστη η μαμα!!! ...η γιαγια, δηλαδη, πλεον! εχει ο Θεος!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θελω να παω κ εγω ικεα να δω, μηπως βρω καμια με 100 ευρω, γιατι το στρωματακι που θελω κανει απο 170-260 (αν θυμαμαι καλα) της greco strom. κ επειδη θελουμε καλο στρώμα, λεμε μια φθηνη κούνια.

το θεμα ειναι οτι του ικεα εχουν ειδικες διαστασεις και πρεπει να προσεξεις το στρωμα να ταιριαζει 100%... κι εμεις λεγαμε για ενα καλο στρωμα απο media strom γυρω στα 180, αλλα ενας φιλος που ασχολειται μας ειπε οτι διακινδυνευουμε με τις διαστασεις και οτι ειναι περιττο, αφου στο χρονο θα παρουμε κρεββατι, γιατι θα παει χαμενο... γνωμες ειναι αυτες, αλλα ψαξτε το με τις διαστασεις! ... και με το παχος στρωματος! επιπλεον απο κουβεντα με γιατρο μου ειπε να αποφυγω κοκοφοινικα... αλλοι τον προτεινουν... δεν ξερω να σου πω πανω σ αυτο! αλλα ρωτα!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

axxxx πηγα διαλειμμα κ 10 λεπτα περπατουσα να ξεπιαστει η πλατη μου....αλλη 1.30 ωρα ειναι θα περασει που θα παει....!!κ πεινασα κιολας..!!!

η γιαγια Κατια μου εχει χαζεψει...κ αποχαζευει οταν την κλωτσαει...ειδικα....!!:D:D

Jr39p2.png

Γεια σας κοριτσια....παω να σας διαβασω μολις επεστρεψα απο μια εκδηλωση που ειχαμε και μου βγηκε ο πατος...και αυριο παλι τα ιδια!!!

Καλο μεσημερι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

τα προσθεσα και εγω

Κάτια με το καλό να γεννήσεις κορίτσι μου!!!! Ηταν πολύ ευχάριστα νέα τα χθεσινά!

Εγώ κάνω το μεγάλο υπέρηχο την Δευτέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα mpiskotaki και nantia!!!

:confused:να ρωτησω ολες τις ηδη μανουλες ή οσες ξερουν... τις νυχτικιες-πυτζαμες και τα σουτιεν θηλασμου να τα πλυνω με προδερμ? απλα μπερδευτηκα... δεν θα τα βαλει το μωρο, αλλα... θα ερθει σε επαφη... βεβαια το στηθος θα το πλενω πριν το θηλασμο και το μωρο θα το ακουμπαω σε πανα... αλλα ετσι μου κατσε τωρα! παρακαλω, τα φωτα σας!!! :rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: μαλλον κοριτσι ΠΗΤ ( 18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλησπερα mpiskotaki και nantia!!!

:confused:να ρωτησω ολες τις ηδη μανουλες ή οσες ξερουν... τις νυχτικιες-πυτζαμες και τα σουτιεν θηλασμου να τα πλυνω με προδερμ? απλα μπερδευτηκα... δεν θα τα βαλει το μωρο, αλλα... θα ερθει σε επαφη... βεβαια το στηθος θα το πλενω πριν το θηλασμο και το μωρο θα το ακουμπαω σε πανα... αλλα ετσι μου κατσε τωρα! παρακαλω, τα φωτα σας!!! :rolleyes:

Κάτια μου εγώ τα ρούχα μου (όταν ήταν βρέφος η πρώτη μου κόρη) τα έπλενα με το δικό μου απορρυπαντικό. :P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα προσθεσα και εγω

Κάτια με το καλό να γεννήσεις κορίτσι μου!!!! Ηταν πολύ ευχάριστα νέα τα χθεσινά!

Εγώ κάνω το μεγάλο υπέρηχο την Δευτέρα.

Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ, Ε? με το καλο, κοριτσακι μου! ολα να ναι καλα, η μικρουλα σας υγιης και συνεργασιμη, για να δειτε και ομορφες εικονες! ευχαριστω... ηταν πραγματι, ολα πολυ καλα και χαρηκαμε που πηρε και θεση!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Κάτια μου εγώ τα ρούχα μου (όταν ήταν βρέφος η πρώτη μου κόρη) τα έπλενα με το δικό μου απορρυπαντικό. :P:p

θυμαμαι που ειπε η ριτσα μας, οτι θα πλυνει και τις πυτζαμες με τα μωρουδιακα (αν θυμαμαι και καλα...) και ψιλομπερδευτηκα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα!!! κατια μου εγω πυτζαμες κ σουτιεν τα εκανα με προδερμ τα ρουχα με το δικο μας απορυπαντικο οτι θελεις κανεις βεβαια!!!

ελα, ριτσακι μου! να τα βαλω λες με προδερμ? καλα, καινουρια ειναι, μονα τους θα τα πλυνω, δεν με πειραζει το προδερμ, μυριζει και τελεια! αλλα, για ποσο καιρο να τα πλενω ετσι? και τωρα πριν πλυνουμε μωρουδιακα καθαρισαμε πλυντηριο με σοδα (1.5 χρονο το χω) εσυ το κανεις? και αν ειναι να το ξανακανω π.χ. πριν καθε πλυση του μωρου? η δε χρειαζεται? η μανα μου μου λεει αρκει οπως το κανα παλια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ελα, ριτσακι μου! να τα βαλω λες με προδερμ? καλα, καινουρια ειναι, μονα τους θα τα πλυνω, δεν με πειραζει το προδερμ, μυριζει και τελεια! αλλα, για ποσο καιρο να τα πλενω ετσι? και τωρα πριν πλυνουμε μωρουδιακα καθαρισαμε πλυντηριο με σοδα (1.5 χρονο το χω) εσυ το κανεις? και αν ειναι να το ξανακανω π.χ. πριν καθε πλυση του μωρου? η δε χρειαζεται? η μανα μου μου λεει αρκει οπως το κανα παλια...

οχι δεν εκανα ποτε το πλυντηριο ετσι! επειδη ειναι καινουρια κ θα τα βαλω με τα ρουχα του μωρου τα εκανα με προδερμ μετα με το απορυπαντικο μας.. κ η πολυ καθαριοτιτα βλαπτει! χαχαχα:tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

οχι δεν εκανα ποτε το πλυντηριο ετσι! επειδη ειναι καινουρια κ θα τα βαλω με τα ρουχα του μωρου τα εκανα με προδερμ μετα με το απορυπαντικο μας.. κ η πολυ καθαριοτιτα βλαπτει! χαχαχα:tongue:

ετσι μου πε και μαμα μου!!! χχχαααχχχαααα.... πηρα φορα! πλησιαζει ο καιρος να σηκωθω απτην ξαπλα και ψαχνω να βρω ασχολια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...