Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω παλι θελω να σκεφτομαι θετικα και κοντρα σε ολα αυτα που λενε πως δεν θα ειναι για πολυ ετσι χαλια τα πραγματα

μην το σκεφτεσαι τωρα απολαυσε τις στιγμες με το μικρουλι σου και ολα θα γινουν

αυτό προσπαθω να κάνω, αλλά φοβαμαι (οπως όλοι μας), αυτά τα χαράτσια που βαζουν κ ξαναβάζουν. Ευτυχως το σπίτι ειναι δικό μας κ δεν εχουμε ενοικιο, αλλιώς πιστεύω να μεναμε με γονεις :evil::evil::evil::evil::evil: κ επισης δεν χρωσταμε σε δοσεις, τωρα σκεφτομαι να παρω ενα πλυντηριο πιατων κ να βαλω με δοσεις.:|:neutral:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν τα μυριζεις... αλλα φερνουν λιγη μωρουδιλιτσα!!!

κι εγω τωρα που τον ειδα... εχω ξεφυγει!!! θελω να ροφηξω χειλακια, μπουτακια, μαγουλακια, μπρατσακια! ασε, ασε... θα περασουν δυο μηνες κι ουτε θα το καταλαβεις!!! μετα θα αδημονεις σαν και μενα... :tongue::tongue::tongue:

τι γλυκα!!!!!!!με το καλο να τα φορεσει ο μικρουλης.....ειναι ολα πανεμορφα :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

δεν τα μυριζεις... αλλα φερνουν λιγη μωρουδιλιτσα!!!

κι εγω τωρα που τον ειδα... εχω ξεφυγει!!! θελω να ροφηξω χειλακια, μπουτακια, μαγουλακια, μπρατσακια! ασε, ασε... θα περασουν δυο μηνες κι ουτε θα το καταλαβεις!!! μετα θα αδημονεις σαν και μενα... :tongue::tongue::tongue:

Αχ τα βλεπω κ η καρδια μου χτυπάει με 150 χτυπους το λεπτό!!!!! ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!

αυτό προσπαθω να κάνω, αλλά φοβαμαι (οπως όλοι μας), αυτά τα χαράτσια που βαζουν κ ξαναβάζουν. Ευτυχως το σπίτι ειναι δικό μας κ δεν εχουμε ενοικιο, αλλιώς πιστεύω να μεναμε με γονεις :evil::evil::evil::evil::evil: κ επισης δεν χρωσταμε σε δοσεις, τωρα σκεφτομαι να παρω ενα πλυντηριο πιατων κ να βαλω με δοσεις.:|:neutral:

μια χαρα ειστε αφου δεν χρωστατε και εχετε και δικο σας σπιτι

ειναι μεγαλη βοηθεια οι γονεις δεν λεω αλλα πιστεψε με δεν ειναι και το καλυτερο να μενετε ολοι μαζι..ειναι λιγο αβολο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

μια χαρα ειστε αφου δεν χρωστατε και εχετε και δικο σας σπιτι

ειναι μεγαλη βοηθεια οι γονεις δεν λεω αλλα πιστεψε με δεν ειναι και το καλυτερο να μενετε ολοι μαζι..ειναι λιγο αβολο

ευτυχως δεν εχουμε ζησει με γονεις, αλλά καταλαβαίνω λίγο, απο τις λιγες μερες που μενουμε για σ/κ ή διακοπες ή γιορτες. αλλες οι συνηθειες οι δικες μας κ αλλές οι δικιές τους. αυτό που λενε "σπιτι μου, σπιτακι μου"....ισχύει!!!

Διαφημίσεις

οοοχχχιιιι... για να μη μας λενε μετα οι κοριτσομανες, οτι τα κοριτσιστικα ειναι ζουζουνιστικα!!! χχχαααχχχχαααα... αγορομανες... ντυστε τα μωρουλινια σας σαν ζουζουνακια! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχω ξεφυγει....

με την κριση, τα χαρατσια, την ανεργεια, τα χρεη, κλπ το μονο που μας μενει ειναι η ελπιδα και η πιστη οτι ολα θα φτιαξουν!!! φτασαμε-φτανουμε στον πατο... δεν εχει πιο κατω! αρα, τουλαχιστον τα παιδακια μας θα ζησουν καλυτερες μερες σιγα σιγα! υγεια, αγαπη, κατανοηση να εχουμε κι ολα θα τα παλεψουμε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΑΛΑ η αληθεια ειναι χωρις δουλεια θα ειχα τρελαθει κ εγω..εδω γυρω μου γνωστοι μου λενε να παρω αναρρωτικη κ να μην δουλεψω αλλο κ δεν θελω..θα τα παιξω σπιτι...!!κ λογω οικονομικων σκεφτομαι πολυ σοβαρα αν θα κανω τα χαρτια μου για 6 μηνο του οαεδ γιατι αναρρωτιεμαι πως θα τα βγαλουμε περα με 700 ευρο του αμορε..αλλα ο αμορες επιμενει κ λεει οτι θα το παρω κ θα τα βγαλουμε περα...κ μετα σκεφττομαι εγω ποτε θα εχω ξανα την ευκαιρια να κατσω 6 μηνες με το μωρακι μου μερα νυχτα..να το χαρω.....!!εχω μπερδευτει...

Κατια ολα οσα εβαλες ειναι τελειααααααααααααααααααααααααααα!!!:D:D

Jr39p2.png

οοοχχχιιιι... για να μη μας λενε μετα οι κοριτσομανες, οτι τα κοριτσιστικα ειναι ζουζουνιστικα!!! χχχαααχχχχαααα... αγορομανες... ντυστε τα μωρουλινια σας σαν ζουζουνακια! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχω ξεφυγει....

με την κριση, τα χαρατσια, την ανεργεια, τα χρεη, κλπ το μονο που μας μενει ειναι η ελπιδα και η πιστη οτι ολα θα φτιαξουν!!! φτασαμε-φτανουμε στον πατο... δεν εχει πιο κατω! αρα, τουλαχιστον τα παιδακια μας θα ζησουν καλυτερες μερες σιγα σιγα! υγεια, αγαπη, κατανοηση να εχουμε κι ολα θα τα παλεψουμε!!!

εγω ελπίζω πως τα παιδιά μας σε ηλικία 20 χρονων θα ζουν αξιοπρεπως. ισως να θελω ετσι να πιστευω, αλλά το πιστευω. εμεις δυστυχως, δεν θα μπορούμε να κανουμε 5 πραγματα στη ζωη μας κ να τους προσφέρουμε το κατι παραπάνω απο τα βασικά! Η αγαπη θα ναι απλόχερη!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι βρε Κατια, αμαν θα μας την λενε συν'εχεια οι κοριτσομανες;;;;;χαχαχαχχα

θα τους παρουμε τα πιο ζουζουνιστικα ρουχαλακια!!!!!:P:p:p:p

Κατια ήθελα να σε ρωτησω, κουνια εχεις κοιταξει; κ αν ναι, απο που;;;

δεν εχω δει πολλα "ευτυχισμενα" παιδια, που κληρονομησαν πλουτη και περιουσιες... συνηθως ευτυχισμενα ειναι τα παιδια που πηραν αγαπη, φροντιδα, τρυφεροτητα, ηθος και ο,τι καλυτερο (υλικα και πνευματικα) ειχαν να τους δωσουν οι δικοι τους! η "θυσια" ειναι προσφορα και οχι υποχρεωτικα ο πλουτης και η βολεμενη ζωη! καλα να μαστε, λοιπον, και ολα θα τα δωσουμε, οπως και οσο αντεχει καθενας! αυτο μετραει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ναι βρε Κατια, αμαν θα μας την λενε συν'εχεια οι κοριτσομανες;;;;;χαχαχαχχα

θα τους παρουμε τα πιο ζουζουνιστικα ρουχαλακια!!!!!:P:p:p:p

Κατια ήθελα να σε ρωτησω, κουνια εχεις κοιταξει; κ αν ναι, απο που;;;

πηρα απο ικεα την ξυλινη με 39ευρω +το στρωμα με 69 ευρω... και λογο τιμης (μας φανηκε μια χαρα κι απο πλευρας ποιοτητας), αλλα και λογω μεγεθους, βολευει για το δωματιο μας, που θα τον εχω τουλαχιστον μεχρι 6-7 μηνων! το καλοκαιρι, πρωτα ο Θεος, θα παμε διακοπες και μετα θα παρουμε κρεββατακι μονο για το δωματιο του!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πηρα απο ικεα την ξυλινη με 39ευρω +το στρωμα με 69 ευρω... και λογο τιμης (μας φανηκε μια χαρα κι απο πλευρας ποιοτητας), αλλα και λογω μεγεθους, βολευει για το δωματιο μας, που θα τον εχω τουλαχιστον μεχρι 6-7 μηνων! το καλοκαιρι, πρωτα ο Θεος, θα παμε διακοπες και μετα θα παρουμε κρεββατακι μονο για το δωματιο του!

θελω να παω κ εγω ικεα να δω, μηπως βρω καμια με 100 ευρω, γιατι το στρωματακι που θελω κανει απο 170-260 (αν θυμαμαι καλα) της greco strom. κ επειδη θελουμε καλο στρώμα, λεμε μια φθηνη κούνια.

καλο μεσημερι ελενακι....

ναιιιι αμε εγω ηδη στο μυαλο μου εχω διαμορφωσει ποσο ζουζουνιαρικα θα ντυνουμε το μικρακι μου οταν πρωτα ο θεος ερθει...στην αγκαλιτσα μου..!:D:D

εμενα απο μικρη μου εχει μεινει μια κουβεντα που ελεγε η μανα μου που μεχρι μια ηλικια μας μεγαλωσει μονη της αλλα εκανε για 2 κ 10 κ για 20 γονεις...κ μεγαλωνοντας της ελεγα πως τα καταφερες?κ δεν μας ελειψε τιποτα...?κ μου ελεγε κ λεει μεχρι τωρα.....

''να θυμασαι οτι ο γονιος μπορει να πεινασει κ να στερηθει πολλα....το παιδι του ομως ποτε....'' κ μου το ξανα ειπε προσφατα οταν της ελεγα για το αγχος μου αν θα τα καταφερουμε οικονομικα να προσφερουμε στο παιδι μας οσα ζηταει περα απο την απεραντη αγαπη...κ μου το ελεγε να το θυμαμαι....οτι οσο ζει εγω δεν θα πεινασω κ αυτο πρεπει να κανω κ για το παιδι μου εγω...!!οποτε οοοοολα θα γινουν,,!αυτο πιστευω...οσο κατω κ αν θελουν να πεσουμε ολα θα τα καταφερουμεεε!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...