Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

και γω εχω θεμα με αυτο(τα παλια μυαλα) και δεν μπορω και καθολου ετσι....να το κανω επειδη θα το πει ο γιατρος πολυ ευχαριστως....αλλα μερικα χαζα "πρεπει" δεν τα μπορω καθολου :evil:

κοριτσακια μου εγω εκανα τον γιο μου 24 ετων ποτε μου δεν ακουσα κανεναν ουτε τα πρεπει ο παιδιατρος δεν θα σας πει οχι αρκει να μην ειναι σε πολυ κοσμο το μωρο για ιωσεις γιατι ειναι κ χειμωνας. τον γιο μου τον γεννησα αυγουστο κ τον ειχα 7 ημερων στην βεραντα μου μεσα στο καροτσακι μονο με την πανα του κ ο παιδιατρος μου ειπε οπως νιωθεις εσυ ετσι κ το μωρο κ κατι παραπανω. την κορη μου 25 ημερων πηγαμε κατασκηνωση την εβγαζα συνεχεια εξω αυτη την γεννησα μαιο. τωρα αυτο που περιμενω θα ειναι βαρυχειμωνια κ δεν ξερω τι θα κανω... αλλα προσπαθηστε να μεγαλωσετε τα παιδια σας οπως πιστευετε εσεις εσεις κ μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε το μωρο σας τι εχει κ τι θελει...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου εγω εκανα τον γιο μου 24 ετων ποτε μου δεν ακουσα κανεναν ουτε τα πρεπει ο παιδιατρος δεν θα σας πει οχι αρκει να μην ειναι σε πολυ κοσμο το μωρο για ιωσεις γιατι ειναι κ χειμωνας. τον γιο μου τον γεννησα αυγουστο κ τον ειχα 7 ημερων στην βεραντα μου μεσα στο καροτσακι μονο με την πανα του κ ο παιδιατρος μου ειπε οπως νιωθεις εσυ ετσι κ το μωρο κ κατι παραπανω. την κορη μου 25 ημερων πηγαμε κατασκηνωση την εβγαζα συνεχεια εξω αυτη την γεννησα μαιο. τωρα αυτο που περιμενω θα ειναι βαρυχειμωνια κ δεν ξερω τι θα κανω... αλλα προσπαθηστε να μεγαλωσετε τα παιδια σας οπως πιστευετε εσεις εσεις κ μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε το μωρο σας τι εχει κ τι θελει...

συμφωνω απολυτα σε αυτο..το καθε ζευγαρι πρεπει να μεγαλωνει τα παιδια του οπως κρινει καλυτερα..αυτο το να ανακατευονται ολοι και να λενε την γνωμη τους σε ολα δεν το καταλαβαινω..και μενα το μονο που θα με σταματησει απο το να βγω πιο νωρις ειναι ο χειμωνας γιατι εδω εχουμε και βαρυ χειμωνα συνηθως..τεσπα θα δειξει..αυτο με τα εποδοματα ειναι σιγουρο οτι θα τα κοψουν?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

συμφωνω απολυτα σε αυτο..το καθε ζευγαρι πρεπει να μεγαλωνει τα παιδια του οπως κρινει καλυτερα..αυτο το να ανακατευονται ολοι και να λενε την γνωμη τους σε ολα δεν το καταλαβαινω..και μενα το μονο που θα με σταματησει απο το να βγω πιο νωρις ειναι ο χειμωνας γιατι εδω εχουμε και βαρυ χειμωνα συνηθως..τεσπα θα δειξει..αυτο με τα εποδοματα ειναι σιγουρο οτι θα τα κοψουν?

δεν ξερω αλλα δεν αφησαν κ τιποτα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

γεια σας κοριτσια!!!!!

ουφ εφυγε το αγχος ολα καλα με την αυχενικη!!!!!!!τωρα αναμενουμε για τα αποτελεσματα του papp-a......το μωρακι μας μεγαλωνει κανονικα.....και μαλλον ειναι αγορ ακι!!!!!!!!!!:D

:D

αχου μπραβο!πολυ ωραια τα νεα σου.τι ωραια!αγορακι!ο αντρας της ζωης σου!πιθανοτατα οπως λεει ο γιατρος.με το καλο κοριτσακι και τωρα επιτελους να χαλαρωσεις και τελος τα ονειρα!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

τα αλλα κοριτσια τι νεα?ολα καλα απο εδω.το επιδομα που αναφερετε τι ειναι?ειμαι τελειως ασχετη.οσο για το αν το βγαλεις το μωρακι νωριτερα μαλλον θα το κρινει ο καιρος.αμα εχει βαρυχειμωνια δε σου παει η καρδια ενα τοσο δα πλασματακι να το βγαλεις.ετσι δεν ειναι?

6KuQp2.png

αχου μπραβο!πολυ ωραια τα νεα σου.τι ωραια!αγορακι!ο αντρας της ζωης σου!πιθανοτατα οπως λεει ο γιατρος.με το καλο κοριτσακι και τωρα επιτελους να χαλαρωσεις και τελος τα ονειρα!

ο αντρας της ζωης μου ναι!!!!!!!!τελος και με τα χαζο ονειρα :D και τωρα υπομονη μεχρι τον σεπτεμβριο που θα το ξαναδουμε

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κορίτσια καλησπέρα! Όσο για τις 40 μερες δεν ειναι μόνο για το μωρο αλλα και για εμάς! Τόσο ειναι το ιδανικό για να επανέλθει το σώμα μας και η μήτρα στα φυσιολογικα! Τίποτα δεν ειναι τυχαίο! Κι εγω με τα ιδιαίτερα θα συνεννοηθω να έρχονται Σπιτι για 2 μήνες!

Θέλω κι εγω να μάθω το φύλο του παιδιού μου!!!

Για όλες όσες γιορτάζουν αύριο Χρόνια πολλα με υγιει παιδάκια κι εύκολες γεννες!!! Καλα να περάσετε!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....τι κανετε?εμεις παμε για μπανακι επιτελους :D

χρονια πολλα κιολας σε ολο τον κοσμο και ιδιαιτερα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες..να μας προστατευει ολους η παναγια!!!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κοριτσια να σας κανω και μια αδιακριτη ερωτηση να μου απαντησετε ολες?επαφες εχετε?ο γιατρος σας τι λεει?:confused::confused::confused:

εμενα μεχρι τωρα μου το απαγορευε τελειως..ομως την δευτερα που πηγαμε ειπε ελευθερα αλλα με προσοχη

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κοριτσια να σας κανω και μια αδιακριτη ερωτηση να μου απαντησετε ολες?επαφες εχετε?ο γιατρος σας τι λεει?:confused::confused::confused:

καλημερα!!!!! χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν κ του χρονου να ειμαστε καλα με τα παιδια μας!!! εμενα μου το απαγορευσε ο γιατρος στην αρχη αλλα τωρα κ να το επιτρεπει εγω φοβαμαι δεν κανω τιποτα ουτε στις αλλες αγκυμοσυνες μου φοβαμαι πολυ!!!!:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα & Χρόνια Πολλα σε ολες και ολους οσοι γιορταζουν! Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και η Χαρη της να μας δωσει το δωρο της μητροτητας, χωρις πονους και δακρυα. Να δωσει την ευλογια Της στα κεφαλακια των μωρων μας και να τα φερει τελειομηνα και υγιη στις αγκαλιες μας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

...εμας λογω ανεπαρκειας τραχηλου αρχικα και περιδεσης πλεον, εχει απαγορευθει δια ροπαλου! οχι οτι εχουμε και την παραμικρη διαθεση... ο φοβος δρα ανασταλτικα σ αυτα τα θεματα. αλλα, αν σας το επιτρεπει, παντα με προφυλακτικο και απαλα-ηρεμα...:oops::oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...