Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

XAXAXAXAXAXAXAXAXA!εεεε αν πινω τα ουζακια μου ετσι θα γινει το παιδι κ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ με τιποτα...αχαχαχαχα!!

δεν περναει η ωρα με τιποτα σημερα....!!!κ εχει κ πολυ δουλεια....!!!:(:(αλλα οι μειωσεις μειωσειςςςςςς..!!

Jr39p2.png

i-love-you-baby-graphic-love-graphic-for-fb-share.gif

Εχω τον πιο ομορφο, γλυκο, υπακουο και ναζιαρη μικρο κυριο στην κοιλιτσα μου!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μου.... δεν σας εχω διαβασει, αλλα μολις γυρισα και ειναι τοση η ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ολα τελεια! ο πλακουντας μας, τα υγρα, η καρδουλα, τα αγγειακια, ο εγκεφαλος, ολα, ολα!!! κι ενας κουκλος!!!!! εχει τα χειλακια μου... σαρκωδη και σουφρωτα! ααααααχχχχχ...... ο αντρας μου μου λεει "μαλλον σε σενα μοιαζει!" αλλα του λεει η γιατρος "ε και σε σας μοιαζει λιγο..." αααααχχχχχ.... δοξα τη Μεγαλοχαρη!!! αααααα.... και το κεφαλι κατω κοριτσια! ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα ελενακιιιι..!!καλα ειμαστεεεε νυσταζουμεεεεεεεεεεεεε...εσυ τι κανεις?:D

καλα και γω..σημερα με παραπηρε ο υπνος τωρα ξυπνησα και πινω καφεδακι..υπομονη με την νυστα..μολις πας σπιτι βουτια στο κρεββατι :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλημερα ελενη μου!!! εεεειιιιννννααααιιιι!!!!! η ψυχη μου! ο αντρας μου, μου λεει θα το κακομαθω μ'αυτα που του λεω απο τωρα... αλλα ειναι ο πριγκηπακος μου! :tongue::tongue::tongue: "κουκουβαγια" εντελως!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα, απο το σαββατο εχετε γραψει διαφορα... σας εχω χασει!

μπαρμπουλα, χαλαρα με το σπιτι! υπομονη με το λαθος του αμορε και καλα μαγειρεματα! ααα... και ο μπεμπης κλωτσαει γιατι σιγουρα του αρεσουν τα σχεδια της μαμας για το δωματιο του!

real thing, elenaki, marita και ολα τα κοριτσακια, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! την κυριακη εχω το μπαμπα μας, που δεν μας αφηνει χρονο για υπολογιστη! και το πρωι, οργανωσα τη μαμα μου και την εχωσα στο πλυσιμο μωρουδιακων!!! αλλο που δεν ηθελε η χαζογιαγια... μολις ειδε στον υπερηχο και το μωρο... αααχχχχ! ξανανιωσε! τα πλυναμε ολα ομως!!! μυριζει το σπιτι ολοκληρο προδερμ!!! γι αυτο χαθηκα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με το καλο σε ολες.... κι ας κανετε κι εσεις καμια κοπανα! αρκει να ναι για καλο!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ προδερμ.......στειλε μας μια τζούρα απο την μυρωδια, μεχρι ν αρχίσουμε κ εμεις να πλένουμε!!!!!:P:p:p:p

Καλε ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με τον Μιχαλακη, που ξεχασα να σας πω ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

εννοειταιιιιιιιιι βουτια..!κ να μην κοιμηθω θα ξαπλωσω γιατι μισω τις καρεκλες πλεον..:mad::mad::mad::mad:

ποναει η πλατουλα μου κ με εχει πιασει η γκρινια μουυυ!!!!;);)

μακαρι να με παρα επαιρνε ο υπνος κ εμενα κ να μην δουλευα σημερα.....!!

Jr39p2.png

καλημερα ελενη μου!!! εεεειιιιννννααααιιιι!!!!! η ψυχη μου! ο αντρας μου, μου λεει θα το κακομαθω μ'αυτα που του λεω απο τωρα... αλλα ειναι ο πριγκηπακος μου! :tongue::tongue::tongue: "κουκουβαγια" εντελως!!!

Δεν εισαι κουκουβαγια, εισαι μια υπεροχη μανούλα που περιμενει με λαχταρα κ τεραστια αγαπη τον μπεμπάκο της.

Μ εχεις ξεσηκωσει, κ λεω στον μπεμπη μου: Μπεμπακο μου, 3 μηνες κ λιγες μερουλες εμειναν κ θα σου ρουφιξω τα μπουτακια σου μετα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχω χαζεψει, αλλά ανυπομονώ πολύ να τον σφίξω στην αγκαλιά μου!!!!

εννοειταιιιιιιιιι βουτια..!κ να μην κοιμηθω θα ξαπλωσω γιατι μισω τις καρεκλες πλεον..:mad::mad::mad::mad:

αλλαζουμε? :P

εγω παλι δεν αντεχω αλλο σπιτι..αλλα που καμμια δουλεια ουτε για δειγμα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

για την πλατη δεν εχει κανενα μαξιλαρακι που να σε ανακουφιζει καθολου?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αλλαζουμε? :P

εγω παλι δεν αντεχω αλλο σπιτι..αλλα που καμμια δουλεια ουτε για δειγμα

κ εγω χρειαζομαι να δουλέψω, αλλά να σας πω κ την αμαρτία μου, τωρα που ειμαι σπίτι χαιρομαι την καθε στιγμή της εγκυμοσυνης μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μετα σκεφτομαι που θα αφηνω το ζουζουνι μου, αλλά αν βρω εννοειται οτι θα παω, γιατι μ ενα μισθό....δεν βγαίνει!!!!:evil::evil::evil:

κ εγω χρειαζομαι να δουλέψω, αλλά να σας πω κ την αμαρτία μου, τωρα που ειμαι σπίτι χαιρομαι την καθε στιγμή της εγκυμοσυνης μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μετα σκεφτομαι που θα αφηνω το ζουζουνι μου, αλλά αν βρω εννοειται οτι θα παω, γιατι μ ενα μισθό....δεν βγαίνει!!!!:evil::evil::evil:

εγω παλι θελω να σκεφτομαι θετικα και κοντρα σε ολα αυτα που λενε πως δεν θα ειναι για πολυ ετσι χαλια τα πραγματα

μην το σκεφτεσαι τωρα απολαυσε τις στιγμες με το μικρουλι σου και ολα θα γινουν

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Δεν εισαι κουκουβαγια, εισαι μια υπεροχη μανούλα που περιμενει με λαχταρα κ τεραστια αγαπη τον μπεμπάκο της.

Μ εχεις ξεσηκωσει, κ λεω στον μπεμπη μου: Μπεμπακο μου, 3 μηνες κ λιγες μερουλες εμειναν κ θα σου ρουφιξω τα μπουτακια σου μετα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχω χαζεψει, αλλά ανυπομονώ πολύ να τον σφίξω στην αγκαλιά μου!!!!

δεν τα μυριζεις... αλλα φερνουν λιγη μωρουδιλιτσα!!!

κι εγω τωρα που τον ειδα... εχω ξεφυγει!!! θελω να ροφηξω χειλακια, μπουτακια, μαγουλακια, μπρατσακια! ασε, ασε... θα περασουν δυο μηνες κι ουτε θα το καταλαβεις!!! μετα θα αδημονεις σαν και μενα... :tongue::tongue::tongue:

post-32016-14825440841594_thumb.jpg

post-32016-14825440842167_thumb.jpg

post-32016-14825440842362_thumb.jpg

post-32016-1482544084253_thumb.jpg

post-32016-14825440842691_thumb.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ελενηηηηη κ εγω οταν ειδα την Πεμπτη τα μαγουλακια του στον υπερηχο ελεγα .....αντε να βγεις στην ωρα σου κ θα στα ρουφαω τα χειλακια κ τα μαγουλακια....!!

Ελενακι εχω την τελεια καρεκλα σημερα για να μην ποναω...πολυ βολικη γενικως απο τις αγαπημενες γιατι εφαρμοζει ολη η πλατη μου κ η μεση μου στο καθισμα αλλα εχω τον αβολευτο...ακομα κ ποπος μου ποναει.....!!

Κατια δεν εισαι κουκουβαγιααααααα....μονο εσυ...ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ...ΕΤΣΙ..!χαχαχαχα..!!θα εισαι η τελεια μανουλα κ νομιζω οτι ολες θα τα κακομαθουμε οποτε dont worry....χαχαχααχ!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...